Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Shen

Cytat: kamiil w Styczeń 11, 2013, 01:28:27 AM
Cytatdobre pt to takie które umie się przyznać do porażki
najlepsze pt to takie które zawsze się przyznaje do porażki

dobre pt to takie które wygrywa większość pvp
najlepsze pt to takie które wygrywa wszystkie pvp

dobre pt to takie które wygrywa większość pvp na swoim serwerze
najlepsze pt to takie które wygrywa wszystkie pvp na swoim serwerze

jak nazwiemy amber party, ktore po pvp mowi ze moby ich zabily, ze ktos uzyl hero skilli , ze ktos mial wiecej bresow  ??

dla mnie takie płaczki to najgorsze party, nie obrazajac czlonkow bo tylko alarion ostro pracowal na tą pozycje
w czuły punkt trafiłeś, qq alarin :beksa: rok płakał o sprzęt/potki/brezy/walke w mobach a teraz sie wypiera  hahaha

Alarion

w przeciwieństwie do ciebie QQshenie my jednak na pvp graliśmy od początku, a ty tylko pisałeś z innymi płaczkami i haterami na forum, po drodze zmieniając MMO z 4-5 razy, więc po co się kompromitujesz z kamilkiem? : )

Cat Drama Maker

DoLkan

od samego rana flamewar :)

btw.
jak wygląda sprawa z onlinem na core ? czy na spotach -85+ znajdę jakichkolwiek ludzi czy serwer już dead ?

Kard

Cytat: TTerrorPropaganda w Styczeń 11, 2013, 09:23:14 AM
kolejny który nie potrafi czytać ze zrozumieniem,
Jakiś ty biedny, nikt cie nie rozumie, taki samotny pośród morza głupoty, jak ta blondynka co jedzie pod prąd na autostradzie...

Cytat: TTerrorPropaganda w Styczeń 11, 2013, 09:23:14 AMzwróciłem tylko uwagę na to ze przekręca moje słowa.
Nie przekręcam, tylko wyolbrzymiam, po to by było widać jak są głupie. Ty napisałeś, że się kreujemy na najlepsze pt itd, choć nigdzie tego w tekście niema, jest tylko informacja, że pokonaliśmy pt, które uważamy za na tyle silne ze warto się tym pochwalić, a co za tym idzie, może będą następne które będą chciały z nami powalczyć.

Cytat: TTerrorPropaganda w Styczeń 11, 2013, 09:23:14 AMbo na tym forum chyba nikt nigdy się nie przyznał do porażki, pisząc ze przeciwnicy byli lepsi, bez pisania ktoś miał dc, brak b resow, oni używają programów, a ogólnie wygralibyśmy ale...Wszyscy się tu puszą na miano najlepszego party, a z definicji nawet nie są dobrzy
no rzeczywiście nikt się nie puszy, że ma c... pt i nie chwali tym, że przegrywa, no rzeczywiście bardzo dziwne, rozumiem, że ty zawsze starasz się pokazać z tej najgorzej strony?  hahaha

Cytat: DoLkan w Styczeń 11, 2013, 10:16:51 AM

btw.
jak wygląda sprawa z onlinem na core ? czy na spotach -85+ znajdę jakichkolwiek ludzi czy serwer już dead ?
dead
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Shen

btw.
Ludzie dual classy expie, o pt na kartie czy trajana raczej latwo, czasem ktos na stronghold expi, cudow nie ma.

DoLkan

miałem ochotę pobawić się przed startem polaczka ale chyba sobie odpuszczę.

w tauti wymagania zostały obniżone? jak jest z płynnością gry? (w porównaniu do początku god'a)

Alarion

Z party na low lvl da radę, przekonaj się sam. Mentor to 1-3 dni do 85-86 lvla + darmowe itemy.

płynność jest trochę poprawiona, szczególnie naprawili dawno temu uciązliwy problem:

mianowicie gdy w jakieś lokacji przebywało się zbyt długo i zrobiło się potem PR'a, pojawiał się blavk screen zakończony zazwyczaj DC po 2-3 minutach (brak odświeżania pamięci w grze). Teraz tego nie ma. Optymalizacja jest na pewno lepsza niż w GoD 1.0 ale nadal sprzęt trzeba mieć jako taki by grać względnie płynnie. Ja na mass pvp mam około 10 FPS na maksymalnym widzeniu, na 50-70% range mam już +15-20 FPS

Cat Drama Maker

asdf1movie

cooool men !

niestety mnie nie stać na komputer za 2k zł zeby miec 12 fps na max zasięgu a 17 do 19 na minimal

