Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

russek

Cytat: rexetin w Grudzień 21, 2011, 04:32:30 PM
To innova ma smierdzace serwery z tego wychodzi i jeszcze zycza sobie 12 eurosa za gre ZAL.RU
idź do pracy RZal.rexetin.pl

rexetin

Widac duzo ludzi nie idzie na arie tym lepiej dla mnie brak lagow :) Oby naprawili ten q na PI zeby nie bylo lol 85 nooobow wyfarmionych na lol quescie w 2 dni :)

coshoo

Cytat: montezuma w Grudzień 21, 2011, 04:28:11 PM
Cytat: Quibre w Grudzień 21, 2011, 09:35:59 AM
Odnośnie tego fixa i podniesieniu lvlu mobów,może ktoś kto gra na ncwest się wypowiedzieć czy tam też tak jest?
Bo jeżeli nie to wydaje mi się że ncsoft celowo im takie fixy wysyła że by jak najszybciej sfajlowali :D

na ncsoft serwerach nic takiego nie spotkałem, nie zauważyłem żadnego podniesienia lvl moobow, imo to jakiś bug który powstał przy tłumaczeniu

A czy przypadkiem nie macie teraz maintance i update? Ciekawe czy też będą te zmiany z mobami.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

montezuma

Cytat: coshoo w Grudzień 21, 2011, 04:40:21 PM
Odnośnie tego fixa i podniesieniu lvlu mobów,może ktoś kto gra na ncwest się wypowiedzieć czy tam też tak jest?
Bo jeżeli nie to wydaje mi się że ncsoft celowo im takie fixy wysyła że by jak najszybciej sfajlowali :D

na ncsoft serwerach nic takiego nie spotkałem, nie zauważyłem żadnego podniesienia lvl moobow, imo to jakiś bug który powstał przy tłumaczeniu

A czy przypadkiem nie macie teraz maintance i update? Ciekawe czy też będą te zmiany z mobami.

moze ale wy go macie od paru dni a nie od wczoraj.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

kamiil

Cytat: montezuma w Grudzień 21, 2011, 04:46:06 PM

moze ale wy go macie od paru dni a nie od wczoraj.

zmiany z mobami po wczorajszym rannym main

btw ja nie mam zadych lagow a o ss lagach to nikt nie slyszal u mnie nawet  :shock:

russek

daj spokój fejl sobie przecież wymyśla powody żeby quitnąć  :D :D

rexetin

Ja mam ss lagi zawsze po 14 rano kiedy duzo ludzi gra wystarczy szybszy auto attack i zalapuje 1 na 4 ssy.

ArchonQQ

Eee może missujesz, wtedy też nie załącza ssów :PP

Polopiryn

Ja widzę kiedy są lagi, kiedy na on screen damage pokazał się już z cryta, a napis critical pojawia się po 2-3 sekundach xD

//Pfi npc w cruma się zbugował i nie można z nim pogadać :(
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

kamiil

HAHA do wszystkich placzacych na temat PI, jest quest dla fighter class 10x lepszy niz PI  :noob: :noob: :noob:

Ezrael

Cytat: rexetin w Grudzień 21, 2011, 04:54:40 PM
Ja mam ss lagi zawsze po 14 rano kiedy duzo ludzi gra wystarczy szybszy auto attack i zalapuje 1 na 4 ssy.

"komp z drewna" ...
- zawsze po 14 rano  :? ->  :shock: ->  hahaha o jpd :D

Cytat: kamiil w Grudzień 21, 2011, 05:19:14 PM
HAHA do wszystkich placzacych na temat PI, jest quest dla fighter class 10x lepszy niz PI  :noob: :noob: :noob:
+1
poza tym jak widzicie pt kamila któremu większość tak zazdrości pokazuje jak dobrze zorganizowana grupa magów, suportu, FIGTERÓW świetnie sobie radzi więc na temat PI przestańcie narzekać i innego -_-' zacznijcie w końcu grać, albo przestańcie ....

