Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

NightBird

Cytat: Polopiryn w Styczeń 02, 2012, 09:49:48 AM
Się czepiasz. W L2 zawsze było 1rd, 2 rd, 3rd to i 4rd.

taka malutka choroba zawodowa ;]
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Itherus

asdf1movie

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Polopiryn

Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

asdf1movie

improved kooka na 55 odda cos many na postac 76+ ?

Redbox

malo z tego co pamietam. Lepiej podlevelowav w okolice 70 wtedy bedzie cos kolo 100 mp. No chyba ze dasz mana gaina

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

RedHarvester

Cytat: Polopiryn w Styczeń 02, 2012, 12:18:05 PM
oj tam około 170 razy, daje 85kk
Jesli masz na mysli robienie tego questa od 77 do 85 to licz zdrowo ponad 200 razy.
cashed out

Shen

W tym quescie sam musze dobijac moby czy moge sie podczepic do maga ktory odwali robote?

RedHarvester

Nie musisz dobijać. Najlepiej jakbyś się podpiął pod nukera z aura blastem albo pod feoh wizarda.
cashed out

asdf1movie

montezuma

Cytat: Delios w Styczeń 02, 2012, 01:22:42 AM
Nowy screen co byście widzieli lepiej.

DEAL WITH IT

jeszcze nie widziałem nikogo kto by był tak dumny z tego ze expi w harnak. Widocznie czasy się zmieniają i to jest traktowane jako duże osiągniecie. A raptem parędziesiąt dni temu trwała licytacja kto będzie grał mniej. Pozostaje mi tylko pogratulować.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

asdf1movie

na razie jedynym wyznacznikiem -_-' graczy" jest poprostu ilosc wolnego czasu spedzonego na grze
daj ludziom ktorzy graja ~3godz dziennie zrobic 85+ to zobaczysz ze jest wiele wiele wiele osob lepszych od ciebie

tymczasem bump
Cytat: asdf1movie w Styczeń 02, 2012, 03:18:11 PM

improved kooka na 55 odda cos many na postac 76+ ?

Alarion

Cytat: montezuma w Styczeń 02, 2012, 03:51:01 PM

DEAL WITH IT

jeszcze nie widziałem nikogo kto by był tak dumny z tego ze expi w harnak. Widocznie czasy się zmieniają i to jest traktowane jako duże osiągniecie. A raptem parędziesiąt dni temu trwała licytacja kto będzie grał mniej. Pozostaje mi tylko pogratulować.

Zojka, nawet nei wiesz o co w tym screenie chodzi (chodzi o to, że tą ilość zdobył za 1 raz) więc nie rób z siebie większego pajaca niż jesteś, plox...

@asdf1movie
ok, czekamy : D
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Horken

A raptem parędziesiąt dni temu trwała licytacja kto będzie grał mniej.
qtf
Taki 4fun gaming mają :D
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

montezuma

Cytat: Alarion w Styczeń 02, 2012, 03:58:03 PM

DEAL WITH IT

Zojka, nawet nei wiesz o co w tym screenie chodzi (chodzi o to, że tą ilość zdobył za 1 raz) więc nie rób z siebie większego pajaca niż jesteś, plox...

@asdf1movie

i? to tak arcy ważne żeby się pochwalić? Czapka jak czapka i tak wszystkie znikną za 3dni wiec o co te wielkie hallo? Jak dla mnie to to był screen aby pokazać "innym jakim to ja jestem pro gamerem ze expie w harnaku". może dla niego to powód do dumy, dla mnie żałosne tym bardziej ze dal 3 rożne screeny z harnaka. Ale jak chłopak cie cieszy to co ja będę mu zabraniał.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

asdf1movie

o ile widze w pt matching to cały harnak okupuja moze 2-3 party, poczekajcie co bedzie sie tam działo za kilka tygodni ;D

RedHarvester

To zle widzisz bo wieczorem jest okolo 10 pt jak nie wiecej.
cashed out

kamiil

ja to nawet nie biore tych czapek bo szkoda miejsca w inv  hahaha

Abruzzi

Co te czapki dają w ogóle? Nie chce mi się za bardzo przeszukiwać internetu żeby to znaleźć :<
born different.

kamiil

czapka +1 str + 1 int
a demon +1 men +1 con

shadow na 3 dni

Horken

Cytat: kamiil w Styczeń 02, 2012, 04:53:21 PM
czapka +1 str + 1 int
a demon +1 men +1 con

shadow na 3 dni
I taki wieśniacki syf na głowie trzeba nosić? ;s
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

FokuSs

Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

Dyma

Cytat: montezuma w Styczeń 02, 2012, 04:10:16 PM
Cytat: Alarion w Styczeń 02, 2012, 03:58:03 PM

DEAL WITH IT

@asdf1movie

i? to tak arcy ważne żeby się pochwalić? Czapka jak czapka i tak wszystkie znikną za 3dni wiec o co te wielkie hallo? Jak dla mnie to to był screen aby pokazać "innym jakim to ja jestem pro gamerem ze expie w harnaku". może dla niego to powód do dumy, dla mnie żałosne tym bardziej ze dal 3 rożne screeny z harnaka. Ale jak chłopak cie cieszy to co ja będę mu zabraniał.

a jak dla mnie to każdy twój post ma pokazać, jaki to ja nie jestem zajebisty, wiem wszystko o god, tylko najczęściej:
a)to co piszesz jest oczywistą oczywistością
b)kilkanaście dni wcześniej mówił o tym Alarion/orlok
c)i to najczęściej - jest totalnym failem

jakoś nie kojarzę by ktokolwiek dawał screeny z Lancera, czy nawet waszego botlandu bo faktycznie pójście do harnaku nie było niczym specjalnym. Ale expienie w harnaku na nowym serwerze po 2tyg gry, w pół s gr sprzecie na 1 heala z 1 boxem według mnie może nie jest czymś wybitnym ale na pewno zasługuje na uwagę.
Delios widział w God więcej niż ty zojka, był na spotach, na które prędzej powróci na eu niż ty na swoim botlandzie mimo przewagi sprzętowej i lvlowej, gra w god 2 miechy dłużej, więc przestań sie wymądrzać bo w porównaniu do niego gówno wiesz o god.
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %