Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Grande

Chodzi mi o ally hetsui gdzie daliście wara ludziom z lvl 85-87, i znalazło by się pare innych klanów. Swoją drogą albo Tayrus upadł na głowe albo coś musieliście mu obiecać skoro tydzień temu swoim "pro" pt kampiliście ich na swampie jak robili daily a teraz pomógł wam zdobyć zamek. Mam ci przypomnieć jak 2-3 miesiące temu dostawaliście baty od prawie każdego wara? Jesteście gorsi od takiego orła białego który swego czasu w niepełne 3 pt z lvl 88-91 potrafił obronić fort przed całym ally shadows na lvl 95+.

Evander

Cytat: Grande w Maj 06, 2012, 08:10:14 PM
Chodzi mi o ally hetsui gdzie daliście wara ludziom z lvl 85-87, i znalazło by się pare innych klanów. Swoją drogą albo Tayrus upadł na głowe albo coś musieliście mu obiecać skoro tydzień temu swoim "pro" pt kampiliście ich na swampie jak robili daily a teraz pomógł wam zdobyć zamek. Mam ci przypomnieć jak 2-3 miesiące temu dostawaliście baty od prawie każdego wara?J esteście gorsi od takiego orła białego który swego czasu w niepełne 3 pt z lvl 88-91 potrafił obronić fort przed całym ally shadows na lvl 95+.
mieliśmy wojne z ulricami bo oni w przeciwienstwie do innych "polaczkowych" kalnów nie płaczą i walczą jak należy osobiscie dobrze wspominam wojne z nimi nie wiem jak oni wiec "stfu" hetsui ich aly pomagało im jakby niepodskakiwali nie dostali by wara 2-3 miesiące temu ? mylisz klany tamten klan zdechł właśnie wtedy tak jesteśmy gorsi od orła przyznaje ;/ broniliśmy tylko zamku przez 2godziny
Aurora Clan Leader - retired
sQam sQuad Member
Evander - 1st Tyrr Warrior TRUE HERO on Core

Grande

To teraz weź głeboki wchech i na spokojnie napisz swój post jeszcze raz żebym mógł zrozumieć o co ci chodziło.

Evander

wybacz ale teraz robię fortune :*
sQam sQuad Member

Clovery

^ w wolnym tłumaczeniu:
"jestem za głupi aby pisać poprawnie po polsku" ;)

Evander

sQam sQuad Member

xXxFelekxXx

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Grande

Ja osobiście chyba jednak bym wolał wybrać klan w którym rzekomo "się kradnie itemy" niż klan który musi kampić low lvl bo z nikim innym sobie nie poradzi.
Jedno musze przyznać jak alarion kiedyś stwierdził że jeśli chodzi o l2 polskie znaczy syf z którym chodźby stanął na uszach nie dojdzie to ładu i syf pozostanie syfem.

Dzondzy

Cytat: Evander w Maj 06, 2012, 08:16:09 PM
Chodzi mi o ally hetsui gdzie daliście wara ludziom z lvl 85-87, i znalazło by się pare innych klanów. Swoją drogą albo Tayrus upadł na głowe albo coś musieliście mu obiecać skoro tydzień temu swoim "pro" pt kampiliście ich na swampie jak robili daily a teraz pomógł wam zdobyć zamek. Mam ci przypomnieć jak 2-3 miesiące temu dostawaliście baty od prawie każdego wara?J esteście gorsi od takiego orła białego który swego czasu w niepełne 3 pt z lvl 88-91 potrafił obronić fort przed całym ally shadows na lvl 95+.
mieliśmy wojne z ulricami bo oni w przeciwienstwie do innych "polaczkowych" kalnów nie płaczą i walczą jak należy osobiscie dobrze wspominam wojne z nimi nie wiem jak oni wiec "stfu" hetsui ich aly pomagało im jakby niepodskakiwali nie dostali by wara 2-3 miesiące temu ? mylisz klany tamten klan zdechł właśnie wtedy tak jesteśmy gorsi od orła przyznaje ;/ broniliśmy tylko zamku przez 2godziny

Ziomek... Teraz round 2 i napisz po Polsku, dzięki.

Deric

pewnie aden ooc zostanie bo ruskie to retardy i nawet okazji nie umieją wykorzystać
Chodzi mi o ally hetsui gdzie daliście wara ludziom z lvl 85-87, i znalazło by się pare innych klanów. Swoją drogą albo Tayrus upadł na głowe albo coś musieliście mu obiecać skoro tydzień temu swoim "pro" pt kampiliście ich na swampie jak robili daily a teraz pomógł wam zdobyć zamek. Mam ci przypomnieć jak 2-3 miesiące temu dostawaliście baty od prawie każdego wara? Jesteście gorsi od takiego orła białego który swego czasu w niepełne 3 pt z lvl 88-91 potrafił obronić fort przed całym ally shadows na lvl 95+.

2-3miechy temu 95+ hmm ok

@Evander tak kozaczysz a srasz w gacie jak słyszysz o hb, hi lub ooc , i musisz być hujowym leaderem klanu  jeżeli takie teksty piszesz, i robisz tutaj totalną dereklame klanu który posiada niezrównoważonego leadera, i jeszcze te wymówki typu : byłem najebany, sorry robie fortune.. wtf?

Grande

Ja już dawno stwierdziłem to że aurora miała swojego śmiesznego nehema ma teraz swojego śmiesznego evandera. Tylko ten pierwszy przynajmniej nie kampił low lvl i zanim quitnął nadawał warów najbardziej wyfarmionym klanom na serwerze.

Draghar

Cytat: Evander w Maj 06, 2012, 08:04:09 PM
Cytat: Draghar w Maj 06, 2012, 07:58:33 PM
Nieee nooo nie było ich aż tak dużo :> Tylko cały allianc OOC + jakieś randomy których nie pamiętam :P
fake byliśmy w 3 pt + 1 pt ulriców(dzieki za pomoc) i płaczecie że dostaliście baty od niewiadomo kogo zal mi was  :/

Hmmm.. A ten wjazd na plecy od OOC Ally (OOC, Enclave, RedGuard) to był po prostu taki sobie zerg który chciał się pobawić w PvP na Oren? ;o

Anyway dobry fun na Giran jest :]

He4DSh0t

Cytat: Draghar w Maj 06, 2012, 09:25:18 PM
Nieee nooo nie było ich aż tak dużo :> Tylko cały allianc OOC + jakieś randomy których nie pamiętam :P
fake byliśmy w 3 pt + 1 pt ulriców(dzieki za pomoc) i płaczecie że dostaliście baty od niewiadomo kogo zal mi was  :/

Hmmm.. A ten wjazd na plecy od OOC Ally (OOC, Enclave, RedGuard) to był po prostu taki sobie zerg który chciał się pobawić w PvP na Oren? ;o

OOC, Enclave i Redguard nam nie pomagali, dostaliśmy cynk, że idą nas wybić. Jedynie redguardzi bili się jakiś czas z nami pod zamkiem.
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

mithen

Cytat: Grande w Maj 06, 2012, 07:46:51 PM
Gdyby sami mieli coś zwojować to swoim jednym śmiesznym cp by wiele nie narobili raczej.

Wypraszam Sobie  xD tam też było moje cp...
L2Ex Soultaker - Mithen
Core Aeore - Atsuka
Lilith Aeore - Atsuu
Ramona Aeore - Glick

Draghar

Cytat: He4DSh0t w Maj 06, 2012, 09:34:40 PM
Cytat: Draghar w Maj 06, 2012, 09:25:18 PM

OOC, Enclave i Redguard nam nie pomagali, dostaliśmy cynk, że idą nas wybić. Jedynie redguardzi bili się jakiś czas z nami pod zamkiem.

Hmm.. No nie wiem. To wychodzi na to, że wpadli po fragi i tyle :P

Gz Union Ally Giran ;)

asdf1movie

jak tam po siegach? QQQQ czas zacząć?

Sesto

Russe

Cytat: Sesto w Maj 06, 2012, 10:02:00 PM
ruskie sfailowaly giran:)   :shock:
Ruskie wpierw sfailowali Aden i Rune a potem na dobitke fail w Giran :D
Another victory of HB  :afro:
A może by wrócić na oficjal :)

likas

Wiadomo, że po siegach to statystyki są zawyżane - mimo wszystko fun był i to najważniejsze ;).

Btw, jeszcze odnośnie statystyki, to chyba jak napiszę, że dzisiaj pod giran to prawie wszystkie klany były (chyba oprócz VV jedynie),to za bardzo nie skłamię :D

edit: a nie, jednak skłamałem - ooc nie było :P

Alarion

Ruskie są większymi ciotami niż myślałem, ale jednak potrafią zaskoczyć

siege giran był naprawdę fajny ; )

Gratki Old Boyz i reszta za zamek, nawet pod koniec wam trochę pomogliśmy. Skoro nam się nei udało, to lepiej dla was niż dla ruskich ścierw : D

tak gwoli ścisłości: VV nie istnieje, OOC tam nei było, ani enclave

swoją drogą trochę crp wpadło : D
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Horken

Bulwers na ally jak szły mass exile albo hate pod orbem do crestowania był epicki :D
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Alarion

Cytat: Horken w Maj 07, 2012, 12:39:04 AM
Bulwers na ally jak szły mass exile albo hate pod orbem do crestowania był epicki :D

Nie jaki summoner o nicku Ciapu złapał mnie dziś na siege giran w klatkę... :x  :x
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

AsmWalker

Cytat: Alarion w Maj 07, 2012, 01:13:44 AM

Nie jaki summoner o nicku Ciapu złapał mnie dziś na siege giran w klatkę... :x  :x
Nowy Hero na servie  :D

Horken

Cytat: Alarion w Maj 07, 2012, 01:13:44 AM

POCZUŁEM ENDGAME!

Tok rozumowania był mniej więcej taki:
Alarion -> HBki wbijaja -> zaraz gleba -> trzeba coś napsocić
w efekcie poszedł exile i dimensional binding którego nie zdążyłem już wycastować bo byłem wgnieciony w podłogę :D

btw:
Fenomen siege:
display limit na 0 kresek i display limit na 3 kreski
nadal tyle samo fps
Ile fpsów było w rzeczywistości?
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu