Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

AyGo

AyGo

DeepInside

Cytat: kamiil w Grudzień 27, 2011, 11:48:50 AM
Cytat: rexetin w Grudzień 27, 2011, 11:41:44 AM
Warriorem ?

klasa nie gra roli, jak widziales jedyny rogue jest z mojego cp, to samo jeden z 3 85+ tankow
tanki expią nienormlanie szybko na vanguardzie <ups>

przyznaję, że najtrudniej obecnie expi się dagerami - podziw dla tego kolesia co wbił tak szybko 85
slh też mi idzie jak krew z nosa :/, ale nie gram za dużo
ofc mowa o solo expieniu, bo podpiąć się w fog pod aoe dobrze zaprojektowanego consta to każdy potrafi ;)
League of Legends EUNE - do odwołania

L2 EU -> Core - iDeepPain = Sigel Knight 9x (retired)
L2 EU -> Core - DeepPain = Feoh Wizard 8x z SLH (alt) (retired)
L2 EU -> Core - GreenZone = Iss Enchanter 8x (slave box) (retired)

L2 RU -> Lancer - DeepPain = Sigel Knight 85/Destroyer 75/SWS 75/Phantom Summoner 5x (retired)
Aion -> Spatalos - Deep = Templar 45 (retired)
L2 NA -> Bartz - DeepPain = Grand Khavatari 78 (retired)

AyGo

Cytat: bula w Grudzień 27, 2011, 04:28:54 PM
Cytat: AyGo w Grudzień 27, 2011, 04:22:30 PM
tak, zostawcie cialo pedagogiczne w spokoju, gimnazjum sie nim zajmie...
uczyc kogos =/= byc nauczycielem

Cytat4. Odnosnie "angielszczyzny", ucze takich kretynow jak ty angielskiego na codzien, wiec wybacz ale nie bede uzeral sie z kolejnym palantem ktory nie zna podstaw angielskiego, tym bardziej ze mialbym to robic za darmo.

Nie robiles dziecinady.
AyGo

bula

Cytat: AyGo w Grudzień 27, 2011, 05:10:06 PM

Cytat4. Odnosnie "angielszczyzny", ucze takich kretynow jak ty angielskiego na codzien, wiec wybacz ale nie bede uzeral sie z kolejnym palantem ktory nie zna podstaw angielskiego, tym bardziej ze mialbym to robic za darmo.

Nie robiles dziecinady.
i dalej nie robie, przynajmniej nie w wiekszym stopniu niz duza czesc uzytkownikow forum

a co do cytatu to nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi, nie napisalem nic wzietego z kosmosu, taka jest po prostu prawda - dzisiaj w liceach/gimnazjach 75% uczniow nie zna podstaw angielskiego pomimo tego ze ucza sie jezyka pare dobrych lat(i nie byloby to problemem, gdyby nie to ze maja na to calkowicie wyjebane ale rodzice kaza im sie uczyc i za to placa, a czlowiek tylko traciprzez takich nerwy; na szczescie jest to w miare oplacalne)

Kelly^_^

Cytat: bula w Grudzień 27, 2011, 05:24:52 PM

Nie robiles dziecinady.
i dalej nie robie, przynajmniej nie w wiekszym stopniu niz duza czesc uzytkownikow forum

a co do cytatu to nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi, nie napisalem nic wzietego z kosmosu, taka jest po prostu prawda - dzisiaj w liceach/gimnazjach 75% uczniow nie zna podstaw angielskiego pomimo tego ze ucza sie jezyka pare dobrych lat(i nie byloby to problemem, gdyby nie to ze maja na to calkowicie -_-' ale rodzice kaza im sie uczyc i za to placa, a czlowiek tylko traciprzez takich nerwy; na szczescie jest to w miare oplacalne)

why so mad
to jest tak , jak ja ciebie ucze carac w dote
trace nerwy i chuja z tego jest
DOTA 2 > DOTA 1
Cytat: Naito
Niestety żyję i mam się dobrze :P
:/

dont kaminzi

Dzondzy

Ewidentnie, gościu ma jeden z lepszych nicków z polaczkowa.

