Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kamiil

2 tyg i bedzie hero excuse

dlugi bij ludzi na swoim lvl i nie płacz  hahaha

CzornyDlugi

Cytat: kamiil w Styczeń 18, 2012, 05:09:23 PM
A co z tym ruskiem ;O?

Cytat: kactuzz w Styczeń 18, 2012, 05:09:13 PM
Pieprzycie o różnicy leveli, zepnijcie dupy i no sex only exp.
Nie chcecie walczyć bo macie mniejszy level? To zamilczcie do cholery do czasu aż go zwiększycie albo walczcie tak jak jesteście i jeśli wygracie to będziecie się cieszyć podwojnie, jesli przegracie macie wytłumaczenie.
Ale co ja tam wiem.
Już wkrótce, do tego czasu pospinam się trochę na forum z nudy i braku laku. Będzie ciekawiej sunlol40 na ziemi wyzywać bo pewnie arimas mu tak to wszystko przekazuje :>
Core : Dlugi, Feoh Wizzard - lv 89

ome1

Cytat: CzornyDlugi w Styczeń 18, 2012, 05:03:32 PM
Cytat: ome1 w Styczeń 18, 2012, 04:57:05 PM
nie mam problemów czemu by miał mieć tylko tak patrząc obiektywnie to śmieszny z ciebie typek najpierw wypisujesz jak wy karacie wszystkich dookoła a tu nagle przeszkadzają resisty w setach ^^

Resisty w setach? Jakie znowu resisty ? Ja mówię o resistach na debuffach, nawet aggro ludzie resistuja przez różnice lvli tu nie ma nic z skilla czysta farma, zobaczył byś jak to wygląda naprawdę, a byś zaczął pisać tak samo po czytaniu takich bzdur jak oni wypisują jacy to sa oh i ahh, u nich jedynie pt sutriusów (jeżeli nie jedzie na żadnych pvp skryptach ofc) jest realnie silne, a pt suna dostawało od wszystkich łomot (albo sporadycznie coś zabijali i frapsowali, a jak) dopóty tego zjawiska nie było.
Na razie jedyną osobą która robi napinke to jesteś ty :D i nagle wszystko Tobie przeszkadza jak usłyszałeś 7v7 jajka zmalały ale co ja tu będę się rozpisywał jesteś z bmf a widzę nic się nie zmieniliście od rpg x15^^ A żeby podkrecić drame to Alarion taki wielki przeciwnik Z rangera a dołączył do klanu w którym CL wrzucił konfiguracje Z rangera który wcześniej był na forum AFL GG =]

kamiil

Cytat: CzornyDlugi w Styczeń 18, 2012, 05:10:35 PM
Cytat: kamiil w Styczeń 18, 2012, 05:09:23 PM
A co z tym ruskiem ;O?

Cytat: kactuzz w Styczeń 18, 2012, 05:09:13 PM
Pieprzycie o różnicy leveli, zepnijcie dupy i no sex only exp.
Nie chcecie walczyć bo macie mniejszy level? To zamilczcie do cholery do czasu aż go zwiększycie albo walczcie tak jak jesteście i jeśli wygracie to będziecie się cieszyć podwojnie, jesli przegracie macie wytłumaczenie.
Ale co ja tam wiem.
Już wkrótce, do tego czasu pospinam się trochę na forum z nudy i braku laku. Będzie ciekawiej sunlol40 na ziemi wyzywać bo pewnie arimas mu tak to wszystko przekazuje :>

mowie ogolnie, placzesz o lvl , resisty i jakies inne gowna, jezeli jestes za slaby na 1 lige , zostan na 3  hahaha

CzornyDlugi

Cytat: kamiil w Styczeń 18, 2012, 05:14:05 PM
mowie ogolnie, placzesz o lvl , resisty i jakies inne gowna, jezeli jestes za slaby na 1 lige , zostan na 3  hahaha

Twoje pt poskładane więc milcz 3 ligowcu. Easy

asdf1movie

Cytat: CzornyDlugi w Styczeń 18, 2012, 05:15:02 PM

dlugi byles na dworze ostatnio? omg my tu o chill'oucie a ty ciągle szczekasz

CzornyDlugi

kamiil

Cytat: CzornyDlugi w Styczeń 18, 2012, 05:15:02 PM

u win server  hahaha hahaha

CzornyDlugi

Cytat: kamiil w Styczeń 18, 2012, 05:18:45 PM

Server is dead, let's gtfo from yours keybors guy .

Ty na pewno niczego nie wygrasz  hahaha hahaha

kamiil

Cytat: CzornyDlugi w Styczeń 18, 2012, 05:22:03 PM
Cytat: kamiil w Styczeń 18, 2012, 05:18:45 PM

Server is dead, let's -_-' from yours keybors guy .

Ty na pewno niczego nie wygrasz  hahaha hahaha

ja juz wygrałem  !! nie jestem petem 00C  hahaha

Arimas

dlugi, jesteś żałosny, najpierw ciskasz się, że farmimy i nie robimy PvP..
Potem z kolei jak padło "7v7" to parówa ci zmiękła i dajesz wymówki typu "Bo oni mają wyższy lvl, bo agro resistują" etc.

@Dyma: masz tu epaluetke za post!

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

pokit

Dlugi ale ty mi powiedz na jakim lvlu z nami wygraliscie, wez no up-nij tego frapsa albo sie poprostu zamknij. 

JennaJ

Cytat: Dyma w Styczeń 18, 2012, 05:02:33 PM
No jak dla mnie to bez dram hejtu i calego syfu to w l2 moznaby pograć max 2tyg
poza tym forum jest o tematyce l2,ten dzial to flame więc ja nie widzę nic złego
a gadanie o normalnym życiu to pasuje mi tylko do nieudaczników l2 którzy dowartosciowuja się że niby w czymś innym są lepsi...
chcecie pogadać o n fajnych klubach, piłce nożnej czy innych rzeczach są od tego odpowiedniefora
to jest forum o grze lineage 2 i tutaj jak najbardziej na miejscu jest podniecanie się pikselami
tak jak na forum chelsea mógłbym pisać godzinami o grze ich piłkarzy,jak na forum piłkarzy amatorów mógłbym pisać o np odpowiednich treningach
forum samochodowym o np tuningach tak na forum l2 podniecam się pikselami i jest to zupełnie normalne
a to czy ty masz ładniejsza dziewczynę,masz lepsze auto itp to mnie gowno interesuje bo po pierwsze to nie forum o tej tematyce a po 2gie nie mam w zwyczaju opowiadać o swoim życiu ludziom których nie znam i raczej nigdy nie spotkam
i zapewne większość hejterow podniecaczy ma podobne zdanie w tej kwestii bo w gruncie rzeczy są to dorośli inteligentni ludzie którzy potrafią rozróżniać pewne kwestie
Jakbys nie wagarowal na polskim,gdzie byly lekcje czytania ze zrozumieniem to moze bys cos zrozumial :/
Czlowieku!Kto tu karze Ci sie z czegokolwiek zwierzac(kogo obchodzi Twoje auto,dziewczyna/chlopak) i gadac o normalnym zyciu?
Mnie sie wydaje,ze to wlasnie Ty dowartosciowujesz sie L2,bo Ci w zyciu nie wychodzi,a nie odwrotnie,tak jak to napisales :D.Takie zgola inne zdanie niz Twoje
server:Core
class: Doombringer
nick: KarlKox

Arimas

Cytat: JennaJ w Styczeń 18, 2012, 05:49:54 PM
Cytat: Dyma w Styczeń 18, 2012, 05:02:33 PM
No jak dla mnie to bez dram hejtu i calego syfu to w l2 moznaby pograć max 2tyg
poza tym forum jest o tematyce l2,ten dzial to flame więc ja nie widzę nic złego
a gadanie o normalnym życiu to pasuje mi tylko do nieudaczników l2 którzy dowartosciowuja się że niby w czymś innym są lepsi...
chcecie pogadać o n fajnych klubach, piłce nożnej czy innych rzeczach są od tego odpowiedniefora
to jest forum o grze lineage 2 i tutaj jak najbardziej na miejscu jest podniecanie się pikselami
tak jak na forum chelsea mógłbym pisać godzinami o grze ich piłkarzy,jak na forum piłkarzy amatorów mógłbym pisać o np odpowiednich treningach
forum samochodowym o np tuningach tak na forum l2 podniecam się pikselami i jest to zupełnie normalne
a to czy ty masz ładniejsza dziewczynę,masz lepsze auto itp to mnie gowno interesuje bo po pierwsze to nie forum o tej tematyce a po 2gie nie mam w zwyczaju opowiadać o swoim życiu ludziom których nie znam i raczej nigdy nie spotkam
i zapewne większość hejterow podniecaczy ma podobne zdanie w tej kwestii bo w gruncie rzeczy są to dorośli inteligentni ludzie którzy potrafią rozróżniać pewne kwestie
Jakbys nie wagarowal na polskim,gdzie byly lekcje czytania ze zrozumieniem to moze bys cos zrozumial :/
Czlowieku!Kto tu karze Ci sie z czegokolwiek zwierzac(kogo obchodzi Twoje auto,dziewczyna/chlopak) i gadac o normalnym zyciu?
Mnie sie wydaje,ze to wlasnie Ty dowartosciowujesz sie L2,bo Ci w zyciu nie wychodzi,a nie odwrotnie,tak jak to napisales :D.Takie zgola inne zdanie niz Twoje

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

asdf1movie

widze Arimas z kolei jeszcze etap przedszkolny, malowanki rysowanki szlaczki koniczki różowe kupki i tęcza

JennaJ

Cytat: asdf1movie w Styczeń 18, 2012, 05:55:49 PM
widze Arimas z kolei jeszcze etap przedszkolny, malowanki rysowanki szlaczki koniczki różowe kupki i tęcza
:D :D :D
Za to widze,Arimas,ze story Dymy Cie urzekla :D :D :D.Klakieruj mu dalej!Wazelinki?

bula

Cytat: asdf1movie w Styczeń 18, 2012, 05:55:49 PM
znowu chcesz zaczynac cala ta zabawe, panie staruszku-do-odstrzalu?

Alarion

Kurde, człowiek tu kończy edytować frapsa i uczyć się do zaliczenia, a tu 4 strony 2 równoległych dram!  Lubię to...

Cytat: ome1 w Styczeń 18, 2012, 05:10:42 PM
A żeby podkrecić drame to Alarion taki wielki przeciwnik Z rangera a dołączył do klanu w którym CL wrzucił konfiguracje Z rangera który wcześniej był na forum AFL GG =]

Kręć kręć, ale jak widać, chłopaki ssają z tymi configami (brak lekcji u wujka Zojki), bo i tak dostawali w dupę od nas non stop.

Anyway, to, że gdzieś dołączyliśmy, nie znaczy, że coś popieram. Nasze pt zawsze dawało radę bez programów (Od Lancera) i to się nie zmieni, nawet gdyby znalazł się na to łatwy sposób. Mamy 10 x większą frajdę pizgnąć no skillowców z configami legit, niż zniżać się do ich poziomu. Gdybyśmy chcieli mieć 100% pewność, że nikt nie używa u nas w klanie programów, to musielibyśmy założyć 8 osobowy klan. 

@Arimas
Tylko ja mogę w nagrodę za ładne posty dawać swoim memberom epaluetki, więc nie wpierniczaj się w moje kompetencje, kk? ; p

No dobra chłopaki, a teraz dawać dalej, żebym jak wrócę do domu, miał co czytać! : D
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Horken

Geniusz tekst :D
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Dyma

Jak już wiele rczy pisałem jestem na tablecie tak tak w l2 grałem ostatnio jakieś 10 dni temu i cytowanie różnych fragmentów zajęłoby mi z 2h
nie cala wypowiedz tyczyla się Twojego postaci (znalazlem shiftj uż) no ale liczylem na inteligencje z Twojej strony
ale weźmy chociaż tekst że lepiej wyjść na piwo czy złapać dziewczynę za kolano po pierwsze nie temat l2 po drugie takbsformulowane zdanie i napisane po jakimś tam flamie może znaczyć tylko jesteś życiową ciota a tutaj należy się cofnąć do mojego ppoprzedniego posta
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

CzornyDlugi

Ojć ale czytać się dalej nie nauczyłeś. 7vs7 ? Zmiękła parówka ? LOL ja mogę nawet teraz tyle że reszta mojego pt nie ma jeszcze lvli pod was, a na jakim lvlu? od 85 - 89 waszego wbiłem na was z 50 pvp so sad ale jak przestaniesz farmić i trochę mózg ci ostygnie od ciągłego klikania f1<->f2 (trudne dla ciebie co?) . Dlaczego macie frapsy 3-4 pt HB na 1 pt innych ? Bo dostawaliście 7vs7, żałośni jesteście robiąc z siebie jeszcze hero na forum . Hero wy może i będziecie ale na allegro i eb. cya ig cp time.