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Quentim

Cytat: Alarion w Styczeń 11, 2013, 08:45:44 AM
1) kiedy zrozumiesz, że na temat pvp nie masz prawa zabierać głosu, bo miałbym problem z wymieniem choćby 5 graczy, co tak głośno szczekają jak ty, a byli AŻ TAK słabi na pvp? : )

Jak ksiądz na kazaniu albo prezes Jarosław o smoleńsku : )

Cytat: Alarion w Styczeń 11, 2013, 10:11:45 AM
w przeciwieństwie do ciebie QQshenie my jednak na pvp graliśmy od początku, a ty tylko pisałeś z innymi płaczkami i haterami na forum, po drodze zmieniając MMO z 4-5 razy, więc po co się kompromitujesz z kamilkiem? : )

Zacytuj proszę gdzie QQSzen napisał ze nie graliście pvp? Napisał ze po każdym przegranym pvp na forum leciały historyjki o brezach, programach i dc. Teraz się od tego odcinasz?  :?

Pozdrawiam.

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

pokit

Cytat: asdf1movie w Styczeń 11, 2013, 11:47:17 AM
cooool men !

niestety mnie nie stać na komputer za 2k zł zeby miec 12 fps na max zasięgu a 17 do 19 na minimal

haha kogo tu obchodzi na co Cie stać a na co nie..

DoLkan

Cytat: asdf1movie w Styczeń 11, 2013, 11:47:17 AM
cooool men !

idź poroznosić ulotki albo pozbieraj złom.

xRelapse

GOD PvP to strzelanie stroboskopami, przegrywa ten, który ma już dość  :afro:

Dyma

Cytat: kamiil w Styczeń 11, 2013, 01:28:27 AM
Cytatdobre pt to takie które umie się przyznać do porażki
najlepsze pt to takie które zawsze się przyznaje do porażki

dobre pt to takie które wygrywa większość pvp
najlepsze pt to takie które wygrywa wszystkie pvp

dobre pt to takie które wygrywa większość pvp na swoim serwerze
najlepsze pt to takie które wygrywa wszystkie pvp na swoim serwerze

jak nazwiemy amber party, ktore po pvp mowi ze moby ich zabily, ze ktos uzyl hero skilli , ze ktos mial wiecej bresow  ??

dla mnie takie płaczki to najgorsze party, nie obrazajac czlonkow bo tylko alarion ostro pracowal na tą pozycje
Nie wiem czy to kolejny trolling, czy na poważnie bo na tym forum się już tego odróżnić nie da, niestety. Grałem z Alarionem i widziałem, słyszałem jak było. "Płacz" był tylko i wyłącznie o soft ruskich, a raczej o fakt jak bezczelnie i bezkarnie go używają. W połączeniu z najwyższymi lvelami na serwerze dawało im to dużą przewagę. Wszystkie moby, bresy itp są, zresztą specjalnie, wyciągnięte przez Ciebie z kontekstu i, przy aprobacie pewnych zwierząt i qq, rozsiewane na prawo i lewo.
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

TTerrorPropaganda

Cytat: Kard w Styczeń 11, 2013, 10:21:43 AM
Cytat: TTerrorPropaganda w Styczeń 11, 2013, 09:23:14 AM
kolejny który nie potrafi czytać ze zrozumieniem,
Jakiś ty biedny, nikt cie nie rozumie, taki samotny pośród morza głupoty, jak ta blondynka co jedzie pod prąd na autostradzie...

Cytat: TTerrorPropaganda w Styczeń 11, 2013, 09:23:14 AMzwróciłem tylko uwagę na to ze przekręca moje słowa.
Nie przekręcam, tylko wyolbrzymiam, po to by było widać jak są głupie. Ty napisałeś, że się kreujemy na najlepsze pt itd, choć nigdzie tego w tekście niema, jest tylko informacja, że pokonaliśmy pt, które uważamy za na tyle silne ze warto się tym pochwalić, a co za tym idzie, może będą następne które będą chciały z nami powalczyć.

Cytat: TTerrorPropaganda w Styczeń 11, 2013, 09:23:14 AMbo na tym forum chyba nikt nigdy się nie przyznał do porażki, pisząc ze przeciwnicy byli lepsi, bez pisania ktoś miał dc, brak b resow, oni używają programów, a ogólnie wygralibyśmy ale...Wszyscy się tu puszą na miano najlepszego party, a z definicji nawet nie są dobrzy
no rzeczywiście nikt się nie puszy, że ma c... pt i nie chwali tym, że przegrywa, no rzeczywiście bardzo dziwne, rozumiem, że ty zawsze starasz się pokazać z tej najgorzej strony?  hahaha

btw.
dead

Nie wypowiadałem się konkretnie o twoim party, bo w sumie to nawet nie wiem w jakim grasz bo cie nie kojarzę. Bazuje tylko na waszych wypowiedziach, na tym zaszczytnym forum. Na uwadze miałem wszystkich wypowiadających się tu na temat, jak ich CP radzi sobie na PvP. I z tego co opisujecie wynika ze każde jest nie zwyciężone, wiec w końcu jak to to jest, które przewodzi całemu serwerowi?

