Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Qra

Cytat: Mel w Maj 20, 2013, 03:42:21 PM
Cytat: Qra w Maj 20, 2013, 02:44:58 PM
Cytat: Shanique w Maj 20, 2013, 02:03:56 PM
Oj Qurak... przecież ten sznaucerek sam go nie ubije ;)

Więc czekamy jak OOC zbierze 400 osób w ally ?

styknie 200  :noob:

Styknie ale nie wam.

P.S
HAHAHAHAHHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHHA
HHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHHA
HAHHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHHAHAHAHA
HAHHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHHA
HAHAHAHAHHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHHAHAH
HAHHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHHAHAHAHAHA
HHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHH
AHAHHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHHAHAHA
HAHAHHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHHAHAHA
HAHAHHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHHA !!!!!!!
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

lempartus

i ja się dołącze
hahahahahahahahaha

w kategorii fail roku: wygrywa OOC
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

John100

S h O c K Team
Yull Trickster 99/ Othell 98/ DC 80 / TH 80

Alarion

Biedny jednoreki melus, musial isc na wagary by kitewoac antka ponad 12 h by tak spektakularnie go zjebac : )

Pozdrawiam, Another victory of HB )))))
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Qra

OOC otrzymało nowy passywny skill klanowy.

Każdy kto widzi kogoś z OOC dostaje głupawki i ataku śmiechu. Gracz ten musi jak najszybciej wylogować się z gry aby ratować swoje życie, inaczej będzie śmiał się aż do upadłego. W przypadku  Mela efekt działa jeszcze 12h od wylogowania.
Gracze wrogich klanów otrzymują 25% efektu jeżeli biją Antharasa albo Valakasa.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Mel

Nie sfailowalem bo mnie nie bylo, ooc sfailowalo, jedyne w czym mialem udzial to kitowanie do 17 i skopanie wam w dupy 7v40. pozdro
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Redbox

ja skopalem dupe 1 vs wasze cc wieczorem i wygralem antka :/

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Deric

Cytat: Mel w Maj 20, 2013, 11:13:04 PM
Nie sfailowalem bo mnie nie bylo, ooc sfailowalo, jedyne w czym mialem udzial to kitowanie do 17 i skopanie wam w dupy 7v40. pozdro
dzięki! tobie też damy dkp za kaitowanie

Alarion

Cytat: Deric w Maj 21, 2013, 12:25:44 AM
Cytat: Mel w Maj 20, 2013, 11:13:04 PM
dzięki! tobie też damy dkp za kaitowanie

Jednoreki +15 DKP za kiteowanie antka od 05:00 - 17:00
Jednoreki + 5 DKP za zabicie 30 osob ktore staly na afku i spaly sobie : D
Jednoreki - 40 DKP i szlaban od mamy za wagary od szkoly (((

Cat Drama Maker

Itherus

dobra styka ale wczoraj ludzie  nie mogli się powstrzymać po wejściu do antharasa po prostu pierwsze co przyszło nam na myśl ze śmiechu to Mel.

no offence stary ale sam przyznasz ze sytuacja była mega śmieszna.

Mel

Core - 9xMS hero
BlackAngels

Alarion

zatem co powiesz mel na to, by nastepnym razem nie bawic sie w synchronizacje celek do mozliwego wejscia, tylko przyjsc na pvp i kto wygra ten wejdzie? : D  bo to co uprawia wasz klan, to lamerka na calej linii, a taaaaka beke miales, gdy my zrobilismy to 1 raz jakis czas temu (ale nie stalismy jedynie jak losie na celce, tylko wczesniej jeszcze walczylismy przynajmniej).  Moze wiecej pvp jednak zamiast pisania glupot na forum? : )   

PS. Damy wam wtedy ekstra DKP jak będziecie się bić!  ^^

Cat Drama Maker

Arimas

Cytat: Alarion w Maj 21, 2013, 12:11:39 PM
zatem co powiesz mel na to, by nastepnym razem nie bawic sie w synchronizacje celek do mozliwego wejscia, tylko przyjsc na pvp i kto wygra ten wejdzie? : D  bo to co uprawia wasz klan, to lamerka na calej linii, a taaaaka beke miales, gdy my zrobilismy to 1 raz jakis czas temu (ale nie stalismy jedynie jak losie na celce, tylko wczesniej jeszcze walczylismy przynajmniej).  Moze wiecej pvp jednak zamiast pisania glupot na forum? : )   

DKP śmierdzi, gdzie epaluetki!

