Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

po 20 mni skończyło mi się miejsce na dysku, całego ma Rapid i urywki Dyma, jak zdobędę od nich, będzie szybko dosyć.

co do disco, nie pierdzielcie bzdur, bo ogarnijcie kosztem czego to jest (magowie z warrior harmony). Obadajcie wszystkie wady jakie to ma (brak harmoni maga na magach i healerze).

Error, asystowanie się i szybka umiejętność zmiany targetów to jest coś, czego można się było nauczyć dopiero w GoD...?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

kamiil

za tydzien na core powstanie nowy side (jak tak mozna to nazwac) ale o szczegolach nie moge pisac  :x

TTerrorPropaganda

Cytat: Alarion w Styczeń 08, 2012, 12:56:04 AM
po 20 mni skończyło mi się miejsce na dysku, całego ma Rapid i urywki Dyma, jak zdobędę od nich, będzie szybko dosyć.

co do disco, nie pierdzielcie bzdur, bo ogarnijcie kosztem czego to jest (magowie z warrior harmony). Obadajcie wszystkie wady jakie to ma (brak harmoni maga na magach i healerze).

Error, asystowanie się i szybka umiejętność zmiany targetów to jest coś, czego można się było nauczyć dopiero w GoD...?

Nie wtedy kiedy 80% osób w CP ma 2 klatki na sekundę,lub freza 10 sec... nie oszukujmy się to jest porażka. Ktoś kto u nas posiada 1 rdzeniowy procek nie jest wstanie stargetowac nic a gra DD .Kiedy się bije więcej niż 14 osób, w kronice przed GOD-em takie stop klatki to były ale tylko na siege... A tu dodali "fikuśne" skille z wyglądu i problem jest ogromny na harnaku lub SOA w poziomowych lokacjach jak nie masz kompa z NASA to możesz zapomnieć o tej grze. Gra ma 8 lat a wymaga kompa lepszego niz BF3 no zal. Słyszałem ze sam wywalałeś ludzi c CP jeśli mieli slaby komp wiec...
I nie jestem Errorem

fossil

trololo to jest kur*** przekręt roku Ambery mają kompy z NASA !!!

kamiil

:o :o :o rly  :?

Cytatkurde, to było best PvP i had ever. 40 minut frapsed, party było ile? z 3-4?

haha widze podjarka jest :D

TTerrorPropaganda

Cytat: fossil w Styczeń 08, 2012, 01:16:22 AM

Tak się składa ze  kiedyś Deliso i Alarion chwalil się kompami...

Przy moim 2 rdzeniowym kompie 2ghz, 2gb ramu i GF 9600 GT nie mam żadnego porównania, gra staje się nie grywalna...

fossil

not confirmed ale na to wynika z opisu powyżej!!

EDIT: "alarion wygrałeś serwer, reszta serwera ma za słabe kompy;//

kamiil

Ulquiora

2 rdzeniowy procesor no ujdzie, ale wtf kto jeszcze gra na jedno rdzeniowym ?? Porażka to jest mieć takiego kompa i nic w tę stronę nie zrobić !! Jak bym miał teraz takie drewno to bym musiał wszystko w gumę obić by przypadkiem coś nie rozpier... Jeszcze pewnie na płycie głównej agp znając życie  :beksa:

fossil

Przepraszam wszystkich idę się pociąć, mam jedno rdzeniowego procka((((

Shen

Pamiętam czasy mojego pierwszego priva milion lat temu, gdzie jak robiłem tp do innego miasta to mogłem iść zrobić sobie kawe.

kamiil

Cytat: Shen w Styczeń 08, 2012, 01:27:56 AM
Pamiętam czasy mojego pierwszego priva milion lat temu, gdzie jak robiłem tp do innego miasta to mogłem iść zrobić sobie kawe.

dokladnie ;)

gra na 256 ramu to bylo wyzwanie

Ulquiora

Albo byle jaki spot i po wczytaniu leżałeś bo war cie zabił  :D

Russe

Cytat: TTerrorPropaganda w Styczeń 08, 2012, 01:22:44 AM

Przy moim 2 rdzeniowym kompie 2ghz, 2gb ramu i GF 9600 GT nie mam żadnego porównania, gra staje się nie grywalna...
Ja musiałem nowego kompa kupić, żeby z nim grać  :beksa:
trolololo  :P
A może by wrócić na oficjal :)

Shen

Cytat: kamiil w Styczeń 08, 2012, 01:29:32 AM

dokladnie ;)

gra na 256 ramu to bylo wyzwanie
Dokładnie tyle miałem, jak dokupiłem później 512 do wszystko śmigało jak trzeba  :D

Dyma

Cytat: TTerrorPropaganda w Styczeń 08, 2012, 01:22:44 AM

a ja gram na lapku co kilka godz  sam się wyłącza z przegrzania ;p
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

kamiil

CytatJa musiałem nowego kompa kupić, żeby z nim grać

+100 dragon kill points za dobrego kompa ??

Arimas

!!HOT NEWS PROSTO Z PIECYKA ALARIONA!!
Amber party jedzie na programach
Amber party ma kompy z NASA
W Amber party alarion jest -_-
Amber party dostaje epaluetki od alariona za postowanie na forum i generalnie bycia jego pokemonami
W Amber party tylko fossil ogarnia  :D
Amber party ma doświadczenie w GoD z ruoffa zanim się przenieśli na EU więc są h4x
W Amber party alarion zmusza ludzi do farmu po godzinach
W Amber party alarion zmusza ludzi do grania profkami których nie lubią
Amber party nie chodzi na imprezy w sylwestra bo wolą farmić
W Amber party alarion ma zawsze racje
Według Amber party zojka używa zrangera tylko do cleanse i nobla

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Russe

Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 01:37:43 AM
!!HOT NEWS PROSTO Z PIECYKA ALARIONA!!
Amber party jedzie na programach
Amber party ma kompy z NASA
W Amber party alarion jest -_-
Amber party dostaje epaluetki od alariona za postowanie na forum i generalnie bycia jego pokemonami
W Amber party tylko fossil ogarnia  :D
Amber party ma doświadczenie w GoD z ruoffa zanim się przenieśli na EU więc są h4x
W Amber party alarion zmusza ludzi do farmu po godzinach
W Amber party alarion zmusza ludzi do grania profkami których nie lubią
Amber party nie chodzi na imprezy w sylwestra bo wolą farmić
W Amber party alarion ma zawsze racje
Według Amber party zojka używa zrangera tylko do cleanse i nobla
:beksa: :beksa: Wydało się !!
A może by wrócić na oficjal :)

kamiil

HellSign

Cytat: kamiil w Styczeń 08, 2012, 01:40:48 AM
amber party gra 3h dziennie  :shock:

przerwa 1h i zaczyna się nowy dzień :D

/////

Dajcie frapsa a nie
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

EsTeCzteryRkA

farma do rana lalalal farma do rana farma do ranaaaaaaaaaaaa lalal farma do ranaaaaaaa!:D
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %