Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kamiil

nie robisz frapsow to znaczy ze nie pvp  hahaha

Alarion

stary, ale co ty mi pierdolisz o twoim PvP, jak od ponad 2 miesięcy unikacie PvP z nami. I nie tłumacz się po raz 1000, że fantomitza w delegacji, albo przestań pisać, że macie jakieś PvP, bo jedno drugie wzajemnie wyklucza.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

kamiil

jakie unikanie  :shock: sry ale nie expimy w orbis 1 to jak mamy pvp  :)

Russe

Cytat: ugh w Marzec 22, 2012, 11:45:21 AM
Wystarczy mi wiedzieć jaki poziom reprezentujesz na forum. I parę twoich "znajomych" również to potwierdziło.

szczekaj sobie dalej 8)

Zabawne, że przypadkowy koleś się wypowiada o innych nawet nie zamieniając z tą os słowa choćby na TSie. Spamuj dalej, zobaczymy co głupiego jeszcze napiszesz :afro:

Ciekawe czy po skasowaniu suby na której mam dual class będę mógł nową subę przebudzić.
A może by wrócić na oficjal :)

Alarion

Cytat: kamiil w Marzec 22, 2012, 12:01:02 PM
jakie unikanie  :shock:

takie, że od 2 miesięcy zapraszam was na 7 vs 7 i ciągle słyszę, że Fantomitzy nei ma, więc nie możecie PvP. Zatem zdecyduj się Kamilku, macie PvP i jesteście gotowi z nami na PvP, czy od początku niemal serwera PvE only?  Prościej ci już nie potrafię tego wyłożyć

Cytat: kamiil w Marzec 22, 2012, 12:01:02 PM
sry ale nie expimy w orbis 1 to jak mamy pvp  :)

poza brakiem logiki w tym zdaniu, to też dodam, że nie expimy na orbis "to jak mamy PvP"

Cat Drama Maker

kamiil

czyli według ciebie nie robimy z wami pvp 7v7 ustawki to jestesmy pve od poczatku servera  :shock:

od 2 miesiecy to ja slysze ze nie macie lvla zeby sie z nami bic  :D dobijcie do 95 przynajmniej, zeby potem excusow nie bylo, ze lvl, ze armor  !!

Dzondzy

Alarion

Cytat: kamiil w Marzec 22, 2012, 12:22:48 PM
czyli według ciebie nie robimy z wami pvp 7v7 ustawki to jestesmy pve od poczatku servera  :shock:

Kamilku, nei raz na tym forum nawet pisałem, że chętnie z wami 7 vs 7 zrobię i ciąglę słyszę excuse, że fantomitzy nie ma. Więc robicie PvP czy nie? Bo ktoś tu bardzo brzydko kłamie.

Cytat: kamiil w Marzec 22, 2012, 12:22:48 PM
od 2 miesiecy to ja slysze ze nie macie lvla zeby sie z nami bic  :D dobijcie do 95 przynajmniej, zeby potem excusow nie bylo, ze lvl, ze armor  !!

trololo you made my day

Screen or didnt happen kłamczuszku. Chyba, że jesteś w party ruskich summonerów, ale o ile mi wiadomo, nadal jesteś w Queem grp, prawda?

Cat Drama Maker

AsmWalker

kamiil

bispo, moj char od 88 lvla ,wiec czekam na mozliwosc zmiany nicka za $$

TTerrorPropaganda

Cytat: Alarion w Marzec 22, 2012, 11:51:42 AM
Cytat: TTerrorPropaganda w Marzec 22, 2012, 09:55:30 AM
Cytat: Alarion w Marzec 22, 2012, 01:50:02 AM
jak tam kamilku, kiedy skończysz PvE i pomyślisz coś o PvP?

Pierniczysz tak jakbyś ponad 50% czasu spędzanego w l2 robił PvP, a prawda jest taka ze może jest to 5 %. Miedzy robieniem instancji, wiec przestań gadać jakbyś większość czasu w tej grze poświęcał pvp a nie pve

3 frapsy wydane  (fresh one: http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,48690.0.html ) i sam nas widziałeś koniu, kiedy jeszcze grałeś, że jak tylko byłą gdzieś flaga, to się nie -_-'śmy tylko od razu biliśmy (nawet jak na port spocie były np. 2 wasze party). i to od niskich lvli już. Czym z kolei może się pochwalić kamilek, poza wiecznym PvE i trollingiem na forum na przestrzeni 3 miesięcy?
Chyba nie zrozumiałeś przesłania, l2 to gra pve z małym dodatkiem pvp. Gra pvp to naprzyklad GW, wiec wszyscy w l2 są pve masterami chcąc nie chcąc bo inaczej się nie da :D

Jaffeveyda

Takie pytanie dla pve masterow czy jest roznica pomiedzy wbiciem balisty do 60% czy do 100%.
Czy przy 100% powinien byc lepszy drop, bo przy 100 nam tylko jakies apo bronie wypadaja.

Redbox

aby wypadla biżuteria istiny. Musisz byc randomem

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

ugh

Cytat: Russe w Marzec 22, 2012, 12:17:52 PM
Cytat: ugh w Marzec 22, 2012, 11:45:21 AM
Wystarczy mi wiedzieć jaki poziom reprezentujesz na forum. I parę twoich "znajomych" również to potwierdziło.

szczekaj sobie dalej 8)
Zabawne, że przypadkowy koleś się wypowiada o innych nawet nie zamieniając z tą os słowa choćby na TSie. Spamuj dalej, zobaczymy co głupiego jeszcze napiszesz :afro:
Wystarczy, że słyszałem cię na TS. Nie musiałem się odzywać. Niestety, później nawet zamieniliśmy parę zdań (nawet pamiętam o czym :afro: ). Powoli się gubisz.

Poskarżysz się teraz liderce mojego klanu? Tak jak to zrobiłeś ostatnio, z podkulonym ogonem leciałeś do niej, bo aelinu mówi to, tamto i sramto... byle go uciszyć?  8)

szczekaj dalej 8)

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

Clovery

Uwielbiam filmiki pvp kiedy to healer frapsuje... to taaaaaaaaaaaaaaakie ekscytujące i ciekawe!

kamiil

Cytat: Clovery w Marzec 22, 2012, 01:39:34 PM
Uwielbiam filmiki pvp kiedy to healer frapsuje... to taaaaaaaaaaaaaaakie ekscytujące i ciekawe!

soon summoner pov

RedHarvester

Równie ekscytujące jak "Śmierć w Wenecji"?
cashed out

Russe

Cytat: ugh w Marzec 22, 2012, 01:30:25 PM
Wystarczy, że słyszałem cię na TS. Nie musiałem się odzywać. Niestety, później nawet zamieniliśmy parę zdań (nawet pamiętam o czym :afro: ). Powoli się gubisz.

Poskarżysz się teraz liderce mojego klanu? Tak jak to zrobiłeś ostatnio, z podkulonym ogonem leciałeś do niej, bo aelinu mówi to, tamto i -_-'... byle go uciszyć?  8)

szczekaj dalej 8)
Dalej chcesz się ośmieszać ??
OK, pomogę ci. Zacząłeś pisać głupoty od momentu gdy napisałeś na tym forum, że mówiłem coś o HB u Tasty co było oczywistym kłamstwem. Teraz głupoty pisałeś jeszcze do Alariona. Mało ??
No ale trudno, jak człowiek daje radę w życiu (jak widać w grze również) zawsze znajdzie się ludek który będzie gryzł po kostkach.
Trudno, płacz na forum dalej.
Szkoda mi cię bo nie istniałbyś na tym forum gdyby nie to, że gadałem ze znajomymi na TS Cerbera :) Pokaż co potrafisz w grze i mniej płacz (i głupot wypisuj) na forum  :D
A może by wrócić na oficjal :)

SanchoPansa

Dyma

Cytat: Jaffeveyda w Marzec 22, 2012, 01:27:06 PM
Takie pytanie dla pve masterow czy jest roznica pomiedzy wbiciem balisty do 60% czy do 100%.
Czy przy 100% powinien byc lepszy drop, bo przy 100 nam tylko jakies apo bronie wypadaja.

ile % wbijesz na baliście tyle masz % szans, że istina zginie

Aby móc robić epic istine w 1 periodzie (bodajże tydz) albo istina musi zginąć 10 razy albo 10 razy balista musi być naładowana na 100% ale raczej to 2gie
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Delios

Archeage <3

Prov

"Expert Casting
Skill effect can be felt only if Light Armor is equipped"
QQ
"Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."
Prov - Feoh -  SixthSense™

Clovery

Cytat: RedHarvester w Marzec 22, 2012, 01:50:54 PM
Równie ekscytujące jak "Śmierć w Wenecji"?

dobre porównanie ;D

Cytat: Delios w Marzec 22, 2012, 02:04:51 PM
idę sobie

Kieszeń mu ukradli Q.Q

Delios

SPAMER! :C

ugh

Cytat: Russe w Marzec 22, 2012, 01:54:58 PM
Cytat: ugh w Marzec 22, 2012, 01:30:25 PM

Poskarżysz się teraz liderce mojego klanu? Tak jak to zrobiłeś ostatnio, z podkulonym ogonem leciałeś do niej, bo aelinu mówi to, tamto i -_-'... byle go uciszyć?  8)

szczekaj dalej 8)
Dalej chcesz się ośmieszać ??
OK, pomogę ci. Zacząłeś pisać głupoty od momentu gdy napisałeś na tym forum, że mówiłem coś o HB u Tasty co było oczywistym kłamstwem.

zapytaj się tasty czy pisałem głupoty  8)

Cytat
Szkoda mi cię bo nie istniałbyś na tym forum gdyby nie to, że gadałem ze znajomymi na TS Cerbera :) Pokaż co potrafisz w grze i mniej płacz (i głupot wypisuj) na forum  :D

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Większych głupot nie czytałem hahaha hahaha hahaha hahaha

moar plz

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

AsmWalker

Cytat: Prov w Marzec 22, 2012, 02:11:04 PM
"Expert Casting
Skill effect can be felt only if Light Armor is equipped"
QQ
8) Biedni ci magowie oj biedni  :D