Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

EsTeCzteryRkA

ogolnie malo ludzi na tw, na lancerze to dywan byl z ludzi a tu...
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Arimas

Cytat: HellSign w Luty 25, 2012, 08:48:03 PM
Cytat: kamiil w Luty 25, 2012, 08:34:16 PM
idziemy farmic crp kolego ;]

Właśnie widziałem jak HB pofarmiło CRP pod goddard, subtelnie pra -_-' Ci co mogli :D
Goddard? wtf? widziałeś 1 gościa z tagiem HB i już "całe hb tam było" lul

I jestem całkiem pewien, że zrobiliśmy z was carpet pod rune  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Innius

Cytat: EsTeCzteryRkA w Luty 25, 2012, 09:56:51 PM
serwer po prostu umiera.

Dyma

Cytat: Innius w Luty 25, 2012, 10:06:15 PM
serwer po prostu umiera.

kocham takie teksty, grupa kilkudziesięciu failerów sieje propagande, ze serwer umiera i mozna z czystym sumieniem skończyć grać
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Innius

Cytat: Dyma w Luty 25, 2012, 10:08:46 PM
serwer po prostu umiera.

kocham takie teksty, grupa kilkudziesięciu failerów sieje propagande, ze serwer umiera i mozna z czystym sumieniem skończyć grać
Żartowałem, po prostu Aion f2p.

Shen

Cytat: Dyma w Luty 25, 2012, 10:08:46 PM
serwer po prostu umiera.

Jeszcze nie umiera ale sporo ludzi odeszło a nowych nie widać bo gra nie ma żadnej reklamy.

EsTeCzteryRkA

ten aion f2p dziwny jest, bo zeby wystawic sklep czy tam uzyc AH to trzeba miec pa...
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Alarion

dużo byś miał, jakbyśmy nie byli w aden zapisani.

@Kamil tak się składa, że byłem w tym party, co koksaliście w 2 party (seilos i twoje), wy leżeliście martwi od mobów (pve masterzy). Seilos podszedł, sprzedał 2 hity i spalił PR'a, zamiast was reznąć i walczyć 14 vs 7 (my mieliśm yrandom healera i mieszane No excuses pt i amber party).

BTW powiedz mi, jak można być tak upośledzonym, żeby uważać, że na oly niby jakiś software'ów używam?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Russe

serwer po prostu umiera.
QQ to prawda!! Ledwie parę tysięcy ludzi tu gra.  :beksa:
A dla mnie TW było fajne  :P
A może by wrócić na oficjal :)

xRelapse

Nudy

Juventus-Milan fajny meczyk żem sobie oglądnął a nie jakieś śmierdzące wojny terytorialne.

kamiil

Cytatbtw naprawdę dziś w 2 party musieliście PR-a palić jak przysliśmy w mieszanym składzie?

CytatKamil tak się składa, że byłem w tym party, co koksaliście w 2 party (seilos i twoje), wy leżeliście martwi od mobów (pve masterzy). Seilos podszedł, sprzedał 2 hity i spalił PR'a, zamiast was reznąć i walczyć 14 vs 7 (my mieliśm yrandom healera i mieszane No excuses pt i amber party).

to wreszcie  zrobilismy pr w 2 party v 1 czy bylismy martwi od mobow  :?  kompromitujesz sie zmyślajac bajki  hahaha

a najlepsze jest to jak wpadacie juz 2 raz, podjarka ze hoho ze lezymy od mobow  a 5 sekund pozniej failujecie na tych samych  mobach i walicie PR po kilku dead od mobow i resow,  szkoda mi tylko russe jak go resujesz starym resem   :(

chyba nie wiesz ze podczas dobrej farmy zdaza sie dead od mobow, ale skad mozesz to wiedziec farmiac na 1 pietrze  hahaha

ugh

Cytat: Russe w Luty 25, 2012, 11:19:51 PM
serwer po prostu umiera.
QQ to prawda!! Ledwie parę tysięcy ludzi tu gra.  :beksa:

a newbie spoty czyste :oops:

