Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

ugh

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

kamiil

Arimas

Cytat: ugh w Marzec 16, 2012, 02:09:45 AM
Cytat: Arimas w Marzec 16, 2012, 01:22:07 AM
Cytat: Prokrastynator w Marzec 16, 2012, 12:51:20 AM
Cytat: Alarion w Marzec 16, 2012, 12:32:30 AM
(lubię polaczkowy rage ; p ) 

mhm takie samo gimnazjum jak tutaj: http://imageshack.us/f/6/shot00065j.jpg/
http://i39.tinypic.com/k46xbc.jpg
I win?

I tak nie przebija rage alarionka  hahaha
Tylko, że ten gość tak do mnie na dzień dobry a bubi z alarionem już się trochę znali  :D zresztą bubacz taki jest ^^

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Itherus

Alarion

Cytat: Itherus w Marzec 16, 2012, 08:39:21 AM
http://www.pudelek.pl/artykul/38888/opalony_gej_bulgarem_wszechczasow/      ...................... no comment.

ither, co ty czytasz człowieku...

Ught i prokrastranatory:

Tu była sytuacja zupełnie inna, pisałem o tym, nie chce mi się jeszcze raz. Zupełnie inna sytuacja, gdy tekst wali do ciebie zupełny random, a gdy pisze to koleś, który starał się mieć z tobą dobre kontakty, a nagle ni z dupy niz tamtego wyjeżdża z akcją jaką zrobił. Cytowanie selektywne FTW, no nie hataerki?  : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Fatality

Jaffeveyda

Cytat: Alarion w Marzec 16, 2012, 10:16:23 AM
http://www.pudelek.pl/artykul/38888/opalony_gej_bulgarem_wszechczasow/      ...................... no comment.

Ught i prokrastranatory:

Tu była sytuacja zupełnie inna, pisałem o tym, nie chce mi się jeszcze raz. Zupełnie inna sytuacja, gdy tekst wali do ciebie zupełny random, a gdy pisze to koleś, który starał się mieć z tobą dobre kontakty, a nagle ni z dupy niz tamtego wyjeżdża z akcją jaką zrobił. Cytowanie selektywne FTW, no nie hataerki?  : )

Czy tylko ja zauwazylem ze ten czlowiek ma wypalony mozg przez ta gre czy mi sie tylko wydaje.
Nigdy w zyciu nie widzialem zeby ktos pisal takie bzdury,ktos jest za bardzo zapatrzony w siebie i ma powazne problemy osobowosciowe.Alarion a ty co nie polaczek i random?

Fabienne

Się przyzwyczajać bo za jakiś czasz przy takim tępię zniewieścienia facetów i postępującej ogólnej tolerancji (kolorowa niepodległa) niedługo sobie takie coś pooglądacie na ulicy:)

Arimas

Cytat: Fabienne w Marzec 16, 2012, 11:16:11 AM

Się przyzwyczajać bo za jakiś czasz przy takim tępię zniewieścienia facetów i postępującej ogólnej tolerancji (kolorowa niepodległa) niedługo sobie takie coś pooglądacie na ulicy:)

??

lempartus

wiesz dzis kucyki a jutro wygladasz jak Azis czy jak mu tam :P
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Arimas

Cytat: lempartus w Marzec 16, 2012, 11:44:17 AM
CytatIf you watch MMA you must lust for men.
If you go to a zoo you want to do it with a zebra.
If you play your 360, you crave to insert it into a DVD drive.

CytatSome Americans are obese. I guess every American is obese.
Some Iraqi's like to commit acts of terrorism. I guess all Iraqi's are terrorists.
Some Germans like to kill 6 million jews. I guess every German wants to kill 6 million jews.
Now think. (with your brain that is)

lempartus

tu nie chodzi o to że ktoś cos tam sobie robi okazjonalnie, ale jeśli pojawia się w jakimś stopniu obsesja to już może być lekko niezdrowe i tyle.
I moj  post byl nawiazaniem do zniewieścienia facetów. Wyobrażacie sobie żeby kilkanaście czy tam dziesiąt lat temu faceci depilowali sobie klaty/nogi, malowali oczy/paznokcie i jeszcze  na każdym kroku slyszysz że jak tego nie robisz to jesteś jakimś troglodytą.

No kurde,  precz z łysymi klatami . Niech żyją włosy. Borsuki wszystkich krajów walczmy z nietolerancją :P
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

asdf1movie

jednak nadal uważam ze te 9-12miesiecy wojska powinno byc obowiazkowe ;)

lempartus

kurde jakas patologia na świecie się dzieje.
Może jestem stary i zacofany ale dla mnie facet ktory nie potrafi wymienić głupiej żarowki w domu, odmalować ściany czy głupich paneli połozyć to kurde trochę taka "cipa a nie facet"
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

Fabienne

Przed wyjazdem do uk byłam bardzo tolerancyjna.. róbta co chceta itd... ale tutaj:P no np niedogolony facet w miniówce i obcasach..nie mówiąc o standardach typu rurki, makijaż, różowiutki t-shirt. Najlepsze jest to, że ludzie tutaj nie zwracają na to uwagi, to jest normalne i już. Aż strach się bać co by było w wypadku jakiegoś większego konfliktu zbrojnego.

