Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kamiil

HB ma zamiar dickholding z polową serwera na feeda ??  hahaha

roznica jest bardzo duza w punktach  :)

montezuma

Cytat: pokit w Styczeń 25, 2012, 07:36:57 PM
Cytat: alite w Styczeń 25, 2012, 07:30:50 PM
Cytat: Dyma w Styczeń 25, 2012, 07:22:48 PM
Cytat: alite w Styczeń 25, 2012, 07:20:52 PM
jescze sa 3 dni olly gaajs
klasówka to nie oly ;p
fajny pomysł mieli na to, ale w praktyce klasówka to 2-3 walki w ciągu dnia...
to ile trzeba osob zeby ruszyla? :X ooc/hb r+reszta raczej maja po co się zapisywać teraz bo inaczej 6 hero będzie u ruskich i queema w klanie :o no i jeszcze się z Alarionem nie bilem ;/

15 osob trzeba, wiec mniej niz na open.

na cb potrzeba 10osob, jeszcze nie teraz ale max 2 miesiące i hero będzie wyłoniony w CB. Z feedem jest w god znacznie trudniej a w cb tak zrobili ze spotykają się gracze z podobna liczba punktów na jednej arenie., wiec 2 kandydatów na hero będzie walczyło miedzy sobą wielokrotnie.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Russe

Cytat: Cezary93 w Styczeń 25, 2012, 04:22:15 PM

BTW. Kiedy 7 na 7? Bo wczoraj wasze jedno party padło to wróciło z innymi pt :s
Wiem, że zaproszenie nie do mnie ale chętnie podniosę rękawicę !!
A może by wrócić na oficjal :)

tytusDeZoo

Nie mozesz bo to zaproszenie dotyczy tylko gorszych party lepsze nie moga sie zglaszac bo wtedy cos tam ...
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Arimas

Cytat: tytusDeZoo w Styczeń 25, 2012, 08:36:56 PM
Nie mozesz bo to zaproszenie dotyczy tylko gorszych party lepsze nie moga sie zglaszac bo wtedy cos tam ...
7v7 jest dla słabych, tak powiedział factor z Teona

HOT NEWS
Lista zbanowanych osób za bug speziona
GF kamiil

https://forum.4game.com/showthread.php?t=6307

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kaganpwnz

AyGo

AyGo

JamesDoakes

Cytat: Arimas w Styczeń 25, 2012, 08:46:50 PM
HOT NEWS
GF kamiil

NB: The list will be updated soon - there are more players to be punished for using this game error.

swoją drogą śmieszne że ludzie którzy zrobili go z 3 razy "za dużo" mają obcinany exp a pt sproota z licznikiem 100+, nie :D

pokit

Cytat: kornes w Styczeń 25, 2012, 08:58:02 PM
Cytat: Arimas w Styczeń 25, 2012, 08:46:50 PM
HOT NEWS
GF kamiil

NB: The list will be updated soon - there are more players to be punished for using this game error.

swoją drogą śmieszne że ludzie którzy zrobili go z 3 razy "za dużo" mają obcinany exp a pt sproota z licznikiem 100+, nie :D

ciekawe czy nas zbanuja :D btw alarion go hero, masz spora szanse z tymi banami :)

Russe

Cytat: pokit w Styczeń 25, 2012, 09:00:56 PM
ciekawe czy nas zbanuja :D btw alarion go hero, masz spora szanse z tymi banami :)
Zwłaszcza, że klasówka już pewnie nie ruszy  :D
A może by wrócić na oficjal :)

pokit

Cytat: Russe w Styczeń 25, 2012, 09:03:32 PM
Zwłaszcza, że klasówka już pewnie nie ruszy  :D

Dlaczego tak myslisz? Nie macie 10 healerow nobless w ooc?

Alarion

Więc powiedz mi, dlaczego nie ruszyła oly w niedzielę? Tak samo nie ruszy też w ten weekend...

Gdzie jest napisane, że lista będzie jeszcze updatowana?

Cat Drama Maker

pokit

Cytat: Alarion w Styczeń 25, 2012, 09:10:03 PM
Więc powiedz mi, dlaczego nie ruszyła oly w niedzielę? Tak samo nie ruszy też w ten weekend...

Gdzie jest napisane, że lista będzie jeszcze updatowana?

Na samym dole:

JamesDoakes

każde wejście do speziona było logowane z dokładnością do milisekund :P ale te bany były tylko za zbyt częste wchodzenie. Nie sprawdzali lvlów i wejściówek, więc poleci pewnie jeszcze parę osób.

Alarion

Cat Drama Maker

fossil

Cytat: Arimas w Styczeń 25, 2012, 08:45:19 PM
Cytat: tytusDeZoo w Styczeń 25, 2012, 08:36:56 PM
7v7 jest dla słabych, tak powiedział factor z Teona

Na pewno Arimas jakaś ostra drama na tych screenach ale tyle tego, że mi się czytać nie chce((
EDIT: kto się boi o bana?:>

Arimas

fossil: w skrócie faktor z teona twierdzi, że jestem lolem bo pomagam znajomemu z questem na shrine ;D i że boje się pvp + ustawki 7v7 są dla loli

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

montezuma

Ale drama o instance z Spezion, dawno się tak nie uśmiałem.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

axeman

odbiegajace pytanie od tematu.znacie moze niejakiego Sanceza enczantera? pilne ;) i straszne potrzebne ;) moze jest u WAS w jakims klanie lub cp ;)

alite

Cytat: montezuma w Styczeń 25, 2012, 10:43:00 PM
Ale drama o instance z Spezion, dawno się tak nie uśmiałem.
ja też... szczerze gz za to że robili to po anoncemencie ze beda kary za to : p ciekawe czy ooc utrzyma zamek =d

kamiil

wielka dramama 7 dni odpoczynku, jakby to cos zmieniło, nonfactorzy nawer nie macie pojecia jak russs party jest rozganizowane :D a co do hiro to gl na cb jakby HB cos moglo zrobic nawet na feedzie  hahaha hahaha

arimas GF kamil ??
nie widze ani jednej osoby zbanowanej z mojego cp wiec gtfo, 

wam to by pasowało 1 side serwer  hahaha

Jacu

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON