Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sesto

az musialem konto zalozyc bo nie moge dluzej sluchac tego pierdolenia

wywody filozoficzne prowadzicie jakbyscie analize   servera z 10 lat do tylu robili  omg  ogarnijcie sie  malo kto dobry sprzet jeszcze ma malo  kto jakies pvp robi  malo kto 85+ lvl  minal ale sami eksperci sie znalezli  x1   x1  i jeszcze raz x1   za 4 miesiace pol roku pogadamy kto   prowadzi na serverze teraz to  wrozenie z fusow   za duzo  jest jeszcze debili na  serwie  za malo ogarow    sie mzoe wybic ponad  szlam

to nie rpg  x15 czy x5 w ogóle jak chcecie poziom pvp   porownywac dow czesniejszych kronik jak   wtedy  polowa sie zaczynala do tego ze ktos  kogos peknal a teraz z tym lipa jest

najnowsze spostrzezenie    nie ma to jak kozakiem byc   i z buffem enchantera  po  low lvl latac

Mc6

Cytat: Sesto w Grudzień 31, 2011, 04:28:56 PM
  x1   x1  i jeszcze raz x1   za 4 miesiace

ty chyba x1 nie widzialeś, taki rate skonczyl sie dawno temu

asdf1movie

na everlascie x4 expienie szlo wolniej niz tutaj na x1 (bez PA)

Mc6

Cytat: asdf1movie w Grudzień 31, 2011, 04:41:57 PM
na everlascie x4 expienie szlo wolniej niz tutaj na x1 (bez PA)
trzeba mniej xp na lvl, dodajac do tego pa, vit, itemy na exp itp to wychodzi mid rate i to taki spory ;p

Szczesliwego nowego roku, zycze wam aby enchanty dobrze wchodzily, quitow malo bylo, pvp dobrego i lvlu szybkiego  :D

Dyma

Cytat: montezuma w Grudzień 31, 2011, 03:56:17 PM
Cytat: Alarion w Grudzień 31, 2011, 01:28:10 PM
Cytat: RazielIII w Grudzień 31, 2011, 01:02:57 PM
To sprawdz te kilkadziesiąt frapsów :)

Razielku, ten serwer zweryfikuje tych "pro wanna be" napinaczy z privow, jak OOWW, OOC, itd. Dajmy jeszcze chwilę, aż sięzaczną regularne PvP w Harnak, SoA i zobaczymy po frapsach ile  ci ownatorzy z dexbonda znaczą : D

@Horken
Ktoś pisał, że Lancer to 4 liga PvP, więc jesteśmy naszym CP poza konkurencją : (

lancer to 3 linga pvp, a raczej kiepski serwer pve z niewielka domieszka pve. Jak by nie patrzeć Core reprezentuje poziom lancera czyli idealnie dla ciebie. Większość graczy na Core to ci co grali na ru off ale nagle zaczął im przeszkadzać rosyjski mimo ze przez ostatnie 2 lata "nie mieli z tym problemu" i trochę ludzi z piratów. Mamy także niewielki odsetek ludzi z ncsoft serwerów którzy dawno temu zrobili quit. niestety ich jest za mało żeby utrzymać pvp na dobrym poziomie.

Core =  Lancer.

hahaha

10min później:
hahaha

czytałeś co napisałeś w ogóle??

Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

EsTeCzteryRkA

Cytat: Dyma w Grudzień 31, 2011, 04:59:59 PM
Cytat: montezuma w Grudzień 31, 2011, 03:56:17 PM
Cytat: Alarion w Grudzień 31, 2011, 01:28:10 PM
Cytat: RazielIII w Grudzień 31, 2011, 01:02:57 PM
To sprawdz te kilkadziesiąt frapsów :)

Razielku, ten serwer zweryfikuje tych "pro wanna be" napinaczy z privow, jak OOWW, OOC, itd. Dajmy jeszcze chwilę, aż sięzaczną regularne PvP w Harnak, SoA i zobaczymy po frapsach ile  ci ownatorzy z dexbonda znaczą : D

@Horken
Ktoś pisał, że Lancer to 4 liga PvP, więc jesteśmy naszym CP poza konkurencją : (

lancer to 3 linga pvp, a raczej kiepski serwer pve z niewielka domieszka pve. Jak by nie patrzeć Core reprezentuje poziom lancera czyli idealnie dla ciebie. Większość graczy na Core to ci co grali na ru off ale nagle zaczął im przeszkadzać rosyjski mimo ze przez ostatnie 2 lata "nie mieli z tym problemu" i trochę ludzi z piratów. Mamy także niewielki odsetek ludzi z ncsoft serwerów którzy dawno temu zrobili quit. niestety ich jest za mało żeby utrzymać pvp na dobrym poziomie.

