Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

to wiem. Bardziej nie mogę nadal wyjść z szoku, jak się chłopak musiał męczyć udając podczas gry przez rok w CP ze mną, że wszystko jest ok.  A teraz każdy strzał który próbuje pocisnąć w moim kierunku robi całkowicie na ślepo, bez kontekstu całości, najczęściej zapominając, że sam wtedy ze mną grał : D
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Redbox

Cytat: Alarion w Styczeń 21, 2013, 02:44:22 PM
to wiem. Bardziej nie mogę nadal wyjść z szoku, jak się chłopak musiał męczyć udając podczas gry przez rok w CP ze mną, że wszystko jest ok.  A teraz każdy strzał który próbuje pocisnąć w moim kierunku robi całkowicie na ślepo, bez kontekstu całości, najczęściej zapominając, że sam wtedy ze mną grał : D
jest odmnie z miasta i odczep sie od niego :<

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

TTerrorPropaganda

Cytat: pokit w Styczeń 21, 2013, 02:27:19 PM
Cytat: Alarion w Styczeń 21, 2013, 11:24:24 AM
Cytat: Quentim w Styczeń 21, 2013, 10:06:13 AM
Cytat: Alarion w Styczeń 20, 2013, 09:02:09 AM
jest fajny, powrót do korzeni i niech pve jak kamilek płaczą albo wyjdą do box klanu : )

tobie tez sie nie raz zdazalo wyjść dla farmy z klanu wiec po co te uszczypliwości?

o czym mówisz? o etapie jak wspólnie botowaliśmy na franz? Wiesz co, ciężko to było nazwać grą, ale widzę ty ciągle do tego wracasz uparcie, tak tęsknisz za tymi czasami? Poza tym wiesz dobrze, że jak było pvp i akurat ludzie przy kompach byli, to szliśmy i się biliśmy, czy ty, czy ja, Słoniu, Dante, ktokolwiek, nie stroniliśmy od pvp jak kamilek, więc tym bardziej nie rozumiem o co ci znów chodzi.

alarion chodzi o to że quentim Cie nie lubi :)
Juz się tak nie podlizuj...

Alarion

Cytat: Redbox w Styczeń 21, 2013, 02:51:48 PM
Cytat: Alarion w Styczeń 21, 2013, 02:44:22 PM
jest odmnie z miasta i odczep sie od niego :<

w 90% przypadków jego posty to odpowiedź na moje posty, więc raczej napisz to do QQuentimka : D

Cat Drama Maker

Qra

Kamilek jest 2 ES na RPG bo tylko 2 osoby zrobiły tam noobla na tej klasie.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Quentim

jest fajny, powrót do korzeni i niech pve jak kamilek płaczą albo wyjdą do box klanu : )

tobie tez sie nie raz zdazalo wyjść dla farmy z klanu wiec po co te uszczypliwości?

o czym mówisz? o etapie jak wspólnie botowaliśmy na franz? Wiesz co, ciężko to było nazwać grą, ale widzę ty ciągle do tego wracasz uparcie, tak tęsknisz za tymi czasami? Poza tym wiesz dobrze, że jak było pvp i akurat ludzie przy kompach byli, to szliśmy i się biliśmy, czy ty, czy ja, Słoniu, Dante, ktokolwiek, nie stroniliśmy od pvp jak kamilek, więc tym bardziej nie rozumiem o co ci znów chodzi.

franc, peniks, na lancerze tez sie zdarzylo. Oczywiscie nie mowie ze stroniles od pvp, chce tylko zaznaczyc jakim jestes hipokrytą : )

Alarion: Kamil sie zesrał w majtki.
Quentim: Alarion, ale ty tez sie 3 razy nie tak dawno zesrałeś.
Alarion: Ale moje zesranie sie nie liczy bo wtedy było daleko do kibla.

W ogóle nie wiem czemu piszesz jakby dla mnie gra z toba byla meczarnia. Ja bawiłem sie świetnie. Poza tym byles najlepszym liderem z jakim gralem. Nie znam innej osoby, która by wkładała tyle wysiłku w tą gre i rozwój własnego party co tu : ).

Red, ja nie jestem z Lublina. To miasto jest chujowe i smierdzi kupą.

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

roli

15 stycznia były jakieś zmiany w regulaminie innova 4game, co się zmieniło dokładnie?

pokit

Cytat: TTerrorPropaganda w Styczeń 21, 2013, 02:54:51 PM

czy ty jesteś niedorozwinięty czy tylko udajesz?

//Soulern: Ojeej, warn 40% za obrazę i recydywę

TTerrorPropaganda

Cytat: pokit w Styczeń 21, 2013, 07:35:49 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Styczeń 21, 2013, 02:54:51 PM

czy ty jesteś niedorozwinięty czy tylko udajesz?

"Zjedz snikersa, bo gwiazdorzysz"

Redbox

Cytat: Quentim w Styczeń 21, 2013, 07:14:56 PM

Red, ja nie jestem z Lublina. To miasto jest chujowe i smierdzi kupą.
tak, odkąd zamkneli arene to juz nei to.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Dyma

Cytat: Quentim w Styczeń 21, 2013, 07:14:56 PM
Alarion: Ale moje zesranie sie nie liczy bo wtedy było daleko do kibla.
:)
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

kamiil

widze alarion bedzie plakal do konca swiata ze nie poszlismy z nim na arene  hahaha

EsTeCzteryRkA

ktos usunal moja pilna informacje o tym ze jem banana;x
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

slon

Taka umysłowa kambodża, że chyba muszę zacząć grać
?? Serfer kor

Quentim

Cześć uju, myślałem że nie żyjesz  :)

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

slon

Siema kupo. Przez jakis czas myslalem, ze doroslem i nie bawi mnie spamowanie na forum, alarion mnei troche przez ten czas w postach wyprzedzil
?? Serfer kor

Dyma

Cytat: kamiil w Styczeń 21, 2013, 09:54:11 PM
widze alarion bedzie plakal do konca swiata ze nie poszlismy z nim na arene  hahaha
i nie tylko na arene :D
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Shen

rok płaczu o programy a teraz qq o zerg, jak zdarta płyta  :beksa:

Alarion

co tam płaczku sobie znowu zmyślasz, bo cię nie rozumiem... O_o

Cat Drama Maker

JamesDoakes

Cytat: Alarion w Styczeń 23, 2013, 03:21:51 PM
przejrzy swoje posty to zrozumiesz, płaczku ^^

kamiil

Cytat: kornes w Styczeń 23, 2013, 05:00:46 PM
Cytat: Alarion w Styczeń 23, 2013, 03:21:51 PM
przejrzy swoje posty to zrozumiesz, płaczku ^^

wystarczy zobaczyc posty z 2 ostatnich dni

Shen

myśli że jak płacze z fenrisem o zerg na forum innovy to tego nikt nie widzi  hahaha

kamiil

Cytat: Shen w Styczeń 23, 2013, 06:48:20 PM
myśli że jak płacze z fenrisem o zerg na forum innovy to tego nikt nie widzi  hahaha

koles teraz placze ze ktos donatuje adene, ale żal  :shock:

alarion musisz o wszystko plakac i wypominac  ??

Alarion

pokaż mi gdzie płaczę bajkopisarzu : )

Cat Drama Maker