@Monte

przestań tak pisać jakby NCszop był bez skazy bo to nie prawda ...
Myśli służą usprawiedliwianiu ludzkich występków, a słowa ukryciu myśli.

kamiil

no moze nie 10x, ale na lvl 85 za 40 mobow 150kk expa i mozna powtarzzac milion razy

HellSign

Cytat: Redbox w Grudzień 21, 2011, 02:34:27 PM
quity i tk by byly co ty uwazsz ze placzki z serwow x15 albo x3242 beda grac?
myslisz ze Pa x2 cos zmieni? nIe :)

trzeba mieć excusa, czekali ? Dostali ;p
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

lempartus

no ja wiem tylko o tym na beast farm ale tam ject chyba 18 kk expa
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Sarin.

apropo magow.nie robcie ich za duzo bo w tauti maja podobno zwiekszyc dmg melasow i moze byc niemile rozczarowanie

tommaso

Cytat: kamiil w Grudzień 21, 2011, 05:37:35 PM
no moze nie 10x, ale na lvl 85 za 40 mobow 150kk expa i mozna powtarzzac milion razy

Heh, na Ru to był Once-per-day tzw. Daily q.

Alarion

dobrze, że dali melasom też taką możliwość, tylko niech ludzie się ogarną, ianczej na nowym serwerze nie dosyć, że pójdą faile, to nukerzy-wanna-be-pre będą tylko ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

rexetin

ArchonQQ

Ja wam mówię, że będzie merge xD
Masa tych ludzi to privowcy, którzy jak zobaczyli jak się bije lvl, a że po 85 będzie jeszcze gorzej, to już cry i leave.
Na tym nowym serwie za 2 tygodnie - miesiąc też polecą quity

Me7hod

Kamilu, podaj nazwe questa, a kanapki przyjdą same! (za przesyłkę nie płacisz) ;D (I czy to o ten q w Beast Farm chodzi, jak ktoś wspomniał, 100 % on jest repetable?)

Rexetin, mass quit bo kilku failów takich jak Ty idzie na nowy serwer z nadzieją, że coś się zmieni?
Quest w PI to ja miałem gdzieś, bo widocznie tak chcieli twórcy gry, a jak ktoś robi klasę, za która nie przepadał tylko ze względu na questa, bo jest łatwiej dobić jakimś tam level, to gratuluję.
Gdzie tu przyjemność z gry?

Dla mnie mogą i mieć przewagę levelową, tylko to jest jakaś część a nie cały serwer, jak masz takie parcie na bycie najlepszym, to nie wiem czemu masz tylko 75 lvl, bo tak wygląda Twoje podejście.

Tylko te PA to troszkę mogli obniżyć, najwyżej będzie się sprzedawało adenę i kupywało PA.

Co do żywotności, ja osobiście i tak nie jestem pewny, przypuszczać można, ale czas zrobi swoje i pokaże.

montezuma

na naia po dzisiejszym maintanc mooby/ dmg bez zmian.
Naia - oficjalny server
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

montezuma

Cytat: Me7hod w Grudzień 21, 2011, 06:19:19 PM
Kamilu, podaj nazwe questa, a kanapki przyjdą same! (za przesyłkę nie płacisz) ;D (I czy to o ten q w Beast Farm chodzi, jak ktoś wspomniał, 100 % on jest repetable?)

ten Q jest tylko dla 85+ i można go zrobić raz dziennie.
Naia - oficjalny server

Me7hod

To słabiutko, co mi z questa, który daje 18kk? Ktoś tak napisał, jeśli miał na myśli ten, jeśli teraz daily dają po 25~

18kk na 85 to kropla w morzu potrzeb, myślałem, że coś na podobieństwo tego z PI od 77~ lvla :D

No nic czeka farmienie moobów, chyba, że znów znajdą gdzieś jakiś zakurzony, warty uwagi quest.

FokuSs

Nie widze za bradzo różnicy między core a aria :D Jedyną opcją po core jest nc soft west :D
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

Me7hod

Jeszcze pytanie do Kamila, robiąc quest na PI, każdy w pt dostaje QI za mooba?
Czy daje tylko dla 1 osoby?