Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shanique

Cytat: Qra w Wrzesień 19, 2012, 12:54:06 PM
Shaniczqqq co będziemy robić w kolejną niedziele ?? ? Dalej próbujemy zawładnąć światem ?
w następną niedzielę idziemy na pvp, tylko weź się w garść i znowu nie wyglądaj tak :D

zdjęcie: screen z Orbis 3

Itherus

Cytat: Reji w Wrzesień 19, 2012, 11:34:14 AM
Cytat: misiek440 w Wrzesień 19, 2012, 11:17:50 AM
A kto do tego doprowadził? My? czy wasza polityka klanu. Byliśmy klanem który w założeniu miał być bezstronny i nie popierać żadnej ze stron(jeszce nie dawno wojna z RG) i w sumie tak by zostało. Ale oczywiście Bsi sobie wybrali nasz zamek do zdobycia.....fajnie szukacie przyjaciół. Wiadomo łatwy target nie mają lvli a klan raczej miks wszystkiego czyli CP+random, praktycznie z mało liczbą osób co są no-lifami. Więc teraz  po której stronie mamy się opowiadać za wami, tymi cudownym klanem, co chciał sobie zniszczyć słabszego? Proszę cię.......sami sobie robicie  wrogów  a później płaczecie że zerg i one side :beksa:. Dalej tak stosujcie taka taktykę to będziecie lubiani.

Z tego co znam Lempa to raczej nic nie robi bez powodu... 4fun iść do was na zamek, robić sobie kolejnego wroga gdzie juz jest jeden dosyć silny, a z 2 strony jeżeli chciałby mieć zamek mógł iść pod Giran i zdobyć od 7sing bez najmniejszego oporu. Czy 4 tygodnie temu wczesniej od LTunited Dion, kończąc na Shadows które miały Gludio... są to 100% gorsze klany.
Raczej coś musiało spowodować tak, a nie inaczej że właśnie zapisał sie do was.

Lecz jestem tylko człowiekiem i to z innego klanu... mogę się mylić i nie byc wtajemniczony w jego mroczny plan, odebrania wam zamku :)

ładnie to ujęłaś.

Reji

Cytat: Shanique w Wrzesień 19, 2012, 12:05:27 PM
to nie jest tak do końca Reji... na jakikolwiek zamek byśmy się nie zapisali to na 100% mamy na plecach HI + ich przydupasów... czy to będzie giran, gludio, innadril, czy cokolwiek innego. Wierz mi, że żaden zamek nie byłby problemem do zdobycia, gdyby nie HI, które nam to uniemożliwia swoją ilością, bo o jakości tutaj nie ma mowy :)
Ale my się nie poddajemy i knujemy w naszej ciemnej jaskini zła kolejny fantastyczny plan przejęcia zamku :D
Sory, ale czy ja gdzieś tutaj ująłem że nie zdobędziecie jakiegoś zamku?
Wiem dokładnie że na siege, biega  za wami HI... gdyby nie ten fakt to przyszli by pomoc Shadows na Gludio i moj klan niemiał by szans. 
Tylko tutaj został poruszony Fakt dlaczego BS akurat poszło na OB??
Wydaje mi się że jeżeli ktoś chciałby zrobić sobie kolejnego "Wroga", zdobyć zamek, pobawić się z HI i to nie pod Aden, to raczej wybrał by typowych popleczników jak 7sing i Ltunited. Którzy juz wczesniej otrzymywali pomoc od HI na siegach.
Po co pchać następny klan i to typowo polski w ręce HI, do tego tworzyć jeszcze większy zerg po ich stronie. Więc coś konkretnego musiało się stać :)
Server: L][eu-Core, Healer LvL: 9x
Clan Leader: Hunters, CP leader: Basic SQ.

