Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dyma

Cytat: olprax w Grudzień 22, 2011, 12:10:45 AM
Cytat: Qra w Grudzień 21, 2011, 10:34:40 PM
Cytat: montezuma w Grudzień 21, 2011, 10:29:47 PM
Cytat: Alarion w Grudzień 21, 2011, 10:23:50 PM
Cytat: montezuma w Grudzień 21, 2011, 10:16:36 PM
Cytat: Rake w Grudzień 21, 2011, 09:49:26 PM

2. Montezuma grasz na "oryginalnym oryginale" l2 to powiedz mi (ale tak szczerze jak jeden dobry człowiek drugiemu) czy faktycznie "u was" jest taki problem z tymi pierdołami typu rangery i inne cuda na pvp ( boty do farmienia mi zwisają, jak ktoś chce niech botuje ).

99% osób używających rangera na pvp używa go dla spamy cp/mp

Tak, jasne...

Jak sam wielokrotnie pisałeś na lancerze nie ma rangera wiec nie masz pojęcia w jakim  zakresie osoby używają go. Jedynie co wiesz to to co usłyszałeś od kogoś albo przeczytałeś gdzieś, a jak wiadomo plotki maja niewiele wspólnego z rzeczywistością

Skoro 99% graczy nie jest w stanie ogarnąć spamowania CP to już widzę jak wybierają targety.
nie gracie na ncwest to skąd może cie wiedzieć jak jest. tak jak zoja powiedział 99% używa do spamowania cp/mp, no może z 80%
równie dobrze mozna powiedzieć, że na core są same dzieci neo i polaczki bo to będzie też ok 80%

chłopaki nie mówią o jakiś lolach tylko już nawet nie graczach a programistach bo przy ich skryptach, o których nawet istnieniu nei wiecie, frost wymieka. Informacje mamy z 1 ręki od ludzi co się wśród nich obracali jeszcze kilkanaście dni temu.
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

greesha

2. Montezuma grasz na "oryginalnym oryginale" l2 to powiedz mi (ale tak szczerze jak jeden dobry człowiek drugiemu) czy faktycznie "u was" jest taki problem z tymi pierdołami typu rangery i inne cuda na pvp ( boty do farmienia mi zwisają, jak ktoś chce niech botuje ).

Tak, jasne...

Jak sam wielokrotnie pisałeś na lancerze nie ma rangera wiec nie masz pojęcia w jakim  zakresie osoby używają go. Jedynie co wiesz to to co usłyszałeś od kogoś albo przeczytałeś gdzieś, a jak wiadomo plotki maja niewiele wspólnego z rzeczywistością

Skoro 99% graczy nie jest w stanie ogarnąć spamowania CP to już widzę jak wybierają targety.
nie gracie na ncwest to skąd może cie wiedzieć jak jest. tak jak zoja powiedział 99% używa do spamowania cp/mp, no może z 80%

Ale moze gralismy? :)
Nienawidziele beda nienawidziec!

olprax

Cytat: Dyma w Grudzień 22, 2011, 12:16:35 AM

Tak, jasne...

równie dobrze mozna powiedzieć, że na core są same dzieci neo i polaczki bo to będzie też ok 80%

chłopaki nie mówią o jakiś lolach tylko już nawet nie graczach a programistach bo przy ich skryptach, o których nawet istnieniu nei wiecie, frost wymieka. Informacje mamy z 1 ręki od ludzi co się wśród nich obracali jeszcze kilkanaście dni temu.
a co może nie jest tak że 80% community na innova EU to dzieci neo a pewnie z 50% to polaczki płaczki?

r3ni

Czyli 50% to Polacy a 80% to dzieci Neo ? Nie wiedziałem że neostrada jest już międzynarodowym providerem.
TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com

ArchonQQ

Najlepsze jest to, że Ci co mówią o polaczkach i neokidach sami nimi są, a przynajmniej pokazują to na tym forum xD

Mc6

stwierdzenie "polaczki" stracilo sens od kiedy kazdy zaczal uzywac tego okreslenia

FokuSs

Stwierdzenie stwierdzeniami ale mój "brat" mi już nie pomaga
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

hrypek

Jak Bóg mi świadkiem żałowałem swojego zachowania mogłem przecież pomóc ale do czasu ;]

Uploaded with ImageShack.us
Doombringer Gaav - 81
DeathAdders clan on Luna server.

CORE eu

Warsmith Funnyguy

Shen

Poszedłem altem na kame 46 a tam mob czerwony i zero expa. Innova <3.

KaRom

Cytat: r3ni w Grudzień 22, 2011, 12:47:47 AM
Czyli 50% to Polacy a 80% to dzieci Neo ? Nie wiedziałem że neostrada jest już międzynarodowym providerem.

Ty! a co Ty masz do neostrady hultaju Ty!!??
Buszek Swintuszek`

asdf1movie

@Hrypek
rozdzielczosc fest. moze wklej jakos ten obrazek zeby dalo sie przeczytac ten chat

Horken

Itemy z questów się dzielą w party czy każdy dostaje po jednym za każdego moba?
Bo widze bardzo dużo pt które pilnują zaledwie jednego albo 2 mobów.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

asdf1movie

zalezy jakie questy, ale raczej jest 1 qi-1 mob (lub gorzej) co sie potem dzieli na party
mysle ze potrzebujacy poprostu bije QI bez pt a reszta go "ochrania" :D

Horken

No to quest w frozen jest powalony ostro ^^ 10 typa na jednego yetiego
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

asdf1movie

w tym samym czasie robiac q na frozen, idz normalnie poexpic. lepiej ci to wyjdzie niz siedzenie 2godzin i uganianie sie za kilkinastoma mobami questowymi (o zgrozo jak jestes meele fighterem, gl)

KaRom

Hm... na frozen inaczej to wygląda, bo jak ma 3 osoby questa to - BD/TANK/NUK to nuker zabija to masówkami lub yeti na hita (CDL) a q itemy rozchodzą się w pt... przynajmniej jak ja (SPH) wezmę sobie (SWS/BD) typa do pt, to jakoś wolniej mi leci, nawet jak ja zabijam praktycznie sam :) tylko na yeti bije bez pt, bo mi się nie pyli :)
Buszek Swintuszek`

asdf1movie

mowie ze magiem/łukiem mozna sie pokusic o ten q
meele dd lepiej odpuscic uderzyc w normalne exp pt

milan9

powiedzialbym, ze nawet 99.84%.

OsamaInAden

Cytat: asdf1movie w Grudzień 22, 2011, 12:34:01 PM
mowie ze magiem/łukiem mozna sie pokusic o ten q
meele dd lepiej odpuscic uderzyc w normalne exp pt
+tank na przemianie tez ma na 1/2 masowki te moby wiec bez problemu zrobisz :)

Polopiryn

Pyli się inwestować w B-grady, czy lepiej dopiero kupić A-grady boundy ;)?
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Mc6

kazuPwNz

Cytat: milan9 w Grudzień 22, 2011, 01:07:25 PM

ta + auto assysta na pvp, target, itp :P
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Vanquish

Cytat: Polopiryn w Grudzień 22, 2011, 02:46:13 PM
Pyli się inwestować w B-grady, czy lepiej dopiero kupić A-grady boundy ;)?
Jako SWS i tak biegasz w party wiec kupuj a grade od razu, bron z kamy starczy

asdf1movie

na jakiej zasadzie działa ten zranger? jest jakis transfer pakietów miedzy graczem a serwerem? da sie to wykryc przez administracje?

Alarion

Cytat: kazuPwNz w Grudzień 22, 2011, 02:50:15 PM
Cytat: milan9 w Grudzień 22, 2011, 01:07:25 PM

ta + auto assysta na pvp, target, itp :P

czyli to czego nei umie 80% graczy na PvP.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker