Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Judasz

Witam, Wczoraj na ts BS ludzie mowili mi, ze core dead sever. Prawda to?

bula

Cytat: Judasz w Lipiec 03, 2014, 02:54:52 PM
Witam, Wczoraj na ts BS ludzie mowili mi, ze core dead sever. Prawda to?
pytanie co oni robia na tsie, mieli przeciez strajkowac, albo skad wiedza ze dead server jezeli mieli nie wychodzic z miasta; no chyba ze siedza na tsie i rozmawiaja jak to sie zajebiscie siedzi na rynku w aden

darkmelody

Mimo wszystko jednak ciepło jest, ludzie nie grają, po wakacjach/urlopach wrócą, więc nie wiem o co płacz

Paran0ya

Cytat: Arimas w Lipiec 03, 2014, 09:28:35 AM
frintezze na h5 jak się biło obrazy to je się ubija tyle razy ile się zrespią czy o co z nimi dokładnie chodziło?
zabijasz raz albo z raczki albo buteleczka z dropa :P

nobody1

Cytat: darkmelody w Lipiec 03, 2014, 05:18:33 PM
Mimo wszystko jednak ciepło jest, ludzie nie grają, po wakacjach/urlopach wrócą, więc nie wiem o co płacz

tak sobie to tlumacz, server dead takie bylo jego przeznaczenie

Qra

Cytat: Mel w Lipiec 03, 2014, 03:26:33 AM
Cytat: bula w Czerwiec 30, 2014, 10:46:39 PM
https://4gameforum.com/showthread.php?t=29253

umarlem :D

jak stac sie najwiekszymi frajerami w historii offa pm "Analion

robicie z siebie blaznow Analion a mnie nazywasz lolkiem  hahaha

Co do całego strajku to jak widać wszyscy potraktowali to poważnie. Tylko Mel idiota myśli że ktoś robi z siebie frajera mówiąc otwarcie jak jest. Lepiej siedzieć cicho i patrzyć jak się wszystko wali?? Aaaa zapomniałem wam to jest na rękę bo nikt was nie bije. 

Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Shanique

Mel udaje, że go to nie obchodzi, ale tak naprawdę to trzęsie portkami, bo to jemu się najbardziej oberwie jak się wezmą porządnie za boty i skrypty hę?

bula

Cytat: Qra w Lipiec 04, 2014, 03:12:12 PM
Co do całego strajku to jak widać wszyscy potraktowali to poważnie. Tylko Mel idiota myśli że ktoś robi z siebie frajera mówiąc otwarcie jak jest. Lepiej siedzieć cicho i patrzyć jak się wszystko wali?? Aaaa zapomniałem wam to jest na rękę bo nikt was nie bije.
z pierwszego posta w temacie o ktorym rozmawiamy mozna wywnioskowac ze to wlasnie robilo BS przez bodajze 6 miesiecy ( nie chce mi sie otwierac tematu i sprawdzac )

Nerisu

Czyli jak przez następne 6 miesięcy będą już botować wszyscy to dopiero będzie coś innych to obchodziło :D ?

bula

Cytat: Nerisu w Lipiec 04, 2014, 05:55:41 PM
Czyli jak przez następne 6 miesięcy będą już botować wszyscy to dopiero będzie coś innych to obchodziło :D ?
nie, ale czy taki strajk nie powinien powstac wczesniej? dajmy dymac sie przez pol roku a dopiero potem cos o tym napiszemy

kamiil

o kuffffaaaaaaaaaaaaaaaa alariony i lamperiony po 3 latach doszli do wniosku co PRO wiedzieli po 3 miesiacach  hahaha hahaha

Mel

Cytat: Shanique w Lipiec 04, 2014, 03:23:51 PM
Mel udaje, że go to nie obchodzi, ale tak naprawdę to trzęsie portkami, bo to jemu się najbardziej oberwie jak się wezmą porządnie za boty i skrypty hę?

no nie wiem, zapytaj o pory swojego chlopaka z McD
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Elen

Core dead server  :oops: Ja już przygotowałem popcorn na dramę z dotą P2W następnej kroniki.
Front-end web developer

[Lilith]
Elen 99 Tyrr Duelist [retired] [6x hero]
jelen 99 Feoh Soultaker [retired] [legendary server killer]
[Core]
jelen 101 Feoh Soultaker [after merge] [retired]
[Ramona]
Kuryl 102 Tyrr Titan [3x hero][retired too much p2w]

RedWind

Mell-ek Mell-ek co go znacie
miał Wam prawić tuu .... o wacie,
a ze strachu ZROBIŁ W GACIE !

P.S.
"Mell-a (na chodniku)

Bez problemu jestem w stanie pojąć pocisk w kierunku "fatmana". Istnieją jednak jakieś granice... opanuj się człowieczku.

Shen

Cytat: Mel w Lipiec 03, 2014, 03:26:33 AM
Cytat: bula w Czerwiec 30, 2014, 10:46:39 PM
https://4gameforum.com/showthread.php?t=29253

umarlem :D

jak stac sie najwiekszymi frajerami w historii offa pm "Analion

robicie z siebie blaznow Analion a mnie nazywasz lolkiem  hahaha
sami stawiali boty w mos a teraz strajk. Dobrze tu czasem wpaść i patrzeć że nic się nie zmieniło i bs jest cały czas pośmiewiskiem na core.

Mel

Cytat: RedWind w Lipiec 05, 2014, 07:27:21 PM

P.S.
"Mell-a (na chodniku)
:D
Bez problemu jestem w stanie pojąć pocisk w kierunku "fatmana". Istnieją jednak jakieś granice... opanuj się człowieczku.

Derfo i morały, polaczkowo i granice

Sloneczko dziś mocno daje w pałę  :D
Core - 9xMS hero
BlackAngels

NotTheFakeTazman

Ja pierdole jaka żenada, myślałem że ten płacz topic to już jest dno ale ten bełkot co daliście na yt to jest mistrzostwo świata, prawie se mózg przez nos wygrzebałem słuchając tego...

I ten błazen z jutuba "i have think what here... (10sec myślenia, prawdopodobnie szuka kolejnych randomowych słów do wpasowania w ten bełkot) i am for. SIT AND THINK".

Chłop z botem pojechał na wakacje i paraliż klanu bo nigdzie wejść nie mogą i z bomby topic na forum :D:D I tak największą tajemnicą jest kto w ogóle dał temu typowi lidera, przecież jego wraz z dzikiempl obił chyba każdy, wstyd żeby taki ktoś mówił innym co mają robić...

Szczyt żenady i hipokryzji został osiągnięty, gz!

RedWind

Cytat: Mel w Lipiec 06, 2014, 02:42:14 PM
Cytat: RedWind w Lipiec 05, 2014, 07:27:21 PM

P.S.
"Mell-a (na chodniku)
:D

Derfo i morały, polaczkowo i granice

Sloneczko dziś mocno daje w pałę  :D

:beksa: :beksa: hahaha

driki

Doti

Mel

Core - 9xMS hero
BlackAngels

Alarion

będziesz mógł sobie piesku w spokoju klikać na instancje )))
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Mel

pipki jak ty quitnely co nie znaczy ze reszta nie gra, jest co robic, nikt nie teskni bocie
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Alarion

zastanawiam się psie, kiedy ci się znudzi powtarzanie tych kłamstw ))

i bardzo się cieszę, że macie co robić, bawcie się dobrze i sobie dalej szczekaj swoje głodne kawałki i fapujcie jacy jesteście super na PvP podczas gdy ponad pół roku poza 1-2 CP nikt nie miał jaj odpowiedzieć na moje wyzwanie 7 vs 7 ^^
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

darkmelody

Tyle co dwa miesiące temu pisałeś jaki to serwer jest zajebisty i wgl, ile to pvp nie ma ;x

a teraz "kiedy ci się znudzi powtarzanie tych kłamstw ))" xD