Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Doti

Dni mijają a nasz Błazen śpi?
Pewnie szuka "to castle" jak padnie i nie udziela się za mocno na tym zdechłym forum.

Biz0n

Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

Alarion

Cytat: Doti w Kwiecień 18, 2014, 11:30:03 PM
Pewnie szuka "to castle" jak padnie i nie udziela się za mocno na tym zdechłym forum.

problem leszczyku polega na tym, że nie potrzebuję z moim CP zamku, by uciszać takie szczekające pieski jak ciebie, więc możesz sobie dalej szczekać, a my nadal będziemy fragować )))
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Judasz

Witam, kolega  potrzebuje bypassa do frosta bo nie dziala mu klikacz :) Poprosze o kontakt na priv, dziekuje :)

darkmelody

bartcze23

FATALIONIE zamias dodwac MASSPVP dodaj swoje MASSboterstwo, zaraz po tauti update, teraz widze rozlales sie i cale polaczkowo boci gdzie sie tylko da :P

Alarion

co tam bredzisz? bo nei bardzo mogę to zrozumieć )))

Cat Drama Maker

Dickert

Panowie, panie jak można zarobić na fishingu na obecny moment? Co jest najbardziej opłacalne. Słyszałem, że kiedyś recki z fish gemy kosztowały po 200k w grocku, ale Koreańce zmniejszyli je do 5k, żeby obniżyć inflacje. Co jest teraz opłacalne sprzedawanie wywarów na +3, czy czapek i czy dalej jest spora szansa na crit craft z pendantem wbudowanym?

NotTheFakeTazman

Alarion dasz jakieś itemasy na rozruch?

Alarion

Bida straszna, od kiedy skasowali możliwość farmy w LoA na runkach, to nic nie farmiłem sensownego... Wcześniej odpalałeś 5 kont, jechałeś 3h jak runka trwała, w prawdzie mózg rozjebany od skakania po kontach, ale wpadało te 400-600kk. Szkoda, że tak późno się zorientowałem ile można było wtedy zarobić...

Cat Drama Maker

Gandam

tu juz chyba tylko "Targowisko" istnieje :(
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Alarion

serwer ma się zajebiście, od groma pvp i dramy, ale nei na tym zdechłym forum już po prostu. Ostatnio bardzo dużo graczy z Lilith przyszło (i nadal z NCwest przychodzą) ciekawe ile zajmie reszcie przyjście )))

Cat Drama Maker

Arimas

Alarion, mianuje cię tymczasowym community managerem, rozkręć dramę :P

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

NotTheFakeTazman

Cytat: Alarion w Maj 17, 2014, 11:15:57 AM
serwer ma się zajebiście, od groma pvp i dramy, ale nei na tym zdechłym forum już po prostu. Ostatnio bardzo dużo graczy z Lilith przyszło (i nadal z NCwest przychodzą) ciekawe ile zajmie reszcie przyjście )))

Daj kolczyk lindviora

Cezary93

Jest sens zaczynać na Core? Jakieś polskie CP szuka drivera albo jakieś CP polskie szuka graczy?
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

pulozaur

driver hmmm poszukaj w ofertach biedronki

Cezary93

Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.

Alarion

Cytat: Arimas w Maj 17, 2014, 03:35:52 PM
Alarion, mianuje cię tymczasowym community managerem, rozkręć dramę :P

nie ma już o czym, tu tylko tardy pokroju randomka dotiego piszą bulshit czasem i tyle. Cała drama przeniosła się już dawni jak wspomniałem na forum 4game'a od kiedy mody trochę zluzowali z tą napinką na offtopic.

@tazman
nasze cp to nie będzie miało tego chyba przez rok najbliższy wg DKP naszego ))

Cat Drama Maker

Arimas

Cytat: Alarion w Maj 17, 2014, 09:06:24 PM
@tazman
nasze cp to nie będzie miało tego chyba przez rok najbliższy wg DKP naszego ))
fukken' casual 8)

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Biz0n

Cytat: Cezary93 w Maj 17, 2014, 05:20:19 PM
Jest sens zaczynać na Core? Jakieś polskie CP szuka drivera albo jakieś CP polskie szuka graczy?

Party Diuka przeniosło się  z lilith i chyba szukają dd

darkmelody

A na polaczkowie ktoś jeszcze gra, czy online typu 200? Będzie to merge?  :afro:

Cezary93

Cytat: Biz0n w Maj 18, 2014, 12:30:13 AM
Cytat: Cezary93 w Maj 17, 2014, 05:20:19 PM

Party Diuka przeniosło się  z lilith i chyba szukają dd
Jakiś kontakt do niego? Chociaż w sumie ja tylko healerem na GODzie gram :)

Biz0n

Dickert

Żal wszystko zaczynać od nowa, od totalnego 0 - przynajmniej w moim wypadku. W 7osób (cp) jeszcze by można, ale nie ma takich :D.

Biz0n

Na podgonienie w najbliższym czasie czołówki niema co liczyć (chyba, że masz przeznaczony znaczny fundusz na tą gre), ale sporo ludków zaczyna od zera więc sam w tyle nie zostaniesz ;)

Nie wczytuje mi się strona 4game- polaczkowa i eu, na ruską wchodzi bez problemu inne strony też działają jak należy. W piątek było jeszcze ok, a od wczoraj kicha :/ jakieś pomysły?