Arimas

Co za ludzie, teraz człowieka ocenia się tylko i wyłącznie po avatarze i sygnaturze  hahaha

Btw. ignorant który nie odróżnia animowanych bajek od anime... no comment   hahaha  hahaha  hahaha

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Kelly^_^

Cytat: Arimas w Grudzień 27, 2011, 06:54:49 PM
Btw. ignorant który nie odróżnia animowanych bajek od anime... no comment   hahaha  hahaha  hahaha
/care
to i to gowno dla przegrancow zyciowych
DOTA 2 > DOTA 1

dont kaminzi

Fabienne

Skąd można dostać tą gwiazdkę na vitality?

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Polopiryn

Gdzieś tam mi w wątku przeleciało, jakiś event na full vit? ee?

I kiedy na eu off jest resetowany vit bonus?
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

rexetin

Jutro. To nie quest drzewko ci daje ale mozna uzyc co 4 godziny ;p

AyGo

Nie robiles dziecinady.

a co do cytatu to nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi, nie napisalem nic wzietego z kosmosu, taka jest po prostu prawda - dzisiaj w liceach/gimnazjach 75% uczniow nie zna podstaw angielskiego pomimo tego ze ucza sie jezyka pare dobrych lat(i nie byloby to problemem, gdyby nie to ze maja na to calkowicie -_-' ale rodzice kaza im sie uczyc i za to placa, a czlowiek tylko traciprzez takich nerwy; na szczescie jest to w miare oplacalne)

No to nie trzeba rozumiec ale ktos kto uczy innych/zarabia z tego tytulu pieniadze nie jest nauczycielem? Prawde mowiac dzisiejsze podtsway angielskiego u gimnazjalistow to odmiana nie "to be" tylko "fuck/blow me" dlatego nie schodz do tego poziomu..
AyGo

bula

Cytat: AyGo w Grudzień 27, 2011, 08:19:26 PM

Nie robiles dziecinady.

ale ktos kto uczy innych/zarabia z tego tytulu pieniadze nie jest nauczycielem?
niekoniecznie :)

Prokrastynator

gorzej juz zjebac nowego systemu pk juz sie nie dalo w tej grze
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Polopiryn

Cytat: Prokrastynator w Grudzień 27, 2011, 10:18:40 PM
gorzej juz -_-' nowego systemu pk juz sie nie dalo w tej grze

Niech no zgadnę, zabiłeś kogoś i teraz masz 1000 karmy+ i zbijasz od 2 godzin :D?
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Prokrastynator

720 i zbijam po 3 za moba
gleba tez nie działa
bez kitu, z tej gry robia WoW'a
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

NightBird

Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

montezuma

Cytat: Polopiryn w Grudzień 27, 2011, 10:19:39 PM
Cytat: Prokrastynator w Grudzień 27, 2011, 10:18:40 PM
gorzej juz -_-' nowego systemu pk juz sie nie dalo w tej grze

Niech no zgadnę, zabiłeś kogoś i teraz masz 1000 karmy+ i zbijasz od 2 godzin :D?

ostatnio zbicie 140k karma zajelo 6hodzin dla daggera 90lvl, raptem za ok 15pk. LOL system.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

asdf1movie

kamiiiiiil jak tam lvl? rzuc jakies screeny

Ulquiora

Cytat: Kelly^_^ w Grudzień 27, 2011, 06:56:07 PM
/care
weź człowieku nie wypowiadaj się o czymś co nie masz bladego pojęcia, k? Skąd tacy ludzie się biorą...
Nie moja wina że anime kojarzysz z pokemonami, yu gi oh itp. (co jeszcze puszczali na tvn i rtl7?)
I nie, nie jestem fanem Bleach'a (wyprzedzam pytanie co niektórych), tak mnie naszło przy tworzeniu konta i nie chce mi się robić nowego

micz

Cytat: Ulquiora w Grudzień 27, 2011, 10:41:47 PM
/care
weź człowieku nie wypowiadaj się o czymś co nie masz bladego pojęcia, k? Skąd tacy ludzie się biorą...
Nie moja wina że anime kojarzysz z pokemonami, yu gi oh itp. (co jeszcze puszczali na tvn i rtl7?)
I nie, nie jestem fanem Bleach'a (wyprzedzam pytanie co niektórych), tak mnie naszło przy tworzeniu konta i nie chce mi się robić nowego

widze kolega przegraniec ;(
/sad

Kelly^_^

Cytat: Ulquiora w Grudzień 27, 2011, 10:41:47 PM
/care
Nie moja wina że anime kojarzysz z pokemonami, yu gi oh itp.
nie
DOTA 2 > DOTA 1

dont kaminzi

kamiil