Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Razyda

Cytat: KaRom w Grudzień 13, 2011, 04:23:15 PM
Cytat: Mateles w Grudzień 13, 2011, 04:14:09 PM
Offtop

Bynajmniej to nie to samo co przynajmniej, nie żebym się czepiał, ot - uświadamiam. Bynajmniej = wcale, ani trochę, w żadnym razie... i tym podobne.

Cytat: OsamaInAden w Grudzień 13, 2011, 04:05:02 PM

Wybacz ale dla mnie jestes  randomem ;P Podpisz sie moze a przestaniesz nim byc- bynajmniej dla mnie.

Uuuuu.... hihihi... i teraz mamy w rozmowie polonistę ;)  :oops:

Aż sam to sprawdziłem i okazało się że masz racje, ale www.wikipedia.pl można każdego sprawdzać i wyszukać błędów... Chyba chciałeś na siłę się wtrącić do rozmowy :) bo mnie bardziej razi ortografia typu rzulf (żółw) a nie takie błędy których 98,9% forumowiczów czytających jego wypowiedź nawet nie zauważyła...

Ps. Nie to żebym się czepiał :)

Smutne jest to, ze musiales sprawdzic, nawet smutniejszy jest twoj poglad, ze 98,9% forumowiczow by tego nie zauwazylo.
Co do tego, co bardziej razi, - jezeli widzisz kogos kto pisze z bledami to istnieje o,oo1% szansy, ze to dyslektyk, natomiast jesli spotykasz kogos kto uzywa slow ktorych nie rozumie ... no coz, masz pewnosc, ze to idiota.

Tyumio

Cytat: Mc6 w Grudzień 13, 2011, 05:29:18 PM
2 x bomty magic dmg
2 x am mana regen

dopiero 3 am z acu...

zycze wam powodzenia ;p
sov - czysty
sov magic regeration
wizard tear - acu
Poszczescilo mi sie i 2kk do przodu :p

Vraghor

ale dupny ten flejm postarajcie sie troche :/
retired

Shen

Poczekaj na pierwsze wojny polsko polskie.

Ulquiora

te bound item tylko z dropa czy gdzieś mogę kupić takie weap? mowa o b gr A/S to wiem gdzie ;p No w Aden byłem i non stop lfp toi toi.. także tłoczno na pewno tam jest.

roli

Giran Luxury Shop
czytanie boli  :beksa:

Kamal

Cytat: Shen w Grudzień 13, 2011, 05:50:49 PM
Poczekaj na pierwsze wojny polsko polskie.

Większość quitnie nim na dobre się zaczną

Shen

Cytat: roli w Grudzień 13, 2011, 05:57:18 PM
Giran Luxury Shop
Nie wprowadzaj ludzi w blad, nie ma b grade bound w luxury, sa w aden w sklepie.

roli

Cytat: Shen w Grudzień 13, 2011, 06:00:05 PM
Cytat: roli w Grudzień 13, 2011, 05:57:18 PM
Giran Luxury Shop
Nie wprowadzaj ludzi w blad, nie ma b grade bound w luxury, sa w aden w sklepie.
tak to prawda, ale wydawało mi się, że pyta o A/S, źle przeczytałem.

Mateles

->KaRom
Osama podziękował, poprawił, ja to wykasowałem z mojego posta, nie widzę problemu.
Jeśli uważasz, że chciałem się wtrącić do rozmowy to masz rację i potrafisz interpretować fakty, gratuluję :)
Polonistą nie jestem, ale to miło, że uważasz mnie za kogoś posiadającego wyższe wykształcenie w tej dziedzinie, biorąc pod uwagę, że do uzyskania wyższego wykształcenia i to w innej dziedzinie pozostało mi jeszcze 3,5 roku : ) Z drugiej strony to smutne, że wyższe wykształcenie się tak bardzo zdewaluowało, iż przypisywane jest komuś, kto zna przeciętne słowa z ojczystego języka.

kamiil

Cytatto nie jest odpowiedz na moje pytanie...
bez zbednego spamu pls o odpowiedz naszego forumowego PVE guru ktory jest na tej liscie
Mysle ze sporo osob chce sie dowiedziec czy to zwykly neokid czy tez naprawde ktos kto zaznaczyl swoj slad na serwie "polska stopa" ... <sorry nie mam PL znakow>

Cytatzaspokoi to moja czysta ciekawosc gdyz istnieje cien szansy ze to jest jednak jakis user, ktory wszedl pod innym nickiem i toczy sobie beke  Anyway chcialbym poznac jego nick bo bardzo sie przechwalal swoimi umiejetnosciami

CytatNaprawdę w to wierzysz ? Trollowi który nie chce nic o sobie wyjawić, ani nicku, ani klanu, ani cp ani nawet przeszłości z innych serwerów. Też sobie mogę powiedzieć że jestem w top 10 pvp i exp jednocześnie. Wierzysz mi na słowo ?

queem, jak chcecie to piszcie po 22 bo wtedy ja gram

Tyumio

Cytat: Mateles w Grudzień 13, 2011, 07:18:17 PM
Z drugiej strony to smutne, że wyższe wykształcenie się tak bardzo zdewaluowało, iż przypisywane jest komuś, kto zna przeciętne słowa z ojczystego języka.
Teraz to masz doktorat w naszych oczach.

kamiil

jak macie jakies pytania to dawajcie (np. skad mam tyle adeny, bo czesto ludzie piszą )  :D , trolling off

Shen

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Shen

HellSign

Ale się jaracie .... cu? Gra parę osób na 1 postaci, postać 24h/day, bo nie jest możliwe przez tydzień nie spanie nic wielkiego :D ...

Żeby to całe pt taki lvl miało to umh, było by o czym drame robić.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Shen

Arimas

Ludzie już nawet dobrej dramy nie potrafią zrobić  :o

@Osama: grałeś na celesie x7 azuregaming?  :P

also kamiil: skad masz tyle adeny?  :D (jestem fajny? )

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Mateles

Cytat: Tyumio w Grudzień 13, 2011, 07:22:27 PM
Cytat: Mateles w Grudzień 13, 2011, 07:18:17 PM
Z drugiej strony to smutne, że wyższe wykształcenie się tak bardzo zdewaluowało, iż przypisywane jest komuś, kto zna przeciętne słowa z ojczystego języka.
Teraz to masz doktorat w naszych oczach.

Też sprawdzałeś na wiki jak kolega wyżej?

kamil101

kto tu gra a kto tylko wpada  pogadac  :afro:
Polskie Polaczkowo Pol PL :D
Nxi EE 72 i jakoś tam się zmienia :D.

Polopiryn

Ja ten 2 niestety :(. Chyba, że mi ktoś pc fundnie  :oops:

Ja nie umieć robić drama  :beksa:
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

kamiil

nei mam adeny, ale ludzie spamuja mi pm  !!

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

rexetin

Pierwszy tydzien leveluja postac w paru/sam. Pozniej sie dogoni jego/ich jak pojda do szkoly i zaczna spac :D