Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

EsTeCzteryRkA

nie ma to jak bic sie z bmf i patrzec jak pt hellsigna(ooc) -_-' do srodka soa ;o
str0ng ally
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Cezary93

Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

EsTeCzteryRkA

Cytat: Cezary93 w Luty 18, 2012, 12:03:26 AM
Tam się HB biło?

tylko 15 fragow nabilem;/

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Ulquiora

Cytat: EsTeCzteryRkA w Luty 17, 2012, 11:50:56 PM
nie ma to jak bic sie z bmf i patrzec jak pt hellsigna(ooc) -_-' do srodka soa ;o
str0ng ally
Jak byś nakręcił frapsa jak w trakcie waszego pvp obok wślizguje się pt hellsigna i wrzuciło to na forum... wyobraź sobie te dramę! Kolejne z 15 stron by przybyło w 2 dni  :D

EsTeCzteryRkA

Cytat: Ulquiora w Luty 18, 2012, 12:14:26 AM
str0ng ally
Jak byś nakręcił frapsa jak w trakcie waszego pvp obok wślizguje się pt hellsigna i wrzuciło to na forum... wyobraź sobie te dramę! Kolejne z 15 stron by przybyło w 2 dni  :D
nie spodziewaliśmy się takiej ninja akcji xD

Cezary93

str0ng ally
Dostalibyście w pipe 14 vs 7 i byłaby drama wtedy dopiero :)
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.

EsTeCzteryRkA

Cytat: Cezary93 w Luty 18, 2012, 12:24:24 AM
str0ng ally
Dostalibyście w pipe 14 vs 7 i byłaby drama wtedy dopiero :)
ale przeciez bmfy juz lezaly (procz tanka:<) :D

Cezary93

To w takim razie byłaby drama, że dobijamy fragi :)

Ja tam nawet nie zwracałem uwagi kto się klepie, zależało mi na SoA daily tylko :D

Arimas

Cytat: Cezary93 w Luty 18, 2012, 12:27:53 AM

Ja tam nawet nie zwracałem uwagi kto się klepie, zależało mi na SoA daily tylko :D
A tak to wyszło, że jesteście lolami które nie pomagają ally :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

HellSign

Cytat: Arimas w Luty 18, 2012, 12:38:08 AM
Cytat: Cezary93 w Luty 18, 2012, 12:27:53 AM

A tak to wyszło, że jesteście lolami które nie pomagają ally :D

A wy mówicie (post z poprzednich str - TheFakeTazman)

"cytuje" wbiliscie w to pt jak mialo black screena 10min i sie cieszycie ze win, a z frapsa widac ze Sproota pt to zajebiste jest :)

Nawet na 10min black screenie na pograniczu crasha, biegaja, targetuja, bija :D
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

tytusDeZoo

hellsign specjalnie dla ciebie

Cytat (łac. citatio, niem. Zitat) – dosłowne przytoczenie czyichś słów.

Jak juz zrozumiesz ta definicje to dopiero wtedy sie zabierz za jej stosowanie
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Biz0n

Alarion to mi juz nawet na pm nie odpowiada :(
wiec spytam tu :)
Amber pt zawsze( niby) stawialo skilla ponad sprzet/lvl i nie stronilo od pvp- co w takim razie robicie w HI?- wstep do orbisu jest ponad Wasze zalozenia? ( chyba juz nie wierzycie w bajke o sidzie z 4-5 pt?)
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

Arimas

Cytat: Biz0n w Luty 18, 2012, 01:30:22 AM
Amber pt zawsze( niby) stawialo skilla ponad sprzet/lvl i nie stronilo od pvp- co w takim razie robicie w HI?- wstep do orbisu jest ponad Wasze zalozenia? ( chyba juz nie wierzycie w bajke o sidzie z 4-5 pt?)
Mef mi nie odpisuje na PM ;( dlaczego wy siedzicie w OOC?  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

tytusDeZoo

Cytat: Biz0n w Luty 18, 2012, 01:30:22 AM

W HI
a) expimy
b) flajmujemy ruskow na klan czacie
c) czekamy az 10 party OOC sie wyexpi i w koncu bedzie jakies pvp

Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Yukidian

Do ludzi z HI - ile Wy macie lat? Ok, wbiliście wyższe lvl niż inni, farmicie orbis, pt vs pt rozpie***lacie, ale po co ta podnieta? Jaracie się tym jakby to był cel waszego życia, bo w rl kiszka straszna. Rozumiem, że macie radochę, że coś osiągnęliście w L2, ale bez przesady... Uważacie się za nie wiadomo kogo i flajmujecie OOC, a za jakiś czas party z ooc urosną w siłę i będziecie zbierać ostre wciry. Jestem pewny, że wtedy będzie leave klan i gogo do CHAOS. Teraz pewnie poleci hejt i durne komentarze, ale patrząc na wypowiedzi ludzi z HI(no nie wszystkich) i wielu użytkowników to w sumie nie dziwi mnie to. W końcu 13-15 latkowie bez jakichkolwiek obowiązków, mamusia obiad, mamusia zakupy itp muszą powiększyć e-peni sa, a na drugi dzień dostać wpie***l w gimnazjum.

