Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Neologis

Pytanie - czy mogę zmienić adres e-mail konta za darmo? Jeśli tak w jaki sposób?
L2 Phoenix:
Faraday - Sorc/BP

netheril

Cytat: Prokrastynator w Grudzień 24, 2011, 10:25:36 PM
gra ktoś na shilen?
pytanie chyba troche nie w tym dziale

Cytat: Neologis w Grudzień 24, 2011, 10:26:47 PM
Pytanie - czy mogę zmienić adres e-mail konta za darmo? Jeśli tak w jaki sposób?
logujesz sie, z listy wybierasz "sign-in options" tam bedzie napisany twoj mail, namierzasz go i wciskasz "change"
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

olprax

Cytat: Alarion w Grudzień 24, 2011, 04:15:54 PM
Cytat: olprax w Grudzień 24, 2011, 03:24:46 PM
a tak na poważnie śmiejecie się na forum z Alariona a on na pvp was pojedzie ze swoim CP. so QQ

Coś cię boli? Gdybyśmy ten serwer mieli "zownić" to musielibyśmy już mieć +85 party, a póki co średnia lvli 70-80 (i tylko 3 postacie na 3 profce) więc o czym ty biadolisz?
bo to śmieszne mówić tak przez neta) zachowałbyś się tak jak bubacz w opisanej przeze mnie sytuacji?
a czy ciebie coś nie boli?czy ja pisze,że już masz ownować?nie

Cezary93

Ja pierdole, ale macie dramy... jeden lepszy od drugiego, a ten od trzeciego...
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

LeonAzif

Takie tam, komuś chodzik padł...

Uploaded with ImageShack.us

Alarion

Cytat: olprax w Grudzień 24, 2011, 10:55:43 PM
Cytat: Alarion w Grudzień 24, 2011, 04:15:54 PM
Cytat: olprax w Grudzień 24, 2011, 03:24:46 PM
a tak na poważnie śmiejecie się na forum z Alariona a on na pvp was pojedzie ze swoim CP. so QQ

Coś cię boli? Gdybyśmy ten serwer mieli "zownić" to musielibyśmy już mieć +85 party, a póki co średnia lvli 70-80 (i tylko 3 postacie na 3 profce) więc o czym ty biadolisz?
bo to śmieszne mówić tak przez neta) zachowałbyś się tak jak bubacz w opisanej przeze mnie sytuacji?
a czy ciebie coś nie boli?czy ja pisze,że już masz ownować?nie

Z tego co zrozumiałem twoją wypowiedź, to szyderstwo skierowane w nasze CP, that's right? Stąd moja odpowiedź
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

kamiil

wylevelowalismy tanka 78-85 w 24 h, beat it lowbies :D

jac0l

CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

kamiil

karlossg

Kamyl89

Cytat: kamiil w Grudzień 25, 2011, 12:08:08 AM
wylevelowalismy tanka 78-85 w 24 h, beat it lowbies :D
usta sie odbraził?

kamiil

HellSign

Cytat: Prokrastynator w Grudzień 24, 2011, 10:25:36 PM
gra ktoś na shilen?

jesteś retardem, no nie ?

BTW jaka broń Ci wyleciała Kamil?
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

netheril

Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

kamiil

AndyBishop

Kamil czy ty jestes LaszQ z lineage2polska?

FokuSs

Wiem, że to nie tu ale tutaj będę miał najszybciej odpowiedz ;x jest lub bedzie dosępny stone of destiny zna ktos cenę?
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

Vraghor

Cytat: Russe w Grudzień 24, 2011, 08:39:01 PM
Hmm, wszystko fajnie. Zły alarion etc.
mowisz tak poki grasz w jego cp , zobaczymy za kilka miechow :)
retired

Biz0n

Cytat: FokuSs w Grudzień 25, 2011, 03:24:20 AM
Wiem, że to nie tu ale tutaj będę miał najszybciej odpowiedz ;x jest lub bedzie dosępny stone of destiny zna ktos cenę?
nie jest- bedzie, ktos zna ;P
oficjalne info: cos na zasadzie : "bedzie ale nie wiemy kiedy i za ile i napewno nie na stale bo licencja..."
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

Alarion

Cytat: Vraghor w Grudzień 25, 2011, 03:28:12 AM
Cytat: Russe w Grudzień 24, 2011, 08:39:01 PM
Hmm, wszystko fajnie. Zły alarion etc.
mowisz tak poki grasz w jego cp , zobaczymy za kilka miechow :)

To samo mówiłeś ponad pół roku temu Rolkowi i innym podejrzewam i co? Ahh, czekaj, to jest mój bardziej długofalowy przebiegły plan, czyż nie Darth?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Prokrastynator

dla bardziej kumatych niz Hellsign, pytałem czy ktos z grajacych tutaj ma konto na shilen

btw.
Cytat: xXxFelekxXx w Grudzień 24, 2011, 07:32:14 PM
Jaki weapon ci wpadł?:P
Cytat: kamiil w Grudzień 24, 2011, 09:49:27 PM
2 hand mage blunt
Cytat: HellSign w Grudzień 25, 2011, 01:46:02 AM
BTW jaka broń Ci wyleciała Kamil?

jesteś retardem, no nie?

poza tym, po tym temacie http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,46089.0.html masz jeszcze czelnośc pysk otwierac i kogos retardem nazywać? wracaj do scamowania dzieciaku.
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Shen

muchosQQ

Pieczontka djabua chcial w koncu troche szacunku na forum a tu znowu go pocisneli :(

dsfa5

w przerwie miedzy klotniami i pociskaniami siebie powiedzcie jak mozna dostac pety te "lepsze".widze jak pomykaja ostatnio nukerzy z tymi petami "shamanami" i tak mnie zainteresowalo jak go dostac ;)

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu