Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kamiil

alarion myslal ze jak wejdzie we swoim allmighty {amber} cp to ruskie beda robic jak im zagra, a tu zonk 0 hero dla was goscie  hahaha

Shen

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

Cytat: Shen w Styczeń 03, 2013, 02:43:38 PM
To stąd ten roczny hate  :D

a ty myslales ze powodem byl zranger i niby nienawisc alariona do programow ?? :D patrz rekrutacja zranger boja z ncwest ;)

kamiil

BS wielo mako i kingsize z HI ale placz bo ooc wzielo grave  hahaha

domowe przeczkole   hahaha

Sesto

sry ale sledze temat od poczatku i jakby nie bylo tym razem kamilek mial racje  alarion pokreciles  i liczyles ze nikt sie nie zorientuje:)
troche matematyki

core international 30% polacy  80% dram  so  pl server 99% polacy ile to bedzie dram wiecej   ??

Shen

łykacie ten jego trolling jak Arimas.

pokit

Cytat: kamiil w Styczeń 03, 2013, 03:39:17 PM

mam jedno pytanie, bo gram w bs wczesniej w hb od poczatku, dlaczego nie mielismy brac mak0 i kinga do klanu? bo moze ja czegos nie wiem.

Horken

Była drama, że to dzieci, mają wyje*ane na resztę świata i że będą dupkować w stosunku do ludzi z klanu.
Mniej więcej takie były rozkminy.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Deric

alarion was wkręcał aby nikt go nie przyjmował bo sam chciał się najwięcej nachapać przy współpracy z nimi   :D

kamiil

Cytat: pokit w Styczeń 03, 2013, 04:38:34 PM
Cytat: kamiil w Styczeń 03, 2013, 03:39:17 PM

mam jedno pytanie, bo gram w bs wczesniej w hb od poczatku, dlaczego nie mielismy brac mak0 i kinga do klanu? bo moze ja czegos nie wiem.

bo byli w hi i grali z cheaterami   :D

Cytat: Deric w Styczeń 03, 2013, 04:48:55 PM
alarion was wkręcał aby nikt go nie przyjmował bo sam chciał się najwięcej nachapać przy współpracy z nimi   :D

oczywiscie alarion chcial jak najwiecej nachapac bedac w HI ;)

moje pve nob cp zrobilo pierwsza istine razem z {amber} i dropnal pierwszy istina ring na serwerze, queem powiedzial ze my bierzemy epika a ambery dropy  to alarion mało nie wybuchł ze zlosci,
po 10 minutach placzu alarion poszedl z queemem w random party dropic itemy i wyszlo ze wszyskie dropy poszly do queema   hahaha
najlepsze ze  alarion potem sam wyrzucał itemy z plecaka i podnoscil bo myślal ze to jakis cheat ze wszytko poszlo do queema, a my mielismy niezly ubaw jak pazernosc go zgubila i zostali z niczym   :D :D

a taka historyjka mi sie przypomniała  :)

Horken

Cytat: kamiil w Styczeń 03, 2013, 05:25:52 PM
oczywiscie alarion chcial jak najwiecej nachapac bedac w HI ;)

moje pve nob cp zrobilo pierwsza istine razem z {amber} i dropnal pierwszy istina ring na serwerze, queem powiedzial ze my bierzemy epika a ambery dropy  to alarion mało nie wybuchł ze zlosci,
po 10 minutach placzu alarion poszedl z queemem w random party dropic itemy i wyszlo ze wszyskie dropy poszly do queema   hahaha
najlepsze ze  alarion potem sam wyrzucał itemy z plecaka i podnoscil bo myślal ze to jakis cheat ze wszytko poszlo do queema, a my mielismy niezly ubaw jak pazernosc go zgubila i zostali z niczym   :D :D

a taka historyjka mi sie przypomniała  :)

Walczył o swoje niczym lew :D
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

tytusDeZoo

Zastanawiam sie ile jeszcze historyjek sprzed roku forumowe pajace wyciagna i ile lat jeszcze sie nimi beda podniecac ... Najwyrazniej nic lepszego w zyciu nie maja do roboty .. smutne  :?
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

kamiil

relapse pokazuja mecz druzyn ktore wygraly grupy a nie real ktory ledwo zajal 2 miejsce  hahaha

lempartus

kurde czepiacie się Alariona niczym rzep psiego ogona to wygląda jak jakaś obsesja albo w najlepszym wydaniu  jakiś kompleks.
Najśmieszniejsze że najgłośniej krzyczą kolesie co nie potrafią wytrwać dłużej niż kilka tygodni na jednym serwerze bo im coś nie ja ie pasuje.

Co do party Mak0, za rekrutację odpowiadam w klanie ja i nie przypominam sobie abym pisał że ich nie chcę w klanie. Oczywiście nasłuchaliśmy się wielu rzeczy na ich temat które okazały się w rzeczywistości stekiem bzdur powtarzanych w kółko przez bandę nieudaczników.

Jeśli Waszym zdaniem ktoś używa Zrangera, proszę zróbcie frapsa i go zaraportujcie jeśli to prawda niech go zbanują i tyle.

Jeśli macie jakieś zarzuty co do BS to słucham bo to ja powinienem być ich adresatem a nie Michał.

PS. do zobaczenia na kolejnym Antku i miejmy nadzieję że na Valakasa zajrzy ktoś więcej niż party Doomcia
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

kamiil

CytatJeśli Waszym zdaniem ktoś używa Zrangera, proszę zróbcie frapsa i go zaraportujcie jeśli to prawda niech go zbanują i tyle.

czyli ruscy nie uzywali programow , bo nie wyrwali bana :)

Shen

Qra

Cytat: lempartus w Styczeń 03, 2013, 07:37:43 PM

Jeśli macie jakieś zarzuty co do BS to słucham bo to ja powinienem być ich adresatem a nie Michał.

Gdzie moje 1000 ke i pelerynka ?? QQ
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Mel

PS. do zobaczenia na kolejnym Antku i miejmy nadzieję że na Valakasa zajrzy ktoś więcej niż party Doomcia

Wiesz, sylwester jest raz w roku tylko  :)
Core - 9xMS hero
BlackAngels

bula

Cytat: Mel w Styczeń 03, 2013, 11:09:39 PM

Wiesz, sylwester jest raz w roku tylko  :)
lies

kamiil

cos czytam na fb ze na ncwescie dodali epiki za donate

Draghar

Cytat: kamiil w Styczeń 03, 2013, 07:43:32 PM
CytatJeśli Waszym zdaniem ktoś używa Zrangera, proszę zróbcie frapsa i go zaraportujcie jeśli to prawda niech go zbanują i tyle.

czyli ruscy nie uzywali programow , bo nie wyrwali bana :)

Całoroczny hate Alariona zniszczony przez jego własnego lidera :|

Cytat: kamiil w Styczeń 03, 2013, 11:23:53 PM
cos czytam na fb ze na ncwescie dodali epiki za donate

AQ/Baium/Zaken na 180 dni.

Soneo

kurde czepiacie się Alariona niczym rzep psiego ogona to wygląda jak jakaś obsesja albo w najlepszym wydaniu  jakiś kompleks.
Najśmieszniejsze że najgłośniej krzyczą kolesie co nie potrafią wytrwać dłużej niż kilka tygodni na jednym serwerze bo im coś nie ja ie pasuje.

Co do party Mak0, za rekrutację odpowiadam w klanie ja i nie przypominam sobie abym pisał że ich nie chcę w klanie. Oczywiście nasłuchaliśmy się wielu rzeczy na ich temat które okazały się w rzeczywistości stekiem bzdur powtarzanych w kółko przez bandę nieudaczników.

Jeśli Waszym zdaniem ktoś używa Zrangera, proszę zróbcie frapsa i go zaraportujcie jeśli to prawda niech go zbanują i tyle.

Brawo za pierdolniecie patelnia
Skelth Lineage 2 CLASSIC EU

kamiil

CytatJeśli macie jakieś zarzuty co do BS to słucham bo to ja powinienem być ich adresatem a nie Michał.
sry nie gadamy z figurantem  :(

Smolensk

Cytat: Shen w Styczeń 03, 2013, 01:02:47 PM
fenris mowil z 2 miesiace temu ze zenujacy poziom na oly i bedzie hero, a tu feedowac musi  hahaha

mówił że jedzie każdego tanka, a tu Jaden go sprał 2 razy na ostatniej CB  hahaha
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]