Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kamiil

privy byly bardziej wymagające niz ten off  :shock: :shock:

olprax

Cytat: kamiil w Grudzień 22, 2011, 10:03:22 PM
to trzeba było grać na wcześniejszych kronikach jak 5% robiłeś w miesiąc

hrypek

79 >80 w trzy miesiące a jak już się udało  to wręcz gratulowali Ci na PM nawet z poza klanu ;]
Doombringer Gaav - 81
DeathAdders clan on Luna server.

CORE eu

Warsmith Funnyguy

Polopiryn

Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Polopiryn

Cytat: Horken w Grudzień 22, 2011, 11:22:42 PM
Cytat: Polopiryn w Grudzień 22, 2011, 11:07:45 PM
kamilu coś w sam raz dla Ciebie: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=inhGGIqssWA
Taką przemowę CP leadera przed każdym wypadem mieć to epic by było ;D

Ta, a na koniec.
"Panienki, przegraliśmy. Jutro każdy biega do okoła Giran, 50 kółek!"
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Alarion

Cytat: seken w Grudzień 22, 2011, 05:15:35 PM
Cytat: Alarion w Grudzień 22, 2011, 03:52:14 PM
@Shen
Tak, dostałem bana na serwerze NCsoftu i zaliczyłem faila (akcja Virisken, dział franz, wiesz o co chodzi). Poszedłem grać w Aiona, pół roku póki gra coś znaczyła, bawiłem się świetnie z VVizardem z Teona i GraveDiggerem (swoją drogą, ghra on też na Core) w end game PvP. Potem prawie 2 lata ze swoim const na Lancerze, co nawet zwieńczyłem kilkoma frapsami (tak jak i Delios, zanim kompa wymieniłem). Co zrobiłeś ty, poza 20 stronami QQ w topicu LoL? nic? ojej, spoko, na nowym serwerze może ci się uda, go go Emo-Shen!
Teraz, zeby pokazac, ze jest sie "kims"  trzeba byc rozpoznawanym w grze/na servie?
Sory Alarion, ale naprawde smiesznie to wyglada, szczegolnie z perspektywy 3ciej osoby, ktora nie jest zaangazowana w ten flame.

A co mam mu na forum napisać? Że studiuję, spotykam się z kumplami, lubię dobre seriale, książki itd.? Piszemy o L2, na forum o L2. Mam mu zdawać relacje z mojego życia prywatnego? Napisałem z czego byłem zadowolony i przy czym się dobrze bawiłem grając w te 2 MMO (L2, Aion), bo dzieciaczek, co robi jedynie QQ (sam zresztą wiesz, bo czytasz też topic LoL'a) próbuje mi coś dopiec.

@Zojka
Czy trzeba było być w Prets, żeby grać w nazwijmy to pseudo conście (bo w Aionie jako tako constów nei było) z VVizardem i resztą od niego? 2-3 miesiące mojej ostatniej gry w Aionie to właśnie ta ekipa, niemal każdy Dredgion, wszystkie ganki, czasem Dark Poeta. Bywało, że i na siege. 

I właśnie z tego powodu, że Prets było niemal w całości ruskim klanem, wolałem zostać w naszym international, gdzie grała duża część chłopaków z Offensive
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Arimas

Kamiil, chyba powoli stajesz się legendą  :o  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

aa odnośnie twojego pytanie "Kamyl", tak, przeszliśmy tutaj całym CP (poza 1 osobą) od piątku.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

HellSign

Cytat: hrypek w Grudzień 22, 2011, 10:41:18 PM
79 >80 w trzy miesiące a jak już się udało  to wręcz gratulowali Ci na PM nawet z poza klanu ;]

QI na pi 9min - 15kk, nonstop

Ktoś ma linka do forum, gdzie rzekomo napisali że zrobią z niego daily?
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

FokuSs

Cytat: Polopiryn w Grudzień 22, 2011, 11:46:25 PM
Cytat: Horken w Grudzień 22, 2011, 11:22:42 PM
Cytat: Polopiryn w Grudzień 22, 2011, 11:07:45 PM
kamilu coś w sam raz dla Ciebie: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=inhGGIqssWA
Taką przemowę CP leadera przed każdym wypadem mieć to epic by było ;D

Ta, a na koniec.
"Panienki, przegraliśmy. Jutro każdy biega do okoła Giran, 50 kółek!"
Tam do okoła Giran, do okoła HB a nie xD
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

kamiil

Rickert

Cytat: kamiil w Grudzień 23, 2011, 01:06:18 AM
hahahah eclipse takiej akcji nei mialem  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
CO SIE STALO KAMIL SZYBKO OPOWIADAJ!
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