misiek440

rozmowa nie była dlaczego poszli na nasz zamek, tylko dlaczego częściej widać  w randomowych party hi+ob niż bs+ob  :D.
W którymś poście co cyowałem, Alarion pisał jakby był zakoczony tym że nagle OB ma bliżej do HI niż do BS, choć jego klan sam do tego doprowadził, a gadanie że 4fun tez nie na miejscu bo przeplata się przez ten wątek między płaczem one side server, bo gdyby tego jeszcze nie było to ok

Redbox

Cytat: GhostHunter w Wrzesień 19, 2012, 11:02:14 AM
Cytat: Shanique w Wrzesień 19, 2012, 07:25:42 AM
Mówisz, że podoba Ci się kampienie spownów i zabijanie niedoczytanych jeszcze warów? No nic, każdy lubi co innego...
Anyway GF.

Niczego nie napisałem o "kampieniu spawnów", więc nie zmyślaj.
doskonały troling milordzie, kilka minut walczylismy 1 pt vs hi i cos tam z ooc pozniej przyszly lepmy i spepsy i było gf.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Yoma

Mam chyba déjà vu bo drama związana z Alarionem i KE wydaje mi się skądś znajoma :x

Arimas

Cytat: Shanique w Wrzesień 19, 2012, 12:31:34 PM
polityka polityką, a w BS jest tyle polityków co ludzi w klanie... jeden z drugim miał gorszy dzień i przybyło przez to kilka wojen xD nic nie poradzę, że w klanie są ludzie, którzy lubią pvp i siedząc na spocie 5 min bez flagi i zaczepiania innych uznają za zmarnowane 5
A ile to razy miało się ochotę wybić swoich tylko żeby przejąć spota  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

TTerrorPropaganda

Cytat: misiek440 w Wrzesień 19, 2012, 02:36:04 PM
rozmowa nie była dlaczego poszli na nasz zamek, tylko dlaczego częściej widać  w randomowych party hi+ob niż bs+ob  :D.
W którymś poście co cyowałem, Alarion pisał jakby był zakoczony tym że nagle OB ma bliżej do HI niż do BS, choć jego klan sam do tego doprowadził, a gadanie że 4fun tez nie na miejscu bo przeplata się przez ten wątek między płaczem one side server, bo gdyby tego jeszcze nie było to ok

Wyczyść sobie klawiaturę:D
Podobają mi się wasze dramy, aż zachciało mi się grac. Jakieś CP szuka nowego CZŁONKA??

Shanique

Cytat: Reji w Wrzesień 19, 2012, 02:28:30 PM
Cytat: Shanique w Wrzesień 19, 2012, 12:05:27 PM
to nie jest tak do końca Reji... na jakikolwiek zamek byśmy się nie zapisali to na 100% mamy na plecach HI + ich przydupasów... czy to będzie giran, gludio, innadril, czy cokolwiek innego. Wierz mi, że żaden zamek nie byłby problemem do zdobycia, gdyby nie HI, które nam to uniemożliwia swoją ilością, bo o jakości tutaj nie ma mowy :)
Ale my się nie poddajemy i knujemy w naszej ciemnej jaskini zła kolejny fantastyczny plan przejęcia zamku :D
Sory, ale czy ja gdzieś tutaj ująłem że nie zdobędziecie jakiegoś zamku?
Wiem dokładnie że na siege, biega  za wami HI... gdyby nie ten fakt to przyszli by pomoc Shadows na Gludio i moj klan niemiał by szans. 
Tylko tutaj został poruszony Fakt dlaczego BS akurat poszło na OB??
Wydaje mi się że jeżeli ktoś chciałby zrobić sobie kolejnego "Wroga", zdobyć zamek, pobawić się z HI i to nie pod Aden, to raczej wybrał by typowych popleczników jak 7sing i Ltunited. Którzy juz wczesniej otrzymywali pomoc od HI na siegach.
Po co pchać następny klan i to typowo polski w ręce HI, do tego tworzyć jeszcze większy zerg po ich stronie. Więc coś konkretnego musiało się stać :)
z miasta było najdalej... ot i cała tajemnica :D

