Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arimas

Cytat: Dzondzy w Styczeń 18, 2012, 02:32:31 PM
@ Arimas, woot.

Zauważyłem to jakieś 2 tyg temu, Life bez zR nie wychodzi z miasta...
Ja tylko potwierdzam ^^

xRelapse: leci non stop

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Her0s

Server: Core
Othell Rogue

Vascius

Mam ogromną ochotę zrobić Tyrr Warriora z Glada, ale oczywiście NC Sh1t zapomniał bound duale stworzyć i nie będzie jak expić...

KaRom

Cytat: Her0s w Styczeń 18, 2012, 02:40:09 PM
Trzeba niestety 10h nol lajfować...

Jak by nie mogli dać 4x5 h :D ale nie bo to strategia innovy :D

@Vascius - co do GLADA - zrób WL i szybciej się wykoxasz a, skille klasowe takie same :)
Buszek Swintuszek`

Polopiryn

Cytat: Vascius w Styczeń 18, 2012, 02:44:14 PM
Mam ogromną ochotę zrobić Tyrr Warriora z Glada, ale oczywiście NC Sh1t zapomniał bound duale stworzyć i nie będzie jak expić...

+66666 Trza być silnym! i cisnąc z młotkiem :D

@Karom
Tutaj chodzi o duelist spirit, jak go zostawisz to masz bonus do pvp p.atack(enchantowany ofc). Dlatego glad jest podobno best pod tyr warriora na pvp ;)
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Ulquiora

pokit

Cytat: CzornyDlugi w Styczeń 18, 2012, 01:05:41 PM
Co do farmienia funreal na razie to twoja lol party farmi tylko mobki jak robisz 6 pvp dziennie to gz.
Reszta w koncu dojdzie do tego co wy macie i znów będziecie od wszystkich -_-' dostawać, care-farma-beary .

Znowu qq o lvl-e i sprzet ? Zaczniecie farmic w orbisie to bedziemy sie prac, chodzenie na gang do soa gdzie 90% pali pr-a nas przestaje bawic.

Alarion

Cytat: pokit w Styczeń 18, 2012, 02:50:53 PM
Cytat: CzornyDlugi w Styczeń 18, 2012, 01:05:41 PM
Co do farmienia funreal na razie to twoja lol party farmi tylko mobki jak robisz 6 pvp dziennie to gz.
Reszta w koncu dojdzie do tego co wy macie i znów będziecie od wszystkich -_-' dostawać, care-farma-beary .

Znowu qq o lvl-e i sprzet ? Zaczniecie farmic w orbisie to bedziemy sie prac, chodzenie na gang do soa gdzie 90% pali pr-a nas przestaje bawic.

a nas bawi, bo wczoraj pojechaliśmy 7 vs 14 (blackswan czy jak im tam) i pisali, że dostaniemy bana, bo jedziemy na double buffach (sic!) i już piszą petycję : D

Zresztą my lvlami za bardzo odstajemy, bo u nas nawet 1 90 nie ma jeszcze QQ
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Vascius

Najfajniejsze jest to że te debile mają zamiar to poprawić dopiero w następnej kronice.

Naito

Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

KaRom

Cytat: Polopiryn w Styczeń 18, 2012, 02:48:19 PM

@Karom
Tutaj chodzi o duelist spirit, jak go zostawisz to masz bonus do pvp p.atack(enchantowany ofc). Dlatego glad jest podobno best pod tyr warriora na pvp ;)

Aaaaa to nie wiedziałem... Nie doczytałem o tym :D Qr zapiał nie ogarnę tej gry nigdy do końca :( No to polecam zrobić Glada, kupić PA i zrobić PONY i do 85 jak masz czas to szybko wykoxasz :)

@Ulquiora - Skille klasowe to chodziło mi o człowiek ma swoje, elf ma swoje no chyba że, Ci chodziło o skille w trakcie gry i lub "duelist spirit" :)

Pozdrawiam,
Buszek Swintuszek`

Ulquiora

Chodziło mi głównie o duelist spirit a polopiryn gz w bardzo szybkim edytowaniu posta  :D I to nie boost do pvp p. atack tylko zwiększający dmg ze skilla, z regularów już nie (dodatkowo atk. speed jak używamy duale)

CzornyDlugi

Żadne QQ poza farmą jesteście ZEREM, świadczy o tym to ile razy na równych lvlach się wybiegliście, a wasz sun40 to już szczególnie 0^2 bez szkoły i skilla .

