Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dzondzy

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Dzondzy

EsTeCzteryRkA

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Dzondzy

a tak btw. /summon Zoja, bo musze się pośmiać.

Ulquiora

EsTeCzteryRkA

Redbox

No tan Zoja wygrał konkurs na "tato a marcin powiedzial" i w nagrode otrzymuje dwa suchary.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

montezuma

Cytat: Dyma w Styczeń 02, 2012, 05:15:44 PM

jakoś nie kojarzę by ktokolwiek dawał screeny z Lancera, czy nawet waszego botlandu bo faktycznie pójście do harnaku nie było niczym specjalnym. Ale expienie w harnaku na nowym serwerze po 2tyg gry, w pół s gr sprzecie na 1 heala z 1 boxem według mnie może nie jest czymś wybitnym ale na pewno zasługuje na uwagę.
Delios widział w God więcej niż ty zojka, był na spotach, na które prędzej powróci na eu niż ty na swoim botlandzie mimo przewagi sprzętowej i lvlowej, gra w god 2 miechy dłużej, więc przestań sie wymądrzać bo w porównaniu do niego -_-' wiesz o god.

Obecny Hero Wizard na Naia, tak zgadza się pierwszy hero Wizard w GoD utworzył postać parę dni po starcie god 1-85 zrobił w 3dni, a 92lvl w kolejne tydzień i to bez PA i to "nie jest czymś wybitnym ale na pewno zasługuje na uwagę" Wiec screny party ktore gra 2tygodnie i wbija 85lvl z PA jakoś mnie nie wzrusza.
Co do lokacji w god, pewnie delios widział więcej w god niż ja, grał na ru off w god  to i widział więcej ale kogo to obchodzi oprócz ciebie? Dodatek GoD nie jest taki uber jak to próbujecie to przedstawić, parę nowych lokacji, trochę zmian w mechanice gry, zmiany w olimpiadzie i to wszystko, a ty zachowujesz się jakby trzeba było skończyć 5letnie studia o GoD żeby coś o tym dodatku wiedzieć. przypomina mi sie spor o resurection i mass resurection, niby tacy experci a nie mieli pojęcia o tym ze nowy res/mass res ma stały reuse i nie można go zmienić, i glowe sie drapali  kiedy pisałem żeby nie wymieniac starego res/mass res na nowy. Człowieku ogarnij się, lineage 2 to nie fizyka kwantowa.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Redbox

Cytat: montezuma w Styczeń 02, 2012, 06:06:32 PM

Obecny Hero Wizard na Naia, tak zgadza się pierwszy hero Wizard w GoD

not. Pierwszy byl korenaczyk kim dżonk ul. drugi tajwanczyk Airsfnd ids, a trzeci pan z ru offa Władimir jeFiewdenko

naia byla pozniej.

kiedy pisałem żeby nie wymieniac starego res/mass res na nowy. Człowieku ogarnij się, lineage 2 to nie fizyka kwantowa.
wrong x2. Stae resy daja mniej expa po RESIE. pozdrawiam czlowiek ktory gral w goda 3 dni:)

Ulquiora

No resnij takiego 90lvl+ starym resem healer'a. Miałem to samo napisać, oj na pewno boli taki res

montezuma

Cytat: Redbox w Styczeń 02, 2012, 06:09:47 PM

kiedy pisałem żeby nie wymieniac starego res/mass res na nowy. Człowieku ogarnij się, lineage 2 to nie fizyka kwantowa.
wrong x2. Stae resy daja mniej expa po RESIE. pozdrawiam czlowiek ktory gral w goda 3 dni:)

czy ja pisałem inaczej? Stary rez/mass res ma krótszy reuse, który jeszcze bardziej można obniżyć za pomocą buffow w przeciwieństwie do nowego. I to jest ta zaleta przemawiająca za zatrzymaniem starego res/ mass res. oczywiście jest to zaleta dla osoby która gra pvp w L2, dla kogoś nastawionego na pve to nie ma znaczenia i wybierze nowy res.
Naia - oficjalny server
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

FokuSs

Ja teraz np mam problemy z expem na high rate stawiam bota, a tu jak moch friendów z mid rate nie ma to ograniczam sie do kamy i daily q xD Fajnie nie, kox ?:D
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

Delios

lolz

wydawało mi się że to jest Screeny, PvP, Flame - Core (EU)
Nie wiem czemu dyskusji o wydarzeniach z życia codziennego podejmują się osoby niezwiązane w żaden sposób z tym serwerem ;o

Osoby "w temacie" mniej lub bardziej ale orientują się co jest w miare ciekawe na serwerze W TYM MOMENCIE.

Nikt nie podniecał się Harnakiem na Lancerze, jak również Trajanem.
Tutaj, gdzie populacja składa się z ludzi w low S grade sprzęcie wygląda to całkiem całkiem.

