Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

EsTeCzteryRkA

pff gram tu 10 dni i nie mam 2 driverow:D
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Arimas

Cytat: EsTeCzteryRkA w Styczeń 14, 2012, 03:11:15 AM
Wypraszam sobie, suby w 80% zrobiłem sam :P

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Polopiryn

Cytat: Arimas w Styczeń 14, 2012, 03:24:10 AM
Wypraszam sobie, suby w 80% zrobiłem sam* :P

*Expiąc z iss enchanterem na dupie. Przecież to nic^^
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Arimas

Cytat: Polopiryn w Styczeń 14, 2012, 03:27:43 AM
Cytat: Arimas w Styczeń 14, 2012, 03:24:10 AM
Wypraszam sobie, suby w 80% zrobiłem sam* :P

*Expiąc z iss enchanterem na dupie. Przecież to nic^^
Po to się ma const ;]

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Arimas

Cytat: EsTeCzteryRkA w Styczeń 14, 2012, 03:38:22 AM
ja expie summonerem 90 :D
Apropo summonera, queem się dzisiaj przekonał, że wysoki lvl to nie wszystko  :D

Polopiryn

Cytat: EsTeCzteryRkA w Styczeń 14, 2012, 03:38:22 AM
ja expie summonerem 90 :D

Jak kiedyś się doexpie to mi potem lvl wbijasz, więc nie bądź hop :P.
Arimas, pewno to nie on bo był by już post na forum :D
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Rickert

Ari ile masz pvp? Tak z ciekawosci tylko.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Biz0n

Cytat: Arimas w Styczeń 14, 2012, 03:39:31 AM

Apropo summonera, queem się dzisiaj przekonał, że wysoki lvl to nie wszystko  :D

ponoc allegro daje duzo wiecej....
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

Arimas

Cytat: Rickert w Styczeń 14, 2012, 03:43:56 AM
Ari ile masz pvp? Tak z ciekawosci tylko.
atm nie chce mi się logować ale jak patrzyłem wcześniej to było jakoś 610

Cytat: Biz0n w Styczeń 14, 2012, 03:44:18 AM
Cytat: Arimas w Styczeń 14, 2012, 03:39:31 AM

ponoc allegro daje duzo wiecej....
Hmm?

FokuSs

Nie wyobrażam sobie żebym mógł dzielić się z kimś mainem:D
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

KaRom

Kiedy oni wreszcie zrobią ten licznik on-line? :beksa: baaaaaaaaaaaaaardzo mnie to interesuje :) i pewnie nie tylko mnie :)
Buszek Swintuszek`

Naito

Cytat: KaRom w Styczeń 14, 2012, 09:57:35 AM
Kiedy oni wreszcie zrobią ten licznik on-line? :beksa: baaaaaaaaaaaaaardzo mnie to interesuje :) i pewnie nie tylko mnie :)

Jeżeli okaże się, że online jest 15k stanie ci i dodasz sobie +5cm do e-penisa ? Czy może zrobisz emo quit jeśli online jest mniejszy niż na RPG Club uznając, że przedmioty i wszystko w tej grze nie mają znaczenia ? (jakby one kiedykolwiek je miały)

Nie obraź się z góry za tego typu odpowiedź i zarazem pytanie. Nic osobiście do ciebie nie mam, natomiast nie mogę zrozumieć co zmieni w twoim życiu jakaś liczba dla mnie nic nie znacząca. Online jest jaki jest i kto gra wie i widzi to, że jest on bardzo wysoki. Ba są ludzie, dla których jest on za wysoki i chcieliby aby był mniejszy.
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

KaRom

Cytat: Naito w Styczeń 14, 2012, 10:48:18 AM

Jeżeli okaże się, że online jest 15k stanie ci i dodasz sobie +5cm do e-penisa ? Czy może zrobisz emo quit jeśli online jest mniejszy niż na RPG Club uznając, że przedmioty i wszystko w tej grze nie mają znaczenia ? (jakby one kiedykolwiek je miały)

Nie obraź się z góry za tego typu odpowiedź i zarazem pytanie. Nic osobiście do ciebie nie mam, natomiast nie mogę zrozumieć co zmieni w twoim życiu jakaś liczba dla mnie nic nie znacząca. Online jest jaki jest i kto gra wie i widzi to, że jest on bardzo wysoki. Ba są ludzie, dla których jest on za wysoki i chcieliby aby był mniejszy.

Witam,

jasne że mi stanie i będzie 5cm dłuższy mój e-penis ale, wtedy będziesz mógł go poczuć w żołądku... "nie obraź się z góry za tego typu odpowiedź :)" (staje i bez tego i 5cm nie jest mi potrzebne)

A co do pytania, jestem ciekawski ciekawostek... Zauważyłem że, jest on-line baaardzo wysoki ale, chciałbym rozwiać wróżby co do online grających ludzi na serwerze, LUBIE FAKTY!

