Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mscici3l

runy otwierasz w inwentory, to jest item nie buff
Lineage 2 official server Luna
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

Polopiryn

Mam nadzieję, że dadzą euro na konto. Też chce PA :((
Tamten skill ma sens, ale jeżeli jest 2 healerów wtedy się zgadzam, ale na 1?......

//Jak się traduje itemy na koncie? Bo powiem prawdę zastanawiam się jak ja se te runy przełoży itt.
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Bubacz

Cytat: Polopiryn w Styczeń 17, 2012, 05:34:38 PM
//Jak się traduje itemy na koncie? Bo powiem prawdę zastanawiam się jak ja se te runy przełoży itt.

Dimentional manager, działa jak dawniej fright, tylko dla itemów z l2store.
---
ShiningWill - Me haz shield!

Shen

Tez macie lagi? Wczoraj  caly dzien dobrze mi sie gralo a dzis masakra

Ulquiora

Cytat: Shen w Styczeń 17, 2012, 07:15:05 PM
Tez macie lagi? Wczoraj  caly dzien dobrze mi sie gralo a dzis masakra
No niestety są ;p

kamiil

xRelapse

No widzę, że lagi będą bo trzeba spamować Confirm przy wyborze serwera żeby wejść, na razie bez rezultatu :D

Co do HB, gdzieś wspominałem, że słowo official nic tu nie zmieni, duża część EU graczy to po prostu porażka na czele z takimi klanami jak HB "chcemy być factor klanem".
I tutaj macie dowód, że w pewnej części miałem rację.

Tylko nie spodziewałem się, że to nastąpi tak szybko, może się jednak podniosą, bo to i tak lepiej by wyszło dla serwera.

Arimas co tam się w końcu stało ? :p

Abruzzi

born different.

EsTeCzteryRkA

ciekawe jak tam idzie zbijanie karmy life'owi:D
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

kactuzz

Cholera, sesja sie zaczyna a mi się coraz bardziej chce zagrac w goda...

EsTeCzteryRkA

You are not alone....

btw 1k postow 0x0ax0a0xa

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

kactuzz

WTB extra p0wer leveling from 1 up to 85  :D

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Ulquiora

Cytat: kactuzz w Styczeń 17, 2012, 07:47:41 PM
WTB extra p0wer leveling from 1 up to 85  :D
Pm kamiil na forum, coś pisał 100$ i w 3 dni 85 chyba  :D

kamiil

kactuzz

Ja tu czekam na przelew żebym na obiad jutro miał co innego niż bułkę twardszą od diamentu a Ty mi mówisz o 100$ za expa ;D

Edit:
Chociaż czekaj mam jeszcze 3 minuty może lotka zdążę puścić ;P

alite

kamiil

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Sarin.

Cytat: kactuzz w Styczeń 17, 2012, 07:56:57 PM
Ja tu czekam na przelew żebym na obiad jutro miał co innego niż bułkę twardszą od diamentu a Ty mi mówisz o 100$ za expa ;D

wstaw bulke na dobe do wody a bedzie zjadliwa (dziala tylko jak oplaciles rachunki za ogrzewanie)

kactuzz

To była taka przenośnia, nie jest tak źle ;P

EsTeCzteryRkA

jest tu jakis kozak? dokladnie Tyr warrior z glada;>

asdf1movie

obawiam sie ze az takich kozakow nie ma ;p

EsTeCzteryRkA