Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

montezuma

Cytat: Polopiryn w Grudzień 19, 2011, 10:39:28 PM
Monte Cot, czytasz chociaż ten temat? Może Nc już wprowadził u siebie poprawki dot. lagów? Było w tym temacie, że maintance będzie we wtorek i wprowadzą.

my nie mieliśmy ss lag, widocznie ta poprawka była juz od startu god
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

kamiil

ja nie mam zadnych lagow /ss lagow, w toi sa lagi jak 2 tysiace ludzi tam siedzi

Polopiryn

ss lagów już nie ma. Były jeszcze z godzinkę temu :)

Hmm nawet fajnie zrobili ten GoD teraz, wbiłem 46 i nie mam pomysłu gdzie iść bić potworki :P
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Shen

Cytat: Polopiryn w Grudzień 19, 2011, 10:55:33 PM
ss lagów już nie ma. Były jeszcze z godzinkę temu :)

Hmm nawet fajnie zrobili ten GoD teraz, wbiłem 46 i nie mam pomysłu gdzie iść bić potworki :P
Czym grasz?

Polopiryn

Olek, myślałem by se sws-a do expić i cisnąc na boxie.... ale na razie przyjmijmy Ol-ek ;p

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Shiffer.

Shen

Cytat: Polopiryn w Grudzień 19, 2011, 11:04:03 PM
Olek, myślałem by se sws-a do expić i cisnąc na boxie.... ale na razie przyjmijmy Ol-ek ;p
To nie wiem, ja aoe tylko expilem na tanor canyon do 52, ewentualnie na silenosach pod aden. Dalej forsaken plains albo fields of massacre, od 61 swamp of screams albo ancient battleground. Pozniej to juz z party.

Polopiryn

Cytat: Shiffer. w Grudzień 19, 2011, 11:07:27 PM
Nie ma sensu boxowac na godzie

Jestem tego świadom, sws to raczej by łatwiej się expiło. I tak odziwo byłem w szoku jak szybko teraz na offie(god) do expia sę do 2 profki.

@Shen
Bił bym na tanyor ale tam aoe właśnie, a to jest problem - Ol nie ma aoe(skutecznego)

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Shen

To idz pod aden na silenosy, tam mozna do 52 czy 55 siedziec. Malo ludzi i leca herby.

Shiffer.

Mozesz poszukac pt w crumie, a pozniej toi

ArchonQQ

kamy, questy do nich,cruma, EV, cementary, vos, massacre, toi, fod.. ogólnie mam OL na 65 i solo daje radę wszędzie, byleby były dość słabe moby - leczysz się z draina jak schodzą na 2-3 hity tak, że mana nie schodzi

Polopiryn

Dzięki Archon EV - Właśnie se przypomniałem, że tam do 52 można siedzieć :) Ach ta skleroza, w moim wieku....

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

kamiil

Roxis

Cytat: montezuma w Grudzień 19, 2011, 10:42:56 PM
Monte Cot, czytasz chociaż ten temat? Może Nc już wprowadził u siebie poprawki dot. lagów? Było w tym temacie, że maintance będzie we wtorek i wprowadzą.

No one care

Polowa ludzi juz ma odpalone rangery i inne syfy, te serwery skoncza tak samo jak poprzednie

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

KaRom

Hahaha... Pozostaje mi tylko expić ludzi dla satysfakcji :D

Screen

www.pokazywarka.pl
Buszek Swintuszek`

Shiffer.

Cytat: KaRom w Grudzień 19, 2011, 11:36:22 PM

Screen

www.pokazywarka.pl

:o

Shen

Mnie dziś koleś pytał gdzie mana poty się kupuje.

montezuma

Cytat: Roxis w Grudzień 19, 2011, 11:32:55 PM
Cytat: montezuma w Grudzień 19, 2011, 10:42:56 PM

No one care

Polowa ludzi juz ma odpalone rangery i inne syfy, te serwery skoncza tak samo jak poprzednie

polowa? tydzień temu podobno było 99%
Naia - oficjalny server
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

kamiil

montezuma

Cytat: kamiil w Grudzień 19, 2011, 11:54:26 PM
Cytat: Shen w Grudzień 19, 2011, 11:45:28 PM
Mnie dziś koleś pytał gdzie mana poty się kupuje.

primeshop

mp potki w item shop, to jest obrzydliwe OP według r3ni,
Naia - oficjalny server

ARCYK

Screen

www.pokazywarka.pl

Lol znam go xD. Tzn. jeśli to ten sam koleś. Profa i nick się zgadza. :) AW zwłaszcza z hexem jakoś strasznie źle się nie koksa więc nie wiem w czym ma problem oO

Russe

Cytat: ARCYK w Grudzień 20, 2011, 12:14:04 AM
Screen
www.pokazywarka.pl
Lol znam go xD. Tzn. jeśli to ten sam koleś. Profa i nick się zgadza. :) AW zwłaszcza z hexem jakoś strasznie źle się nie koksa więc nie wiem w czym ma problem oO
Siema Arcyk :) Też tu śmigasz ?? Pozdro  :P
Cholera, trzeba jeszcze zrobić daily na WoA  :beksa:
A może by wrócić na oficjal :)

ARCYK

Siema. Na razie tu nie gram prawdę mówiąc. :D Czekam sobie aż kiedyś otworzą kolejny serwer a póki co grywam w Skyrim i AC:R. Zresztą jak otworzą kolejny serw to pewnie nie pójdę na ten nowy tylko na ten pierwszy bo się zrobi trochę luźniej. Będę grać bez spin także nie pali się, mogę czekać. :)

Russe

Cytat: ARCYK w Grudzień 20, 2011, 12:38:48 AM
Siema. Na razie tu nie gram prawdę mówiąc. :D Czekam sobie aż kiedyś otworzą kolejny serwer a póki co grywam w Skyrim i AC:R. Zresztą jak otworzą kolejny serw to pewnie nie pójdę na ten nowy tylko na ten pierwszy bo się zrobi trochę luźniej. Będę grać bez spin także nie pali się, mogę czekać. :)
Rozumiem :) Jak sam widzisz warto wpaść na serwer :p
Choćby dla dram. A że przybyło mi paru hejterów to się muszę strzec  :afro: Jak coś to pisz "EmielRegis chętnie pomogę na początku w rozwoju.
A może by wrócić na oficjal :)

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON