Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Fatality

John gdzie grasz aktualnie ?: )

Btw. Jako że nie gram już prawie roku czasu to się już pogubiłem.. Wyszło na to że zredukowanie klas było do bani i dlatego wracają do starego systemu klas?

Shanique

roli

To samo z boud itemami w GoD 3.0. Mam nadzieje, że instancje też rozwalą :3

Shen

Epiki powinny być tylko z world bossów  :x

Alarion

wtedy taki leszcz random jak ty nigdy zadnego na oczy nei zobaczy, chyba, ze kupisz sporo adenki.

W Glory days beda walki o bossy.\\

co do powrotu do 32, do mnie to nie trafia. Teraz każda profka z 8 ma od groma więcej skilli do używania niż miał kiedykolwiek wcześniej jakiś odpowiednik. Ponadto były profki, które nadawały się tylko np. do:

- pvp small case
-mass
-pve
-oly

Teraz będzie to samo. Gdzie balans? Po co mam brać do party/ CP profkę, która jest dobra na PvE, skoro mogę wziąć inną, lepszą do PvP?

ostatecznie i tak będzie np. wśród daggerów znakomita większość XXX nad YYY i ZZZ, bo ludzie obczają, że jest najbardziej OP z całej trójki.

Ciężko zachować balans wśród 8 profesji, a co dopiero mowa wśród 32...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Deric

Cytat: roli w Listopad 07, 2012, 12:54:58 PM
To samo z boud itemami w GoD 3.0. Mam nadzieje, że instancje też rozwalą :3
instancje mogą zostać ale aby zrobili coś na wzór q na hb aby było miejsce gdzie opłaca się farmić hlv bo obecnie w mosie wyciąga się w pol h więcej niż w 5h na sohu

Cytat: Shen w Listopad 07, 2012, 01:08:05 PM
Epiki powinny być tylko z world bossów  :x
większość najlepszych epików nadal są: baium aq antek vładek baleth trasken są otwarte :> co z tego że połowy się nie da farmić obecnie xD

Cytat: Alarion w Listopad 07, 2012, 01:37:30 PM
wtedy taki leszcz random jak ty nigdy zadnego na oczy nei zobaczy, chyba, ze kupisz sporo adenki.

W Glory days beda walki o bossy.\\

co do powrotu do 32, do mnie to nie trafia. Teraz każda profka z 8 ma od groma więcej skilli do używania niż miał kiedykolwiek wcześniej jakiś odpowiednik. Ponadto były profki, które nadawały się tylko np. do:

- pvp small case
-mass
-pve
-oly

Teraz będzie to samo. Gdzie balans? Po co mam brać do party/ CP profkę, która jest dobra na PvE, skoro mogę wziąć inną, lepszą do PvP?

ostatecznie i tak będzie np. wśród daggerów znakomita większość XXX nad YYY i ZZZ, bo ludzie obczają, że jest najbardziej OP z całej trójki.

Ciężko zachować balans wśród 8 profesji, a co dopiero mowa wśród 32...
zbytni balans jest do dupy... a jak to wyjdzie przekonamy się  za rok, obecnie dysbalans jest w rasacha. czarnuchy > all

misiek440

Cytatzbytni balans jest do dupy... a jak to wyjdzie przekonamy się  za rok, obecnie dysbalans jest w rasacha. czarnuchy > all

uważam inaczej, im większy balans tym lepiej, zresztą można looknąc wstesz np c4 (necro>reszta świata,); interlude Hawkey. Wole zbalansowaną kronikę i nie 5 milionów klas gdzie za chwile zacznie się  noszenie boxów na plechach bo coś tam mają (bd/sws często jedna osoba)

Biz0n

Cytat: Alarion w Listopad 07, 2012, 01:37:30 PM

ale nie wszyscy grają w ten sposób...
czy wcześniej np. wśród dagerów znakomita większość to byli TH lub wśród nukerów SH?- każda klasa miała swoje plusy i minusy, ale jak ktoś szukał do cp np. daggera to raczej nie wyznaczał, który to ma być
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

Horken

Chyba temu kolesiowi z Experimentarium się zajawka na testowanie skończyła ^^
2 testy zrobił i cisza
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Kamal

jeszcze zobaczycie, że zwiększą ilość członków w party ;)

Deric

Cytat: Kamal w Listopad 07, 2012, 04:56:21 PM
jeszcze zobaczycie, że zwiększą ilość członków w party ;)
akurat zmniejszenie pt było dobre moim zdaniem

tytusDeZoo

Zamiast 3 narzekajacych ze nie zadaja demagu w party masz tylko jednego - najlepsza zmiana god  :D
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Sniffer

7 postaci to jeden z 2 dobrych stron goda, drugi to mało farmy gdyby nie instancje i więcej otwartych lokacji ...

AsmWalker

Cytat: Sniffer w Listopad 07, 2012, 07:12:56 PM
7 postaci to jeden z 2 dobrych stron goda, drugi to mało farmy gdyby nie instancje i więcej otwartych lokacji ...
Serio to piszesz? Rok się wbija max lvl i to jest mało?

Rickert

ummm chyba chodzi o sprzet kretynie? Nie trzeba siedziec i bic XXX moobow na questa by miec recke, potem spoil albo kolejne Q na matsy, potem klikniecie i spalenie i znowu.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Deric

Cytat: AsmWalker w Listopad 07, 2012, 07:44:09 PM
Cytat: Sniffer w Listopad 07, 2012, 07:12:56 PM
Serio to piszesz? Rok się wbija max lvl i to jest mało?
jakbyś grał na ratach x1 max 2 na starszych kronikach to jest to bardzo szybko

Sniffer

Jakbyś grał od c2 na x1 to byłby to dla Ciebie koks, interlude z herbami to już był hr jak się w dobrym pt 1%/h robiło na end gamie.

Seta A się parę miesięcy farmiło normalnej gry, pamiętam swojego pierwszego draco, w którego zainwestowałem cały dobytek (kilkaset mln aden)

Deric

Cytat: Sniffer w Listopad 07, 2012, 08:14:42 PM
Jakbyś grał od c2 na x1 to byłby to dla Ciebie koks, interlude z herbami to już był hr jak się w dobrym pt 1%/h robiło na end gamie
czyli tak samo jak z 98->99 teraz 1%/h w dobrym pt

Sniffer

Ja nie wiem, Ci ludzie chyba myślą że po 2tyg powinno się 99 dobijać.

kamiil

Cytat: Rickert w Listopad 07, 2012, 08:06:55 PM
ummm chyba chodzi o sprzet kretynie? Nie trzeba siedziec i bic XXX moobow na questa by miec recke, potem spoil albo kolejne Q na matsy, potem klikniecie i spalenie i znowu.

widac dla niektorych l2 to strasznei trudna i wymagajaca gra  :shock:

najlepiej jakby od razu wszytsko w gm shopie bylo  :(

noo a crafting i spoiling to neiwaidomo po co wsadzili do l2, przeciez to tylko 60% szansy na sukces  :oops:

tylko pure pvp  !!

AsmWalker

Tak i robić pvp i czerpać przyjemność z gry a nie siedziec jak bot i stukać instancje i moby. No ale co gracz to priorytet i podejście . Ricert a kretyna to sobie poszukaj gdzie indziej .  Nie wiem co ludzie widzą w tym wyscigu szczurów w expieniu , farmieniu recek dropieniu spoilowaniu. Co w tym jest przyjemnego ? 

Shanique

Każdy gra w to co lubi, nie widzę sensu w spieraniu się czy crafcenie i spoilowanie jest fajne, czy nie... tyle opinii będzie co ludzi grających... to samo tyczy się expienia i instancji... skończcie już bredzić, bo nudno się to czyta. A teraz zmykać do farmienia... lvl sam się nie wbije (no chyba, że masz bota) :P

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Itherus

Kiedyś trzeba bylo walić xxxxxxx mobow i bylo zle teraz wystarczy tylko insty i nadal jest zle. Do 99 daleko ale GF juz nie pamietacie jak ciezko bylo wbic 85? aha zapomniałem większość z was grało na high rate. Co do różnorodności i powrotu do 32 klas uważam podobnie jak Alarion.

Shen

34 klasy nooby, a nawet 35 jeśli brac pod uwage inspectora.