Core =  Lancer.

hahaha

10min później:
hahaha

czytałeś co napisałeś w ogóle??
oj tam oj tam
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Sebal

A ja chciałem tylko podziękować Alarionowi, Dymie za rady, rozmowy, pomoc a Polipirynowi za exp <3 Dobrego sylwka, i tez aby Wam w l2 wychodziło.
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Polopiryn

Dziś Cię jeszcze podgonię :D

@Ludziska
BomT czy SoM? dla ES?
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Naito

@Horekn (Ciapu)
Niestety nie pamiętam dokładnie, co robiłem kilka lat temu. Może było tak jak mówisz, może nie. Potwierdzić nie potwierdzę, ani nie zaprzeczę. Jedno wiem z pewnością, od tamtego czasu się nie zmieniłem i nie mam nic sobie do zarzucenia jeżeli chodzi o uczciwość i podejście do ludzi czy banów. Zawsze byłem wyrozumiały i w dalszym ciągu taki jestem, więc jeśli nawet dostałem zgłoszenie o feeda i zająłem się tą sprawą to zrobiłem to po mojemu i z tym się mogę zgodzić, że tak bym zrobił jak tu podajesz. Aby mieć pewność podejmowanej decyzji sprawdziłem to na sobie i z tego co tu piszesz, żadna kara cię nie spotkała. Więc trochę nie bardzo rozumiem czemu się czepiasz w tym temacie o serwerze Core, o coś co mogło mieć miejsce kilka lat temu i nie zrobiło nikomu krzywdy, ponieważ ostateczna decyzja była słuszna.

Jak już wspominałem, masz mi coś za złe, lognij się do gry i mi to powiedz. Jeśli będzie trzeba pójdziemy za miasto i się wyżyjesz.

P.S Fajnie by było gdybyśmy trzymali się tematu i zakończyli ten temat.

Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

EsTeCzteryRkA

Cytat: Sebal w Grudzień 31, 2011, 05:06:17 PM
A ja chciałem tylko podziękować Alarionowi, Dymie za rady, rozmowy, pomoc a Polipirynowi za exp <3 Dobrego sylwka, i tez aby Wam w l2 wychodziło.
MICHAL KOLACZKOWSKI <lalala>MICHAL KOLACZKOWSKI <lalalal> 

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

kamiil

Cytat: Polopiryn w Grudzień 31, 2011, 05:10:29 PM
Dziś Cię jeszcze podgonię :D

@Ludziska
BomT czy SoM? dla ES?

ng najtansza bron do 76 a nawet 83 a potem draco+am

fossil

Ktoś w tym roku odpuszcza Sylwestra na rzecz expa?:DD

Mc6

siedz w grze i sam sprawdz ile osob bedzie biegalo ;p

kamiil

EsTeCzteryRkA

fossil

Cytat: kamiil w Grudzień 31, 2011, 05:35:05 PM
fireworks z gm shopu zakupione ;)
haha widzę huczne świętowanie będzie:DD

Cytat: Mc6 w Grudzień 31, 2011, 05:34:52 PM
siedz w grze i sam sprawdz ile osob bedzie biegalo ;p
tylko wtedy sam musiałbym odpuścić imprezę, a to mi się mało podoba:((

Polopiryn

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Polopiryn

Chodzi o stone of awakening?
Arimas, se prezent zrobiłeś na sylwka i 4rd? :D

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Polopiryn

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Horken

@Polopiryn
Ja mam broń D grade i jest kozacko :D tylko słabe nuki troche :(

@Naito
Ja tam się nie spinam o to strasznie jakoś. Po prostu przypomniało mi się to zdarzenie jak usłyszałem, że prowadzisz Ewenement na tym serwerze. Trochę to było dziwne, że musiałem być sprawdzany czy aby na pewno nie wyfeedował mnie jakis lolek. Feed byłby jakbym ja padł vs A grade :D
Koniec tematu pseudo feedu. Powiedz lepiej ile osób Ci zostało w klanie.
Dużo quitnęło? Kirche dalej gra? Proponowałem jej wspólną grę ale zasłaniała się klanem. Więc chciałbym teraz wiedzieć czy klan postarał się na tyle, żeby została w grze czy jednak były motywy typu "każden sobie rzepkę skrobie" :)
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Polopiryn

Cytat: Horken w Grudzień 31, 2011, 06:19:04 PM
@Polopiryn
Ja mam broń D grade i jest kozacko :D tylko słabe nuki troche :(

A daj spokój, 1 som - magic silence, 2 som - m.atk... jak teraz nie będzie acu to się zabije

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Horken

No dobra, a powiedz mi
brakuje Ci casta, że acu chcesz mieć? :P
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Polopiryn

Cytat: Horken w Grudzień 31, 2011, 06:26:07 PM
No dobra, a powiedz mi
brakuje Ci casta, że acu chcesz mieć? :P

Noo, myślisz że łatwo się hela Sebala jak tankuje cały room na toi ;D?

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)