Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

montezuma

Cytat: kamiil w Grudzień 21, 2011, 07:52:25 PM
to ze nikt na tym forum go nei zabil  hahaha

zaken tez ma podwyzszone staty i lvl wiec sprobuj a potem pisz  :D

dla mnie zaken jest niebieski wiec?
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

kamiil

FokuSs

Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

Vanquish

Fokus zamknij jape bo przestales byc smieszny a zaczales byc irytujacy...

FokuSs

a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

Sarin.

prowokacje godne kregow przedszkolnych. gz fokus

Dzondzy

FokuSs

Przepraszam, ale przy dramach o lvle zabijanie zakena, wysokim lvlu, wyzywanie się od polaczków, a robienie dokladnie tego samego za co pojmujecie te słowo nie pozostaje nic innego tylko to podkręcić i lać się z tego co tworzy się pod tym:D Jestem z mid ratów gram na Innovie nie zamierzam się stąd ruszać. Jedyną rzeczą jest strach o to ile to może postać w obecnej sytuacji:D A tak btw czy widzisz np po sobie jak są skuteczne?:D

kamiil

U CANT CATCH ME BOYS  !! !! !! !!

nagrody z eventu na okolo 200 euro  :D :D :D :D

JennaJ

Srsly,kto to jest ten Kamiilek caly? Po jego tekstach,nasuwa mi sie tylko to http://www.youtube.com/watch?v=p9IQzBlM1Kw
To max co z tego kamilka moze byc.
server:Core
class: Doombringer
nick: KarlKox

Shiffer.

Cytat: JennaJ w Grudzień 21, 2011, 08:53:12 PM
Srsly,kto to jest ten Kamiilek caly? Po jego tekstach,nasuwa mi sie tylko to http://www.youtube.com/watch?v=p9IQzBlM1Kw

Slabo, postaraj sie bardziej.

JennaJ

Cytat: Shiffer. w Grudzień 21, 2011, 08:55:47 PM
Cytat: JennaJ w Grudzień 21, 2011, 08:53:12 PM

Slabo, postaraj sie bardziej.
Ale slabiej juz sie nie da.
server:Core
class: Doombringer
nick: KarlKox

FokuSs

To dobrze, że mu się wiedzie tylko nie obszedł się z tym jeszcze dajcie mu troche czasu:D Wiadomo jakie klany przechodza na Arie? Jakoś troszczkę lżej w miastach i na spotach.

orlok

CytatU CANT CATCH ME BOYS     

a wiesz że l2 jest tak skonstruowane, że każdy w pewnym momencie staje z lvl,exp,gear etc.? :) I tylko kilka tygodni można się cieszyć przewagę lvl. Potem liczy się klan, ekipa, zgranie i polityka.
Wyprzedziłeś all. Gz.
Zgarnąłeś profity. Przeliczyłeś je sobie nawet na euro. Gz.
Imo nie masz z tego nic. Ale może się mylę.

kamiil

Cytata wiesz że l2 jest tak skonstruowane, że każdy w pewnym momencie staje z lvl,exp,gear etc.?

napewo

rexetin

Dobrze ze ide na Arie i nie bede muusial czytac jaki to Kamiil pro i jaki ma lvl  hahaha

greesha

Nienawidziele beda nienawidziec!

drezyna

Rake

Widzę że wam się nudzi. Piszecie pierdoły, chłopaki z innovy mają chyba jakiś maintenance to niech bedzie z was trochę pożytku i:
1. Wrzućcie link do tutoriala jak ściągnąc teraz  klienta  + fixy pod xp bo słyszałem że jest jakiś problem z kompatybilnością.

2. Montezuma grasz na "oryginalnym oryginale" l2 to powiedz mi (ale tak szczerze jak jeden dobry człowiek drugiemu) czy faktycznie "u was" jest taki problem z tymi pierdołami typu rangery i inne cuda na pvp ( boty do farmienia mi zwisają, jak ktoś chce niech botuje ).

3. Flame topic to wypada trochę pojechać po rajtach innym zatem... Przeszliście na tego offa a myślenie wam zostało z privów. Wyj... lvle jak najszybciej i próbować coś zwojować w ciągu miesiąca, dwóch. Jak nie wyjdzie to szukanie nowego serwera. Naprawdę cieszę się że okres kiedy grałem z zapamiętaniem w l2 nie  przypadł mi na ten który jest teraz. Bo jako community graczy to 3/4 z was gra i zachowuje się tak że tylko lać i patrzeć czy równo puchnie. I nie widzę inaczej ;)
[

Alarion

przynajmniej jak dużo retardów pisze bzdury, to jest z czego się pośmiać : D
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

FokuSs

Masz rację kiedyś było inaczej xd Jednak wdepnełeś w to razem znami wystarczy jeden post xD Też myślałem, że jak pójde na "offa" to granie się zmieni, nie będzie, lagów bugów, botów, zachowanie ludzi na podstwie którego będzie ochota grania xxx czasu będzie klimat, niestety:D

Vraghor

retired

Horken

Cytat: FokuSs w Grudzień 21, 2011, 09:59:57 PM
Masz rację kiedyś było inaczej xd Jednak wdepnełeś w to razem znami wystarczy jeden post xD Też myślałem, że jak pójde na "offa" to granie się zmieni, nie będzie, lagów bugów, botów, zachowanie ludzi na podstwie którego będzie ochota grania xxx czasu będzie klimat, niestety:D
Ja myślałem, że grając na offie znajdę konkretnych ludzi do grania. Sęk w tym, że konkretni ludzie szukają bardziej konkretnych ludzi i maja wyje*ane na randomów.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu