Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Kall

Cytat: Aikanaro w Grudzień 06, 2011, 11:19:20 PM
Cytat: Porke w Grudzień 04, 2011, 05:26:23 PM
Jest jakies info do kiedy bedzie trwala beta / kiedy bedzie live?
Beta trwac bedzie tydzien od 2 do 9 grudnia, a 7 startuje pierwszy server, drugim prawdopodobnie bedzie obecny server PTS, ktory nie bedzie wipowany, jedynie postacie beda wyczyszczone z itemow i zrollowane do 1 lvl'a

Mnie już flamowali za kiepską znajmość angielskiego, ale Ty mnie bijesz na głowe.

Core nie równa się PTS!!
Serwer live nie będzie serwerem na którym była beta.

L2 EU off @ TapMadls

mpxx24

想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

kksmackoo

Kall

L2 EU off @ TapMadls

NightBird

udalo mi sie po 6godzinach zupdatowac clienta...

Teraz najgorsza faza - proba logowania
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

olprax

haha innova selfowned
wylaczyli serwery bo nie umieja sobie poradzic

SoWhat

Lancer @           ErrOrCrC Gk 85/75/75/75 -->  Sold
Van Holter @ TTErrOrCrC  SS 80/00/00/00 --> Bored

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

SoWhat

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

SoWhat

Acid

SoWhat banned.

karlossg

komu nie udało się nicka/nazwy klanu zaklepać ? qq

Phoeniks

widze, ze neokidy atakuja, bo co chwile mijam jakis nick z koncowka PL  hahaha
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

Ern

DeathBloodGore [Ern] - OldBoyz

olq

Kozak serwer bedzie. Szczegolnie fajnie sie prezentuje kwestia premiu acc. 2x exp, hero potion (wtf!?!?!?!), zeby miec boxa tez musisz miec premium. Czyli plac, albo narty. Zal.pl a tak czekalem.
(flame ftw ;p)

Ern

To poza czekaniem trzeba bylo poczytac na co czekasz bo od samego poczatku bylo wiadomo jak bedzie wygladel server

olq

Nom, na szczescie czekanie oznacza mniejsza strate czasu niz czytanie. Tak wiec jestem do przodu, przy okazji wylewam gorzkie zale. Rozumiem, ze wiekszosc nastawia sie jednak na zakup PA?

Phoeniks

Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

Sarin.

Cytat: olq w Grudzień 08, 2011, 12:34:09 PM
Nom, na szczescie czekanie oznacza mniejsza strate czasu niz czytanie. Tak wiec jestem do przodu, przy okazji wylewam gorzkie zale. Rozumiem, ze wiekszosc nastawia sie jednak na zakup PA?

toz to taki wydatek?
jak dla mnie mogliby sprzedawac antharasa nawet w ingame shopie. poki zapewniaja brak zrangerow, l2controlow, innych tego typu programow (przynajmniej na MASOWA skale) to jest dobrze. a gwarancja na to sa 2 lata frosta na ruoffie i marginalizacja tego typu zachowan

olq

Spoko spoko, typki z Dragona tez pisali, ze skille z obu subklas to swietna sprawa i tak powinno byc w l2 ;D
35 zika bardzo duze pieniadze, za sama mozliwosc  dolaczenia do rywalizacji.

Ern

aaaaaa jesli ty dolaczasz do rywalizacji to powodzenia zycze vs all da ppl co graja 24h/7 z karta kredytowa mamy

ja place za gre na servie na ktorym nie bedzie zergu botow i radarow i warte jest to tych 35pln.

kamiil

Ninngi

Cześć, warto grac WC/OL (mam na myśli czy będzie trudno znaleźć miejsce w pt) bo widziałem jakieś buffy od 20 lvl`u na screenach podobne do tych które ma enchanter 85+ ;]