Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arimas

Cytat: mrow w Luty 08, 2012, 03:19:30 AM
Panowie pamiętacie może takiego napinacza z tego działu. Nick miał Kamill, powiedzcie mi co z nim ?
Chyba Kamiil? albo kamil(jakaś tam liczba) albo kamyl..? dużo ich było  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Horken

Cytat: Russe w Luty 07, 2012, 02:57:27 PM
Cytat: milan9 w Luty 07, 2012, 02:43:24 PM
poziom jaki core prezentuje jest mierniutki.
Ofc wszędzie gdzie się nie jest factorem to znajdzie się ktoś kto coś takiego napisze. Puknij się chłopie w łeb.

Szczerze to więcej się spodziewałem przed startem. W końcu to EU Off (w00t!). Na pewno nie myślałem, że jeden klan zachapie tyle flag na pierwszym TW - wydawałoby się, że siły powinny być bardziej rozłożone i cała akcja zaplanowana jak na taki boost gdzie serwer jest świeży.
To samo tyczy się CP. 4fun zadałem pytanie kilkanaście stron temu i zostało wymienione zaledwie 5 CP.
Ja rozumiem, że official jest nie lada wyzwaniem dla niektórych ale bez przesady ^^'

Cytat: montezuma w Luty 07, 2012, 05:45:37 PM
To ze parę osób posiada na serwerze bron +15 jest nieistotnie w skali całego serwera. Mamy na Naia party jagermaister z klanu DH, posiadają oni 3 bronie R +15 i przegrywają z moim party 4 na 5 pvp. Sam klan mimo ze ma o 50% więcej osób niz SH na tw/siege to nie jest w stanie zdobyć zamku ani żadnych flag. Wiec napisze jeszcze raz, parę broni +15 nie ma wpływu na sytuacje na serwerze.

@monte
Albo wasze programy na tyle pie*dolą PvP, że OE bronie nie mają znaczenia albo ww. gracze to banda noobów.
Każdemu po broni: healerowi, łukowi, nukerowi. Ja już w tej chwili widzę OP sytuację.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

montezuma

Cytat: Horken w Luty 08, 2012, 09:39:07 AM
Cytat: montezuma w Luty 07, 2012, 05:45:37 PM
To ze parę osób posiada na serwerze bron +15 jest nieistotnie w skali całego serwera. Mamy na Naia party jagermaister z klanu DH, posiadają oni 3 bronie R +15 i przegrywają z moim party 4 na 5 pvp. Sam klan mimo ze ma o 50% więcej osób niz SH na tw/siege to nie jest w stanie zdobyć zamku ani żadnych flag. Wiec napisze jeszcze raz, parę broni +15 nie ma wpływu na sytuacje na serwerze.

@monte
Albo wasze programy na tyle pie*dolą PvP, że OE bronie nie mają znaczenia albo ww. gracze to banda noobów.
Każdemu po broni: healerowi, łukowi, nukerowi. Ja już w tej chwili widzę OP sytuację.

Dlatego jagermaister party posiadające 3 bronie R+15 i znane z gry full auto na pvp przegrywa z moim party 4 na 5 pvp. Żeby nie było mogę podać jeszcze 4 inne party na serwerze które bez problemów zabijaj jagermaister party. Wasze wyobrażenie możliwościowe rangera nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Jak to piszą "strach ma wielkie oczy"
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

lempartus

Zojka ja nie wiem śmiać się czy płakać nad twoją głupotą.

Cieszy mnie to że wygrywacie 4/5 pvp z nimi, widać macie lepsze scrypty - a przepraszam wy używacie tylko 3 rd do spamowania cp potek no i ewentualnie noblessa.

Ty naprawdę masz nas za takich totalnych idiotów ?
Ty myślisz że my w l2 gramy od 2-3 tygodni i nikt z nas nie czuje róźnicy jak dostanie hita od nuka z broni na +3 i na +15 ?
Nie ma różnicy czy skladasz się na 1 hita ? czy na kilka ?

ech się powstrzymam bo tylko przez Ciebie później warny łapię
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

xRelapse

Cytat: Russe w Luty 08, 2012, 12:43:12 AM

Szczęśliwie nie zamierzam się obrzucać z tobą wyzwyskami - to głupie  8)
Czy ograniczysz się jak niektórzy do wyzywania  :oops:
A kilka/kilkanaście stron wcześniej wyzywałeś od moronów, zapewne nawet nie znając znaczenia tego słowa, bo na angielskim forum tak piszą i to fajne ci się wydawało?  hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=oK62oHekRTw

montezuma

Cytat: lempartus w Luty 08, 2012, 10:26:20 AM
Cieszy mnie to że wygrywacie 4/5 pvp z nimi, widać macie lepsze scrypty - a przepraszam wy używacie tylko 3 rd do spamowania cp potek no i ewentualnie noblessa.

Wiem ze trudno w to uwierzyć ale ja jak i moje party nie używamy skryptów na auto pvp. Tak jak pisałem sam używam jedynie spam cp/hp potek i przypomnienia o noble. Kto nie wierzy niech obejrzy ostatni film daevarta, lub najnowszy film jasina. Całkowity brak skryptow automatyzujących gre.

http://www.youtube.com/watch?v=YxrQOKGolvM

http://www.youtube.com/watch?v=O13ncClfzMc&feature=player_embedded

Wiem ze to nie pasuje wam do obrazu 100% auto pvp na naia, ale tak to już jest ze wyobrażenia maja niewiele wspólnego z rzeczywistością.

Cytat: lempartus w Luty 08, 2012, 10:26:20 AM
Ty naprawdę masz nas za takich totalnych idiotów ?
Ty myślisz że my w l2 gramy od 2-3 tygodni i nikt z nas nie czuje róźnicy jak dostanie hita od nuka z broni na +3 i na +15 ?
Nie ma różnicy czy skladasz się na 1 hita ? czy na kilka ?

mam 40000 CP i HP łącznie, resist 230wind . jagermaister bije mnie mając r+15 z crityc za 18k dmg, nuker majac bron r+3 bije mnie za 14k. Na 95 po wbiciu w armor 3x 120wind i z nowa biżuteria, normalny nuker będzie mnie bil z crityc za 10k, z bronia r+15 za 14k. Zapominacie o tym ze % wzrost m att nie przekłada się na taki sam % wzrost dmg, czyli żeby mieć +200%dmg potrzebujesz +400% m att. Dodatkowo żeby taki nuker z bronia r+15 mógł coś zrobić to musi żyć, a kiedy się bijemy z jagermaister to on zawsze jest pierwszy do zabicia, ponieważ używają rangera ze scryptami na pvp to po jego śmierci wszystko im się sypie.
Naia - oficjalny server
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Horken

R.I.P. Ciapu

montezuma

Naia - oficjalny server

xRelapse

Zablokujcie mu dostęp do tego działu i po kłopocie.

Phoeniks

Zojka, a to nie Ty plakales, ze na serwerach innovy mozna kupic za kase skrzynki, ktore maja szanse na enchant i ze ludzie beda biegac z latarkami, i ze wtedy beda op, i ze nie ma sensu grac na takim serwie, i ze lepiej grac juz z botami/rangerami?
Sam najpierw robisz o cos drame, a jak to pojawi sie na Twoim serwerze, to zmiana o 180 stopni i mowisz, ze to nie wplywa na pvp. Jestes dla mnie najwiekszym hipokryta jakiego spotkalem w l2, srsly
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

Redbox

podsumowujac jutro spadaja ceny ewR bo nie opłaca sie enchantować
W zwiąku z tym WTB EWR po 1kk. Wysylac mejle na Defro.
Dziekuje życze milej gry

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Alarion

Cytat: Phoeniks w Luty 08, 2012, 12:16:42 PM
Zojka, a to nie Ty plakales, ze na serwerach innovy mozna kupic za kase skrzynki, ktore maja szanse na enchant i ze ludzie beda biegac z latarkami, i ze wtedy beda op, i ze nie ma sensu grac na takim serwie, i ze lepiej grac juz z botami/rangerami?
Sam najpierw robisz o cos drame, a jak to pojawi sie na Twoim serwerze, to zmiana o 180 stopni i mowisz, ze to nie wplywa na pvp. Jestes dla mnie najwiekszym hipokryta jakiego spotkalem w l2, srsly

nie zapominajmy, że to był jego kluczowy argument w walce z serwerami Inovy. I ofc Zojka, te bronie (kit z tym, że staty lepsze niż hero weapon) nie mają prawie znaczenia. Daj takie bronie ogarniętemu graczowi (i z lepszymi scryptami niżwasze) to was pozamiatają chwila moment.

a teraz wypad plx, bo już ludziom pokazałeś co i jak
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Dyma

ahhhh, jak mi brakowało Zojki :)
w sumie jego niedawny post był rzeczowy i co najważniejsze mądry i już się bałem, że chłopak chory albo coś...
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

lempartus

Zojka
Wzruszyła mnie Twoja historia.
A tak na serio nie kumam tego wzajemnego nawracania na siłę. Fajnie Wam się gra na NC West to super, nam się fajnie gra na serwerach Innowy.

