Aktualizacja serwerów NcWest

Zaczęty przez Arteias, Listopad 30, 2011, 08:13:35 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

nordzik

Polopiryn

Wprowadzili pewno update, odpalili nowy serwer. No i dupa, nie wytrzymał online. RPG przy starcie też padał nie raz, jutro se pogracie jak się unormuje :P
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

tracer626

Camoxl2

mpxx24

想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

ScovY

Az dziwne ze nikt jeszcze nie napisał ;p otworzyli kolejny serwer "Magmeld" na oficjalnym forum trwa dyskusja o to aby zrobili jeden serwer wg czasu EU było by genialnie, ale co z tego wyjdzie ...
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

Severeen

w innym temacie jakoś 3 godz temu już było  :)

He4DSh0t

Wyjdzie tyle, że ruszą serwery Inovy i online spadnie o 50%+ i będą znowu musieli serwery łączyć.
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

ScovY

Cytat: lordyp w Grudzień 01, 2011, 09:11:52 PM
w innym temacie jakoś 3 godz temu już było  :)

A to mała wtopa ;p
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

Grande

Cytat: He4DSh0t w Grudzień 01, 2011, 09:12:26 PM
Wyjdzie tyle, że ruszą serwery Inovy i online spadnie o 50%+ i będą znowu musieli serwery łączyć.
Też mi się wydaje to mocno prawdopodobne. Najpierw narobią serwerów a po starcie innovy bedą musieli połączyć je.

Vraghor

postawienie nowego serwera na szybko to dobra decyzja, ncsoft nie spodziewal sie tylu chetnych a wiec gdzie jest popyt musi byc i podaz , wiec wstal nowy serwer ktory i tak na siebie zarobi i tak... a zerg jest konkretny :p
retired

Thaela

Zgadzam się. Kilka osób z mojego składu na Innove poszło tam już sobie testować start.

montezuma

Cytat: Grande w Grudzień 01, 2011, 09:21:45 PM
Też mi się wydaje to mocno prawdopodobne. Najpierw narobią serwerów a po starcie innovy bedą musieli połączyć je.

Wbrew pozorom większość na nowych serwerach to mieszkaniowcy obu ameryk. I nie zdziwię się jak po otwarciu inovy online spadnie może o 20-25%.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Gandam

czas europejski nie da za wiele, jezeli servery maja byc w USA ....
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

FokuSs

Ja nie widze problemu w tym żeby postawić o serwer więcej i go potem połączyć niż stracić graczy...
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

roli

Ja nie widzę problemu odnośnie opóźnień, ponieważ mam takie same jak na l2ru :}
Oczywiście porównanie optyczne, żadnych tam testów nie robiłem.

elderguest12

mam pytanko czy klient bedzie polski ??? a i jeszcze mam l2 gracia final i nie moge spathowac zaczelo sie to od czasu gdy wyszedl ten nowy path WTF??

//Acid -- Notoryczny spam 10%.

Eyvee

@up
nie zadawaj tego pytania juz chyba w 3-4 topiku >.< boshe, napisz raz i czekaj a nie spamujesz all gdzie sie da...