Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Me7hod

https://forum.4game.com/showthread.php?t=3418

Czyli jednak mieliśmy rację, za takie cyrki 60 złotych? Za miesiąc to bardzo dużo..

Chyba ustalali cenę patrząc na gospodarkę naszych zachodnich sąsiądów, ale co ja wiem, tutaj wszyscy zapewne piękni i bogaci.
Za 60 zł to ja zrobie porządne kanapki dla siebie, mego Const i jeszcze dla Kamila zostanie jak wpadnie w gości po wyczerpującym grindzie.

A tak wychwalaliście Innovę, za dziurawe skarpety taka cena.

rexetin

12 euro pa BUAHAHAHA napewno nie na polskie warunki ;p

Dzondzy

Ale przepraszam bardzo. Czy dla kogoś kto pracuje 60zł miesięcznie to problem? Wydaje mi się że nie. Aczkolwiek, płacić 6 dyszek, za lagi, sslagi, ogólnie chujowy support. Też mi się nie widzi. Mimo to, kupie i wykorzystam miesiąc, jak nie będzie mi się podobało to quit. =)

PAKA

Quibre

Haha przy obecnym kursie 4.461 z tendencją wzrostowa + pewnie prowizja, to powiem że chyba ich pojebało ;p

Horken

Cytat: Me7hod w Grudzień 20, 2011, 03:19:50 PM
Chyba ustalali cenę patrząc na gospodarkę naszych zachodnich sąsiądów, ale co ja wiem, tutaj wszyscy zapewne piękni i bogaci.
Za 60 zł to ja zrobie porządne kanapki dla siebie, mego Const i jeszcze dla Kamila zostanie jak wpadnie w gości po wyczerpującym grindzie.
Jeszcze na Knopersa dla każdego zostanie.
Srsly mam nadzieję, że za jakiś czas zejdą z ceną, atm na serwerze panuje cały wyścig szczurów, może dlatego taka cena.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

rexetin

moj /quit powoli sie zbliza chyba ... Moze zmienie na shillen tam nie ma pa .

Ulquiora

Cytat: Dzondzy w Grudzień 20, 2011, 03:25:58 PM
Czy dla kogoś kto pracuje 60zł miesięcznie to problem?
Pracuję i 60zł dla głupiego PA to porażka. Za tę kwotę mam dobrego litra
Bez pa też można grać

ArchonQQ

I ten litr to dobra sprawa jest :D Ulq +10 :D
Od samego początku było wiadomo, że serwer podzieli się na ludzi, którzy będą przefarmieni, bo PA + wysoki online, jak i tych co będą próbowali ich dogonić. Ja mam wyje ekhm na to kto jest top 1 gdzieś tam i ma zamek, czasami po prostu lubię poexpić :P

Polopiryn

Cytat: Ulquiora w Grudzień 20, 2011, 03:37:05 PM
Bez pa też można grać

W Biedronce nawet 2 :(
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

r3crac

Cytat: ArchonQQ w Grudzień 20, 2011, 03:40:24 PM
I ten litr to dobra sprawa jest :D Ulq +10 :D
Od samego początku było wiadomo, że serwer podzieli się na ludzi, którzy będą przefarmieni, bo PA + wysoki online, jak i tych co będą próbowali ich dogonić. Ja mam wyje ekhm na to kto jest top 1 gdzieś tam i ma zamek, czasami po prostu lubię poexpić :P
+1

FlaameZ

O co w ogole ten placz oO gra jets darmowa, a jezeli chcecie sobie ja ulatwic to placcie.. Jak dla mnie prosta sprawa.

Dzondzy

Bez pa też można grać

Jeżeli musisz wybierać na co wydać te 60zł, pomiędzy 1L, a PA to wyrazy współczucia :) Ja na szczęście nie mam takiego dylematu :D

Ulquiora

Widzisz i tym się różnimy. ja wolę litra kupić i dobrze spędzić czas ze znajomymi, a ty wykupić pa za tyle kasy i siedzieć do upadłego przy l2  :)

Dzondzy

Czytanie ze zrozumieniem boli =) Ale tak ma większość tutaj więc się nie przejmuj. Różnica polega na tym że Ja moge sobie pozwolić na jedno i drugie stąd brak u mnie dylematu, poza tym wole rudą niż biała. Dziękuje bardzo.  :shock:

Polopiryn

Ludziki, ktoś ma linka jak teraz wyglądają te nowe łączone dance/song i co który daje? Widziałem gdzieś na forum linka, ale już znaleźć nie mogę :).

Przerwa na obiadek  :P
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Redbox

Bez pa też można grać

j za 60 zl kupie chleb i dżem

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Shen

12 euro to normalna stawka jak za mmo. To ze mieszkamy w biednym kraju w ktorym dla niektorych jest to sporo pieniedzy jest juz inna sprawa.

montezuma

60zl za PA, cena w normie imo, gdybym grał to bym pewnie kupił. Rozumiem tych co nie chcą płacić, jakby chcieli/mogli to by już dawno grali gdzieś indziej. Bez PA na serwerze inova to nie gra a masochizm wiec i tak pewnie większość kupi tak jak na ru off.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

xXxFelekxXx

Cytat: Horken w Grudzień 20, 2011, 02:31:55 PM
Cytat: Redbox w Grudzień 20, 2011, 01:54:11 PM
to ze ktos tu pisze znaczy ze gra? so logical
So failed czytaj jego sygnaturę

Co się tak uczepiliście , wyszło jak wyszło więc gram . Co do ceny pa to fail w porównaniu do ru offa no ale cóż kto będzie chciał ten kupi.

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Redbox

o co płacz? Kupisz to kupisz nie to nie. Zechcesz to kupisz banana nie zechcesz to kupisz denaturat.

pozdrawim parowczn zaglady

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

NightBird

Cytat: Shen w Grudzień 20, 2011, 04:07:08 PM
12 euro to normalna stawka jak za mmo. To ze mieszkamy w biednym kraju w ktorym dla niektorych jest to sporo pieniedzy jest juz inna sprawa.

nie normalna bo wszedzie ABONAMENTY sa w granicy 8 - 10euro, i to uwazalbym za normalną stawkę jak "za mmo"
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

montezuma

Cytat: Alarion w Grudzień 20, 2011, 07:31:06 AM

Aha, zapomniałem dodać, że wasze -20% re use runy + reflect damage runy są OP? Tak jak event był ponad rok temu, tak do teraz można je łatwo kupić, bo boty uzbierały ich tyle, że przez 2 lata ich chyba nie braknie. I mam nadzieję, że nie będziesz idiotą do samego końca i udawał, że runy - reuse% i + reflect damage % nie odgrywają w mechanice GoD'a znaczenia, bo cię wyśmieję do końca.

są takie runy na naia? link do eventu/screen bo przyznam szczerze ze nie widziałem, no ale ja rok temu miałem przerwę.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Abruzzi

Cytat: Shen w Grudzień 20, 2011, 04:07:08 PM

Normalna stawka za MMO? Chyba za nową grę (SW:TOR czy coś) ale nie za Lineage2 proszę Cię...

//montezuma po wprowadzeniu f2p i przeniesieniu tych EU serwerów retailowskich (Naia itp) nie ma czegoś takiego jak PA tam? to tylko Innova takie coś zrobiła? (sorry ale nie czytałem czy zrobili to na obu czy tylko tutaj ;P)
born different.

Shiffer.

PA kupuje sie poprzez doladowanie kasy na konto 4game i zakupienie ingame? Bo nie jestem pewny

Kamal

Cytat: KaRom w Grudzień 20, 2011, 03:09:38 PM
Cytat: Polopiryn w Grudzień 20, 2011, 02:35:04 PM
Tak myślałem, ale wolałem się upewnić.

Ech znowu będę musiał ksuć kolejki :(

1. Robisz crafta
2. Robisz ostatniego questa na 22 lvl, po tym zadaniu dostajesz Atube Mace (czy jakoś tak) broń top d-grade
3. krystalizujesz i cry d sprzedajesz w sklepie, wychodzi coś koło 830 k
4. Jak dostajesz ticket po skończeniu 1 profy to wykupujesz broń, bssd i helmy,
5. Hełmy sprzedajesz od razu w sklepie (nie klikaj na nie 2x)
6. W taki sposób zarabiasz ok. 1,8 kk
7. Rób później Elven Wizard - najszybszy c.spd...

Ps. nie musisz ksuć mobów itp.

pozdrawiam,

Nope, robisz do Q z enchantami. Wbijasz na +3, krystalizujesz - wychodzi trochę ponad 2kk

Cytat: Shiffer. w Grudzień 20, 2011, 04:19:25 PM
PA kupuje sie poprzez doladowanie kasy na konto 4game i zakupienie ingame? Bo nie jestem pewny

jeszcze nie kupisz