Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dyma

Cytat: montezuma w Marzec 13, 2012, 07:02:42 PM
duble, do kasacji.

nie mówimy o ekspedycji
....

a co do świadków to chodziło mi, że są to osoby, które mogą potwierdzić to co pisałem niedawno na forum, myślałem, że śledzicie to forum i wiecie o co chodzi...no chyba, ze robiliście w tym czasie narady kto jakim dd zagra na dexie
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Ulquiora

YouMakeMeCry

Cytat: Clovery w Marzec 13, 2012, 04:52:22 PM
Cytat: kamiil w Marzec 13, 2012, 03:31:43 PM
hellsing dlaczego sie podniecasz nowymi grami jak i tak robisz emo quita po miesiacu, faila zaliczysz i tam, true story  :shock: co z tego ze wychodzi, przed aionem tez była wielka podjarka ze to koniec l2, a ludzie i tak bedą kazdy nowy mmorpg porownywac do l2 i zawsze w tych nowych grach bedzie im czegos brakowalo

Ale Aion na samym początku to był kinda fail.

Aion na poczatku nie byl failem  wiem z doswiadczneia gralem w sumie rok -  po roku gra sie skonczyla nie bylo nic do zdobywania - ale przez ten rok bylo sporo zabawy :) gdyby wypuszczali dodtaki z wieksza czestotliwoscia mozliwe ze dalej ludzie by grali :) Tera Online zlaiczyla juz fail w korei(niby w Europie ma posiadac inne rozwiazania w samej mechanice i polityce gry wiec moze bedzie lepiej) wiec jedyne co nadchodzi to GW2 i diablo 3 (ktore na poczatku ma nie miec pvp ) o innych grach poki co cisza :) a wspomniane wczensiej tez nie wiadomo kiedy wyjda
L2Paradise       - SK/HE- abhorsen                     
L2Supreme       - HE/EE/DA - XiHuan                   
Luna                 - EE - YouMakeMeCry
RpgClubx15      - BP/TR/PAL - YouMakeMeCry
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Aion - Cleryk - Nunane - spatalos/perento - AmberEye/Taco clan :)

Deric

coś zrobili z trudnością zdobycia twil'a i apo broni czy ludzie trolują na aukcjach i niedługo się ustabilizuje?

asdf1movie

troluja bo nie ma prowizji za wystawienie na aukcje :P
swoja droga full itemy zdrozeja bo juz nie bedzie jako reward z questa ale chyba nie az tyle :D

Redbox

pussy guys proponuje wyjsc na dwor, taka ladna pogoda. ZAczernijcie siwezego powietrza. Pozdrawiam redowski red z lublina który juz nie bije smokow.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Err0rcrc

Tw gaci nie można z q brać już, krafty są teraz dużo droższe a drop podobno mniejszy.

"Nobody's Perfect But I'm Pretty Damn Close"
Lancer @           ErrOrCrC Gk 85/75/75/75 -->  Sold
Core @              Err0rCrC  Łóg 90/77/00/00

Deric

od kiedy w l2 utrudniają coś... lol. zawsze jak już coś robili to aby łatwiej było .. ja chce gacie i klate z istiny :beksa: :beksa:

HellSign

Cytat: Deric w Marzec 13, 2012, 07:45:48 PM
od kiedy w l2 utrudniają coś... lol. zawsze jak już coś robili to aby łatwiej było .. ja chce gacie i klate z istiny :beksa: :beksa:

Jak się ma takiej nieogar party to tak jest :D
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

born2b3wildLOL

Cytat: HellSign w Marzec 13, 2012, 08:06:14 PM

Haha slowa plynace od ogara ktorego cp/pt dostawalo od pt warlordow w FoG.
Lepiej sie nie wypowiadaj xD

Dyma

kurde teraz istine to byle pt może zrobić, teraz się wchodzi i tylko bije
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Clovery

Cytat: YouMakeMeCry w Marzec 13, 2012, 07:13:49 PM
Cytat: Clovery w Marzec 13, 2012, 04:52:22 PM
Cytat: kamiil w Marzec 13, 2012, 03:31:43 PM
hellsing dlaczego sie podniecasz nowymi grami jak i tak robisz emo quita po miesiacu, faila zaliczysz i tam, true story  :shock: co z tego ze wychodzi, przed aionem tez była wielka podjarka ze to koniec l2, a ludzie i tak bedą kazdy nowy mmorpg porownywac do l2 i zawsze w tych nowych grach bedzie im czegos brakowalo

Ale Aion na samym początku to był kinda fail.

Aion na poczatku nie byl failem  wiem z doswiadczneia gralem w sumie rok -  po roku gra sie skonczyla nie bylo nic do zdobywania - ale przez ten rok bylo sporo zabawy :) gdyby wypuszczali dodtaki z wieksza czestotliwoscia mozliwe ze dalej ludzie by grali :) Tera Online zlaiczyla juz fail w korei(niby w Europie ma posiadac inne rozwiazania w samej mechanice i polityce gry wiec moze bedzie lepiej) wiec jedyne co nadchodzi to GW2 i diablo 3 (ktore na poczatku ma nie miec pvp ) o innych grach poki co cisza :) a wspomniane wczensiej tez nie wiadomo kiedy wyjda

Max lvl przez rok wbijałeś? Woot.

Cytat: Dyma w Marzec 13, 2012, 08:18:41 PM

ale nie ma z q serafami już

HellSign

Cytat: born2b3wildLOL w Marzec 13, 2012, 08:14:10 PM
Cytat: HellSign w Marzec 13, 2012, 08:06:14 PM

Haha slowa plynace od ogara ktorego cp/pt dostawalo od pt warlordow w FoG.
Lepiej sie nie wypowiadaj xD

NA CORE moje CP nopqu nie siedzialo w fogu, na L2.ws tez nie takze nie wiem jak ty te bajki piszesz :D
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Clovery

skąd* się pisze :C

o Ty czicie, zmieniłeś zdanie Q.Q

HellSign

RPG CLUB x3 Empire

Deric

@hellu nie mam cp noobie  :o :o nie failuj jeszcze bardziej i jak już nie grasz w l2 to tu nie pisz bo to żałosne idź się jarać na forach gw2, diablo3, tery

Clovery

Cytat: HellSign w Marzec 13, 2012, 08:29:23 PM
Czasami warto być szybkim.

Ale ja mam nadal stronę z cytowaniem Twojego bubla! Ha :C

HellSign

Cytat: Deric w Marzec 13, 2012, 08:30:01 PM
@hellu nie mam cp noobie  :o :o nie failuj jeszcze bardziej i jak już nie grasz w l2 to tu nie pisz bo to żałosne idź się jarać na forach gw2, diablo3, tery

Zabawne jest to, ze nic nie do Ciebie nie mialem razem gralismy tylko pare dni na RPG u Stanxa w party, tutaj zas widze za bardzo Ci "opowiesci i hate na moja osobe przez Paralizatora" w krew weszly. Nawet pamietam jak sie przyjaznie zwracales, a tutaj nagle taki hejt ohohohh

Widze chlopaczek mial na Ciebie duzy wplyw, dobrze ze z nim juz nie grasz bo niczym wiecej niz all day long carpetem bys nie byl :)

Cytat: Clovery w Marzec 13, 2012, 08:31:28 PM

Fajnie, będziesz miał co w sygnę wstawić :)
RPG CLUB x3 Empire

Deric

rób screena kiedyś ci się przyda

Clovery

Cytat: Deric w Marzec 13, 2012, 08:32:56 PM

Nie jestem Tobą.

HellSign

Cytat: Clovery w Marzec 13, 2012, 08:34:05 PM

Nie jestem Tobą.

O kolega ma swoje zdanie to jednak warto jeszcze trochę tutaj popisać, bo już duża część jak w kolejce po opłatek stoi i naśladuje to co inni im mówią.

Deriku 50% L2 to drama.
RPG CLUB x3 Empire

Clovery

Cytat: HellSign w Marzec 13, 2012, 08:35:55 PM
Cytat: Clovery w Marzec 13, 2012, 08:34:05 PM

Nie jestem Tobą.

O kolega ma swoje zdanie to jednak warto jeszcze trochę tutaj popisać, bo już duża część jak w kolejce po opłatek stoi i naśladuje to co inni im mówią.

Deriku 50% L2 to drama.

Skoro tak twierdzisz koleżanko to pewnie masz rację.

Deric

Cytat: HellSign w Marzec 13, 2012, 08:32:43 PM
Cytat: Deric w Marzec 13, 2012, 08:30:01 PM

Zabawne jest to, ze nic nie do mnie nie mialem razem gralismy tylko pare dni na RPG u Stanxa w party, tutaj zas widze za bardzo Ci "opowiesci i hate na moja osobe przez Paralizatora" w krew weszly. Nawet pamietam jak sie przyjaznie zwracales, a tutaj nagle taki hejt ohohohh

Widze chlopaczek mial na Ciebie duzy wplyw, dobrze ze z nim juz nie grasz bo niczym wiecej niz all day long carpetem bys nie byl :)

Fajnie, będziesz miał co w sygnę wstawić :)

cool story bro albo jak alarion woli: fascynująca opowieść bracie

po 1) nie hatuje cię przez pare tylko przez to jakiego idiotę z siebie tutaj robisz i to co para o tobie mówił miałem w dupie a 'hate' na ciebie z mojej strony idzie od czasu kiedy już z parą nie gram
po 2) to z parą nie grałem tak długo żeby jago mentalność na mnie przeszła

Sm0ke

po co ktoś się wypowiada np. Hell ?? Przecież l2 to drama to nie skill przecież trzeba siedzieć 24/7 żeby miec max lvl i w ogóle po co zrobili tą gre jak tibia lepsza

alite

Cytat: Dyma w Marzec 13, 2012, 08:18:41 PM
ta za ciezko było lol... w ogóle super ta nowa instancja, nudzi już za pierwszym razem