Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

JamesDoakes

kamil i tak jest głównym podejrzanym :D

kamiil

Cytat: kornes w Marzec 11, 2013, 11:45:53 PM
kamil i tak jest głównym podejrzanym :D

nie udzielam sie na tamtym forum

JamesDoakes

Neural

S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

tytusDeZoo

Czytajac wypowiedzi mela odnosze wrazenie ze NIE przejecie oren calym ally jest u nich uwazane za sukces ... hmmm  hahaha
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Mel

Cytat: tytusDeZoo w Marzec 12, 2013, 11:28:48 AM
Czytajac wypowiedzi mela odnosze wrazenie ze NIE przejecie oren calym ally jest u nich uwazane za sukces ... hmmm  hahaha

nie, sukcesem jest nabicie 1600 fragow na was  hahaha

a nie przejecie zamku? graty dla was, wycrestowanie boxem nie jest takie proste, kiedy wpadaja ninja, powtorka za 2 tyg

zreszta, mowi to ktos, kto main clanem failowal juz tyle razy  hahaha
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Deric

Cytat: Mel w Marzec 12, 2013, 03:15:07 PM

a nie przejecie zamku? graty dla was, wycrestowanie boxem nie jest takie proste, kiedy wpadaja ninja, powtorka za 2 tyg

lol u nas jest albo troszke na plusie albo na - ale nie więcej niż 10, albo paint albo bugland  hahaha

husEndru

Cytat: Deric w Marzec 12, 2013, 03:41:37 PM

lol u nas jest albo troszke na plusie albo na - ale nie więcej niż 10, albo paint albo bugland  hahaha
Bugged, wyzsza wartosc z reguly mowi kto wygrywa, ale nie pokazuje prawdziwej przewagi we fragach.
Notabene dziwi mnie, ze ten bug caly czas istnieje.

Redbox

1600 fragów na nas w ciagu siega, ok bajkopisarzu. W ciagu jednego dnia mamy taki wynik:

Uploaded with ImageShack.us

ciezko mi uwierzyc w wasze 1600 fragów

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Mel

wlasnie wyszlo ze nie masz pojecia jak dziala ten system :noob:

strona przegrywajaca ma reset w war statusie kazdego tygodnia, ta wygrywajaca ma dane od kiedy wyszla na prowadzenie

wiec jak odbijecie 1500+ fragow to przestanie sie wam resetowac co tydzien  :afro:
Core - 9xMS hero
BlackAngels

tytusDeZoo

nie wiem mel co ty cpiesz. +1600 fragow na siegu hahahaha dooobreeeee. I dalej sobie wmawiajcie ze nie przejecie zamku calym ally vs 2 klany to wielki sukces :D

Mel

Cytat: tytusDeZoo w Marzec 12, 2013, 04:10:09 PM
nie wiem mel co ty cpiesz. +1600 fragow na siegu hahahaha dooobreeeee. I dalej sobie wmawiajcie ze nie przejecie zamku calym ally vs 2 klany to wielki sukces :D

czytaj ze zrozumieniem (albo przestan cpac sam):

- +1600 na waszym ally, dokladnie +500 na bs i +1100 na pf
- napisalem ze nie jest to sukcesem, z ktora czescia mojej wypowiedzi masz problem?
Core - 9xMS hero
BlackAngels

tytusDeZoo

W takim razie mel ja sie bardzo ciesze ze my mamy nabite na was + 5 k pvp  hahaha

husEndru

Cytat: Mel w Marzec 12, 2013, 03:59:06 PM
wlasnie wyszlo ze nie masz pojecia jak dziala ten system :noob:
mozliwe, nie doszukiwalem sie informacji jak to dziala. Niemniej jednak po resecie obie strony moga byc na plusie, dlatego uznalem to za buga.

misiek440

proszę was, jeszcze nie wiecie jak działa system wojen po update bodajże do tauti, to może wytłumaczę to:

wojny są jakby jednotygodniowe
czyli zabijając wara mamy +1 jeżeli war nas zabije to mamy -1 czyli 0 i to niby jest proste ale panowie z innovy zjebali i wprowadzili jednostronny reset

czyli jeśli klan przegrywający ma -20 to raz w tygodniu resetuje mu się do 0 , bodajże w poniedziałek , natomiast jeśli klan wygrywa to zachowują mu się punkty na plus. czyli w tabelce mogą mieć obydwa klany na +. Co nie zmienia faktu że aktualnie po sigu jesteśmy na - mimo że jest 0 czy tam na + prare fragów.

husEndru

ja nie  twierdze, ze nie wiem jak to aktualnie wyglada w grze, tylko nie spodziewalem sie to to jest "works as design" :)
Jakies link z informacja jak to dziala, plox ? Bo cos patch notes nie moge to znalezc.

misiek440

nie było tego w patchnotesie, co nie zmienia faktu że uważam to za najbardziej zdupcony system jaki mogli sobie panowie z innovy wymyślić....no cóż jest jak jest i gra toczy się dalej :D

a i mel nie dziw się, ale idąc dalej to jesteśmy w plecy jakieś 400 fragów z wami według moich obliczeń a nie 1500, bo nam się poraz pierwszy odkąd jestem w klanie zresetowało co znaczy że wcześniej musieliście mieć grubo nawalone na -, choć to tez może być zakłąmane tak czy siak gz

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

asdf1movie

mi to wychodzi 4log^2 z przedziału od (-19 ; ∞) i 325 km/h
ale chyba źle podstawiłem dane :<

Kamal

xRelapse

Cytat: asdf1movie w Marzec 12, 2013, 10:49:58 PM
Mi wychodzą 3 spragnione wielbłądy do potęgi dwóch najedzonych kotów dzielone przez 3 wielkie lemury bambusowe.

Draghar

Cytat: asdf1movie w Marzec 12, 2013, 10:49:58 PM

Prawie dobrze. Zgubiles tylko całkę z tego i pierwiastek z e^30x.. Ofc później wypadałoby obliczyć z tego deltę, wyznaczyć miejsca zerowe i ekstrema. Co by ładniej wyglądało można by też z rozwiązań ułożyć macierz, a dla pewności znaleźć jeszcze macierz odwrotna

Shanique

a mnie wyszło 1... (biednie trochę) :(

Qra

Skoro system wojen jest taj zjebany to jaką mamy pewność że tego wara wygrywacie ? Ile to razy zresetował się wam licznik gdy BSi mieli 2k na + ? 10 ? 15 razy ? Wpadło wam trochę CRP ale tego wymagała sytuacja, dla nas 500 CRP a dla PF zamek :) Rozumiem że OOC dla RG albo OB nie zrobiło by czegoś takiego bo szkoda CRP xD

P.S Macie w OOC nakaz palenia BSOE kiedy widzicie kogoś z BS ?  Pt vs pt z kimś z ooc to miałem ostatnio z Doomciem 2 tygodnie temu na SOA. Od tego czasu bieda, same PRy i bsoe.

Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.