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

Cezary93

Ludzie się zniechęcają, bo tu jest 100x więcej farmy niż na poprzednich kronikach...
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

kamiil

patrzac na twoj lvl to nei masz zielonego pojecia o farmie a scislej "jak farmic"

tytusDeZoo

Ludzie sie zniechecaja bo tu sa raty 100 razy nizsze niz na poprzednich serwerach na ktorych grali  hahaha

Racja pozno troche ;)
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

netheril

Cytat: tytusDeZoo w Luty 26, 2012, 02:23:48 AM
Ludzie sie zniechecaja bo tu sa raty 100 razy wyzsze niz na poprzednich serwerach na ktorych grali  hahaha
chyba nizsze jednak...  :shock:
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Biz0n

Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

WiLdEcaRd

Cytat: Alarion w Luty 25, 2012, 10:59:58 PM

@Kamil tak się składa, że byłem w tym party, co koksaliście w 2 party (seilos i twoje), wy leżeliście martwi od mobów (pve masterzy). Seilos podszedł, sprzedał 2 hity i spalił PR'a, zamiast was reznąć i walczyć 14 vs 7 (my mieliśm yrandom healera i mieszane No excuses pt i amber party).

BTW powiedz mi, jak można być tak upośledzonym, żeby uważać, że na oly niby jakiś software'ów używam?
Nie powiem kto ostatni PR palił i przed kim :)
Live To Play -- Play To Win -- As Much As Possible -- As Hardcore As Possible

pokit

Cytat: WiLdEcaRd w Luty 26, 2012, 04:52:21 AM
Cytat: Alarion w Luty 25, 2012, 10:59:58 PM

Nie powiem kto ostatni PR palił i przed kim :)

szkoda że nie powiesz :<

Soulern

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Cezary93

Cytat: kamiil w Luty 26, 2012, 02:20:54 AM
patrzac na twoj lvl to nei masz zielonego pojecia o farmie a scislej "jak farmic"
O przepraszam wielki kamiilu, pokłony dla Ciebie od wszystkich, którzy mają niższy lvl od Ciebie.

Nie zapominaj, że gra ma sprawiać przyjemność, a nie my przyjemność jej.

Zresztą, wiesz wszystko najlepiej jako osoba, która gra 24/7 i ma 8231642784921 driverów na swoją postać  :oops:
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

asdf1movie

najwiecej farmy? AHEUHEAHUEHA
jak ktos cale zycie gral na privach x5 x7 x30+ to sieje debilne opinie ze wiecej farmy
wystarczy wiedziec gdzie expic i efektywnie expic. wsio

kamiil

przy efektywnej farmie robiłem 9%/h przy 94 lvl, szczerze do 97 exp idzie "dobrze" ,potem sie zaczynaja schody, za istine na 97 lvl 0,5% ;)

Cytatszkoda że nie powiesz :<

wystarczy ze alarionek nam tu "historyjki" opowiada  hahaha

xRelapse

Nie porównujcie farmy w poprzednich kronikach do obecnych z masochistyczną barwą kolorów, która przynosi efekt zmęczenia po farmie jakbyś się lampił na dyskotece non stop w migające stroboskopy :D

Shen

Cytat: xRelapse w Luty 26, 2012, 11:01:42 AM
Nie porównujcie farmy w poprzednich kronikach do obecnych z masochistyczną barwą kolorów, która przynosi efekt zmęczenia po farmie jakbyś się lampił na dyskotece non stop w migające stroboskopy :D
Dlatego większość czasu gram na minimalnych ustawieniach bez wszystkich efektów. Jak sobie ustawiłem te wszystkie efekty to miałem dość po 10 minutach. Może to kwestia przyzwyczajenia z czasów jak jeszcze grałem na swoim złomie.