Qra

Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

DeepInside

Cytat: Yoma w Wrzesień 19, 2012, 02:38:59 PM
Mam chyba déjà vu bo drama związana z Alarionem i KE wydaje mi się skądś znajoma :x
:)
League of Legends EUNE - do odwołania

L2 EU -> Core - iDeepPain = Sigel Knight 9x (retired)
L2 EU -> Core - DeepPain = Feoh Wizard 8x z SLH (alt) (retired)
L2 EU -> Core - GreenZone = Iss Enchanter 8x (slave box) (retired)

L2 RU -> Lancer - DeepPain = Sigel Knight 85/Destroyer 75/SWS 75/Phantom Summoner 5x (retired)
Aion -> Spatalos - Deep = Templar 45 (retired)
L2 NA -> Bartz - DeepPain = Grand Khavatari 78 (retired)

tytusDeZoo

Cytat: DeepInside w Wrzesień 19, 2012, 04:17:53 PM

Ja czekam tylko na powrot epickiego gifa z malpami ,deklami,alarionem i KE w roli glownej  :D
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Yoma

Cytat: tytusDeZoo w Wrzesień 19, 2012, 04:35:01 PM
Cytat: DeepInside w Wrzesień 19, 2012, 04:17:53 PM

Ja czekam tylko na powrot epickiego gifa z malpami ,deklami,alarionem i KE w roli glownej  :D

Nie wiem o co chodzi ;|

GhostHunter

Cytat: Shanique w Wrzesień 19, 2012, 12:41:50 PM
Cytat: misiek440 w Wrzesień 19, 2012, 12:36:09 PM
to zabierzcie bezpośrednio zamek hi, myślę że będą stawiać opór i będzie większy fun :D
jeszcze trochę ludzi nam trzeba, żeby przeciwstawić się ich liczbie, ale pracujemy nad tym ;)

Gdybyście nie wpieprzali się w walki między OOC a HI, swoimi 2 cp to może by i wam ktoś z Aden pomógł. Chęć zdobycia 1 może 2 fragów jest mocniejsza, niż przejęcie zamku. Dziwną tą politykę macie.

Shanique

Qra

Hmm posiadanie jednego itemku który pomaga na PvP albo brak jego posiadania ale więcej PvP na spotach. 99% klanu już wybrała to drugie.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Yoma

Cytat: Qra w Wrzesień 19, 2012, 05:49:44 PM
Hmm posiadanie jednego itemku który pomaga na PvP albo brak jego posiadania ale więcej PvP na spotach. 99% klanu już wybrała to drugie.

PvP że o ho ho, pewnie są to bardzo wymagające walki gdy zabijacie graczy z OB na skilla albo dwa przy takiej różnicy leveli ^^

Alarion

Myślisz, że biegamy i szukamy OB na spotach? Proszę cię, naprawdę moje CP ma ciekawsze rzeczy do roboty. Macie póki co niskie lvle, dobijcie lvle, wtedy pvp będzie wyglądało inaczej.

Cytat: GhostHunter w Wrzesień 19, 2012, 04:42:50 PM
Cytat: Shanique w Wrzesień 19, 2012, 12:41:50 PM
Cytat: misiek440 w Wrzesień 19, 2012, 12:36:09 PM
to zabierzcie bezpośrednio zamek hi, myślę że będą stawiać opór i będzie większy fun :D
jeszcze trochę ludzi nam trzeba, żeby przeciwstawić się ich liczbie, ale pracujemy nad tym ;)

Gdybyście nie wpieprzali się w walki między OOC a HI, swoimi 2 cp to może by i wam ktoś z Aden pomógł. Chęć zdobycia 1 może 2 fragów jest mocniejsza, niż przejęcie zamku. Dziwną tą politykę macie.

co ty bredzisz anonimie?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Yoma

Cytat: Alarion w Wrzesień 19, 2012, 06:19:15 PM
Myślisz, że biegamy i szukamy OB na spotach? Proszę cię, naprawdę moje CP ma ciekawsze rzeczy do roboty. Macie póki co niskie lvle, dobijcie lvle, wtedy pvp będzie wyglądało inaczej.