Nie dorabiajmy na siłę ideologii do faktu że dana firma daje w temacie ciała. I innowa i NC starają się zarobić kasę i w pogoni za zyskiem robią błędy. Dla mnie niezrozumiała jest postawa graczy którzy w imię ideologii starają się wszystko negować.

Zojka:
Czy nie jest prawdą że :
Boty i 3 rd oprogramowanie niszczy l2 ?
bronie oe dają bardzo dużą przewagę  ?
exploity, bugi wykorzystywane przez niektóre osoby to zło ?

Koń jaki jest każdy widzi. Rozumiem że wam taki stan rzeczy odpowiada dlatego gracie tam gdzie gracie i super, nam nie więc gramy na innowie i tyle w temacie. A teraz wybacz lvl sam się nie wbije, bota nie mam idę koksać z ręki

Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Qra

Bronie +15 to tylko jakies 50% w DMG. Praktycznie niezauważalne  xDDDD
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

bula

Cytat: Horken w Luty 08, 2012, 11:08:17 AM
4k dmg to mało?  :o
a duzo? liczac ze masz 40k hp+cp i 4k roznicy masz przy m.krycie, dodaj do tego jeszcze fakt ze teraz heal leczy tez CP

Alarion

dorzuć do tego dobry debuff na ma defa, albo - elemental defense i jakiś dobry magical cryt (o który nie jest tak trudno na high lvlu) i już się robi bardzo dużo.

Cat Drama Maker

Neefrete

Witam widze źe macie juź duźe lev mam pytanie przebudziłem się z WC  na Iss mam problem czy mam wybrać dula blut czy dúal sword i czym się róźnią i jakie atrybuty wbijać ?.Dzęki za podpowiedz .

Horken

Cytat: bula w Luty 08, 2012, 01:46:51 PM
a duzo? liczac ze masz 40k hp+cp i 4k roznicy masz przy m.krycie, dodaj do tego jeszcze fakt ze teraz heal leczy tez CP

Imo imba dużo jak te crity wchodzą z takim prawdopodobieństwem. Ciężko jest mi sobie wyobrazić przyjmować takie hity na klatę summonerem.
R.I.P. Ciapu

EsTeCzteryRkA

Jak słyszę o broniach +15 to od raz przypominają mi się l2j' ty :
D i nikt mi nie powie że bronie czy sety +15 nic nie zmieniają  :oops:
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Alarion

Cytat: EsTeCzteryRkA w Luty 08, 2012, 02:48:20 PM

Zojka ci powie

Cat Drama Maker

bula

Cytat: Horken w Luty 08, 2012, 02:39:13 PM
Cytat: bula w Luty 08, 2012, 01:46:51 PM

Imo imba dużo jak te crity wchodzą z takim prawdopodobieństwem. Ciężko jest mi sobie wyobrazić przyjmować takie hity na klatę summonerem.
od tego masz healera, l2 to nie gra 1vs1

Cytat: Alarion w Luty 08, 2012, 02:58:02 PM

Zojka ci powie
ale przeciez chociaz w czesci tego co pisze to ma racje, nie napisal ze bronie +15 nic nie zmieniaja, napisal (i podal przyklad) ze bron +15 w rekach kogokolwiek moze nie znaczyc nic

montezuma

Ja rozpatruje zmianę pod kątem całego serwera a nie pojedynczej osoby. Parę broni +15 nie oznacza ze automatycznie sytuacja polityczna serwera się zmieni, widac to doskonale na przykładzie naia. Jagermaister party jest w DH i mimo ze maja 3x r+15 to ten klan nawet nie jest w stanie zdobyć zamku. X ma 2 bronie r+15, 4 hero i także są w stanie zdobyć zamku.
Na olimpiadzie, czy 1vs1 posiadanie broni r+15 daje duża przewagę ale już w mass pvp czy 7 vs 7 nie jest czynnikiem decydującym i pod tym kątem rozpatruje bronie r+15. Wiem ze dalej będziecie pisać ze bron +15 to jest "pure ownage" mimo ze to nie ma pokrycia w rzeczywistości.

//kontem =/= kątem - aka mała uwaga
Naia - oficjalny server

Ulquiora

Btw właśnie 1h temu widziałem +15 weapon na innovie  :D