Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xRelapse

Rickert

Mam pytanie, bo duzo stron sie narobilo, ocb z tymi zmianami w nowym patchu? Dlaczego powrot do starych klas i na jakiej zasadzie? Znowu 9 osob w pt? A co z itemami/max lvlem/lokacjami?
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Dzondzy

Cytat: Rickert w Wrzesień 05, 2012, 01:53:40 PM
Mam pytanie, bo duzo stron sie narobilo, ocb z tymi zmianami w nowym patchu? Dlaczego powrot do starych klas i na jakiej zasadzie? Znowu 9 osob w pt? A co z itemami/max lvlem/lokacjami?

Na podstawie archerów : http://boards.rochand.com/viewtopic.php?f=11&t=888

Shanique

to nie jest powrót jako taki tylko powrót do podziału... znaczy to tyle, że jeśli jesteś przebudzonym np aeore healerem to po wejściu tej nowej kroniki (czy cokolwiek to będzie) będziesz mógł sobie wybrać kim dalej chcesz grać... czy aeore (shilien saint), czy aeore (evas saint), czy aeore (cardinal) i w zależności co wybierzesz to dostaniesz nowe skille... osoby, które nie zdążą się przebudzić do wejścia tego dodatku nie będą miały wyboru... taką klasą jaką grają na taką się przebudzą... znaczy jeśli grasz cardinalem to przebudzisz się na aeore (cardinal)... uff... chyba dobrze to wytłumaczyłam?
btw... zanim ta kronika na Core wejdzie to minie jeszcze z rok...

Draghar

A jest juz jakieś info dot. tego czym takie Aeore będą sie różnić? :>

bula

Cytat: Draghar w Wrzesień 05, 2012, 02:15:42 PM
A jest juz jakieś info dot. tego czym takie Aeore będą sie różnić? :>
ktos chyba pisal ze 13tego healerzy/enchanterzy beda

Cytat: Rickert w Wrzesień 05, 2012, 01:53:40 PM
a ty moglbys na pm odpisac ;p

Horken

Będzie jeszcze na pewno PTS tego wszystkiego więc bez spiny.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Smolensk

Kiedyś czytałem na rohandzie o zmianach rasowych humana względem innych ras. Czy to dalej jest aktualne, i czy są jakieś konkretne info na ten temat? Bo osobiście nie mogę w ogóle znaleźć już opisu tych zmian.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

olprax

Arimas

Cytat: olprax w Wrzesień 05, 2012, 06:58:01 PM
mana potki w l2store na NA?LF confirm
Zawsze były jakieś takie lol potki dające trochę mp jak elixiry ale z re-usem też...
Chyba, że coś zmienili

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Roxis

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

olprax

Cytat: Arimas w Wrzesień 05, 2012, 07:36:04 PM
Cytat: olprax w Wrzesień 05, 2012, 06:58:01 PM
mana potki w l2store na NA?LF confirm
Zawsze były jakieś takie lol potki dające trochę mp jak elixiry ale z re-usem też...
Chyba, że coś zmienili
tak słyszałem od kumpla co gra na NA,maja być podobno bardzo podobne potki jak na privach

montezuma

W tej chwili nikogo potki nie obchodzą, jest MEGA RAGE po dzisiejszym pachu nerfujacym sumonerow, mozna mieć teraz max 2 pety
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Deric

Cytat: montezuma w Wrzesień 05, 2012, 07:57:17 PM
W tej chwili nikogo potki nie obchodzą, jest MEGA RAGE po dzisiejszym pachu nerfujacym sumonerow, mozna mieć teraz max 2 pety
to bug czy co  :o??

montezuma

Cytat: Deric w Wrzesień 05, 2012, 08:04:35 PM
Cytat: montezuma w Wrzesień 05, 2012, 07:57:17 PM
to bug czy co  :o??

nie, zmiany u sumonerow.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Deric

likas

wlasnie...

zachciało mi się wynna na dual classę, bo taki op był...

jpd

Shen

W glory days bedzie taka mozliwosc, tylko trzeba miec cloak z dual classy, bez niego sie nie da. No i chyba delevel do 85 jest.

Smolensk

To jest zmiana zaplanowana na najnowsze zmiany. A NCSoft dostał dzisiaj ten update.

Zapewne za parę dni będzie rollback.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Draghar

Podobno Patri bana wyrwała?

LF Confirm

Shanique

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Draghar

Podobnież za to że Sindey grał Patri na oly ;p

Horken

No i generalnie co w tym złego było?
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu