Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Qra

Film został usunięty przez użytkownika ? Taki żal ?
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Draghar

Cytat: asdf1movie w Marzec 19, 2013, 12:54:32 PM

Ten film wideo zawiera treść od partnerów finetunes i EMI. Co najmniej jeden z nich zablokował go w Twoim kraju na mocy praw autorskich.

bula

Cytat: Qra w Marzec 19, 2013, 03:51:31 PM
Film został usunięty przez użytkownika ? Taki żal ?
Cytat: asdf1movie w Marzec 19, 2013, 12:54:32 PM

Ten film wideo zawiera treść od partnerów finetunes i EMI. Co najmniej jeden z nich zablokował go w Twoim kraju na mocy praw autorskich.

TAKI mózg

Mel

Cytat: Mel w Marzec 19, 2013, 12:31:48 PM
in ur face haters

/bedzie nieco pozniej z inna sciezka dzwiekowa.../

Core - 9xMS hero
BlackAngels

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Draghar

Frapsik daje radę tylko szkoda że w większości takie troche lol enemy mieliście no ale przynajmniej coś jest ;P

Mel

Nie ma teraz innych, a przynajmniej nikogo nie da rady znalezc po 22
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Qra

To trzeba wychodzić z miasta trochę wcześniej niż po 24.....
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Draghar

Not rly.. Wczoraj między 19 a 23 spotkaliśmy jedynie parę razy Sepsowe pt. Bimarta regularnie wchodzącego na emerald na celce i część Amber wchodzącą na iss celce na octavisa... Randomow i pojedynczych wartagów nie liczę. Bieda ogólnie z PvP ostatnio... Jak tak dalej pójdzie to częściej się będziemy musieli bić między sobą na coli.... ;<

asdf1movie

dobrze żołnierze! trenujcie swoje umiejętnosci bojowe !

Mel

Cytat: Qra w Marzec 20, 2013, 12:14:50 PM
To trzeba wychodzić z miasta trochę wcześniej niż po 24.....

no tak o 22 dzieci jak ty spia, 24 nie wiem skad wziales ale zauwazylem juz ze przyglupi jestes wiec luz

zreszta to standard w BS:
piszesz ze o 22 nikogo nie ma - to ci z 24 wyskoczy
w cc jest 120 osob - BS widza 250
bijesz sie 7v7 - bylo 7v14 bo tam oldboyz jakis przebiegl!

jedyne cp jakie mozna regularnie spotkac sa z hordy i z ex-husarii
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Qra

Kiedyś dojdziesz do tego momentu w życiu że trzeba rano wstać do pracy. Na dodatek coś mieszacie się w zeznaniach z Dragharem.
BS - prawdziwa historia.

Draghar

Qrczak Qrczak...

Cytat: Sygna moja:
ERQ Tm* Member

Cytat: Sygna Mel'a:
Unique - CPL

See da difference? :>

misiek440

Cytatjedyne cp jakie mozna regularnie spotkac sa z hordy i z ex-husarii

a dziękuje  :) , tylko nie z  ex a z husarii

jeszcze się trochę dofarmimy bo będziesz nas jeszcze częsciej spotykał bo na razie za dużo 98 :P

Mel

Cytat: Qra w Marzec 20, 2013, 03:26:09 PM
Kiedyś dojdziesz do tego momentu w życiu że trzeba rano wstać do pracy. Na dodatek coś mieszacie się w zeznaniach z Dragharem.

Kiedyś dojdziesz do momentu w którym zamiast kończyć lekcje o 15 będziesz kończył robotę o 20. Do tego czasu życzę żebyś się trochę bardziej bystry zrobił
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Shanique

wyobraź sobie bystrzaku, że są ludzie, którzy kończą pracę o 15:00. Czy wszyscy, którzy nie pracują do 20:00 są uczniami? Pfff...

Mel

Cytat: Shanique w Marzec 20, 2013, 03:47:12 PM
wyobraź sobie bystrzaku, że są ludzie, którzy kończą pracę o 15:00. Czy wszyscy, którzy nie pracują do 20:00 są uczniami? Pfff...

Nie, ale to nie ja pierwszy wyjeżdżam z tekstem "kiedys dojdziesz do takiego momentu w życiu"
A teraz idź pocwicz targetowanie i wciskanie ataku, niby takie proste a takie masz problemy  :D
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Qra

Cytat: Draghar w Marzec 20, 2013, 03:36:22 PM
Qrczak Qrczak...

Cytat: Sygna moja:
ERQ Tm* Member

Cytat: Sygna Mel'a:
Unique - CPL

See da difference? :>

To gracie na innym serverze ?? Tyle tych miejscówek 99+ że jak ktoś szuka to znajdzie.

Normalny 80% społeczeństwa pracuje 8h od 8 do 16.

Cytat: Mel w Marzec 20, 2013, 04:00:08 PM

Nie, ale to nie ja pierwszy wyjeżdżam z tekstem "kiedys dojdziesz do takiego momentu w życiu"
A teraz idź pocwicz targetowanie i wciskanie ataku, niby takie proste a takie masz problemy  :D

Na hilerze to wciskanie ataku jest bardzo ważne xD Tak samo jak wybieranie targetów.
BS - prawdziwa historia.

Mel

Cytat: Qra w Marzec 20, 2013, 04:01:04 PM

Normalny 80% społeczeństwa pracuje 8h od 8 do 16.

chyba na twojej zapyzialej wiosce

Cytat: Qra w Marzec 20, 2013, 04:01:04 PM
Cytat: Mel w Marzec 20, 2013, 04:00:08 PM

Na hilerze to wciskanie ataku jest bardzo ważne xD Tak samo jak wybieranie targetów.

widac to problem masowy calego luciferion team
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Shanique

Deric

120 na 60... no ok wcale nie zergujecie bo nie było 250 osób

Itherus

Fraps bardzo fajny w porównaniu do poprzednich miło sie oglada, dynamiczy i jest dmg musze przyznac ze sie wyrobiles  jak gówno w betoniarce. Gdyby nie twoje klikanie z myszki bylbys jeszcze lepszy.

TTerrorPropaganda

Cytat: Itherus w Marzec 21, 2013, 08:33:35 AM
Fraps bardzo fajny w porównaniu do poprzednich miło sie oglada, dynamiczy i jest dmg musze przyznac ze sie wyrobiles  jak gówno w betoniarce. Gdyby nie twoje klikanie z myszki bylbys jeszcze lepszy.

Ja już na turnieju widziałem, tych pro klikających z nostromo, a nie myszki...

Neural

nie masz pojęcia o czym piszesz to nie pisz
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99