Arimas

Hmm... Po co w ogóle grać w L2 skoro nawet PvP nie można się jarać..

p.s. kamilek podobno skończył właśnie 12  :D

bula

Cytat: Yukidian w Luty 18, 2012, 02:50:39 AM
Do ludzi z HI - ile Wy macie lat? Ok, wbiliście wyższe lvl niż inni, farmicie orbis, pt vs pt rozpie***lacie, ale po co ta podnieta? Jaracie się tym jakby to był cel waszego życia, bo w rl kiszka straszna. Rozumiem, że macie radochę, że coś osiągnęliście w L2, ale bez przesady... Uważacie się za nie wiadomo kogo i flajmujecie OOC, a za jakiś czas party z ooc urosną w siłę i będziecie zbierać ostre wciry. Jestem pewny, że wtedy będzie leave klan i gogo do CHAOS. Teraz pewnie poleci hejt i durne komentarze, ale patrząc na wypowiedzi ludzi z HI(no nie wszystkich) i wielu użytkowników to w sumie nie dziwi mnie to. W końcu 13-15 latkowie bez jakichkolwiek obowiązków, mamusia obiad, mamusia zakupy itp muszą powiększyć e-peni sa, a na drugi dzień dostać wpie***l w gimnazjum.
nie wiem czy to jest durny komentarz ale ...

... moglbys przestac plakac? bo tylko to robisz w kazdym swoim poscie i tylko dlatego da sie zauwazyc twoje posty, bo jakbys pisal cos normalnego, to watpie ze byloby to widoczne

LinC

Ludzie z party Kardiego sa tak beznadziejni na oly ze musieli zrekrutowac all top pt zeby zalatwic sobie feeda i nie miec rywali :)
smiech na sali jak widze lepszego healera albo summonera ktory im pkt oddaje zeby tylko nie dostac kicka z tego lol klanu
ich przewaga lvli juz nie jest tak wielka wiec musieli cos z tym zrobic i dobrze im to wyszlo brak konkretnych rywali poza HI

i to wielkie QQ wczoraj na klanowym jak Alarion pojechal Sproot'a  :D drama bo inni enchanterzy maja po 80pkt :)

g4ce

Cytat: LinC w Luty 18, 2012, 06:36:14 AM
Ludzie z party Kardiego sa tak beznadziejni na oly ze musieli zrekrutowac all top pt zeby zalatwic sobie feeda i nie miec rywali :)
smiech na sali jak widze lepszego healera albo summonera ktory im pkt oddaje zeby tylko nie dostac kicka z tego lol klanu
ich przewaga lvli juz nie jest tak wielka wiec musieli cos z tym zrobic i dobrze im to wyszlo brak konkretnych rywali poza HI

i to wielkie QQ wczoraj na klanowym jak Alarion pojechal Sproot'a  :D drama bo inni enchanterzy maja po 80pkt :)

Smiejesz sie z ruskich a sam pierwszy robisz im palke:>:>:> oj linkus
playaction.pl - wszystko czego potrzebujesz do swojej konsoli :)

LinC

nie do konca bo ja tam jestem odgornie, chcialem zostac w HB :/ trzymam sie CP a ze przeglosowalo co ja moge... :) przeraza mnie tylko fakt ze pare osob bylo ladnie podnieconych idac do HI  :P :P

g4ce

Cytat: LinC w Luty 18, 2012, 07:54:05 AM
nie do konca bo ja tam jestem odgornie, chcialem zostac w HB :/ trzymam sie CP a ze przeglosowalo co ja moge... :) przeraza mnie tylko fakt ze pare osob bylo ladnie podnieconych idac do HI  :P :P

A jak w cb trafisz tego ruska to go zjedziesz czy relog jak szef nakazal?:>

LinC

dunno, na razie nie mam co startowac z moim sprzetem ;D a tymbardziej vs Sproot ktory  ma 96+ elementy itemy++ i agumentacje reflect i uj wie co jeszcze ^^

g4ce

Nie wiem po co wy gracie w tym HI. Ruscy z was robia mieso armatnie ktore potrzebuja... Walka o hero nie bo musza miec ruscy, wieksze akcje pvp vs chaos bez szans z ta iloscia osob. Jedyne co to orbis. Jak dla mnie to robienie ruska loda zamiast pokazac im gdzie ich miejsce, ale to wasza sprawa lodziarki

Arimas

g4ce: nie wiem kim jesteś ale twoja logika rozwala
Po co być w BMF/OOC i być zergiem?
Po co być hmm w VaeVictis/dragonesnegros i być mięsem armatnim
Po co być w Oldboyz/BloodyBiscuits i użerać się z polakami?

I dla twojej wiadomości to ruskie bardziej robią to co my chcemy a nie my to co oni chcą  8)

Yukidian

Cytat: bula w Luty 18, 2012, 04:05:43 AM
Cytat: Yukidian w Luty 18, 2012, 02:50:39 AM
nie wiem czy to jest durny komentarz ale ...

... moglbys przestac plakac? bo tylko to robisz w kazdym swoim poscie i tylko dlatego da sie zauwazyc twoje posty, bo jakbys pisal cos normalnego, to watpie ze byloby to widoczne

A gdzie jest płacz w moich postach? W których postach? W tych wszystkich dwóch postach w tym dziale?