Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Redbox

Cytat: papay w Styczeń 27, 2012, 02:38:05 PM
Cytat: Redbox w Styczeń 27, 2012, 02:12:17 PM
ja lubie kupować spirit ore w grocery na wage. To mnie jara w l2
to masz kiszkę bo spirit ore nic nie waży... idź poszukaj innego zajęcia na podjaranie :)

MOJ mISZCZ!!!!!!!!11!1 Dorbyt troll nie jest zly

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

TTerrorPropaganda

Cytat: Alarion w Styczeń 27, 2012, 11:38:33 AM

@Eido
Eido, wracaj do robienia kraterów, bo na razie twoje party boi się flagi oddać i coś cię mocno gryzie, tylko nie wiem co.

BTW dalej masz swoją wspaniałą logikę "Ja nie kupię PA, bo nie będę ruskim dokładał na zbrojenie się przeciw Polsce, dlatego kupię od kogoś za adenę" pisał na ally chacie Eido szukający PA za adenę już ponad tydzień. Sorry, ale z koń jaki jest, każdy widzi, i zmiana profki na nowym serwie tego nie zmieni : )

Hahaha odpowiem ci jak temu który się wtedy głupio spytał(i dostał głupią odpowiedz którą cytujesz), czemu za adene a nie za złotówki... Po prostu szkoda mi kasy mimo ze pracuje i mnie stać, ale wole przeznaczyć pieniądze choćby na kino niż grę. Grajac prawie 2 lata na rusku kupiłem tylko 2 razy PA za prawdziwe pieniądze , reszta była za adene która robiłem na pi w jeden dzień ....Zal ci dupę ściska ze ktoś nie stracił złotówek( w sumie to wyszedłem na duży plus sprzedając postać). Ja nie musiałem wstawać o 4 rano by robić epaluety bo by sie insta zmarnowała, by jeszcze na tym zarobić.
Gryzie mnie? hmm moje party, chyba ma dość zdrowe podejście bo nie chcą płacić za pa, przynajmniej jego cześć lvl-e 86, CP gra z reguły 20-22/3. z gra 3h dziennie(taka prawdziwa, nie wymyśloną żeby ludzie cie nie brali za nolifa)bez sprzętu itp itd,ale spokojnie nie spieszy się nikomu, powolutku... Z tymi 3h u was to jest jak z nie paleniem pr-a na pvp? Niby nigdy nie pala, a kilka dni temu to byl miss clik przed party chyba enclawy?
Alarion mowie ci powinieneś się wybrać na jakieś ostre leczenie, bo ci się świat wirtualny zaczyna jebać z realnym

Vascius

Nie zesraj się, 50zł na PA miesięcznie BIG DEAL BRO!!! Za kilkaset lat kupisz sobie gwiazde śmierci.

kamiil

nasz dwarf za craft 90+ wyciagnal okolo 2kkk w niecały tydzien, wiec kupując PA za $ to głupota  ;)

Vascius

No ale trzeba dobić ten lvl najpierw żeby tyle zarabiać. W ogóle jak kupisz PA za zł to co? Już nie będziesz miał na kino itp.?

kamiil

jak kto woli, masz adene wiec logicznie po co wydawac złotowki,

montezuma

Cytat: Vascius w Styczeń 27, 2012, 04:27:32 PM
No ale trzeba dobić ten lvl najpierw żeby tyle zarabiać. W ogóle jak kupisz PA za zł to co? Już nie będziesz miał na kino itp.?

co złego w tym ze się kupuje za walutę gry? Od dawna ludzie sprzedają/kupują adena. Ja przed p2p płaciłem za time card używając adena, teraz kupuje coiny za adena, mam nadwyżkowe to się pozbywam. jeden wyda $, inny adena, końcowy efekt jest taki sam.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

TTerrorPropaganda

Kolejny idiota który chce sobie usprawiedliwić wydane złotówki na PA(albo ten co kupił postać errora za chyba 6k zł, by jeszcze na niej zarobić hahahah, ta zarobił :D). Chcesz to kupuj nie bronie ci, po prostu jestem zaradny... Bo po co mam wydawać kasę na coś na co nie muszę, a i tak to mam?

Cytat: montezuma w Styczeń 27, 2012, 04:36:19 PM

co złego w tym ze się kupuje za walutę gry? Od dawna ludzie sprzedają/kupują adena. Ja przed p2p płaciłem za time card używając adena, teraz kupuje coiny za adena, mam nadwyżkowe to się pozbywam.

