Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

AyGo

AyGo

Vanquish

No chyba raczej maintenance break... We're working on pretty important stuff here. The website will soon be up and running again.

AyGo

Jakby mi to wyskoczylo to bym zrozumial...

Takto mam blad wczytywania i firefox bla bla bla wylacz modem bla bla...  :oops:
AyGo

Sesto

ja tego nigdy nie ogarniam do 11 czy 12  jest przerwa zawsze?

Sarin.

xRelapse

Miała być krótka 15 minutowa przerwa :D
Ale mi to wsio ryba bo dopiero o 10-11 wstaję :P

Russe

Cytat: xRelapse w Styczeń 31, 2012, 10:53:05 AM
Miała być krótka 15 minutowa przerwa :D
Ale mi to wsio ryba bo dopiero o 10-11 wstaję :P
CytatYesterday, 08:38
Fellow users,

We will be having a short maintenance for 15 minutes starting from 8 a.m. GMT time. You will not be able to log in the game. There might be as well disconnects if you are in game now.

Thank you!

Lineage 2 Team
Koledze czytać się nie chciało, że F pisała to o wczorajszym dniu??
A może by wrócić na oficjal :)

xRelapse

asdf1movie

widze ze moda z gimbazy zawitała też tutaj.

"co ja pacze xD xD xD !"

xRelapse

Gimbazjum, fajne czasy to były, chętnie bym wrócił  :beksa:

AyGo

Nie zawsze sie paczy na njusy :oops:

tylko teraz juz wiadomo ze u nich 15 min to u nas 4h+
AyGo

asdf1movie

przeciez co wtorek jest mainteance z rana.
info nt 15min mb  dotyczylo wczoraj

Russe

A może by wrócić na oficjal :)

Rizzer

A Valantahe to z jakiego jest niby klanu?

kamiil

tak rizzer ciesz sie ciesz, pierwszy i ostatni raz  hahaha

przez ostatnie 2 h nie mial kto grac na valanthe i dlatego glupio przegralismy

alite

Cytat: kamiil w Styczeń 31, 2012, 01:09:36 PM
tak rizzer ciesz sie ciesz, pierwszy i ostatni raz  hahaha

przez ostatnie 2 h nie mial kto grac na valanthe i dlatego glupio przegralismy
to ktos miał wiecej pktow od niego?:O nie gadajcie ze corupted :D

kamiil

do siege grał hero mag z cadmusa i nabił 170 pkt, wygrywajac all przy 120 innych, niestety po siege zniknał tak jak valanthe i bmf zaczelo feeda dla rizzera, powiedział bym server balance ale jednak nie :(

KaRom

Cytat: Russe w Styczeń 31, 2012, 12:07:17 PM
Wreszcie działa :)

Russe na forum napisał że, już działa i zero aktywności xD hahaha... :D
Buszek Swintuszek`

Rizzer

Powiedz mi kiedy niby był ten feed kolego, bo sam ciekawy jestem :]

Kepos

Widzę, że w gimbazie kamil nieźle historie opowiadają. Rizzer potrafił wyjebać AMethysta nie biorąc wizard harmony ;]  Już nie będę wypowiadał się o twoich kolegach z klanu HolyInqi którzy wyjebali na bugu z lvl, a skila mają za grosz lol... Szczególnie Sprot. Tak więc żyj w swoim polaczkowym świecie gdzie polaczkowe BMF jest słabe i ownuje privy.

kamiil

Cytat: Rizzer w Styczeń 31, 2012, 01:33:15 PM

od 22 do 23:15 gdzie na oly bylo 4-5 bmf magów, po przebiciu valanthe, przestalsicie sie reg a ty zrobiles log offa

Kepos lvl na bugu w jakim swiecie ty zyjesz :D oni mieli 90 jak prawie nie bylo 4 klas na serwerze
jezeli sproot nei ma skilla to czekam na walki sproot v bmf iss next oly

anyway gz rizzer, ninja style ;)

lempartus

jakiego ty skilla potrzebujesz jak masz 5-6 lvl wiecej niż przeciwnicy ?

Spokojnie wszystko się z czasem wyrowna
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Kepos

Czy zaprzestanie logowania się na oly to feed? Od 22 normalnie grali i walczyli ludzie z BMF ze sobą. Trzeba było uważnie oglądać. Po 23 Rizzer nie walczył już. 
Moim zdaniem feed to wylogowywanie się na olimpiadzie, które od 22 do 24 zdarzyło się parukrotnie u paru osób.

Czy zrobienie ponad 100 instancji i wbicie przy pomocy tego 95 lvl to nie bug? To, że szybko do 90 lvl expili i no lifili to nic dziwnego bo 90 lvl trudno nie jest osiągnąć  grając jak głupi w l2. Ale od 90 do 95 to tak nie działa :) Jeszcze Speziona nie robiłem, ale na forum jakiś GM się wypowiadał, że reuse insty jest teraz o 6.30 codziennie... Jeżeli się myle niech któs mnie poprawi bo wcześniej słyszałem o 4h reuse. Tak więc jeżeli 1sza opcja jest prawdziwa to -_-' w parę dni ilości Speizonów na 3 miesiące to całkowicie legal ^^ Nie ogarniam czasami waszego rozumowania. Bo rozumiem jakbyś miał podstawy by ich bronić, ale każdy wie, że w -_-' polecieli.

I o ile bijesz się trochę w pvp, a nie farmisz, powinieneś wiedzieć niektóre rzeczy. 5 lvl różnica jest masakryczna. Pomijając, różnice w nowych skilach jak np. buffie zmniejszającym o 50% cd na skilach, to dochodzą takie rzeczy jak totalne resisty co chwilę na debuffy z skili atakujących jak i na normalne debuffy. Prosze bardzo, lf enchanter na tym samym poziomie levelowym, który będzie potrafił mnie zabić 1 vs 1. Można się w weekend umówić na pvp.

No gz bo sam to wywalczył, a walczył z o wiele lepiej uzbrojonymi od niego ludźmi.

ps. sry ambery za mały offtop w waszym temacie.

Alarion

Kamil, akurat odnośnie niektórych ruskich, to nie przesadzaj z ich skillem, bo jeżeli ja w ostatnim tygodniu open oly (mając wtedy 89 lvl) pojechałem:

Kardiego (95)
Toplesa (95)
Sproota (akurat tydzień wcześniej, kiedy on miał 94 a ja 88)

to chyba coś jest nie tak z chłopakami. Oczywiście ja widzę jakie oni błędy popełniają, ale nie będę z przyczyn logicznych nikogo uczył, jak ma na oly grać vs healer.

Sam jestem mocno ciekaw, jak będzie tu PvP wyglądać za 2-3 miesiące, jak lvle się zrównają i ile będzie wtedy side'ów z jakimi siłami.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

alite

Cytat: kamiil w Styczeń 31, 2012, 02:17:44 PM
Cytat: Rizzer w Styczeń 31, 2012, 01:33:15 PM

od 22 do 23:15 gdzie na oly bylo 4-5 bmf magów, po przebiciu valanthe, przestalsicie sie reg a ty zrobiles log offa

Kepos lvl na bugu w jakim swiecie ty zyjesz :D oni mieli 90 jak prawie nie bylo 4 klas na serwerze
jezeli sproot nei ma skilla to czekam na walki sproot v bmf iss next oly

anyway gz rizzer, ninja style ;)
teraz wszyscy kazdego faila bedą sobie usprawiedliwiac spezion bugiem :D

aha i co do skilla ruskich to musze sie zgodzic summoner z 4 summonami 95 lvl itd itd Kardi przegral z piknikiem 90 summoner ;P
ale farmy jak ruscy to nikt nie ogarnia tak dobrze :d i to nie chodzi o to że grają po 16/24 bo grają mniej, tylko że dobrze wykorzystują czas w którym grają.