Przedmioty mają znaczenie i to duże, ale nie w życiu realnym tylko w grze!
Nie chce porównywać online do innych serwerów.
Buszek Swintuszek`

Naito

Cytat: KaRom w Styczeń 14, 2012, 11:03:52 AMjasne że mi stanie i będzie 5cm dłuższy mój e-penis ale, wtedy będziesz mógł go poczuć w żołądku... "

Fajnie, że coś co nie istnieje w rzeczywistości może mi wejść do żołądka... Nie za bardzo żyjesz wirtualnym światem ? Radzę wizytę u lekarza lub rozmowę z kimś kto jeszcze trzeźwo myśli. Może nie jest jeszcze dla ciebie za późno.

Pozdrawiam i proszę nie spinaj się tak bo możesz popuścić ;)
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

KaRom

Cytat: Naito w Styczeń 14, 2012, 11:06:52 AM
Cytat: KaRom w Styczeń 14, 2012, 11:03:52 AMjasne że mi stanie i będzie 5cm dłuższy mój e-penis ale, wtedy będziesz mógł go poczuć w żołądku... "

Fajnie, że coś co nie istnieje w rzeczywistości może mi wejść do żołądka... Nie za bardzo żyjesz wirtualnym światem ? Radzę wizytę u lekarza lub rozmowę z kimś kto jeszcze trzeźwo myśli. Może nie jest jeszcze dla ciebie za późno.

Twoje wypowiedzi nie trzymają się KUPY :D raz piszesz że mi stanie i będzie większy mój e-penis a, zaraz że to coś nie istnieje... Więc istnieje czy nie?  hahaha Nie bój sie nie popuszczę, nie mam ku temu powodów :)
Buszek Swintuszek`

Xevz

Cytat: Naito w Styczeń 14, 2012, 11:06:52 AM

Powiedzial typ ktory rok temu mial laske przez internet rotfl.

゙(゚、 。 7 THEY SEE ME ROLLIN
 l、゙ ~ヽ
 じしf_, )ノ
THEY HATIN'

Naito

Cytat: KaRom w Styczeń 14, 2012, 11:12:40 AMTwoje wypowiedzi nie trzymają się KUPY :D

Kupy to się będziesz trzymał jak mnie nie posłuchasz :P A tak na poważnie odpowiadając, to ja osobiście widzę różnicę pomiędzy e-penisem, a tym którego zapewne masz między nogami.

@Xevz
Ja ją miałem w Lineage 2 i tylko w Lineage 2, to po pierwsze i było to bardzo dawno temu jeszcze jak chodziłem do technikum. Nie była ona i nie jest moją "laską" tylko znajomą ze świata tej gry, z którą od czasu do czasu porozmawiam na gg.

Jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia, nie masz wiedzy na temat tego o czym się wypowiadasz, to się nie udzielaj. Jeśli ci jeszcze tego nie pisałem to piszę to teraz.

Miłego dnia.

AyGo

Dobra kto mnie bierze na kox ;] tank 79,93% :)
AyGo

FokuSs

Naito nie w sosie coś xD JEdnak tak jak my siedzisz i rozprawiasz nad czymś co nie ma wartośći:D Tak się składa, że większość na to bez wartości zostawia po pare lat:D Info o online mogliby dać:D
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

KaRom

Cytat: Naito w Styczeń 14, 2012, 11:20:29 AM
Cytat: KaRom w Styczeń 14, 2012, 11:12:40 AMTwoje wypowiedzi nie trzymają się KUPY :D

Kupy to się będziesz trzymał jak mnie nie posłuchasz :P A tak na poważnie odpowiadając, to ja osobiście widzę różnicę pomiędzy e-penisem, a tym którego zapewne masz między nogami.

Miłego dnia.

OMG :( Faktycznie mój błąd  :oops: Przepraszam, poczujesz w e-żołądku :) myślałem że, się domyślisz :)

Pozdrów e-dziewczynę :)

Pozdrawiam ;)
Buszek Swintuszek`

bula

Cytat: Naito w Styczeń 14, 2012, 11:20:29 AM

@Xevz
Ja ją miałem w Lineage 2 i tylko w Lineage 2, to po pierwsze i było to bardzo dawno temu jeszcze jak chodziłem do technikum. Nie była ona i nie jest moją "laską" tylko znajomą ze świata tej gry, z którą od czasu do czasu porozmawiam na gg.

Jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia, nie masz wiedzy na temat tego o czym się wypowiadasz, to się nie udzielaj. Jeśli ci jeszcze tego nie pisałem to piszę to teraz.

Miłego dnia.
wybacz ale ty tez nie masz nic ciekawego do powiedzenia

zatem wypierdalaj?

coshoo

Kiedy oni wreszcie zrobią ten licznik on-line?

Żaden oficjalny serwer nigdy nie podawał online więc oficjalnego licznika się nie doczekasz.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

AyGo

Hmm zapomnialem pytajnika... Kto mnie bierze na exp:D?
AyGo