Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Draghar

Alarion

Hmm, fajny carpet dziś pod traskenem z OOC. Co tam meluś, pt kingsize'a maiło taki damage dealować, coś nie pykło?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Arimas

Cytat: Alarion w Czerwiec 18, 2013, 11:41:40 PM
Hmm, fajny carpet dziś pod traskenem z OOC. Co tam meluś, pt kingsize'a maiło taki damage dealować, coś nie pykło?
Zimnioka nie było, tylko głód i halucynacje

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

bula

Alarion

mówiłem o wczorajszym traskenie, gdzie było 3:1 dla nas (Coś tam Troy frapsnął jak się dywan kładł ostro). Najfajniejsze tłumaczenie jakiegoś randoma, który nawet nie wiem skąd jest na temat wczorajszego pvp:

Cytat
i still dont understand how i lag only on HB mass pvp, no matter big or small scale and not always(apparently the cause is not there always), so tell me how do i fight when if i press cele or purge it activates after 30s , thats ofc in case i'm still alive, and thats if i stand still ;\ , yes my pc is not nasa but i sure can heal with the spikes i have, not with the delay i got corresponding with the server, since the enemy is moving freely around me.. but whatever wanted to say smt else

1st pvp u lost so freaking fast that i couldnt understand if it was only alarion's and bimart's(asked in clan that) or the whole bs
2nd pvp had a bit of lag and i felt like we were gonna loose coz there were lots of dead allies on the ground, miracilasly the lag was gone, and bs died like flies
3rd pvp you won fair, no lag(mostly) may be coz i was too far no idea about that
4th pvp was our own fail
lastly u were the winning side at the end, still didnt enter, then why we're supposed to be the ****ed up?
thus u lost orfen once again while we were dual/tripple boxing preparing for tarsken (whatever the name is) and did start writing that we are cheating then i was like lol
conclusion you are probably watching in the mirror but u know, you're saying it out loud, not just toughts :|
we cheat - not you
we're zerg - not you (ofc 160< 130) not talking about tarsaken coz no idea how many u were, we were 130 with lots of boxes in the pties, and few parties didnt have even 1 healer so.. dunno what u're so proud of
you did shout on hero chat and stuff that we lost the castle and blabla.. now when u lost it , its a part of your masterplan right?
Just have in mind in all games,clans,communities and what so ever you have raisings and fallings , just dont get so full of yourself, unfortunately in some occasions that applies for some of our ppl

PS(edit) lol didn't even realise i wrote that wall of text sorry

w Skrócie:

1) mieliśmy zerga (lulz)
2) tworzymy lagi (zapewne lag scripts powah coś wyczuwam...)
3) oni mieli boxy (sorry, następnym razem też będziemy szli z boxami na mass pvp, żeby enemy miało równą szansę...)
4) oni mieli w różnych party 1 healera (nie wiem jeszcze co, ale coś wymyślę... :X )

Cat Drama Maker

Qra

Cytat: bula w Czerwiec 19, 2013, 01:34:33 AM
http://www.youtube.com/watch?v=ALex4zMr3H8&feature=youtu.be

troche lepsza jakosc niz u mela a pvp chyba to samo u,u

Czekamy jeszcze na frapsa nagranego przez raid bossa. Na pewno będzie ciekawszy.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Neefrete

Witam gra ktoś tu summonem podrzócił by jakie w lindvtor  trzeba zbroje sety atrybuty i który lepszy summon bo gram na polskim  i ustawiaĺ by się  pod nową kronike

Redbox

Cytat: Neefrete w Czerwiec 19, 2013, 07:23:59 AM
Witam gra ktoś tu summonem podrzócił by jakie w lindvtor  trzeba zbroje sety atrybuty i który lepszy summon bo gram na polskim  i ustawiaĺ by się  pod nową kronike
a juz kurw* monitor czysciłem

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Neefrete

A co na ekran się zbryzgałeś   FUJ !!

driki

Cytat: Neefrete w Czerwiec 19, 2013, 07:23:59 AM
Użyj mózgu...pakujesz w armor tyle atri ile możesz na każdy resist i zależy już od twojego widzi mi się jakie 3x wsadzać.
Do broni jaki atrybut nie wezmiesz bedzie dobry, summony juz nie maja fire atri jak reapery kronike wcześniej. Nie ma lepszego summonera, tak naprawdę to liczy się rasa, human ma najslabsze statystyki i wychodzi najgorzej, czarnuch pod daily pvp a bialas na oly z powodu m crit rate/casta.
Jeśli już chodzi o klasy to duszek na pvp, kociarz na pve(Bez rapso) a koniarz na pve/pvp(z rapso), zapytacie pewnie dlaczego tak?
Kociarz 20% atak speed+ zwieksza o sporo overall dps sumków, niestety tym sposobem na pvp wychodzi to już dużo słabiej bo tam liczy się szybki burst przeciwnika a nie dpsowanie.
Koniarz idealnie sprawdza się do bicia rb za pomocą +20% crt dmg na rapso, wyciąga wtedy po prostu największy dps co przeklada się na burst i namiesza na pvp lecz oczywiście warunek to wspomniane rapso.
Duszek no cóż +20% p ataku mówi za siebie, maksymalizacja p ataku przeklada się na najsilniejszy burst, moim zdaniem ta klasa z sumków najszybciej zaburstuje przeciwnika(bez rapso).

Oczywiście nie brać tego tak doslownie, to jest bardziej dla Min-maxerów którzy wyciągaja z postaci co się da na 100%+...w ogólnym rozrachunku trzeba bardzo dobrze ogarniać sumka i microwanie żeby wykorzystać potencjal tej postaci, mamy dość dobry system cc jak i burstu którym tylko głupiec pogardzi, a te dodatki dla sumków które doszły w linvdorze aż tak diametralnie nie zmieniają tych postaci, są to malutkie różnice które opisałem.

bula

Cytat: Qra w Czerwiec 19, 2013, 07:22:54 AM
Cytat: bula w Czerwiec 19, 2013, 01:34:33 AM
http://www.youtube.com/watch?v=ALex4zMr3H8&feature=youtu.be

troche lepsza jakosc niz u mela a pvp chyba to samo u,u

Czekamy jeszcze na frapsa nagranego przez raid bossa. Na pewno będzie ciekawszy.
#1 bol dupy

Qra

Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Arimas

Cytat: Alarion w Czerwiec 19, 2013, 06:57:04 AM
4) oni mieli w różnych party 1 healera (nie wiem jeszcze co, ale coś wymyślę... :X )
To tylko głód, halucynacje i brak zimnioka  :?

btw. koleś ma stronk angielski  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Qra

Kawał na dzisiaj.

Przychodzi OOC pod Valakasa a tam wpierdol.
BS - prawdziwa historia.

musztarda

Cytat: Qra w Czerwiec 21, 2013, 10:12:05 PM
Kawał na dzisiaj.

nie było równych liczb, bs miało 135 a ooc 133 :/

Redbox

Cytat: musztarda w Czerwiec 22, 2013, 12:42:00 AM
Kawał na dzisiaj.

znowu oszukiwaliscie?

Qra

Cytat: Redbox w Czerwiec 22, 2013, 01:08:46 PM
Kawał na dzisiaj.

znowu oszukiwaliscie?

Najlepsze jest to że zanim ktokolwiek z nas wszedł do Valakasa to licznik przy NPC pokazywał pomiędzy 150-200.
Pewnie Mel dalej stara się wymyślić jakąś bajeczkę dlaczego przegrali. Może mieli PvE skład albo 100 boxow.
BS - prawdziwa historia.

Redbox

Cytat: Qra w Czerwiec 23, 2013, 01:40:00 PM
Cytat: Redbox w Czerwiec 22, 2013, 01:08:46 PM
Kawał na dzisiaj.

znowu oszukiwaliscie?

Najlepsze jest to że zanim ktokolwiek z nas wszedł do Valakasa to licznik przy NPC pokazywał pomiędzy 150-200.
Pewnie Mel dalej stara się wymyślić jakąś bajeczkę dlaczego przegrali. Może mieli PvE skład albo 100 boxow.
heal na boxie i moby z gainaku na sobie. poza tym  data21.06.2013  po całkowaniu daje 666. Przypadek? Nie sadze.

Quentim

po jakiej zmiennej i w jakich granicach całkowania ?

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Ripy

Cale plany laMERa o byciu factorem w ooc poszly sie sypac, po tym jak Tikko woli zrobic merge z rg niz dac wam dowodzenie  :oops: :noob:

Alarion

a kto pisze? : D

Spoko, hax i sindeya rozwalili OOC od środka, myślę, że RG też uda im się rozwalić : DD

Cat Drama Maker

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Alarion

gruzzi też swoją cegielkę dołożył : )

Cat Drama Maker

fossil