Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Biz0n

Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

Fresh

kamiil

OsamaInAden

slyszales o edycji postow?
/ a moja odp: 4x -nie spieszy sie!
ja juz biegalem z 1 profesja gdy Ty dopiero ogladales Errory na stronie 4game ;P

Shen

W pierwszej lokacji myślałem że wcale nie jest tak zle i nie ma duzego tloku, zmienilem zdanie po wejsciu do Gludio  :D

OsamaInAden

Gludio zapchane bo ludzie nie kumaja jeszcze ze 2 kam dziennie nie zrobia...dlatego pelno fake party jest i stoja buce-jakby po angielsku nie rozumieli komunikatu ;) Moze az tak do ruskiego sie przyzwyczaili ;)

kamiil

Cytat: Shen w Grudzień 09, 2011, 11:01:06 AM
W pierwszej lokacji myślałem że wcale nie jest tak zle i nie ma duzego tloku, zmienilem zdanie po wejsciu do Gludio  :D

wczorajszy exp kolo kolo goddar jak i w samym miejscie przez 5h nei spotkalem ani jednej osoby  :o :o

Vascius

Miałem już przyjemność spotkać jakieś dzieci z BMFu spamujące wyzwiska na shoucie :D.

Kamal

Nie wiem czy można nazwać to przyjemnością ;)

Volkuss

W oczekiwaniu na Eu Innova.

r3ni

Gorszych ludzi spotkałem w OldBoysach na przykład.. z BMF mnie nawet ktoś ładnie poprosił o zmianę spota ;p
TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com

karlossg

Cytat: r3ni w Grudzień 09, 2011, 02:04:21 PM
Gorszych ludzi spotkałem w OldBoysach na przykład..
a to dopiero początek!! ;p

metz

Lepiej się przyzwyczajaj r3ni, bo jeszcze nie wszyscy z naszego 200 osobowego zerga wbili do gry.

Ruffneck BASS motherfucker !!

rexetin

55 lvl . Gram ile moge ale mam kurs na prawo jazdy i silownia wiec nie moge no lifowac jak neo kid kamil

Polopiryn

Cytat: metz w Grudzień 09, 2011, 02:28:28 PM
Lepiej się przyzwyczajaj r3ni, bo jeszcze nie wszyscy z naszego 200 osobowego zerga wbili do gry.

No prawda wyszła na jaw :D. To jest taktyka BMF-ów.

Jak tak was słucham to faktycznie szybko się expi, szkoda że nie pogram sobie :(
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

karlossg

Cytat: Polopiryn w Grudzień 09, 2011, 02:30:52 PM
Cytat: metz w Grudzień 09, 2011, 02:28:28 PM

No prawda wyszła na jaw :D. To jest taktyka BMF-ów.

Jak tak was słucham to faktycznie szybko się expi, szkoda że nie pogram sobie :(

metz=/=bmf

co to korwa jest bmf jakis priv klan?

metz

<--- Oldboyz

Nie wiem co to BMF, pewnie jakieś lamy z privów.

Ruffneck BASS motherfucker !!

rexetin

Nom bmf to lamy z priv xD Widzialem na L2 ex polskim l2j czy cus xd

kamiil

Cytat: rexetin w Grudzień 09, 2011, 02:30:41 PM
55 lvl . Gram ile moge ale mam kurs na prawo jazdy i silownia wiec nie moge no lifowac jak neo kid kamil

lvlowac to trzeba potrafic  :o, nono siłownia zajmuje ci pewnie poł dnia  :noob: :noob: :noob: :noob: :noob:

iElth

Elth - OldBoyz

Rickert

Cytat: kamiil w Grudzień 09, 2011, 03:05:15 PM
Cytat: rexetin w Grudzień 09, 2011, 02:30:41 PM

lvlowac to trzeba potrafic  :o, nono siłownia zajmuje ci pewnie poł dnia  :noob: :noob: :noob: :noob: :noob:

-_-', nie dosc ze jest w top 10 to jeszcze ma czas na flame na forum, moj mistrz.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Azraliel

Pozdrowenia dla wsystkich debili ktorzy graja w te gre dla zabijania mobow, i przyjemnosci plynacej z rosnacego paska exp !
Btw, Pytanie do wszystkich membersow KOLCZASTYCHANIOLOW, gdzie sie podzial wasz klan ?
Wezcie ogarnijcie, bo mam przez to problemy z rozroznianiem spolecznosci homoseksualnej na servie...

iElth

Cytat: Azraliel w Grudzień 09, 2011, 03:19:39 PM
Pozdrowenia dla wsystkich debili ktorzy graja w te gre dla zabijania mobow, i przyjemnosci plynacej z rosnacego paska exp !
Btw, Pytanie do wszystkich membersow KOLCZASTYCHANIOLOW, gdzie sie podzial wasz klan ?
Wezcie ogarnijcie, bo mam przez to problemy z rozroznianiem spolecznosci homoseksualnej na servie...

Co do kolczastychpedalow to wygląda na to, że na groźbach na forum się skończyło. ;]
Elth - OldBoyz

Vanquish

Epicki line do karnilova w quescie na 2 profke :D
http://imageshack.us/f/408/shot00002z.png/