Streszczenie ostatnich stron
1. Osób przebudzonych z dnia na dzień jest coraz więcej, ale pełnych party jest jeszcze mało. Amber party cieszy się już przebudzonym składem.
2. Zabicie Trajana w całkowicie własnym składzie, z jednym healem i DD boxem to całkiem całkiem osiągnięcie. Może i nie jeden z pierwszych na serwerze ale przy nieprzemęczającej ale systematycznej grze i z opóźnionym startem udało się go nam zrobić całkiem szybko.
3. Daty na zegarku na screenach dla niektórych mogły by być źródłem niezłego flejmowania.
4. 31.12.11 = 80lvl     01.01.12 = 85 lvl    AND NOT A SINGLE PI QUEST WAS GIVEN      - what now hater?  (flame me pls)
5. Pobicie Kamiila w rankingu punktów w PVE ?    FUKIN VICTORY! :D
6. OMNOMNOMNOM lubię czapki, szczególnie dostawać ich full inventory w kilka minut ._.
Cytat: kamiil w Styczeń 02, 2012, 04:34:12 PM
ja to nawet nie biore tych czapek bo szkoda miejsca w inv  hahaha
SRSLY
7. 2x DD na jednym kompie ? no problem
faceroll po klawiaturze, OKAY
8. Nudno tu więc sobie wrzucam screeny <ziewa> Może dzisiaj podeślę screena z 50 czapkami w inventory jak się uda.
Archeage <3

maxtorek

Dyma

Cytat: Dyma w Styczeń 02, 2012, 05:15:44 PM

jakoś nie kojarzę by ktokolwiek dawał screeny z Lancera, czy nawet waszego botlandu bo faktycznie pójście do harnaku nie było niczym specjalnym. Ale expienie w harnaku na nowym serwerze po 2tyg gry, w pół s gr sprzecie na 1 heala z 1 boxem według mnie może nie jest czymś wybitnym ale na pewno zasługuje na uwagę.
Delios widział w God więcej niż ty zojka, był na spotach, na które prędzej powróci na eu niż ty na swoim botlandzie mimo przewagi sprzętowej i lvlowej, gra w god 2 miechy dłużej, więc przestań sie wymądrzać bo w porównaniu do niego -_-' wiesz o god.

Obecny Hero Wizard na Naia, tak zgadza się pierwszy hero Wizard w GoD utworzył postać parę dni po starcie god 1-85 zrobił w 3dni, a 92lvl w kolejne tydzień i to bez PA i to "nie jest czymś wybitnym ale na pewno zasługuje na uwagę" Wiec screny party ktore gra 2tygodnie i wbija 85lvl z PA jakoś mnie nie wzrusza.
Co do lokacji w god, pewnie delios widział więcej w god niż ja, grał na ru off w god  to i widział więcej ale kogo to obchodzi oprócz ciebie? Dodatek GoD nie jest taki uber jak to próbujecie to przedstawić, parę nowych lokacji, trochę zmian w mechanice gry, zmiany w olimpiadzie i to wszystko, a ty zachowujesz się jakby trzeba było skończyć 5letnie studia o GoD żeby coś o tym dodatku wiedzieć. przypomina mi sie spor o resurection i mass resurection, niby tacy experci a nie mieli pojęcia o tym ze nowy res/mass res ma stały reuse i nie można go zmienić, i glowe sie drapali  kiedy pisałem żeby nie wymieniac starego res/mass res na nowy. Człowieku ogarnij się, lineage 2 to nie fizyka kwantowa.

przed nim hero był Sanako na lancerze, a przed nim jakiś koreaniec....

ogólnie kolejne faile, ale chociaż ludzie mogą się pośmiać :)
jak do kur... nędzy można porównywać serwer 2tygodniowy do kilkuletniego. Na lencerze bubacz i armias zrobili nowe postaci w chwili wejścia god i też zrobili 4 proffe w 3 dni, ale to nie jest wyczynem na serwerze z dostępnymi bez problemu vorpalami 900 attri epikami, od razu buffem enchantera itp.
Co do GoD to prawdopodobnie nei miałeś okazji go poznać poza kilkoma lokacji dostępnymi dla zwykłych randomów. Jakbys wiecej pograł i poczytał to byś wiedizał, że god nei wprowadza dużych zmian, tylko olbrzymie, jest nową grą, która zmienia prawie wszystko w porównaniu do h5. Prosty przykład tanka, którego styl gry całkowicie jest inny przed i po 4 proffie. Jak powiedziałem gówno wiesz, a starasz sie zgrywać kogoś kto naprawdę cos wie.
O rez i mass rez dawno przed twoimi wywodami gadał alarion  z ruskimi znajomymi i tez o tym pisał na forum.

l2 to może nie fizyka kwantowa, ale wbrew pozorom gra wymagająca "czegoś" od gracza i jak sie okazuje wielu graczy nie potrafi wydobyć "tego czegoś".
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

lempartus

co chcecie kolesiowi wytlumaczyc?

Dla niego jedyna zmiana w l2 to nowe scrypty w Zrangerze. wiec faktycznie nic wielkiego sie nie zmienilo
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

pokit

Nie mow tak, on sie przyznaje jedynie do potek i noblessa.

kamiil

Cytat5. Pobicie Kamiila w rankingu punktów w PVE ?    FUKIN VICTORY!

hahaha

montezuma

Cytat: Dyma w Styczeń 02, 2012, 07:28:40 PM

przed nim hero był Sanako na lancerze, a przed nim jakiś koreaniec....

ogólnie kolejne faile, ale chociaż ludzie mogą się pośmiać :)

Cytat
Obecny Hero Wizard na Naia, tak zgadza się pierwszy hero Wizard w GoD utworzył postać parę dni po starcie god 1-85 zrobił w 3dni, a 92lvl w kolejne tydzień i to bez PA

naucz się czytać ze zrozumieniem. napisałem na Naia nie na lancerze, nie na koreańskim serwerze.

jak do kur... nędzy można porównywać serwer 2tygodniowy do kilkuletniego. Na lencerze bubacz i armias zrobili nowe postaci w chwili wejścia god i też zrobili 4 proffe w 3 dni, ale to nie jest wyczynem na serwerze z dostępnymi bez problemu vorpalami 900 attri epikami, od razu buffem enchantera itp.

Z Premium Account to nie sztuka, na Naia nie ma tego jaki nie ma pomozoliwszy mieć perma vita. 3dni exp na lancerze to jest min. 6dni expa  na Naia. Inaczej należny liczyć szybkość exp na core gdzie gracze maja PA a inaczej na Naia gdzie nikt nie ma PA. To jest oczywiste tylko jakoś nikt nie che tego u was zauważyć.

Co do GoD to prawdopodobnie nei miałeś okazji go poznać poza kilkoma lokacji dostępnymi dla zwykłych randomów. Jakbys wiecej pograł i poczytał to byś wiedizał, że god nei wprowadza dużych zmian, tylko olbrzymie, jest nową grą, która zmienia prawie wszystko w porównaniu do h5. Prosty przykład tanka, którego styl gry całkowicie jest inny przed i po 4 proffie. Jak powiedziałem -_-' wiesz, a starasz sie zgrywać kogoś kto naprawdę cos wie.
O rez i mass rez dawno przed twoimi wywodami gadał alarion  z ruskimi znajomymi i tez o tym pisał na forum.

l2 to może nie fizyka kwantowa, ale wbrew pozorom gra wymagająca "czegoś" od gracza i jak sie okazuje wielu graczy nie potrafi wydobyć "tego czegoś".

Nowe lokacje:
harnak- bylem
Garden of Genesis - bylem
Orbis Temple - bylem
więcej lokacji do exp nie ma dla party,

nowi mini boss:
Terendor - zabity
Spezion - zabity
Apheros - zabity

Co do zmian to nie ma dużych wbrew pozorom, trochę nowych skilli, trochę starych skill zmienionych. Generalnie rola takiego tanka się nie zmieniła, tankowal przed god, i tankuje obecnie. Przestańcie wodę z mózgu innym graczom jakie to są uber zmiany w god i jak ktoś grał wcześniej to teraz musi się uczyć od zera żeby grac znowu.

Cytat: lempartus w Styczeń 02, 2012, 07:37:33 PM
co chcecie kolesiowi wytlumaczyc?

Dla niego jedyna zmiana w l2 to nowe scrypty w Zrangerze. wiec faktycznie nic wielkiego sie nie zmienilo

A co się zmieniło w stylu gry np takiego Healera. Czego on nie robił w h4, a robi w god? Jak dla mnie w h5 to healer miał leczyć i jak miał czas to debuffowac enemy i nic się nie zmieniło w god. Styl gry taki sam, jedyna zmiana to doszło parę nowych skilli, parę skasowali, parę zmienili a parę skilli zmieniło nazwę i to wszystko.
Naia - oficjalny server

Dyma

heh komuś sie naprawdę nudziło...

@Zojka nie będę się wypowiadał, a szczególnie na temat gry tankiem bo to po prostu jest ŻAL, po prostu jesteś jakimś totalnym randomem co po prostu nie ma możliwości poznać gry. Wracaj lepiej do dopieszczania skryptów na spam cp...

Cytat
mnie w szkole uczyli, że przecinek rozdziela zdanie na części, a więc:
"Obecny Hero Wizard na Naia"
"pierwszy hero Wizard w GoD"
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Sarin.

chyba komus na recepcie dali pieczatke i niektorych medykamentow zabraklo na dzisiaj.

Redbox

Cytat
mhm
obecnie redbox to koń, Kiedys pierwszy enchanter w god.
redbox teraz gra konikiem, pomimo ze kiedys byl pierwszym enchanterem na lancerze.

Czujesz roznice?
Pomimo iz oba zdania nie sa prawdziwe w 100 %.

Ulquiora

lempartus

Zojka ja podejme wysiłek intelektualny i napisze jeszcze prościej, mimo że każdym postem udowadniasz że albo jesteś totalnym zerem jeśli chodzi o grę w L2 albo jedziesz/jechałeś tylko na 3rd programach. tylko w tych 2 możliwych wariantach możesz pisać takie pierdoły.
Mówisz że nie ma zmian w mechanice gry ? Przydatnościa tanka ?
do 85 tank nie jest na wiele potrzebny po 85 bez niego nie wyjdziesz z miasta

wystarczy ? czy jeszcze prościej?
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .