Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shen

Cytat: Horken w Sierpień 26, 2012, 11:58:34 AM
No offence
Drama o zamki rozpoczęta ^^ Większa na forum OB niż tutaj.

Darth emo quit z forum OB :)

Draghar

Cytat: Shen w Sierpień 26, 2012, 01:56:39 PM
Cytat: Horken w Sierpień 26, 2012, 11:58:34 AM
No offence
Drama o zamki rozpoczęta ^^ Większa na forum OB niż tutaj.

Darth emo quit z forum OB :)

^
This

Made my day! :D

Qra

Co dwa tygodnie ludzie piszą "super cs na inadril, walka do samego końca...." Skoro na Inadril są najlepsze CSy to czemu i my nie możemy się zabawić ?
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Revolte

Z tego co kojaże Liderem tego klanu Err0r504 był QQGorron który teraz jest w HI hmmm więc co to oznacza ?  :)
Lineage][ Europe
Server: Core
Othell Rogue 95+

Yoma

Cytat: Revolte w Sierpień 26, 2012, 03:45:34 PM
Z tego co kojaże Liderem tego klanu Err0r504 był QQGorron który teraz jest w HI hmmm więc co to oznacza ?  :)

Lider 7s też podobno w HI i co to oznacza?... Że się klan sypnął :P

Revolte

HELL nieźle się sprzedał  :P

- O co mi chodziło wcześniej ? że Ruskie swoim klanem drugiego zamku nie przejmą, ally też, więc potrzebują pet klanu do tego.
Lineage][ Europe
Othell Rogue 95+

Draghar

Ja wiem, że jakiś czas temu widziałem Erorków biegajacych razem z TH u nas na White Sands swojego czasu. Czy pet clan zmienił sajd to nie wiem ;)

Revolte

Tak QQGorron sprzedał się podobnie jak HELL.
Lineage][ Europe
Othell Rogue 95+

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Smolensk

Post sperminatorki z dzisiaj 18:53

CytatBoring siege incoming

HUE HUE
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Smolensk

Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Vraghor

no dzieki dikholdingowi OB z HI fajnie ze wybraliscie juz komu lizac pupe , graty zamku - siege byl fajny
35 osob z BS + 42 osoby z Hordy vs HI+OB+RG+LTunited+Shadows+Serenity+inni randomowi
epic :)
retired

Draghar

Shen

Cytat: Horken w Sierpień 26, 2012, 09:57:51 PM
BLAZING SWAMP BEZ ZAMKU ;D
a to pech :D ale niczego innego sie nie spodziewalem po tym co pewna osoba pisala na forum OB haha. dobra robota.

Qra

No i CS na Inadril był naprawdę niesamowity.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Yoma

Cytat: Vraghor w Sierpień 26, 2012, 10:06:28 PM
no dzieki dikholdingowi OB z HI fajnie ze wybraliscie juz komu lizac pupe...

Darth nikt nic nikomu nie trzyma, to było oczywiste że HI będzie chciało zablokować głównemu wrogowi posiadanie zamku skoro nikt im Aden nie rusza. Rozumiem, że wg ciebie nie powinniśmy próbować wykorzystać ten sytuacji i zostawić wam zamek??

Draghar

Cytat: Qra w Sierpień 26, 2012, 10:25:28 PM
No i CS na Inadril był naprawdę niesamowity.

Miałbyc fun i był ;)

GF.

Qra

BS - prawdziwa historia.

Kard

Bardzo fajny siege, następnym razem będzie pewnie podobnie ale z innym zakończeniem :)
BS to praktycznie jedyna przeciwwaga na serwie dla HI i zerga RG, inaczej to byłby 1 said i wszyscy by się tylko po plecach klepali i zapieprzali na HI, a tak przynajmniej porządne pvp jest.
Dzięki za fajną zabawę wszystkim uczestnikom.

Cytat: Shen w Sierpień 26, 2012, 10:10:43 PMdobra robota.
a do kogo to piszesz? tu ruskich nie ma, wiec raczej gratulacje bezsensowne
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

likas

każdy sobie zdaje sprawę, że OB nie było żadną przeszkodą i po prostu wykorzystaliśmy okazję. Dostaliśmy te kolejne 2 tygodnie zamku tym razem w prezencie, ale nie wiem, mam się jakoś kajać? Nie była to wcale nasza "linga" pvp i HI samo przyszło, tak jak Yoma napisał, po prostu chcieli bsom przeszkodzić. Jak za 2 tygodnie byśmy stracili zamek, to będziemy żyć sobie dalej.

W sumie tyle ode mnie w temacie, bo sam siege mi trudno ocenić ;)

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

bullit

Nie wiem po co się trudzisz tłumaczeniem truuu blazing swamp graczom jak to bylo. Kazdy z nich (włącznie z dziewczynka w koszulce comy) doskonale zdają sobie sprawę jak to 465465465 klanów pm'uje pape Sproota i prosi o pomoc, a jedyny sajd bez dickholdingu to VISON i chwała im za to ( a niech sobie tak dalej mysla). Szkoda, ze na forum to jedyna co mozna zobaczyc to "sukcesy" BS'ow, ew od czasu do czasu weak excusy dlaczego to nie sa top(lagi, legi gejmplej, a ruuskii maja haksy etc). :P

CytatBS to praktycznie jedyna przeciwwaga na serwie dla HI i zerga RG, inaczej to byłby 1 said
made my day  :D