Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

drezyna

Cytat: NightBird w Grudzień 20, 2011, 09:32:26 PM
ma ktos albo mial moze flaming dragon skulla ? jakie SA z bounded sie dostaje ? bo z BOMTa wiem ze acu

Nie ma tak, że dostaje się takie w tej a takie w tamtej.. dostajesz losowe SA z możliwych dla danej broni.

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

NightBird

Cytat: Horken w Grudzień 20, 2011, 09:35:25 PM

This?

no, not this...

aha pytam bo w c-gradowych 3razy pod rzad dostalem to samo SA i pomyslalem ze to daje nie randomowo a narzuca..
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Thombstone

Shen

a jaka jest szansa na dostanie full itema? Bo ostatnio mi wpadl zamiast bound normalny sword of revolution i spodnie zubei.

Ezrael

Cytat: Abruzzi w Grudzień 20, 2011, 04:18:06 PM
Cytat: Shen w Grudzień 20, 2011, 04:07:08 PM
12 euro to normalna stawka jak za mmo. To ze mieszkamy w biednym kraju w ktorym dla niektorych jest to sporo pieniedzy jest juz inna sprawa.

Normalna stawka za MMO? Chyba za nową grę (SW:TOR czy coś) ale nie za Lineage2 proszę Cię...

//montezuma po wprowadzeniu f2p i przeniesieniu tych EU serwerów retailowskich (Naia itp) nie ma czegoś takiego jak PA tam? to tylko Innova takie coś zrobiła? (sorry ale nie czytałem czy zrobili to na obu czy tylko tutaj ;P)

- SW -> gra  około 200 zł pewnie + 120 zł za  2 miechy abonamentu czy jakoś tak gf :P

Mi tam to zwisa ta cena PA spodziewałem się czegoś koło 10e ale wiedziałem że mogą z czymś takim wyskoczyć patrząc na to ile ludu zapierdziela po serwie "kują żelazo póki gorące" i póki mogą wyciągnąć dobrą kase i wcale się nie ma co dziwić, poza tym czytając ten flejm z 4game co linka Harken zapodał to widać że zdania podzielone, ale większość po stronie tych co o -_- 12e ?? WTF !!! mimo to innova wie że znajdą się tacy co kupią, nawet wsród tych co p 3po3 że nie  hahaha więc nie ważne czy cena będzie niższa i tak wyjdą na swoje

Ja popieram i tak ludzi którzy wolą kupić flaszkę (g. ż :) ) i pograć bez PA .... można jednak jak dżony połączyć te przyjemności :)

CytatI tak jestem zdania MNIEJSZA CENA = wiecej graczy kupi = innova zadowolona = gracze zadowoleni
A jak na razie widze to bedzie gracze beda nie zadowoleni, innova nie bedzie zadowolona z ich marudzenia,
Mam co najmneij 5 pktow przeciwko innovie
-Lagi    -------> u mnie były tylko wczoraj z npc a tak to nie mam, a wiesz co i nie jestem sam, ale ty też ^^
-Bugi w tlumaczeniu i grze    -----> Tłumaczenia się -_- czepiasz  hahaha  A bugi to mi pokaż który serwer ich nie miał
-cena PA    -----> f2p możesz grać za darmo, bez PA nikt cie nie zmusza
-fail na starcie    --------> fakt, pospieszyli się, ale są w tym + i - bo choć był fail przez szybki start to już możesz grać :P
-glupi laucher (bardzo beznadziejny)  --------> troche techniki i się gubisz ^^

Wiec jakosc = zla ---> MIT OBALONY
Cena = zla     ------> MIT OBALONY
Support = nie wypowiem sie      -----> MIT OBALONY (gm siedzący cały czas spamujący mobkami dla takich jak ty "more stalkers/corpses etc"
Cala reszta = ponizej przecietnej       ----> MIT OBALONY, JA TO BYM OBALIŁ COŚ JESZCZE  hahaha

Cytat: Arimas w Grudzień 20, 2011, 08:44:38 PM
Po 85 idzie się zarżnąć expiąc bez PA  :D
- coś czuje Arim że mi lOLa podekspisz jak już się wzniosę do swoich granic wytrzymałości :) choć w takim towarzystwie jakie jest na serwie będzie to czysta przyjemność
Myśli służą usprawiedliwianiu ludzkich występków, a słowa ukryciu myśli.

Dzondzy

PEW PEW vs Lemp party, niestety 2 wpierdoleq dostaliśmy  :beksa:

rexetin

OP quest po 77 tylko dla magow QQ i quit

drezyna

Cytat: rexetin w Grudzień 20, 2011, 10:55:45 PM

Wystarczy ruszyć mózgownicą i każdą klasą da się go zrobić. No właśnie, ale trzeba nią ruszyć..

Thealt

Cytat: rexetin w Grudzień 20, 2011, 10:55:45 PM

Nie chcesz, nie graj - Star Wars dzisiaj wystartował jak się nie mylę
Jednego inteligenta mniej.

seken

Chodzi o ten attack sailren?
btw
Czemu wszyscy mowia, ze ten q jest tylko dla magow?
Bo troche nie ogarniam tych nowych q i ogolnie GoDa.
To chyba polega na zabiciu 30 mobkow na PI, no nie?

rexetin

Bo ma mega p defa i sie usrasz zanim ubijesz moba albo mag ci go ksnie xD SS lagi jak byly tak sa Innova failed BB QQ THX

Roxis

Nie jest tak zle... kon jakos zabijal te moby na buffie od pp 72 ( ofc regularami )

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

Polopiryn

Chodzi oto, że dziś coś pozmieniała innova i potworki, nie które jak wcześniej biłeś z cryta po 1k to teraz z cryta bijesz po 300 i melee mają o wiele ciężej. Czytałeś posty kamila? Jego konik na hita je ściąga
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Thealt

A czego to Kamil na hita nie ściąga?
Jedyne pvp jakie nabija to na low spotach na daily questach Q_Q

A na PI to on jak dla mnie może je nawet pierdnięciem kłaść, jakoś mnie to nie obchodzi i raczej żadnego gracza nie powinno, zacznijcie się martwić o siebie a nie płaczecie jak to ludzie mają łatwo ja pi...

Pozdro.

Rickert

Cytat: Thealt w Grudzień 20, 2011, 11:13:28 PM

A na PI to on jak dla mnie może je nawet pierdnięciem kłaść, jakoś mnie to nie obchodzi i raczej żadnego gracza nie powinno, zacznijcie się martwić o siebie a nie płaczecie jak to ludzie mają łatwo ja pi...

Pozdro.
Lold, nie rozumiem dlaczego ludzie sa ostatnio tak mad, a tutaj cena PA nie odpowiada, a tutaj ktos podal przyklad ze nie trzeba byc magiem by tego Q trzepac to koles wylewa swoje zale, temat o screenach flame itp. ktos dal screena jak cisnie 2 v pt to drama na 4 strony + post lidera clanu na strone. :D

Rozumiem, l2 bez flame to nie l2, ale zatrzymajcie troche po siegach, tw i hero. :<
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Polopiryn

Wiesz, rickert wiele osób chce być Pr0, ale im to nie wychodzi to jest flame  hahaha
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Roxis

Cytat: Polopiryn w Grudzień 20, 2011, 11:10:32 PM
Chodzi oto, że dziś coś pozmieniała innova i potworki, nie które jak wcześniej biłeś z cryta po 1k to teraz z cryta bijesz po 300 i melee mają o wiele ciężej. Czytałeś posty kamila? Jego konik na hita je ściąga

Nie chodzi mi o nuka tylko regulara... wiadomo ze magnus ze swojej masowki sciaga je na hita ;p

L2 EU Vinuz !
L2RU

kamiil

Cytat: Thealt w Grudzień 20, 2011, 11:13:28 PM

Pozdro.

dzisiaj magnus sciaga na hita ale dopiero po enchancie, magowie tez mają juz gorzej bo skille juz nie wchodza tak czesto

oj powinno cie kolego opchodzic bo quest rabi sie w 6-7 minut(teraz dluzej ze wzgledu na zerg jak w toi) i dostajesz 15kk expa (zrobilismy na es okolo 170 razy wiec sobie policz + exp za moby ktore zabijasz) tak jak pisal montezuma 3 dni 77-85

3 enchanter na serwerze chyba z polskiego cp jest sws i cale cp mu robilo quest wiec mozna,  nei tylko magowie mogą to robic ale wc/ol/helerzy wystarczy tylko wziąć kogos do party

Roxis

No nic, dac jednym przewage na starcie, potem jeszcze przez zbugowane lokacje... chyba wiekszy fail niz przymykanie oka na boty :)
Jestem ciekawy jak to rozwiaza, bo co jak co ale to jest bug using :P .

L2 EU Vinuz !
L2RU

kamiil

Cytat: Roxis w Grudzień 21, 2011, 01:22:41 AM
No nic, dac jednym przewage na starcie, potem jeszcze przez zbugowane lokacje... chyba wiekszy fail niz przymykanie oka na boty :)
Jestem ciekawy jak to rozwiaza, bo co jak co ale to jest bug using :P .

jezeli chodzi o q to nei jest bug bo mozesz znalesc opis q na kilku stronkach, bardziej bym powiedzial ze powinien to byc daily q ( tak jak z wejsciem goda czesc questow stala sie daily) ale zapomnieli o nim  :shock:

co do lokacji to archer/meele mają ciezko praktycznie nie robią dmg  :?

co do bugów znam fajny, jednemu se nie zestakowalo sie dw+ focus z combo i moze bufnąc to i to :D gl mages :D

lempartus

ale płaczecie jak stare baby pod kościołem

nie chcesz nie grasz
nie chcesz  płacić  - nie kupujesz pa
nikt nikogo na siłę ani nie namawiał ani nie trzyma, to wolny kraj, Sporo osób zalicza już pierwsze faile po brutalnym zetknięciu z realiami offa.

Czemu nazywacie bugiem quest ktory od bardzo dawna istnieje ? Przecież nikt go nikomu nie zabrania robić.
Czy ktoś wam zabraniał w 2-3 osoby expić jedną postać ? mogliscie sobie poustalać 8 godzinne zmiany i jechać 24/24.
Kogo obchodzą wasze żałosne utyskiwania że odejdziecie bo .... PA jest drogie. Na 99% i tak byście odeszli bo jesteście żałośni i sobie nie poradzicie na tym serwerze

Dla tych którym umknęlo gramy na ratach x 1 a nie 20, 30 czy 100

pozdrawiam
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Roxis

W sumie cokolwiek by zrobili to albo jedni albo drudzy beda nie zadowoleni wiec pewnie to zostawia... 
Lemp rozumiesz co to znaczy ze quest jest zbugowany ?

L2 EU Vinuz !
L2RU

HellSign

Cytat: Redbox w Grudzień 20, 2011, 06:47:39 PM
Cytat: kamiil w Grudzień 20, 2011, 05:08:32 PM
CytatBtw: jeżeli w party jest chociażby jedna osoba bez PA to co wtedy?
1. Nikt nie ma bonusa.
2. Bonus się dzieli między wszystkich.
3. Każdy kto ma PA dostaje bonus, gracz bez nie dostaje żadnych benefitów.
4. ?

3.

nic nie wiesz zamilknij o wielki pve monsterze gz summona.
jesli jedna osoba nie ma pa to drop adeny spada o dana czesc.
Dla osoby bez pa fjnie bo dostaje wiecej kasy-expa nie dostaje wiecej
Dla osob w pt mjcyh pa -dostaja x2 expa i troszke mniej kasy. Raz poleci kasa x2 raz x1.

PA nie ma wpływu na drop adenę, znawca się znalazł hahaha

Lemp +1

Po to są skille, żeby z nich korzystać, po to są questy z nich korzystać, a nie płaczecie że ktoś

a) Spalił Pra
b) Zrobić cos tam coś tam - xaxa noob
c) Wpadł wam na spota
d) Robi jakiegoś questa

Stfu ...

Cytat: Roxis w Grudzień 21, 2011, 01:36:12 AM
W sumie cokolwiek by zrobili to albo jedni albo drudzy beda nie zadowoleni wiec pewnie to zostawia... 
Lemp rozumiesz co to znaczy ze quest jest zbugowany ?

Rozwiń myśl, zresztą jak jest to zmiana w tej chwili to też niezły fail będzie.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON