Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

frankieWILDE

we środe

roli

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

roli

Draghar

Cytat: Loluś w Czerwiec 04, 2012, 06:11:37 PM
Kiedy ładują vita na Core ?

W środy.

Cytat: roli w Czerwiec 04, 2012, 06:14:35 PM
A Tauti kiedy na eu wchodzi ?

Mówi się że to były ostatnie sidże na Harmony ;p

Draghar

Btw. z changelogu Tauti

Cytat• Improved performance of the game client

For sure :D

asdf1movie

Horken

Ja nawet mógłbym biegać jako czarny kwadrat z nickiem mojej postaci byleby można było dostatecznie płynnie kręcić kamerą(20fps) żeby jakoś dało rade targetować, a te efekty to bym w ogóle wydupcył wpizdu bo kto wymyślił dawać mega efekty dla powtarzalnych skilli  ^^
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

WollferDrHouse

Czemu lol klany no nie wiem moze dlatego.
http://www.youtube.com/watch?v=1IkqoDXwEG4
Taki maly suchar, pomijajac faktu ze obecnie tylko z zamkow Aden jest atrakcyjne bo tak sie gra pozmieniala, a inne zamki rownie dobrze HI lub HB moglby sobie wziac na alt clany ale marne profity z tego wiec szkoda zachodu.

He4DSh0t

Cytat: WollferDrHouse w Czerwiec 04, 2012, 09:38:49 PM
Taki maly suchar, pomijajac faktu ze obecnie tylko z zamkow Aden jest atrakcyjne bo tak sie gra pozmieniala, a inne zamki rownie dobrze HI lub HB moglby sobie wziac na alt clany ale marne profity z tego wiec szkoda zachodu.

Od Tauti każdy zamek będzie wartościowy/"atrakcyjny", a do tego wszystkie siage o 20 więc trudniej będzie zająć coś dla alt klanu. Tauti wchodzi 13 czerwca na NCWest wiec tak jak ktoś już wcześniej wspomniał prawdopodobnie były to ostatnie siage na "starych zasadach".
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

Arimas

O to ten epicki łucznik :D

Btw. jak wyjdzie 50zł/mieś z takiego zamku to mogę brać  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Smolensk

Cytat: He4DSh0t w Czerwiec 04, 2012, 09:53:57 PM

Od Tauti każdy zamek będzie wartościowy/"atrakcyjny", a do tego wszystkie siage o 20 więc trudniej będzie zająć coś dla alt klanu. Tauti wchodzi 13 czerwca na NCWest wiec tak jak ktoś już wcześniej wspomniał prawdopodobnie były to ostatnie siage na "starych zasadach".

Raczej nie ostanie, a przedostatnie. Jeśli już mamy dostać tauti, to będzie to około 2-3 tygodnie po NCsoft.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Draghar

montezuma

Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Draghar

Och.. So pr0 but pls gtfo na swoją piaskownicę pełną botów.

asdf1movie

swoją drogą macie oryginalny nick healera. pozazdrościć

TastyB

Niekiedy jak Was czytam to rece zalamuje i az mi wstyd...

Zaraz pewnie powiecie, ze sie czepiam bo to tez o moim klanie tak gadacie ale zastanowcie sie przez chwilke - kto Wam dal prawo az tak zle sie wypowiadac o mniejszych/slabszych klanach? Wysmiewanie sie i szydzenie z innych to Wasz sposob na dowartosciowanie sie?  :shock: az takie macie braki?

Zauwazcie, ze gra na Core rozgrywa sie na 3 plaszczyznach:

• * ally HB v. ally HI - tu jest TOPka
    * Aurora, Hunters, PF, OB i wiele innych - calkiem inny swiat dla Was (nawet sie nie mijacie no chyba, ze do miasta zawitacie)
    * malutkie klany plus randomy - majace w duszy to co sie u Was dzieje

Tak wiec mowiac kolokwialnie: zajmijcie sie swoim podworkiem i ocena tego/tych o czym/o kim macie jakiekolwiek pojecie i nie oceniajcie czegos/kogos o czym/o kim chuja wiecie  8)

Swoja droga ciekawe ilu z Was bedzie gralo na tym serwerze za pol roku czy rok i ciekawe ile klanow z Waszej TOPki jeszcze bedzie istnialo - nolifowanie niszczy niestety. Zreszta... Rozejrzyjcie sie dookola i powiedzcie szczerze, ile Wam sie tych mega znanych i fantastycznych klanow rozsypalo...
Dalej chcecie szydzic..? Prosze bardzo... Smialo...  :)

p.s.
WTT nerke za screena z wypowiedzia Evandera po siege na shout - TYLKO POWAZNE OFERTY !!  hahaha
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

Albert Einstein (1879-1955)

Alarion

Tasty:

1) o low polaczkowych klanach wypowiadająsię głównei osoby co quitnęły

2) W topkach wbrew pozorom jest mniej no life'ów niż ci się wydaję. PvE mastery pokroju kamilka już qutinęły, a z niektórym party uciekają ludzie, bo z retardami nei mogą wytrzymać w 1 party (patrz Sagara z Hax'em). Po prostu inna organizacja i wydajność expa

3) Próbujesz kreować się na osobę dosyć "niezależną" sypiącą mądrymi myślami, a na koniec piszesz typowo hate'reski post do evandera. Ok, robi z siebie mega idiotę, ale zdecyduj się co chcesz, czy dołączasz do piaskownicy, czy starasz się nas moralizować stojąc z boku ; )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Dyma

Przecież tak zawsze było i to jest typowe "priv podejście". Grupa nolifów tworzy jakieś klany itp, po 2 meisiacach ostrego grania robią quit i potem mówią, że serwer dead bo klan X, którego gracze mieli 80 lvl jak on dobijał 90, teraz ma zamek itp. A fakt, że w tym klanei byli normalni gracze bez ciśnienia na grę, za to często z dużo lepszym skillem od tych nolifów już sie nie liczy.
Jedyne w czym na pewno są gorsi ci gracze od nich to nie sprzedadzą postaci za tak ciężkie pieniądze.
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

TastyB

@Alarion

my sie chyba nie zrozumielismy... :)

po 1
to pisze te slowa do tych (i tylko tych) ktorzy tak wspaniale ponizaja innych a Ciebie w tym gronie chyba nie widzialam (no chyba, ze sie myle).
Jezeli pomylilam ludzi ktorzy quitneli z graczami ktorzy graja w TOPce to szczerze tego zaluje, przepraszam za grzechy i pojde sie wstydzic do kata (jak widac na zalaczonym przykladzie niemam najmniejszego rozeznania w Waszym swiecie Core)

po 2
nie jestem osoba "niezalezna" bo biore udzial w dyskusji zawsze wtedy kiedy zostane "dotknieta do zywego"

po 3
nie hate'ruje Evandera... Jakbym chciala to robic to juz dawno bym Was zasypala failami tego wspanialego lidera a uwierz, ze naprawde jest tego sporo  :D
Screen jest mi potrzebny poniewaz, iz nadaje sie idealnie do podpisu na forum - jest poprostu epicki  :ork_6_1: a juz pytalam wszystkich z ktorymi rozmawialam na serwerze i nikt tego niema wiec pomyslalam, ze ostatnia nadzieja w tym forum
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

Albert Einstein (1879-1955)

Sesto

Cytat: Dyma w Czerwiec 05, 2012, 12:14:14 PM

Jedyne w czym na pewno są gorsi ci gracze od nich to nie sprzedadzą postaci za tak ciężkie pieniądze.

wole posiedziec te 8h dziennie w pracy  niz   spedzic je w grze liczac na zysk  :) po miesiacu  robiac porownanie  nawet te ciezkie pieniadze z nolifienia wypadna dosc blado w porownaniu do przelewu na konto :D

Dyma

Cytat: Sesto w Czerwiec 05, 2012, 01:15:32 PM
Cytat: Dyma w Czerwiec 05, 2012, 12:14:14 PM

wole posiedziec te 8h dziennie w pracy  niz   spedzic je w grze liczac na zysk  :) po miesiacu  robiac porownanie  nawet te ciezkie pieniadze z nolifienia wypadna dosc blado w porownaniu do przelewu na konto :D

no to była taka lekka ironia ;)
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

asdf1movie

na l2 dało sie zarobic w pierwszym miesiącu jak adena była po 5zł za 1kk,
zrobienie alt na 24lvl trwalo 45-55min liczmy godzine
jak by ktos sie porządnie uparł po 10godz robiąc alty, to 100zl na dzien mozna było wyciągnąc ;p