Pierwsza mądra twoja wypowiedz z która się zgodzę:P

Rickert

Cytat: kamiil w Styczeń 27, 2012, 04:21:42 PM
nasz dwarf za craft 90+ wyciagnal okolo 2kkk w niecały tydzien, wiec kupując PA za $ to głupota  ;)
Kamliu slyszalem ze stawiasz mi PA za adene? =(
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

AyGo

AyGo

alite

Cytat: AyGo w Styczeń 27, 2012, 04:44:59 PM
tez macie teraz niemilosierne lagi?
nie wiem mam bana
a co do pa to dropłem meteor szałera sprzedalem na cry i za to kupilem pa na miecha :D gdybym musiał płacić z własnej kieszeni 6 dych miesięcznie to bym nawet nie zaczynał tu gry szcerze :D

Delios

PA 25 zł za miesiąc przy 6 miesięcznym wykupie  aktualnie  :oops:
Archeage <3

Sarin.

a bedzie pewnie duzo taniej bo prognozuja euro ponizej 4zl

Sesto

a cowyscie  sie tak  nagle uwalili ludzi co wydaja kase  na to co chca wasze wydaja czy cos? zal wam dupe sciska   bo nie macie za co kupic fajek  badz wina  na wekend a inni maja  na takie -_-'  sry nie wasza sprawa

generalnie   wiekszosc z was to jeszcze gowniarze malo wiecie o zarabianiu  , dorabianiu sie  badz walce  o godziwy zarobek  do niedawna wiekszosc z was  myslala ze skonczy studia i bedzie  lezec na kasie   na szczescie ten mit prysnal i z pieknych marzen zrobila sie niemila lipa   wiem jak to jest  gdy nie ma sie na wszystko co chce (kazdy mial 20 pare lat)wiec rozumiem ze niektorzych boli   takie " przyslowiowe   marnowanie kasy"   

a ci  co dostali bana  to -_-' w ogóle nie powinni o tym  co 2 post  przypominac ,  to tak jakby zgwalcic zabe i jeszcze sie tym chwalic jak wy chcecie uczciwie zyc i  pracowac jakw glupiej grze sie nie potraficie  powstrzymac lol

Rickert

Cytat: Sesto w Styczeń 27, 2012, 05:11:09 PM
a cowyscie  sie tak  nagle uwalili ludzi co wydaja kase  na to co chca wasze wydaja czy cos? zal wam dupe sciska   bo nie macie za co kupic fajek  badz wina  na wekend a inni maja  na takie -_-'  sry nie wasza sprawa

generalnie   wiekszosc z was to jeszcze gowniarze malo wiecie o zarabianiu  , dorabianiu sie  badz walce  o godziwy zarobek  do niedawna wiekszosc z was  myslala ze skonczy studia i bedzie  lezec na kasie   na szczescie ten mit prysnal i z pieknych amrzen zrobila sie niemial lipa   wiem jak to jest  gdy nie ma sie na wszystko co chce wiec rozumiem ze niektorzych boli   takie " przyslowiowe   marnowanie kasy"   

a ci  co dostali bana  to -_-' w ogóle nie powinni sie tym chwalic co 2 post omg   to tak jakby zgwalcic zabe i jeszcze sie tym chwalic jak wy chcecie uczciwie zyc i  pracowac jakw glupiej grze sie nie potraficie  powstrzymac lol

Deric

Cytat: Sesto w Styczeń 27, 2012, 05:11:09 PM
a ci  co dostali bana  to -_-' w ogóle nie powinni o tym  co 2 post  przypominac ,  to tak jakby zgwalcic zabe i jeszcze sie tym chwalic jak wy chcecie uczciwie zyc i  pracowac jakw glupiej grze sie nie potraficie  powstrzymac lol
OMG nie mogę się powstrzymać i zabijam cw w l2 jak ja będę żył? pójdę do pracy i zajebie pracodawce bo go nie lubię  hahaha hahaha

Arimas

Brać grę MMO i jego community na poważnie

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Vascius

Cytat: TTerrorPropaganda w Styczeń 27, 2012, 04:36:26 PM

Kolejny idiota który chce sobie usprawiedliwić wydane złotówki na PA(albo ten co kupił postać errora za chyba 6k zł, by jeszcze na niej zarobić hahahah, ta zarobił :D). Chcesz to kupuj nie bronie ci, po prostu jestem zaradny... Bo po co mam wydawać kasę na coś na co nie muszę, a i tak to mam?

Usprawiedliwiać się? Stary ty jesteś jakimś -_-' niedorozwojem, uważasz każdego kto wydaje zł na grę za idiote.

AyGo

ale -_-cie. Ktos chce wydawac na PA wydaje plny, adene. Ktos nie chce nie wydaje. Ktos chce wiecej niz tylko PA wydaje kase na dodatki(runy, maint'y etc). Ktos tu wczesniej pisal ze innova to nie organizacja charytatywna wiec ci co nie wydaja kasy powinni sie glupio nie odzywac bo moga grac m. in. dzieki tym ktorzy placa za gre, a widze ze zal dupe sciska bo sa w tyle z lvlem;(
AyGo

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Bubacz

---
ShiningWill - Me haz shield!

pokit

Jedni zarabiaja średnia krajowa albo i poniżej średniej i muszą liczyć każdą złotówkę, inni nie przejmują się jak w sobotnie popoludnie przegrają 500 pln na automatach bo akurat przechodzili obok, ja rozumiem że niektorych to boli, ale nic nie jest za darmo, wiekszosc ciezko pracowala na to zeby to 60 pln na pa doslownie niczego nie zmienialo w ich zyciu.

Rickert