Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bula

Cytat: Mel w Styczeń 04, 2013, 12:25:43 PM
A co do dzieciństwa mam je za sobą i wspominam świetnie. Przynajmniej nie spędziłem go na moderowaniu polaczkowa i tłumaczeniu "eventow piwnych" hahaha
sprobuj potlumaczyc jakiekolwiek teksty z angielskiego na polski i zobaczymy jak tobie to wyjdzie, akurat Shanique dobrze sobie z tym radzi

pokit

Mel w którym miesiącu defro próbował robić hero? Jak on jeden dzień w miesiącu na oly siedzi żeby walki zrobić, jesteś aż tak ograniczony? W ogóle nie wiem co w tym złego że ktoś hero próbuje robić, od was bugaimer już 2 miesiąc próbuje i jakoś słabo mu idzie ... a macie tylko jednego pretendenta do hero na feeda, więc tym bardziej powinieneś raczej swój klan poflejmować.

Mel

Nie powiedziałem ze sobie nie radzi tylko że jej dzieciństwo na tym ucieka
Proponuje żebyś się z derfo ugadal, pójdziecie razem na korki z czytania ze zrozumieniem to może dostaniecie jakąś zniżkę hahaha

Widzę że lekcje się skończyły to się was więcej zlecialo, dobrze dobrze bo derfo się już wypalił :D
Core - 9xMS hero
BlackAngels

pokit

Cytat: Mel w Styczeń 04, 2013, 02:39:25 PM
Proponuje żebyś się z derfo ugadal, pójdziecie razem na korki z czytania ze zrozumieniem to może dostaniecie jakąś zniżkę hahaha

Widzę że lekcje się skończyły to się was więcej zlecialo, dobrze dobrze bo derfo się już wypalił :D

no i na tym można zakończyć rozmowę z tobą. Zakapior 2

Mel

Core - 9xMS hero
BlackAngels

Fenris

gdzieś tam wczesniej niejaki przydupas draghar mówił coś o "wszystkie epiki do bs" nic do ally...
sry człowieku podnóżku u nas nie jest tak jak w HI ... widzę przebywanie w tym ally/klanie wypaczyło wam wszystkim mózgi

zauważyłem jedna małą prawidłowość  im ktoś był najmniejszym przydupasem w ally hi bądź w klanie to teraz najgłośniej jape drze ze wszyscy są zerami... no poza nupciem on byl zerem od zawsze

Khav

Mel poziom trollingu na poziomie zakapiora ewentualnie tego z mojej sygnatury.
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Draghar

Cytat: Fenris w Styczeń 04, 2013, 03:19:00 PM
widzę przebywanie w tym ally/klanie wypaczyło wam wszystkim mózgi

zauważyłem jedna małą prawidłowość  im ktoś był najmniejszym przydupasem w ally hi bądź w klanie to teraz najgłośniej jape drze ze wszyscy są zerami... no poza nupciem on byl zerem od zawsze

Powiedział Fenris.

bula

nie tepaku, napisales to w sposob lekcewazacy, tlumaczenie "eventow piwnych", co oznacza ze nie masz najmniejszego pojecia o jakimkolwiek tlumaczeniu jakichkolwiek tekstow

a co do dogadywania sie z kimkolwiek z tego tematu, nie gralem na core, nie gram i nie bede gral, wiec mozesz sobie w dupe wsadzic teksty a'la "idz do michala po epauletki" albo "dogadaj sie z derfo"

Redbox

Cytat: bula w Styczeń 04, 2013, 03:41:12 PM

nie tepaku, napisales to w sposob lekcewazacy, tlumaczenie "eventow piwnych", co oznacza ze nie masz najmniejszego pojecia o jakimkolwiek tlumaczeniu jakichkolwiek tekstow

albo "dogadaj sie z derfo"
widze że awansowałem na poziom legendy. Dziękuje

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

xRelapse

Przestańcie wstrzykiwać marichuanen  8)

Mel

a co do dogadywania sie z kimkolwiek z tego tematu, nie gralem na core, nie gram i nie bede gral, wiec mozesz sobie w dupe wsadzic teksty a'la "idz do michala po epauletki" albo "dogadaj sie z derfo"

Zapytaj derfo o slota w cp na polaczkowo, myślę że będziecie się rozumieć bez słów hahaha

Derfo nie jaraj się bo Michał będzie zazdrosny, nigdzie nie awansowałes, blaznem zawsze byłeś hahaha
Core - 9xMS hero
BlackAngels

bula

Cytat: Mel w Styczeń 04, 2013, 04:03:35 PM

Zapytaj derfo o slota w cp na polaczkowo, myślę że będziecie się rozumieć bez słów hahaha

Derfo nie jaraj się bo Michał będzie zazdrosny, nigdzie nie awansowałes, blaznem zawsze byłeś hahaha
tryhard

Sesto

na szczescie gra szybko weryfikuje forumowych kretynow bo na nicki z gry raczej nie ma co liczyc ... ts party chat chwila gadki jedna dwie akcje w pt i  sprawa sie rozwiazuje sama  poprzez system block/ignore

niestety  czasem rodzi sie paradoks  ktos  nie gra ,nie gral badz  grac nie bedzie ,  odpuscic na forum nie potrafi nie przyjmuje do wiadomosci nic i nikogo   a co gorsza kreuje sie na eksperta od wszystkich i wszystkiego 

bula

Cytat: Sesto w Styczeń 04, 2013, 04:27:53 PM
niestety  czasem rodzi sie paradoks  ktos  nie gra ,nie gral badz  grac nie bedzie ,  odpuscic na forum nie potrafi nie przyjmuje do wiadomosci nic i nikogo   a co gorsza kreuje sie na eksperta od wszystkich i wszystkiego
akurat w sprawnie tlumaczenia z angielskiego na polski mam jako takie doswiadczenie i wyksztalcenie, a tylko odnosnie tego sie wypowiadalem

xRelapse

Super, jedyny na świecie znający obcy język  8)

I to w naszym małym kraju taki diament.

Shanique

Widzę, że co niektórym to się naprawdę nudzi... potraficie przekręcić każde słowo tak, aby pasowało do waszych chorych wyobrażeń... smutne.

Severeen

zajrzałem tu na forum po jakoś 8-miesiecznej przerwie
kompletnie nic się nie zmieniło
widze że Core nigdy nie umrze jeśli bedzie na nim grało  dalej tylu Polaków, chyba tylko my potrafimy tak fajnie się kłócić - w sumie na poziomie piaskownicy:
ja jestem lepszy a Ty to jesteś gorszy i już :)
aż chyba z ciekawości  trzeba będzie wybrac się na ten polski serwer- tam to pewnie będzie się działo :)

Quentim

Bula nie bulwersuj sie tak. Koleś nie podważał tego ze do tłumaczenia jakichkolwiek tekstów z tak egzotycznego języka jak angielski jest potrzebny nie lada ogar, rozwinięty skill i wykształcenie wyższe. Raczej o to ze to było deczko żałosne bo raz ze ktoś kto miał ilość oleju w mózgu pozwalającą na rejestracje i odpalenie l2 te parę zdań zrozumiał po angielsku albo skumał już podczas samej gry, dwa ze to forum, a juz na pewno dział core nie jest odwiedzany przez ludzi szukających rzetelnych informacji : )

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

bula

Cytat: xRelapse w Styczeń 04, 2013, 04:39:07 PM
Super, jedyny na świecie znający obcy język  8)

I to w naszym małym kraju taki diament.
gdzie tu jakikolwiek zwiazek z tym co ja napisalem? mylisz pojecia

Cytat: Quentim w Styczeń 04, 2013, 05:15:19 PMRaczej o to ze to było deczko żałosne bo raz ze ktoś kto miał ilość oleju w mózgu pozwalającą na rejestracje i odpalenie l2 te parę zdań zrozumiał po angielsku albo skumał już podczas samej gry, dwa ze to forum, a juz na pewno dział core nie jest odwiedzany przez ludzi szukających rzetelnych informacji : )
konkretnie, co bylo zalosne? to ze ktos cokolwiek jeszcze robi na tym forum?

Smolensk

Chciałem zgłosić do administracji prośbę o zmianę nazwy forum/portalu z lineage2.com.pl na polaczkowoblackswanspro.com.pl
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Redbox

Mel

Cytat: Redbox w Styczeń 04, 2013, 06:58:42 PM
Cytat: Smolensk w Styczeń 04, 2013, 06:13:45 PM
Chciałem zgłosić do administracji prośbę o zmianę nazwy forum/portalu z lineage2.com.pl na polaczkowoblackswanspro.com.pl
bo mało proOOCoddamyzadarmoantka.com.pl jest zarejestrowanych ?

Derfo nie myśl już tyle bo cały serwer z ciebie leje hahaha
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Redbox

Cytat: Mel w Styczeń 04, 2013, 07:11:49 PM

jakiś plebs pisze do mnie czy mi sie wydaje, a nie wydaje mi się to tylko pierd doomcia

/Obraza uzytkownika 10%
Raziel

Mel

Cytat: Redbox w Styczeń 04, 2013, 07:21:40 PM
Cytat: Mel w Styczeń 04, 2013, 07:11:49 PM

jakiś plebs pisze do mnie czy mi sie wydaje, a nie wydaje mi się to tylko pierd doomcia

Derfo ja nie wiem kto ci tam pisze na pm, ale jak jakiś pierd to uważaj bo będzie od ciebie walić hahaha i skonczy się "ciumaskanie" z michasiem hahaha
Core - 9xMS hero
BlackAngels