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Deric

Cytat: Arimas w Maj 21, 2013, 02:51:56 PM

DKP śmierdzi, gdzie epaluetki!
teraz loa > epaluetki

Mel

prosze cie malaka, Alarion pouczajacy mnie na ten temat, ten sam Alarion ktory na wiecej smokow staral sie wejsc na celce/wejsc boxem niz bil na core

fyi 1,5 miesiaca temu jak gavin quittowal war status byl +700, od tego czasu daliscie sobie wbic kolejne 3000

ooc unikajace pvp, brat ci taka bajeczke do lozka opowiada?
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Itherus

Nie ma co sie oszukiwać większość tych fragów jest z campanii lub zamków gdzie zalewacie nas całym ally. Ale fakt jest faktem sa to zdobyte fragi i tu plus dla was. W daily pvp idzie wam zdecydowanie gorzej.

musztarda

a ja bym wziął pod uwagę że ooc wali na mass pvp pr za pr-em jak tylko gorzej idzie a my walczymy do końca.

surda

Cytat: musztarda w Maj 22, 2013, 08:29:07 AM
a ja bym wziął pod uwagę że ooc wali na mass pvp pr za pr-em jak tylko gorzej idzie a my walczymy do końca.
Wy może walczycie ale czy poprawia wam to humor później leżąc na glebie?

A jeśli masz jakies problemy z używaniem BSOE to pogadaj z Alarionem on ma wprawę wszystko ci wytłumaczy :D

Inny słowy póki Kard na CORE nie zostanie Hero dopóty CORE nie wolno nazywać dead serwerem.
[/quote]

musztarda

Cytat: surda w Maj 22, 2013, 09:00:33 AM

A jeśli masz jakies problemy z używaniem BSOE to pogadaj z Alarionem on ma wprawę wszystko ci wytłumaczy :D

to tylko gra a te liczby w war status nie robią na mnie wrażenia, bo dokładnie wiem skąd to się bierze

Mel

Cytat: Itherus w Maj 22, 2013, 08:05:57 AM
Nie ma co sie oszukiwać większość tych fragów jest z campanii lub zamków gdzie zalewacie nas całym ally. Ale fakt jest faktem sa to zdobyte fragi i tu plus dla was. W daily pvp idzie wam zdecydowanie gorzej.

nie, wiekszosc z tych fragow jest ze smokow, jak 2 valakasy na ktore na iss cele wchodzicie pod serce, padacie i liczycie ze uda sie wam wejsc z boxa, a potem przychodzi na forum taki alarion i pieprzy farmazony ze to ooc tak robi
daily idzie nam gorzej? jak wczoraj na parna? nie bylo jeszcze dnia zeby na koniec war status poszedl w dol, kazdego dnia idzie w gore
zalewamy was calym ally? masz na mysli ze oprocz ~70 osob grajacych aktualnie w ooc na siege pojawia sie 60 rg i 20 ob? bah zostaliscie zalani zwlaszcza ze was chyba tyle jest w samych bs nie wliczajac enclave
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Mel

Cytat: musztarda w Maj 22, 2013, 09:35:45 AM

to tylko gra a te liczby w war status nie robią na mnie wrażenia, bo dokładnie wiem skąd to się bierze

trudno zeby robily, ciezko jest przyznac sie ze sie ssie na pvp
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Alarion

za każdym razem podejmowaliśmy walkę, a na iss cele weszliśmy ze 2 x. Dla was to już chleb powszedni + nawet często bez pvp (jak np. przedostatni antek)

Surda, zmyślaj sobie z tym PR'em dalej, może jakieś pvp? : )

Cat Drama Maker

Qra

Typowe pvp w wykonaniu OOC:
http://www.youtube.com/watch?v=knYBmzbIfRw
Rapso, jak się nie uda to PR.

Najlepsze jest że 2 min później Gruzdigger pisał że nikt z nim nie chce walczyć na PvP. 
BS - prawdziwa historia.

Deric

Cytat: Mel w Maj 22, 2013, 10:43:10 AM

no po ostatnim spotkaniu 7v7 z wami na parna to o ssaniu coś musisz wiedzić

Mel

Cytat: Alarion w Maj 22, 2013, 11:13:11 AM
za każdym razem podejmowaliśmy walkę, a na iss cele weszliśmy ze 2 x. Dla was to już chleb powszedni + nawet często bez pvp (jak np. przedostatni antek)

Surda, zmyślaj sobie z tym PR'em dalej, może jakieś pvp? : )

ten antek na ktorego weszlismy w tej samej liczbie i w 2 min pozniej lezeliscie na glebie?
Cytat: Qra w Maj 22, 2013, 11:50:17 AM
Typowe pvp w wykonaniu OOC:
http://www.youtube.com/watch?v=knYBmzbIfRw
Rapso, jak się nie uda to PR.

Najlepsze jest że 2 min później Gruzdigger pisał że nikt z nim nie chce walczyć na PvP. 

qra wychodzi w pvp pt + jakies ninja przychodzace na spot vs ooc pt na subach, jak kasyra czy sindeya i potem chwali sie na forach hahaha

Cytat: Deric w Maj 22, 2013, 02:33:31 PM
Cytat: Mel w Maj 22, 2013, 10:43:10 AM

no po ostatnim spotkaniu 7v7 z wami na parna to o ssaniu coś musisz wiedzić

nie wiem o czym mowisz, zwlaszcza ze od 2 mies gram bez aktywnego issa
Core - 9xMS hero
BlackAngels