KaRom

Buszek Swintuszek`

Ulquiora

Genialny ten filmik. Czemu ja wcześniej tego nie widziałem  :D

Kamiil niedługo hero rozumiem  :P

Vanquish

Cytat: Ulquiora w Grudzień 23, 2011, 06:39:40 AM
Genialny ten filmik. Czemu ja wcześniej tego nie widziałem  :D

Kamiil niedługo hero rozumiem  :P
No tu chyba nie ma zadnych watpliwosci :D

Itherus

Cytat: kamiil w Grudzień 22, 2011, 10:03:22 PM

Najpierw musi zrobić olimpiadę i miec nobla... w sumie teraz moze sobie zrobić wakacje bo z takim gearem w w boundach bez atri w broni armorach to może robic za CH dajac kolega buffy w mieście, bo raczej na solo spocie pod DE nie da rady. 85 nie czyni Cie pro szczególnie ze kiedys ludzie cie dogonią a ty pozostaniesz w pamięci jako clown tego forum wiec czasem warto sie zastanowić nad swoim postępowaniem. Tak na poważnie lev jest i nic poza tym szkoda ze nawet oman ringa sobie nie zrobiłeś bo szczerze przydałby sie na twoja klase.

/przypilnuj sobie hero to moze jeszcze bedziesz miał pożytek z tego lev.

TTerrorPropaganda

Nie podoba mi się sprawa z tym Q na PI , zupełnie popsuli przez to grę :)Niech cofną za niego expa wszystkim i go skasują :P

kamiil

Cytat: Rickert w Grudzień 23, 2011, 01:13:31 AM
hahahah eclipse takiej akcji nei mialem  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
CO SIE STALO KAMIL SZYBKO OPOWIADAJ!

jestem ich koszmarem  :o jak mnie zobaczyli na spocie oczywiscie full party to zamiast pvp wszyscy rozbiegli sie w innych kierunkach(2 schowalo sie za głazem   :shock:) warlord biegl tak dalego ze znikna z pola widzenia  :shock: bylem z panterkami wiec co na kogos target i panterki  to dawał bsoe tak ze 4 chyba :D  biegny bishek nie mial bsoe tylko ;)

Cytatbo raczej na solo spocie pod DE nie da rady

do mnie to  :shock:

CytatTak na poważnie lev jest i nic poza tym szkoda ze nawet oman ringa sobie nie zrobiłeś bo szczerze przydałby sie na twoja klase.

aha, czyli zamiast ciagnąc lvl do przodu powinienem sie zatrzymac na 7x i robic useless toi ringa   :shock:

top 1 exp server  :bump:

Quibre

top 1 exp server  :bump:
Jak mama pójdzie na wywiadówke to już pewnie tam miło nie będzie  :o

Cytat: TTerrorPropaganda w Grudzień 23, 2011, 09:55:18 AM
Niech cofną za niego expa wszystkim i go skasują :P
Było by qq i kamilek quit

asdf1movie

kamiil a twoi mudżyni i mudżyni twoich "party ziomów" tez maja konta na tym forum? moze wy między sobą tak napędzacie rozgrywke sie tu hejtujac i uwielbiając?
jesli liczyc 7 osob w party x3 zmiany po 8godz to prawie 30 chlopa z emo-gimbazy

Itherus

jest sie czym jarac bijąc kolesi po 3 profce przebudzona postacią?

Nie do konca wiem kim grasz ale omana usless ringiem bym nie nazwał szczegolnie na wiekszosci dd klas...

kamiil

Cytatjest sie czym jarac bijąc kolesi po 3 profce przebudzona postacią?

tak , bo oni nam wara dali  na 4x lvlach a teraz płacz  hahaha

CytatByło by qq i kamilek quit

oj cieszyliby sie nonfactorzy bo cała czołowka serwera by quita zrobila

Cytatkamiil a twoi mudżyni i mudżyni twoich "party ziomów" tez maja konta na tym forum? moze wy między sobą tak napędzacie rozgrywke sie tu hejtujac i uwielbiając?
jesli liczyc 7 osob w party x3 zmiany po 8godz to prawie 30 chlopa z emo-gimbazy

widzisz, gimbaza was leje  :shock:

CytatNie do konca wiem kim grasz ale omana usless ringiem bym nie nazwał szczegolnie na wiekszosci dd klas...

summoner, a q robi sie do 78 lvl