ome1

pokit

Cytat: ome1 w Styczeń 11, 2013, 12:51:17 PM
20 fps to jest płynna gra? :o

a ty na rpg ile masz na mass pvp? 20 fps jest wystarczajace zeby normalnie pograc.

kamiil

Cytat: xRelapse w Styczeń 11, 2013, 12:35:22 PM

dokladnie :D raz na pvp w orbis 7v14  po 10 minutach pytalem sie ludzi czy juz robic pra , dobrze ze tank dostal dc to sobie dalismy siana

CytatWszystkie moby, bresy itp są, zresztą specjalnie, wyciągnięte przez Ciebie z kontekstu i, przy aprobacie pewnych zwierząt i qq, rozsiewane na prawo i lewo.

alarion tu na forum plakal o moby i bresy, slabo czytasz topic ;)

Dyma

Cytat: kamiil w Styczeń 11, 2013, 01:05:00 PM
Cytat: xRelapse w Styczeń 11, 2013, 12:35:22 PM

dokladnie :D raz na pvp w orbis 7v14  po 10 minutach pytalem sie ludzi czy juz robic pra , dobrze ze tank dostal dc to sobie dalismy siana

CytatWszystkie moby, bresy itp są, zresztą specjalnie, wyciągnięte przez Ciebie z kontekstu i, przy aprobacie pewnych zwierząt i qq, rozsiewane na prawo i lewo.

alarion tu na forum plakal o moby i bresy, slabo czytasz topic ;)
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

kamiil

sry dyma ale jak koles pisze ze wygrałby z ruskimi ,ale sproot uzywał caly czas bresow,

alarion to taki czlowiek ze na kazdą porazke musi miec wytlumaczenie,a jak wygrywa to wygrywa przez swojego skilla , nie pierwszy taki typ ktorego spotkalem w l2 ;)

Alarion

Trololo, co ty bredzisz? O_o

Tak jak pisałem, różnica taka, że ja na pvp chodziłem na każdym lvlu i jednak jakiś tam poziom trzymaliśmy, podczas gdy ty o pvp nei wiesz nic i jesteś totalnie handles graczem nadającym się tylko do pve. Więc przymknij się z łaski swojej o pvp, bo to tak samo jak QQshen, dużo szczeka, ale do teraz nie wiadomo, czy miał kiedyś wyższy lvl niż 90, bo w między czasie mmo zmienił 3-4 razy i serwery w L2 też.

Ty za to grałeś z ruskimi, wiedziałes, że grają na sofcie zarówno na pvp i pve i jeszcze się z tego cieszyłeś i probówałeś kreować się "gwiazdę" pod ich skrzydłami, gdzie byłeś jednym ze słabszych graczy ever w l2 i jeszcze popierałeś cheaty, więc o czym my mowimy kamilek? : D

idź zmieniać znowu serwer, perma SE hero z over 900000, podobno na polaczkowie zrobisz hero też i będzie perma? : >

Cat Drama Maker

ome1

Cytat: pokit w Styczeń 11, 2013, 12:54:31 PM
Cytat: ome1 w Styczeń 11, 2013, 12:51:17 PM
20 fps to jest płynna gra? :o

a ty na rpg ile masz na mass pvp? 20 fps jest wystarczajace zeby normalnie pograc.
ja mam na erpidzi 0 bo jedyna gra w jaka aktualnie gram to bordelands 2 z morhunem:P

kamiil

alarion sam grasz z zranger boyami w klanie i sie cieszysz  :D

Cytatidź zmieniać znowu serwer, perma SE hero z over 900000, podobno na polaczkowie zrobisz hero też i będzie perma? : >
nie powinno cie to nawet zastanawiac ze tak bedzie ;)

Alarion

Cytat: kamiil w Styczeń 11, 2013, 03:38:20 PM
alarion sam grasz z zranger boyami w klanie i sie cieszysz  :D

zmyślaj dalej, zastanawiam się, kiedy twoja fantazja się skończy ^^

Cytat: kamiil w Styczeń 11, 2013, 03:38:20 PM
Cytatidź zmieniać znowu serwer, perma SE hero z over 900000, podobno na polaczkowie zrobisz hero też i będzie perma? : >
nie powinno cie to nawet zastanawiac ze tak bedzie ;)

tak samo jak na RPG, z którego na GoD'a miałes już nigdy nie wracać nikomu za frajer postaci expić?  :oops:

Cat Drama Maker