To było odnośnie posta Qra, że macie teraz wiecej PvP na spotach :P
btw szukać nie musicie ale i tak znajdujecie więc ...  :oops:

tytusDeZoo

Cytat: Yoma w Wrzesień 19, 2012, 06:13:35 PM

PvP że o ho ho, pewnie są to bardzo wymagające walki gdy zabijacie graczy z OB na skilla albo dwa przy takiej różnicy leveli ^^

Juz nie gadaj na subie masz wyzszy level niz ja (na subie naabie) :)

Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Yoma

Cytat: tytusDeZoo w Wrzesień 19, 2012, 06:38:19 PM

Juz nie gadaj na subie masz wyzszy level niz ja :)

Ty masz 98 moja suba 90 ;x

Vraghor

nie szukamy Ob na spotach bo na harnak sie nie da wejsc a na swamp czy fairy to nikomu sie nie chce, czasem jak jakies cp robi daily na soa to podbija wynik wojny z OB :)  :P

Cytat: GhostHunter w Wrzesień 19, 2012, 04:42:50 PM
hahaha a kim ty jestes tajemniczy nieznajomy ze decydujesz o poczynaniach OOC? zreszta dumcio i alarion po jednej stronie? cant be

a BS wszyscy nienawidza bo mamy Alariona w klanie i ot cala tajemnica :) , plan jest taki ze Alarion pojdzie do Hordy na tydzien a my sobie spokojnie zamek wezmiemy bo ruskie beda za nim i horda biegac :p

ps.
ladnie to tak OB gankowac postacie w c gratach? :)
retired

setarcos

Cytat: Vraghor w Wrzesień 19, 2012, 07:06:26 PM
nie szukamy Ob na spotach bo na harnak sie nie da wejsc a na swamp czy fairy to nikomu sie nie chce, czasem jak jakies cp robi daily na soa to podbija wynik wojny z OB :)  :P

emeryci jak to emeryci powoli ale do przodu, aktualnie to 1 party 98+ by się uzbierało.
jak na razie jeden 99 ale paru kandydatów do 99 się znajdzie :)

widzę ze hate na OB ci nie przechodzi
no tak, wynik podbijacie bo przeważnie leci PR jak ktoś spotka z OB wyższe levele i widzi ze zaraz w.. będzie i trudno nam coś nabić

Deric

UWAGA OGŁOSZENIE PARAFIALNE:
Lempartus poszukuje najlepszych polityków oraz wojennych strategów w dziejach LINEAGE 2 do BlackSwansów... opłata tygodniowa w KE pm. Lepmarus lub Alarion ig. PILNE!!

bez obrazy ale sobie w tyłek swoje rady odnośnie polityki bs wsadźcie, wielcy znawcy się znaleźli którzy mają informacje od kolegi kolegi kolegi

HI póki co ma coś do powiedzenia tylko na siegach bo w daily pvp cały czas w dupe... jedyna szansa aby mogli coś wygrać to hero silene/fear w dobrym momencie, co i tak im się nie udaje ostatnio

a i tak najlepsze są płaczki które skłócają klany bardziej niż to potrzebne... mam nadzieje że dla Revolte rozpad hordy się bardzo spodobał w końcu to w dużej mierze jego zasługa

Shen

Cytat: Deric w Wrzesień 19, 2012, 08:01:32 PM

HI póki co ma coś do powiedzenia tylko na siegach bo w daily pvp cały czas w dupe...
widocznie wazniejsze dla nich są zamki niż pvp o złote kalesony.