Pozdrawiam bez szacunku,
Dlugi!
Core : Dlugi, Feoh Wizzard - lv 89

JennaJ

Cytat: KaRom w Styczeń 18, 2012, 03:06:57 PM

@Karom

Aaaaa to nie wiedziałem... Nie doczytałem o tym :D Qr zapiał nie ogarnę tej gry nigdy do końca :( No to polecam zrobić Glada, kupić PA i zrobić PONY i do 85 jak masz czas to szybko wykoxasz :)

@Ulquiora - Skille klasowe to chodziło mi o człowiek ma swoje, elf ma swoje no chyba że, Ci chodziło o skille w trakcie gry i lub "duelist spirit" :)

Pozdrawiam,

Wszyscy tylko glad i glad.Ja robie z kamalola,zobaczymy co to z tego bedzie :D :D :D
server:Core
class: Doombringer
nick: KarlKox

Arimas

Cytat: CzornyDlugi w Styczeń 18, 2012, 03:15:02 PM

Żadne QQ poza farmą jesteście ZEREM, świadczy o tym to ile razy na równych lvlach się wybiegliście, a wasz sun40 to już szczególnie 0^2 bez szkoły i skilla .

Pozdrawiam bez szacunku,
Dlugi!

A teraz STFU i wracaj do swojej jamy

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Delios

Cytat: SanchoPansa w Styczeń 18, 2012, 02:21:10 PM
Cytat: Itherus w Styczeń 18, 2012, 01:27:32 PM
nasze const od wczoraj wróciło do gry ...  :D

no to nice, kolejna uznana firma wraca na rynek :D
jaki side ? Alarion or Arimas  :)

Alarion side, Arimas side.
:shock:
hahaha nice :D

^UP^
O! trafiłem do top10!
/flex
Archeage <3

KaRom

Cytat: JennaJ w Styczeń 18, 2012, 03:17:01 PM

@Karom
Wszyscy tylko glad i glad.Ja robie z kamalola,zobaczymy co to z tego bedzie :D :D :D - TO NIE MOJE ^^

Pozdrawiam,
Buszek Swintuszek`

Russe

:afro: Nie wiedziałem, że mamy na serwie tylko 2 sidy :D
A może by wrócić na oficjal :)

Arimas

Cytat: Russe w Styczeń 18, 2012, 03:27:38 PM
:afro: Nie wiedziałem, że mamy na serwie tylko 2 sidy :D
Wolał bym merge i zownić serwer w 3 pt :D

JennaJ

Cytat: KaRom w Styczeń 18, 2012, 03:22:49 PM
Cytat: JennaJ w Styczeń 18, 2012, 03:17:01 PM

@Karom
Wszyscy tylko glad i glad.Ja robie z kamalola,zobaczymy co to z tego bedzie :D :D :D - TO NIE MOJE ^^

Pozdrawiam,

To moje,nie panikuj,zmienilem :-P
server:Core
class: Doombringer
nick: KarlKox

Polopiryn

Cytat: Ulquiora w Styczeń 18, 2012, 03:14:52 PM
Chodziło mi głównie o duelist spirit a polopiryn gz w bardzo szybkim edytowaniu posta  :D I to nie boost do pvp p. atack tylko zwiększający dmg ze skilla, z regularów już nie (dodatkowo atk. speed jak używamy duale)

Danke, zawsze mnie najdzie cudowne oświecenie jak już posta napiszę^^

Dokładniej idzie o tą sweet focie:

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Draghar

SE 67 lf spot na exp solo /duo z Pony 72.

Siedzimy na Pavels ale bez PA szau niet.

Enywej casualowy player musi mieć niezły ubaw z Waszego flejma.

/care

Polopiryn

Draghar, DoE? I to pod duo :P

Ubaw mam cały czas, warto było zaczynać :P

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Ulquiora

Dlaczego czarnuch summoner jego nie ma żadnego aoe skilla z magii :< A nie przylatuje pony i całą grupkę mobów ściąga na skill'a >.> A tak to jeszcze 4 lvl'e muszę się męczyć ehh

CzornyDlugi

Cytat: Arimas w Styczeń 18, 2012, 03:19:27 PM
A teraz STFU i wracaj do swojej jamy

A teraz porównajmy to z otrzymanym i zadanym dmg w pvp, ilość deadów i otrzymujemy zabijanie solo ludzi w full cp lub hunting po low lokacjach w pt 90 ++ COOL
Core : Dlugi, Feoh Wizzard - lv 89