Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ArchonQQ

Teraz updacik lekki zrobiło, więc już ok ;p

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

KaRom

Cytat: EsTeCzteryRkA w Styczeń 17, 2012, 12:16:11 AM
Cytat: Shen w Styczeń 17, 2012, 12:08:23 AM
Cytat: EsTeCzteryRkA w Styczeń 16, 2012, 11:56:00 PM
Cytat: Shen w Styczeń 16, 2012, 11:42:47 PM
a jak tam level? 90 jest juz?
86 za 2%:(
w jakich godzinach sie luzniej robi na dino? pa sie skonczylo, vit tez wiec samo bicie mobow odpada.
najluzniej to 5 rano:D ale czesto juz wtedy tez nie ma bufferow tam bo ida spac :((

Ja wczoraj jak byłem o 01.20+ to były luźno w uj, questa robiłem w 2-3 minuty... nawet zabijałem sam całą grupę :D był tylko jeden nuk po 4th :) aż, się spać nie chciało iść ale, praca :( (81 lvl) :D
Buszek Swintuszek`

Abruzzi

maint jest jakiś? : P

//edit; nvm juz mi sie news rzucil w oczy ;P
born different.

Arimas

Ok, czas na płacz

Naprawili stary light armor mastery u healerów, BB 1999 c.speed w light+hp weapon

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

xRelapse

Otwórzcie WH, istne itemki dla farmerów, 2x runka 50 % na 10 h ;D
5x potki zatrzymujące vita, jakies miecze zakena na 7 dni, jakiś losowy agathion na 7 dni, i kolorowe title x3?

:D

KaRom

Cytat: Arimas w Styczeń 17, 2012, 11:46:30 AM
Ok, czas na płacz

Naprawili stary light armor mastery u healerów, BB 1999 c.speed w light+hp weapon

Ty mi lepiej powiedz kiedy mentora naprawią... :)
Buszek Swintuszek`

Kamal

Arimas

Cytat: KaRom w Styczeń 17, 2012, 11:54:36 AM
Cytat: Arimas w Styczeń 17, 2012, 11:46:30 AM
Ok, czas na płacz

Ty mi lepiej powiedz kiedy mentora naprawią... :)
https://forum.4game.com/showthread.php?t=4057

CytatFellow users ,

We had many questions concerning the mentoring system and we decided to clarify what is we have:

To make this mentoring system work we need to link the game base with the 4game base, as there is no possibility to make it on the client's side and a server. This will need a filter of the account's activity and old/new account.

Our task now is to have the programmer's team develop a way to link the accounts so that 4game would identify the status of the account and would be able to send/get the certificate to the player.

We will keep you informed about any changes concerning the topic.

Stay tuned!

xRelapse

KaRom

Każdy dostał czy tylko Ci co mieli PA?  :oops:
Buszek Swintuszek`

xRelapse

LeonAzif

KaRom

Cytat: xRelapse w Styczeń 17, 2012, 12:12:21 PM
Chyba każdy, ciężko WH sprawdzić? :D

Ciężko gdy się jest w pracy na lapsie 10.1" z prockiem 1.66 GHz i 1 GB RAM :D hahaha...

Nie no myślałem że, ktoś napiszę co nie miał/ma PA a sprawdzał swoje WH :) no cóż, jeżeli tak, to ja sprawdze po 17.00 :)

edit: @LeonAzif - dzięki za odp :)
Buszek Swintuszek`

endriuu

Kazdy dostal tylko ze na koncie jak masz wiecej postaci to tylko jedna dostaje, chyba ta z najwiekszym lvlem. :)

KaRom

Cytat: endriuu w Styczeń 17, 2012, 12:32:26 PM
Kazdy dostal tylko ze na koncie jak masz wiecej postaci to tylko jedna dostaje, chyba ta z najwiekszym lvlem. :)

Żebym wiedział, to bym z 10 kont założył :( i na każdym postać :)
Buszek Swintuszek`

Arimas

Z tego co zauważyłem(jak zresztą vadox też) postać z największym lvlem dostała itemy
Itemy są account-bound czyli nie można sobie ich przesyłać z konta na konto

Sarin.

tak. mozna jedynie wymieniac pomiedzy postaciami w ramach jednego konta

marnow

Zdążyłem się już przekonać próbując se wysłać z drugiego konta :( .

@Russe
Twoje streszczenie jest nie ścisłe.  Ja bym to streścił tak :
bla, bla, bla, Alarjon, bla, bla, bla, bla ...
Core:
FigoFago - ISS 99/98/80/80
SmutnaJola - ISS 86 - buff box
EmmaDax - Othel 87/ Wyn 86
B52 - ISS 86 - prywatny buff box
PZL37 - AORE 86 - prywatny res

KaRom

Cytat: Sarin. w Styczeń 17, 2012, 12:48:09 PM
tak. mozna jedynie wymieniac pomiedzy postaciami w ramach jednego konta

Moje myśli padły w gruzach... :(

Może się uda z 81 do 85 do końca tygodnia dobić :D
Buszek Swintuszek`

Thaela

Cytat: GanTz
3 weeks ago i lved up 85 healer, but then got superior armor mastery. Then i learned about light armor mastery i was very unhappy, I checked that this was not a bug, but ncsoft leftover, and this is not fixable. So i decided to reroll my char. Yesterday, i again reached 85 lv with my new healer, I even bought immortal light armor set. Plz tell me this is only a joke? I don't know what to do, to cry or laugh at my misery and btw how can they just delete skill?? i thought it is an official european server not some private.........
Epic fail roku.

Fabienne

Przecież od dawna wiadomo że u koreańców to zmienili to i u nas zmienią prędzej czy później:)

Thaela

Wczoraj mi wpadły spodenki light i już zaczęłam się zastanawiać nad kupnem reszty setu, ale jednocześnie nad tym kiedy wejdzie na Innovie harmony. Problem z głowy ;p