Dyma: o to prawdziwy tank http://kwejk.pl/obrazek/843019/wow,ratuje,%C5%BCycie.html

kamiil

Alarion

Kamil, zanim wyjadę, 1 pytanie do ciebie:

Ile grasz ty, ale ile Queem? Bo coś mi się wydaje, że Queem 70% czasu a ty resztę. Popraw mnie, jeżeli się mylę : D
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

JennaJ

Cytat: Dyma w Styczeń 18, 2012, 06:03:51 PM
Jak już wiele rczy pisałem jestem na tablecie tak tak w l2 grałem ostatnio jakieś 10 dni temu i cytowanie różnych fragmentów zajęłoby mi z 2h
nie cala wypowiedz tyczyla się Twojego postaci (znalazlem shiftj uż) no ale liczylem na inteligencje z Twojej strony
ale weźmy chociaż tekst że lepiej wyjść na piwo czy złapać dziewczynę za kolano po pierwsze nie temat l2 po drugie takbsformulowane zdanie i napisane po jakimś tam flamie może znaczyć tylko jesteś życiową -_-' a tutaj należy się cofnąć do mojego ppoprzedniego posta
Teraz formula moich zdan Ci sie nie podoba?GZ!!Mozesz sobie tu szczekac jak chichuachua* i czuć sie bezkarnym jak chichuachua*,ale powiedz mi to w twarz,to o tej zyciowej p i z d z i e (bo o to chyba Ci chodzilo).Jeśli nie to stul pyszczek,ok? Tez spodziewalem sie wiecej po Tobie,ale okazuje sie,ze łatka NeoKid pasuje do Ciebie jak ulał.Kłapanie dziobem na forum,ech.....
Co do trzymania za kolano,chlopcze, to kompletnie nie zrozumiales.Generalnie,w skrocie chodzilo mi o czasowe ochloniecie od gry,wyjscie gdzies,a nie pisanie o dziewczynach,samochodach i kolanach TUTAJ! (prosciej juz wytlumaczyc sie nie da)

*-to taki maly piesek,co duzo szczeka,a gdy tupniesz noga pierwszy sie chowa pod lodowka.W razie czego jakbys nie wiedzial i po Wikipedii buszowal.

//Acid -- Celowe omijanie cenzury. 10%

arQQ

Cytat: CzornyDlugi w Styczeń 18, 2012, 06:04:16 PM
Ojć ale czytać się dalej nie nauczyłeś. 7vs7 ? Zmiękła parówka ? LOL ja mogę nawet teraz tyle że reszta mojego pt nie ma jeszcze lvli pod was, a na jakim lvlu? od 85 - 89 waszego wbiłem na was z 50 pvp so sad ale jak przestaniesz farmić i trochę mózg ci ostygnie od ciągłego klikania f1<->f2 (trudne dla ciebie co?) . Dlaczego macie frapsy 3-4 pt HB na 1 pt innych ? Bo dostawaliście 7vs7, żałośni jesteście robiąc z siebie jeszcze hero na forum . Hero wy może i będziecie ale na allegro i eb. cya ig cp time.
Screen/fraps masz? Bo z tego co pamietam to od 85 jak zaczelismy grac w cp, padlismy moze z 5 razy w 7v7 i to bylo TYLKO z pt lifa/alariona. Ty jestes LOLbmf ktory pali pr/bsoe jak widze war tagi. Mowisz ze "party sun40" to lole, to nie jego cp, ale te "lole" wyzywaja twoje cp na 7v7 a jedyne co robisz to placz bo resisty/bo lvl nie ten. Jedyne co robisz to piszesz, zero akcji w grze.
Nawet pamietam twojego zajebistego cla ktory dawal sie pekowac w shrine w sytuacji 3v1 bo sie bal sflagowac(zeby nie bylo, was bylo 3). Wiec powiem ostatni raz, 7v7 or no ballz, i pokaz te frapsy jak nas ownicie.