Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xRelapse

Mooby nie "quitują" także nie masz się czym przejmować :D

TTerrorPropaganda

Cytat: kamiil w Luty 28, 2012, 08:25:05 PM
fajnie jak failerzy piszą milion powodów jakie to l2 jest złe i niedobre  :beksa:
Wytłumacz mi jedno po co kupujesz PA skoro bicie miliardów mobow sprawia ci przyjemność? Jak go nie kupisz to ta przyjemność będzie 2 razy dłuższa i przyjemniejsza :D. Po co używasz , lub ludzie używają dopalaczy?. Prosta odpowiedz bo im się nie chce tłuc XXXX godzin tygodniowo jedne i te same moby.

kamiil

Deric

ja was nie rozumiem przecież są osoby które kochają pve a są takie co wolą pvp ale śmiać się z tego że ktoś nie ogarnia na pvp bo z privach albo że tylko farmi i nie ma rly trochę żałosne

TTerror a może po to aby być top 1 z levelem?

TTerrorPropaganda

Cytat: kamiil w Luty 28, 2012, 09:22:54 PM
dlugo ci zajelo wymyslenie tego  :?

Długo ci zajęło dojście do wniosku ze nie znasz żadnych argumentów żeby mi odpowiedzieć? I ze mam racje?

kamiil

szkoda odpowiadac na jakies chore teorie  :shock:

TTerrorPropaganda

Cytat: kamiil w Luty 28, 2012, 09:28:51 PM
szkoda odpowiadac na jakies chore teorie  :shock:

To wytłumacz mi po co kupujesz PA? Po prostu nie wiesz jak na to odpowiedzieć by się nie skompromitować

BuIIs

TTerrorPropaganda

Cytat: BuIIs w Luty 28, 2012, 09:35:18 PM
bo go stac

Ale ze co, kupujesz coś w jakimś celu, czy tylko dlatego ze cie stać?

kamiil

sprawdz co daje PA to bedziesz wiedzial

TTerrorPropaganda

Cytat: kamiil w Luty 28, 2012, 09:41:47 PM

Zmniejszenie ilości zabitych mobów na lvl, czyli w końcu się zgadzasz ze mną...

tytusDeZoo

Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

xRelapse

No właśnie ja polecam czytać co się kupuję, przy PA musisz zabić mniej moobów co w twoim wypadku było nieprzemyślanym zakupem.

Tym kierował się Terror :D

lempartus

Czemu jeszcze trollom odpisujecie ?

Z tego co wiem to ani BMF ani OOC się nie rozpada, ale ja tam tylko sprzatam więc nie wszystko do mnie dociera
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

TTerrorPropaganda

Cytat: xRelapse w Luty 28, 2012, 09:47:11 PM
No właśnie ja polecam czytać co się kupuję, przy PA musisz zabić mniej moobów co w twoim wypadku było nieprzemyślanym zakupem.

Tym kierował się Terror :D

Farma mu zjadła rozum dlatego "ma lagi mózgu ' :D

Cytat: tytusDeZoo w Luty 28, 2012, 09:46:15 PM
Z PA jestes 2x -_-'  :D

Ale farma jest przecież -_-', tak samo jak bicie w kolko tych samych mobów, lub instancji, po co to przyspieszać :D

Naprawdę wam się podoba farma w l2 w takiej postaci jak jest teraz?

asdf1movie

tak mi sie podoba. ale ty zapewne nie lubisz farmic tylko po skonczonych daily q ze swoim zajebistym party juz idziecie na pvp, ofc wygrywacie wszystko bo to wasz skill, nie gear

Biz0n

placz, ze w L2 trzeba duzo farmic po 7 (chyba) latach istnienia gry  hahaha- odkrywcy  !!
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

kamiil

xRelapse

Kiedyś każdy zmądrzeje i powie stop :D

Biz0n

Cytat: xRelapse w Luty 28, 2012, 10:04:55 PM

Kiedyś każdy zmądrzeje i powie stop :D

pewnie tak- ale nie kazdy poleci na forum gry i bedzie wypisywal bzdury jaka to ona zla i niedobra
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

TTerrorPropaganda

Cytat: asdf1movie w Luty 28, 2012, 10:00:01 PM
tak mi sie podoba. ale ty zapewne nie lubisz farmic tylko po skonczonych daily q ze swoim -_-' party juz idziecie na pvp, ofc wygrywacie wszystko bo to wasz skill, nie gear

Nie jestem Analnym wrzodem nigdy nie twierdziłem i nie twierdze ze jestem pvp masterem. Zreszta co pvp ma do bicia miliardów mobow? A skoro już mowa o pvp to nie uważasz ze dużo zabawniejsze oprócz farmy, byłoby  gdyby stracone % przechodziły na ludzi którzy cie zabijają, lub odwrotnie :P? L2 to podobno gra pvp, ale co to za gra gdzie pvp to 5 % czasu jaki w niej spędzasz hahaha?

Cytat: Biz0n w Luty 28, 2012, 10:02:11 PM
placz, ze w L2 trzeba duzo farmic po 7 (chyba) latach istnienia gry  hahaha- odkrywcy  !!

No właśnie przez 7 lat nic a nic się ta gra nie rozwija, i probuje tu wyjaśnić dlaczego ludzie maja dość tej gry i traci ona  ich zainteresowanie. A nie jakieś durne twierdzenia ze ludzie z priwow się nie odnajdują i robią emo

Cezary93

Cytat: kamiil w Luty 28, 2012, 10:04:16 PM
obudzili sie dzisiaj
Teraz wielce zdanie, że jest dużo farmy, omg...
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

asdf1movie

idz powiedz to koreańcom, moze dostaniesz odpowiedź dlaczego ty bijesz miliard mobów a inni w tym czasie chodzą na instancję czy expią robiąc questy

Prokrastynator

Cytat: asdf1movie w Luty 28, 2012, 10:15:08 PM
idz powiedz to koreańcom, moze dostaniesz odpowiedź dlaczego ty bijesz miliard mobów a inni w tym czasie chodzą na instancję czy expią robiąc questy

instancje polegajace na biciu mobów czy questy typu zabij x mobów i przynies qi?
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

TTerrorPropaganda

Cytat: asdf1movie w Luty 28, 2012, 10:15:08 PM

HMM no na pewno ciekawe te instancje są hahah 3 na krzyż po 85 lvlu + ciągle jedne i te same Q polegające na zabiciu jeszcze większej ilości mobów