Russe

Cytat: lempartus w Marzec 16, 2012, 11:53:17 AM
tu nie chodzi o to że ktoś cos tam sobie robi okazjonalnie, ale jeśli pojawia się w jakimś stopniu obsesja to już może być lekko niezdrowe i tyle.
I moj  post byl nawiazaniem do zniewieścienia facetów. Wyobrażacie sobie żeby kilkanaście czy tam dziesiąt lat temu faceci depilowali sobie klaty/nogi, malowali oczy/paznokcie i jeszcze  na każdym kroku slyszysz że jak tego nie robisz to jesteś jakimś troglodytą.

No kurde,  precz z łysymi klatami . Niech żyją włosy. Borsuki wszystkich krajów walczmy z nietolerancją :P
Egipcjanie malowali się a stworzyli wspaniałe imperium.
Rzymianie golili nogi i dokonywali epilacji a podbili pół świata.
IMO mówiąc cokolwiek o męskości jesteście mocno ograniczeni własnymi i ojców doświadczeniem gdy tak na prawdę świat cały czas się zmienia.
Jak to Heraklit powiedział: panta rhei.
A może by wrócić na oficjal :)

Horken

Ogolona klata też klata.

Takie pytanie:
też wam się configi pozmieniały po tym update? Dzisiaj stoje jak derp na duelu i spamuje skilla, a tu null. Dziwnym trafem pozmieniała mi się klawiszologia.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Redbox

Cytat: Fabienne w Marzec 16, 2012, 12:10:25 PM
Aż strach się bać co by było w wypadku jakiegoś większego konfliktu zbrojnego.

REd bedzie niszczylludzi wtedy TYM:: NOWA BRON, Czekalem na nia 3 kroniki, 2 dlugie lata czekania, ponad 500 lsów. 2 serwery i w koncu! W koncu sie udało!

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Shen

Cytat: lempartus w Marzec 16, 2012, 11:44:17 AM
Fani kucyków wyglądają trochę inaczej. Tutaj masz zdjęcie chłopaków z forum z ostatniego zlotu fanów.

lempartus

i wszystkie te imperia upadły.
Wśrod Grekow modne było posiadanie młodego chlopca którego "mentor" wprowadzał w świat dorosłości" inaczej pedofilia kwitła.
To wszystko było z nudów.
W armiach w większości nie walczyli wtedy rodowici Grecy czy Rzymianie ale najemnicy, bo Ci pierwsi woleli jeść lub pić wino do upadłego i tyle.

Co do wcześniejszego posta Arimasa:
to że ktoś od czasu do czasu ogląda walki MMA nie znaczy że jesteś homoseksualistą ale jeśli widok polnagich facetów bijących się na arenie wywołuje u Ciebie podniecenie to masz zadatki

To że idziesz do zoo i lubisz ogladać zwierzęta to nie świadczy że jesteś zoofilem, ale jeśli po powrocie do domu idziesz do łazienki i walisz konia to masz zadatki

itp itd

p.S
Shen o jpd :))
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

Russe

Cytat: lempartus w Marzec 16, 2012, 12:27:27 PM
Wśrod Grekow modne było posiadanie młodego chlopca którego "mentor" wprowadzał w świat dorosłości" inaczej pedofilia kwitła.
To wszystko było z nudów.
Wątpię czy z nudów. Z resztą młody chłopiec obecnie a kiedyś to dwie różne osoby. Wtedy Ty byłbyś już bardzo dojrzałym (żeby nie powiedzieć starym) facetem. A chłopiec 15letni byłby już dorosły. Z resztą grecka miłość to nie anal a stosunki udowe. Dziwne ale tak kiedyś było.
Tak czy inaczej mniej liczni Grecy potrafili zarządzać czymś takim. Więc choćby za umiejętność kierowania innymi należy im się szacunek bo skutki były wspaniałe i można je podziwiać do dziś.
BTW z utęskieniem czekam na kolejną aktualizację bo orbis to już taka nuda, że hej.
A może by wrócić na oficjal :)

Arimas

@Lemp: sauce cytatu z poprzedniego posta http://www.gamerevolution.com/manifesto/my-little-mass-effect-pony-11529
W komentarzach ciekawa dyskusja :D

@Russe: każda lokacja jest nudna jeśli trzeba tam siedzieć i farmić i farmić i farmić.. ;D

Rickert

Cytat: Fabienne w Marzec 16, 2012, 12:10:25 PM
Przed wyjazdem do uk byłam bardzo tolerancyjna.. róbta co chceta itd... ale tutaj:P no np niedogolony facet w miniówce i obcasach..nie mówiąc o standardach typu rurki, makijaż, różowiutki t-shirt. Najlepsze jest to, że ludzie tutaj nie zwracają na to uwagi, to jest normalne i już. Aż strach się bać co by było w wypadku jakiegoś większego konfliktu zbrojnego.
Ano, polacy sie dziwia, bo w polsce moda jest prosta, nudna, szara. Tutaj ludzie ubieraja sie strasznie roznorodnie, smiesznie, fajnie, stylowo, czegos, czego polacy nie widzieli ale jeszcze pare lat i to samo wejdzie do polski. Tak samo z fryzurami, itp itd.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted