Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

asdf1movie

koniu, jak ci sie tu nie podoba to sp1erdalaj

//10% bracie za wulgaryzmy, omijanie cenzury
Raziel

Smolensk

Cytat: asdf1movie w Lipiec 07, 2012, 09:47:12 AM

Raziel

haha, na początku myślałem że Milicjant Russe wpadł zrobić porządek :D
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Dyma

czyli co kamil byliście masterami na pvp??
sorry stary, ale każdy z tego forum pamięta jak graliście i nikomu ściemy nie wciśniesz.
Wygraliście pvp z kim? Pojedyńcze osobyz HB+ randomy, pt halastera(które tak samo pve mastery), ewentualnie innych ludzi, którzy nie potrafili przeebić sie przez heala bo mieli taką kare do dmg. Zapodaj screeny jak 7vs7 pojechaliście pt na podobnym do Was lvlu i prezentujcym jakiś poziom. Jest takie? nie bo dostawaliście od nich kosmiczny wpier.. albo paliliście pr. Nasze ostatnie pvp ile trwało? 40 sekund? 50? Albo wcześniej: mimo przewagi 3 lvl nawet nie chcieliście isć na koloseum jak kardi chciał zebyśmy Was zjechali. Wasze "osiągnięcia" to : mając 80+ bicie ludzi na varce, mając 85+ bicie <80, wjazd z ruskimi w inne pt w orbis z salą mobów oraz bicie nielicznych nieogarów i mniejszych lvli. Faktycznie pro.

przestań jeść tyle tych truskawek borówek bo Ci strasznie szkodzi

Cytat: TTerrorPropaganda w Lipiec 07, 2012, 09:09:43 AM
:oops: nie ten guzik :D
koniu jak by to powiedział Ferdek Kiepski "nie kompromisuj się" więcej
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Deric

Raziel
dać 10% to czemu nie ale usunąć double post to już nie  :D :D :D
Double posta już usunąłem
//Russe

TTerrorPropaganda

Raziel

Czemu by mi się miało nie podobać? Gdzie ja znajdę forum z taka ilością klaunów jak ty ^^?

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Kard

Cytat: TTerrorPropaganda w Lipiec 07, 2012, 10:54:24 AM

Raziel

Czemu by mi się miało nie podobać? Gdzie ja znajdę forum z taka ilością klaunów jak ty ^^?
i gdzie ty znajdziesz takie forum do którego tak idealnie pasuje taki klaun ja ty?
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Alarion

Cytat: montezuma w Lipiec 07, 2012, 07:58:46 AM
Cytat: Alarion w Lipiec 07, 2012, 12:06:21 AM
Nie pisz już nic o pvp, bo naprawdę ci cholernie nie wypada.

A ty dalej myślisz ze port z celetial do instancy jest mega pro pvp taktyką.

odpisywałem ci zojka, raczysz odpisać na mojego posta? (kilak stron wczesniej, ale widać celowo go zignorowałeś), czy dalej będziesz smuty walił?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

kamiil

Cytat: Dyma w Lipiec 07, 2012, 10:24:10 AM
sorry stary, ale każdy z tego forum pamięta jak graliście i nikomu ściemy nie wciśniesz.
Wygraliście pvp z kim? Pojedyńcze osobyz HB+ randomy, pt halastera(które tak samo pve mastery), ewentualnie innych ludzi, którzy nie potrafili przeebić sie przez heala bo mieli taką kare do dmg. Zapodaj screeny jak 7vs7 pojechaliście pt na podobnym do Was lvlu i prezentujcym jakiś poziom. Jest takie? nie bo dostawaliście od nich kosmiczny wpier.. albo paliliście pr. Nasze ostatnie pvp ile trwało? 40 sekund? 50? Albo wcześniej: mimo przewagi 3 lvl nawet nie chcieliście isć na koloseum jak kardi chciał zebyśmy Was zjechali. Wasze "osiągnięcia" to : mając 80+ bicie ludzi na varce, mając 85+ bicie <80, wjazd z ruskimi w inne pt w orbis z salą mobów oraz bicie nielicznych nieogarów i mniejszych lvli. Faktycznie pro.

dla ciebie party które miało lepszy lvl to pve masterzy, a ci co nie mieli mage party to noby bo nie zabijali ludzi na 2 hity  :shock:
Ogarnij jak cytować cudze wypowiedzi.
//Russe

czy jakiedys pisałem ze bylismy pro w pvp  :?  od poczatku w tym temacie pisze o pve  :)  tak random party, tylko zee moje party tez bylo random, zawsze  box albo jakis random znalexiony do pve
russaldo a ty nie kasuj moich wypowiedzi :D

fanto pisał wam dalczego nie chcemy pvp jak cos niby kardi kazał, "ze nie bedziemy kupować attrybutów do twillinga "  a poza tym  to wam bylo to pvp potrzebne bo płakaliscie do kardiego ze chcecie hero, ze wasze party jest lepsze wiec dlaczego queem party ma miec hero ( mage i dagger) a my nie  :beksa:

TTerrorPropaganda

Cytat: Kard w Lipiec 07, 2012, 11:26:25 AM

Raziel

i gdzie ty znajdziesz takie forum do którego tak idealnie pasuje taki klaun ja ty?

To smutne ze tak o sobie myślisz, nie mniej jednak prawdziwe...

PS Podpowiedz do zagadki pytania które zadałem wcześniej, jest to tez najczęściej wyszukiwane słowo w przeglądarce arimasa tylko ze on używa tego słowa po angielsku :D

Arimas

Cytat: TTerrorPropaganda w Lipiec 07, 2012, 12:08:14 PM

Raziel

PS Podpowiedz do zagadki pytania które zadałem wcześniej, jest to tez najczęściej wyszukiwane słowo w przeglądarce arimasa tylko ze on używa tego słowa po angielsku :D
Nope.avi
Od tego są tumblr :D i nie koń tylko kucyk lol IGNORANT

Moja odpowiedź to: Koń

A teraz dawaj fanty!

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Dyma

Cytat: kamiil w Lipiec 07, 2012, 11:57:18 AM
Cytat: Dyma w Lipiec 07, 2012, 10:24:10 AM

dla ciebie party które miało lepszy lvl to pve masterzy, a ci co nie mieli mage party to noby bo nie zabijali ludzi na 2 hity  :shock:
Ogarnij jak cytować cudze wypowiedzi.
//Russe

czy jakiedys pisałem ze bylismy pro w pvp  :?  od poczatku w tym temacie pisze o pve  :)  tak random party, tylko zee moje party tez bylo random, zawsze  box albo jakis random znalexiony do pve
russaldo a ty nie kasuj moich wypowiedzi :D

nie, chodziło mi o to, że nie mieliście żadnego competition pvp, tylko same free fragi ewentualnie słabe enemy(pt halastera czy tam warzona chociaż potrafiło uczciwie przyznać że są mega przeciętni). Wszystkich poważnych pvp unikaliście jak ognia, więc przestań się wypowiadać na temat pvp
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Deric

Raziel

nie dość że brak argumentu to ucięcie literki cie ztrolowało, oh wait to ja zostalem ztrolowany  :beksa: hmmmmmmm   hahaha hahaha hahaha

te bycie klaunem ci nawet wychodzi bo mnie na prawdę rozbawiłeś  hahaha hahaha hahaha

kamiil

dyma mam ci znowu tłumaczyc ze 2 miesiace boxowalismy fanto  :shock:

dla ciebie powazne pvp to ustawione 7v7 na arence bez hero skilli i bresów

a takie pvp sie nei liczy bo moby bo bresy i hero skille a i programy

Sesto

Cytat: kamiil w Lipiec 07, 2012, 12:35:34 PM

kariera w polityce pewna kamil ,  zegnaj  zbiory owocow lesnych bo tyle  pokretnego -_-' nie czytalem odkad  ostani raz widzialem obrady sejmu

TTerrorPropaganda

Cytat: Deric w Lipiec 07, 2012, 12:30:49 PM

Raziel

nie dość że brak argumentu to ucięcie literki cie ztrolowało, oh wait to ja zostalem ztrolowany  :beksa: hmmmmmmm   hahaha hahaha hahaha

te bycie klaunem ci nawet wychodzi bo mnie na prawdę rozbawiłeś  hahaha hahaha hahaha
Nie wiem kim jesteś, ale miejsce w cyrku masz zapewnione. Mimo ze robi się coraz tłoczniej!!1 chociaż dobrych klaunów nigdy za wiele. A teraz wracaj do swojej gry, udając ze jest to gra pvp i ze jesteś w tym dobry jak reszta z cyrku...

Deric

tak tak był boxowany ofc, box=driver hmm ok
to teraz kamilek nasza skrzyneczko idź się schować w magazynie

Cytat: TTerrorPropaganda w Lipiec 07, 2012, 12:40:33 PM
Nie wiem kim jesteś, ale miejsce w cyrku masz zapewnione. Mimo ze robi się coraz tłoczniej!!1 chociaż dobrych klaunów nigdy za wiele. A teraz wracaj do swojej gry, udając ze jest to gra pvp i ze jesteś w tym dobry jak reszta z cyrku...
Dobrze że nie wiesz kim jestem bo już bym się bał, no i kurde szkoda mi opuszczać  rodzinne strony a w mieście u mnie nie ma cyrku  :(, może przeniesiesz swój cyrk gdzieś w moje okolice??

Dyma

dla ciebie powazne pvp to ustawione 7v7 na arence bez hero skilli i bresów

nie dla mnie poważne pvp to 7/7 14/14 etc gdzie obie strony mają porównywalny sprzęt i lvl i spotykają sie w jakimś ustalonym miejscu. Hero skille kwestia dogadania, na ru offie hero pt najczęściej chciały się bić bez hero skilli bo po to jest ustawka, żeby sie przekonać kto jest lepszy, nie kto wygra, ewentualnie mieć fajne wymagające pvp. Oczywiście zaraz polecą końskie komentarze, że bić trzeba się umieć wszędzie itp, ale od GoD pt które jest atakowane w mobach jest od razu na straconej pozycji. Chyba że są to pt solo target i atakuje ich np pt nuków któe ma mase aoe to jeszcze wtedy szansa, że moby sie przerzucą.

a takie pvp sie nei liczy bo moby bo bresy i hero skille a i programy

faktycznie mega pvp, enemy bije salke mobów, tank wbiega w nich z 2gą salką...strong pvp. Pewnie kamil nie słyszałeś ale w takiej sytuacji najczęściej enemy pali pr i 2gie pt też i sie biją w neutrual zone. Jednak Wasze pt nigdy nei paliło pr żeby sie bić to niektórzy liczą że uda sie ogarną 2 salki a potem Was zmucić.
Co do programów to Wasze pt musiałoby mieć soft od wujka martelexa bo inaczej nic by nie dało

a tak btw to troche siara dawać screeny z walk które sie przegrało i uchwyciło tylko moment który się chciało uchwycić ;p

A tak w ogóle to kamil nie trolluj tyle na forum bo Cie szef z pracy wywali bo wydajność zbierania strasznie spada...
Update:

kamiil

dyma ten screen to wasz gang na nasze expiace party, wiec my bilismy moby !!  a moby sie przezuciły na was o czym swiadczy was "skill"  (aoe nuki i hate aura w mobach , jeszcze chyba delios teleportował sie pod scouta  hahaha), i my to wygralismy !!

to widzisz ,wy mieliscie pvp z tazmanem/turnon (mage party) ten sam setup lvl etc

my mielismy na orbis 3 z pve partiami , jak warzone/halaster (meele grupy)  ten sam setup i lvl

dla was to były tylko 3 dobre party wy/tazman/turnon, nie mowie ze to złe party , ale popatrz ile dawał mage setup na ten okres servera , nie mowiac o knight harmony+dance v meele grupy ,ktore praktyczie nei robiły dmg , wszyskie te party tego uzywały

edit:
lepiej bic sie w mobach czy w orbis , niż walczyc na otwartym terenie np. na arenie, range v meele chyba wiesz jakby to wyglądało   :( busen + queem mieli setup na panterki a nie na shadowy jak ruscy, a dobrze wiadomo ze jak sie biega czy teleportuje to nie robią one praktycznie dmg + dagger robiący do 95 lvl za debufera niz dmg dillera,
taki był nasz setup i staralismy sie to wykorzystywac jak moglismy  :) widziałes co sie działo na mass pvp w orbis (frpas tazmana/queema) magowie sie nie sprawdzali

bula

nie zebym cos mowil, ale glownie tylko czytajac ten temat to z czasem i kazda zapisana strona to kamil wyglada na bardziej powaznego czlowieka niz ci ktorzy, uzywajac "niewybrednego" flejmu, staraja sie go pograzyc

just sayin' dont hate

Deric

ja tam nie wiem ocb kamilek quitnol 300stron temu i tyle go powinno być widać...

bula

tylko ze on quitnal i jakis czas go nie bylo a dalej byly o nim dyskusje

RazielIII

Cytat: bula w Lipiec 07, 2012, 05:06:07 PM
nie zebym cos mowil, ale glownie tylko czytajac ten temat to z czasem i kazda zapisana strona to kamil wyglada na bardziej powaznego czlowieka niz ci ktorzy, uzywajac "niewybrednego" flejmu, staraja sie go pograzyc

just sayin' dont hate
true that
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Acid

bula +1, niestety po forum fighterach i tak to spłynie i nie zastanowią się w ogóle nad sensem i prawdziwością tej wypowiedzi o czym przekonamy się zapewne niebawem...  :oops:

Apocalyptik

We ride together, we die together.