Screeny, PVP i Flame na Shilen.

Zaczęty przez sakaszli, Listopad 30, 2011, 07:19:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

perun

zawiodłem się, setki ludzi stoją koło npcka i wołają "panteon, please lv up me", "lv up me", "gm please lv", "give me xp"  :o :o :o :o

FokuSs

Z czym słabszy będzie przekształcony se w foeh wizarda do sh?
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

perun

Arimas

Cytat: perun w Grudzień 01, 2011, 03:14:47 AM
kurde...wtf... stoją koło npcka w TI i cały czas lv upują :| a npc nie ma questa na lv up oO

----
dodatkowo, nie wiadomo co się dzieje  :o

w luxury jest broń s grade za... 3kk, 10kk za 9zł na allegro chodzi z nai :) te 5 dyszek mu zaplace
Tzn. ciągle ta sama osoba?(bug/czit) jeśli różne osoby to tam chyba quest był na jakimś tam lvlu
------

Welcom to goddess of destruction  :D
Btw. w sklepie z bronią i zbrojami w Aden, masz top broń/zbroje B grade, też tanie

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

FokuSs

Omg połowe questów się na początku tam oddaje...
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

Arimas

Cytat: FokuSs w Grudzień 01, 2011, 03:48:52 AM
Omg połowe questów się na początku tam oddaje...
Wiesz, ja tam od 40 robiłem non stop AoE exp, nawet nie warto mi było bawić się w questy  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

perun

Exp zapiernicza jak na ratach 100x :| :D
Powiem Wam, że po resie przyjemnie się nawet gra, ale o 8 trzeba wstać do roboty, dobranoc

Arimas

Cytat: perun w Grudzień 01, 2011, 04:24:58 AM
Exp zapiernicza jak na ratach 100x :| :D
Powiem Wam, że po resie przyjemnie się nawet gra, ale o 8 trzeba wstać do roboty, dobranoc
Spoko, ciesz się póki możesz  :D zobaczymy jak dojdziecie do 85 ^^ a potem 90+

SteelWarrior

Shilen znowu down :D

Zabawnie farmi sie te moby na nostromo :D

SteelWarrior

Czy ktos zrobil juz quest od sebiona? Bylem w tej instancji i wyfarmilem juz 25 belis's markow i nic sie nie dzieje. Ktos wie jak to wyglada?

dirtydog

Cytat: SteelWarrior w Grudzień 01, 2011, 06:38:18 AM
Czy ktos zrobil juz quest od sebiona? Bylem w tej instancji i wyfarmilem juz 25 belis's markow i nic sie nie dzieje. Ktos wie jak to wyglada?

Chodzi Ci o tą instancje gdzie przechodzisz z npc? O ile dobrze pamiętam z ru offa tych marków musisz użyć na takim czerwonym kamyku na środku salki ;p

Mefist0

Witam.
Mam problem,z wbiciem na serw, cały czas wyskakuje mi, że wpisuje błedne hasło, zmieniłem hasło na stronie ncsoft, ale problem nadal się pojawia. Mógłby mi ktoś pomóc ? Konto mm poprawnie zweryfikowane, więc nie wiem ocb. wczoraj jak wpisywałem, to DC dostawałem, ale nic o złych passach nie było :(

Arimas

Cytat: Mefist0 w Grudzień 01, 2011, 09:00:10 AM
Witam.
Mam problem,z wbiciem na serw, cały czas wyskakuje mi, że wpisuje błedne hasło, zmieniłem hasło na stronie ncsoft, ale problem nadal się pojawia. Mógłby mi ktoś pomóc ? Konto mm poprawnie zweryfikowane, więc nie wiem ocb. wczoraj jak wpisywałem, to DC dostawałem, ale nic o złych passach nie było :(
Cytat: SteelWarrior w Grudzień 01, 2011, 05:21:01 AM
Shilen znowu down :D

Zabawnie farmi sie te moby na nostromo :D

kazuPwNz

kiedy wstaje ten f2p god ?i czy wszyscy będą startować od zera ?
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

r3crac

roli

ej + ile % jest exp na vitality na rusku 300? tutaj 200 : (
aż kurde wejdę i sprawdzę :}

ps nie jest to zły dział na taki temat ? to chyba powinno być w NA/EU

Kall

300% masz z PA na rusku, normalnie jest 200%

L2 EU off @ TapMadls

Acid

Będzie jak admini zrobią dział, póki co jest tutaj.

Gandam

w ktorym momencie macie problemy z wbiciem do gry, przy wybieraniu servera? czy tak jak ja, po wpisaniu loginu i hasla jest wieczny loading ...
sciagalo mi 6.X gb [wrzucilem loadera do folderu z h5 clientem]
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

olprax

kazuPwNz

Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Phoeniks

hahaha
od 24h mowi sie tylko o tym na tym forum, a on sie pyta KIEDY  hahaha
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

kazuPwNz

nie mam czasu zeby siedziec 24h na forum jak ty lolku
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Kall

Wystarczy przejrzeć dział aktualności lolku....
Wiadome, że takie ważne info zawsze jest w aktualnościach...

L2 EU off @ TapMadls

kazuPwNz

aha faktycznie trudno napisać, że wstał lepiej się droczyć. Wszyscy od 0 tam zaczynają ?
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end